Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Khankar
MBE meldes ude i 6 uger. Dette er Allens helt store mulighed.
Skrevet af Slettet(321402220608)
eller moses
Skrevet af stolpesten
Så skal Agger spille som anfører :) .. Men nok kun hver anden kamp ..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Sophus Krølben
Ekstra aergerligt tidspunkt at det sker, lige som Gerrard og Allen saa ud til at have lagt kimen til et fornuftigt makkerskab. Bevares, to kampe er selvfoelgelig ikke meget, men de formaaede i al fald at bringe det bedste op i hinanden imod baade Hammers og Norwich. Er lidt mere lunken ved tanken om Lucas og Allen, ikke mindst efter Lucas´ indhop for Gerrard i weekenden, og Rodgers kigger forhaabentligt fortsat efter forstaerkning paa den del af banen.
Aaahhh banter
Skrevet af Genne
Jeg håber at Henderson og Lucas spiller centralt som udgangspunkt, med Coutinho som offensiv midt, Suarez som angriber og så må kanterne fyldes op af de spillere der er til rådighed. Jeg synes ikke at Henderson er god på kanten og han kan netop give noget tyngde på midten, som uden tvivl bliver nødvendigt når vi skal op imod mere gustne modstandere. Frygter, at vores midtbane bliver løbet over ende af f.eks. Tottenham. Men det kan self. være at Allen er opgaven moden. Jeg har ikke set noget til ham i denne sæson må jeg indrømme, men han må næsten være rusten...
Skrevet af Sophus Krølben
Genne,

Allen var elendig i derbyet, men har sammen med Gerrard spillet solidt i de seneste to kampe.

Lucas-Henderson-Coutinho boer da om noget vaere et midtbane, der bliver loebet over ende, i hvert fald mod top-8 - og ikke mindst hvis det samtidig medfoerer at 20-maals-Moses ogsaa skal starte inde. Forhaebentligt kommer den til at hedder Lucas-Allen-Henderson med Coutinho og Sterling paa kanterne.
Aaahhh banter
Skrevet af Genne
Mit indspark bunder nok også i, at jeg ikke helt kan gennemskue hvordan vi rent faktisk stiller op på en fodboldbane længere. Troede vi var gået tilbage til 4-2-3-1, når nu Sturridge er skadet. Men det er self. også bare tal på en skærm, og jeg er enig i, at vi nok får mest værdi for pengene med både Lucas, Henderson og Allen centralt (hvor det så er Allen der skal være playmaker?), og Coutinho på den ene kant. Vores kantspillere er ikke fantastiske, og jeg håber snart Sturridge er klar igen, så vi kan stille med begge angribere. Suarez er så alsidig at man kan smide ham ind på samtlige offensive positioner og få en god præstation ud af ham som jeg ser det.

Det bliver en spændende december måned, og jeg håber virkelig at Allen er topmotiveret og klar til at bevise sig selv.
Skrevet af stolpesten
Gerrards skade var noget nær det værste der kunne ske . Godt nok lignede han en der kunne trænge til en pause, og jeg er også sikker på han kommer tilbage stærkere end nogensinde .. Men det kan få seriøse konsekvenser i kampen om 4. pladsen, at træneren kan blive nødt til at bruge Joe Allen ..
Allen viste i korte glimt at han kan spille med, når midtbanespillerene kommer fra West Ham og Norwich, men når de hedder Man City og Chelsea vil han jo blive kvast fuldstændigt ..
Muligheder er ikke mange, men selvfølgelig skal Henderson ind og overtage Gerrards plads. Der vil han være god..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af rozzer
Allen var den bedste af samtlige LFC midtbanespillere i første halvleg i derbyet.....Og den værste i 2 halvleg.

Han var banens bedste - foruden Suarez - i lørdags.
From doubters to achievers.
Skrevet af flotfyr_17
Således ser skadeslisten ud indtil videre: Jordan Henderson, Steven Gerrard, Jose Enrique, Daniel Sturridge og Kolo Toure (tvivlsom).

Ét point på WHL virker lige pludselig meget tilfredsstillende.
Liverpool
Skrevet af AlstrupLFC
Hvad er der nu med Jordan?
Skrevet af flotfyr_17
"TheKopMagazine
Looks like Jordan Henderson is injured. He left a Liverpool hospital today in one of those plastic boot cast things ‪#‎LFC‬"

Tror det har noget med Nolans tackling at gøre. Fuldstændig unødvendigt...
Liverpool
Skrevet af Sophus Krølben
Det siger desvaerre en del om truppens manglende bredde, at der ikke skal mere til for at slaa os ud af kurs.
Aaahhh banter
Skrevet af Slettet(321402220608)
mere til?

syntes nu nok der er tale om mange skader.

du kan jo ikke have 3-4 spillere til hver position.
Skrevet af flotfyr_17
Sophus:

Enig, men man skal huske på, at grunden til, at det kan slå os ud af kurs, er fordi modstanderne hedder Tottenham, Chelsea og Manchester City på udebane. Det havde nok ikke været et større problem, hvis det havde været mod svagere modstandere.
Liverpool
Skrevet af Sophus Krølben
tHOMIES,

der er altsaa "kun" tale om fem spillere, hvoraf hoejst tre af dem maa formodes at kvalificere til "staerkeste opstilling". Det er sgu ikke specielt voldsomt sammenlignet med andre klubber. Vi har saagar ingen af hvad pt. maa betegnes som vore tre vigtigste spillere udenfor. Der boer vaere et paent stykke endnu, inden der kan snakkes om et decideret skadeshelvede.
Aaahhh banter
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg vil nu nok mene, at man kan tale om en skadesramt trup med fire faste startere ude. Manglende Gerrard og Sturrigde må trods alt fryde vores modstandere. Vi taler manden med flest assists i PL, og en mand der scorer stort set hver kamp.
-
Skrevet af Slettet(321402220608)
Jeg maler heller ikke fanden på væggen, der er mange der tager sorgerne på forskud og siger at manglende bredde kommer til at kost.

No shit Sherlock, vi kan bare ikke have klasse spillere på bænken når CHL ikke er på menuen.

Jeg tror og forventer 3 point i weekenden, også uden mbe og Jordan.
Skrevet af OliveroDelgado
Vi skal nok tage nogle point i de kampe. Drengene har vist sig at have flere hår på brystet i år end man kunne forvente. Til januar skal vi forstærke os, måske både på kanten og centralt.. Så skulle den 4. plads ikke være så langt væk som mange havde spået inden sæsonen.. Suarez skal nok gøre sit til at vi ender deroppeaf!
Skrevet af Sophus Krølben
Swordfish,

klart at vi ville være bedre stillede med Sturridge og Gerrard, men vi har jo også været ret heldige indtil nu, både i sidste sæson og denne - i starten af sæsonen var det kun Coutinho der manglede, og han var tilbage da Sturridge blev skadet, ligesom Suarez også havde udestået sin karantæne på det tidspunkt. Det er jo ikke fordi vi har haft problemer med at besætte positioner med førsteholdsspillere, skullet spille folk ude af position (udover hvad Rodgers selv syntes der skulle eksperimenteres med), haft førstekeeperen ude, manglet en målscorer i front, etc.

Det er da meget muligt, at vi falder lidt i kadence nu, fordi vi som midterhold (i hvert fald indtil i år) ikke har bredden til at bytte folk lige over som City og Chelsea kan, men det virker imo. noget forkælet at mene, at vi skulle være specielt skadesplagede sammenlignet med hvad et gennemsnitligt PL-hold typisk kæmper med over en sæson.
Aaahhh banter
annonce
0