Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg så desværre ikke kampen, men resultatet er ikke videre opløftende. Men det er vel løn som forskyldt med den ene dumme beslutning efter den anden sæson efter sæson.

Men det skal nok vende på et tidspunkt, når spillerne føler sig trygge ved den nye manager og taktikken.
-
Det er virkelig deja vu fra sidste sæson. Intet går Liverpools vej foran mål, og det kan der være mange grunde til, men opspillene fejler ihvertfald ikke noget. Det er stolpe ud hver eneste gang, og jeg kan virkelig godt forstå at spillerne bliver frustrerede.

Synes både Shelvey (bortset fra de lidt forkølede langskud), Sterling, Johnson og Borini spiller fint i går. Selv Downing gjorde det okay da han kom ind. Det eneste, men desværre ganske væsentlige, der mangler er målene. Det kan virkelig ikke passe at Liverpool i hver eneste kamp skal bruge 10+ chancer for at score et mål, imens modstanderen kan nøjes med 2...
Lidt af en gestus af EFC. Og så endda toppet med den her:

http://twitpic.com/avqw6b

EDIT: video fra Goodison http://www.dailymotion.c…le?start=91
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Fantastisk og smuk gestus, sku ikke mange rivaliserende klubber der havde gjort det.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
"Samed will certainly be fast-tracked. He will be involved in the Europa League game."

Han har vel heller ikke andre valg... I øvrigt skriver AS, at LFC fører kampen om Llorentes underskrift. Selvom Llorente nok er et lidt større navn end Dempsey, så ville det da være et fundamentalt brud med principperne, hvis LFC reelt set er interesseret i Llorente. Ikke at det automatisk vil gøre det til en dårlig handel. Det er dog stadig bare rygter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Fribytter, det synes jeg nu ikke. Godt nok er Llorente 27 år, men han er på toppen af sin karriere, og er måske ikke et muligt salgsobjekt fremadrettet, men pga. hans kontraktudløb til sommer kan han heller ikke være en særlig dyr herre.

Og så tror jeg at transferpolitikken bliver stukket skråt op, så længe man har mulighed for at købe en rigtig stjerne. Jeg synes i hvert fald, at Llorente er fra øverste transferhylde. Og såfremt LFC ligefrem fører kapløbet, tror jeg de vil gøre meget for at slå til.

Jeg bliver stærkt tilfreds hvis vi får hans underskrift, men tror ikke rigtigt på den. Kunne kun forestille mig, at han ville have ChL bold da det alligevel er et stort skridt for en basker, at forlade Bilbao. Mon ikke han går til Juve? Eller måske Chelsea.. Men kom da endelig her til!
Llorente er imø. ikke en rigtig stjerne, selvom han bestemt er meget god, og Llorente ved, at han kan score en fed kontrakt, fordi han har kontraktudløb.

Jeg har bestemt ikke noget imod et køb af Llorente, men jeg kan bare ikke se, at et køb harmonerer med den dogmatiske tilgang til Dempsey-forhandlingerne.

Ejerne kan selvfølgelig have fortrudt beslutningerne i august, og det kan også være, at de har villet afvente de nyligt ankomne talentspejderes vurderinger, førend de brød med deres principper.


G. Neville om Sterling:
http://www.youtube.com/w…data_player
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Hvor er det en vild gestus fra smølferne, jeg blev seriøst rørt dybt af denne video: http://www.youtube.com/w…y-iipmv1P88

Min tro på menneskeheden fik lige et nøk!
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Hvor er det en vild gestus fra smølferne, jeg blev seriøst rørt dybt af denne video: http://www.youtube.com/w…y-iipmv1P88

Min tro på menneskeheden fik lige et nøk!


Vanvittig flot gestus fra Everton FC. Det gav sku en klump i halsen!
.
Det er der nu ingen grund til at blive overrasket over.

Mange Everton-familier mistede jo også pårørende den dag.

Derudover så kunne det jo være sket for alle, så selvfølgelig viser de engelske klubber medfølelse i den her sag.

Hørte iøvrigt Football Weekly om Hillsborough og nogen af værterne fortalte om, hvor jaget vildt fodboldfans var i 80´erne og det var baggrunden for, at politiet kunne slippe af sted med deres blame game allerede dengang.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce