Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
De to sæsoner hvor de blå er sluttet foran os er tydeligvis steget nogen af dem til hovedet.

Hvad opnåede de i øvrigt helt præcist i de to sæsoner...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Tja, det er vel også en forholdsvis stor ting for Everton at ende over Liverpool. De har også haft en klar fremgang de seneste sæsoner, og det er da aldrig sjovt at ende under dem. Når det dog er så langt nede i tabellen at det ikke giver adgang til ChL, kan man som Pool fan godt overleve det, specielt, som Fribytter nævner, når man får et par ture til Wembley og en sejr i den lille cup.

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af twentysix
Elsker David Moyes, the football genious. Må han blive i United for evigt.
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af Toffees
D.B.R. ©, vi har opnået en stabilitet. vi er ikke endt under en 8-plads i sidste 7 sæsoner, det synes jeg er flot af en klub som Everton.

ScouserTommy, altså, blev vi nr. 10 og Liverpool nr 11., så kan jeg ikke se hvad vi kan bruge det til, for så vil det være tilbagegang.

Men som du nævner, vi har haft fremgang, og det den vi skal forholde os til.

Men der vil da altid være de smådrillerier, det jo klart. Everton har fx. aldrig vundet noget mens jeg har holdt med dem. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af twentysix
Wenger havde i øvrigt en helt igennem dårlig dag i går:

http://www.dailymail.co.…mpaign=1490
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af D.B.R. ©
Nå, Fulham snød sgu United til sidst efter en kamp, hvor de stillede med alle 11 i forsvaret, og ren powerplay af United.

Mon de gør det samme på onsdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Papadakis
D.B.R.

Det må man vel formode de forsøger. Men man kan vel håbe de forsøger at komme lidt lægere frem på egen bane og efterlade lidt huller til den store fart i vores angreb. Ligegyldigt hvad de gør, skal der tre point på bordet.

Efter endnu en United blamage, (TILFØJELSE: Og at Everton er begyndt at lide under skader i en smal trup) er det vel reelt Tottenham, der alene er den store trussel til fjerdepladsen. Jeg er blevet helt i tvivl om hvad jeg ønsker af United-Arsenal kampen på onsdag. :O
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af barkane
Jeg er blevet helt i tvivl om hvad jeg ønsker af United-Arsenal kampen på onsdag. :O


Jeg vil helt klart have Utd vinde over Arsenal, fordi så har vi chance for at tage 3. pladsen.
YNWA! Sympatisører med Atlético Madrid og FCK.
Skrevet af stolpesten
Skide være med 3. pladsen ... Vi skal bare blive nr. 4.. United vinder ikke Chl i år ...
Med lidt medgang så er vi 12 point foran United på onsdag, og de er færdig i kampen om Chl ... Så er der kun Tottenham tilbage, og de vinder ikke i Newcastle ... Og nej, Everton regner jeg slet ikke med mere. De er ikke i nærheden af at have kvalitet til at true Liverpool..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af FalconLFC
Den er svær. Personligt er jeg helt og aldeles tilfreds med 4. pladsen, så jeg håber på den ene side, at Gunners kan køre United helt ud af topstriden. Desværre kan det nok gøre en ende på Moyes i United, hvilket for Guds skyld ikke må ske, så på den anden side ville en uafgjort være dejlig.

Men frem for alt, så ønsker jeg mig en sejr over Fulham!
Skrevet af banansnask
Vi har vel stadigvæk Tottenham hjemme, så vi har mulighed for at gøre forspringet større? Men vi bør kunne hive en sejr hjem på onsdag.
Skrevet af D.B.R. ©
Lad nu lige slå koldt vand i blodet. Kampen på onsdag er med LFC´s evne til at kvaje sig ikke en walkover.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af FalconLFC
D.B.R. ©:

Nemlig. Det skulle bare passe, at vi fucker op i Fulham, sidste gang vi havde en "matchbold" var vi ikke til stede.

Men spillerne bør virkelig lugte blod nu, så jeg forventer et lige så tændt mandskab som mod Gunners, og så bør Fulham være til at have med at gøre, selvom en uafgjort på OT naturligvis giver selvtillid.
Skrevet af Swordfishtrombone
Vores udebanestatistik in mente er Fulham-kampen ikke en walkover. Men alt andet end en sejr vil være skuffende. Vi taler trods alt om nummer 20.

Apropos Arsenal - United vil en uafgjort være meget velkommen.
-
Skrevet af stolpesten
Det eneste positive i en United sejr mod Arsenal, er næsen til alle de højrøvede Arsenalfans der allerede fejrede mesterskabet for 10 kampe siden...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af BenjiTheGunner
Stolpeshit:

Ok din store idiot hvem fanden gjorde det. Var det ikke nærmere liverpøl der siden lørdags har set sig selv som europas bedste hold. Pinlig udtagelse fra en pinlig mand. Værsgo at fejre næste år uden CHL.
Arsenal FC Arsenal FC og Arsenal FC
Skrevet af Swordfishtrombone
Piv, piv, piv, Benji.
-
Skrevet af Swordfishtrombone
Men jeg er uenig med dig, Stolpesten. En United sejr vil være meget velkommen for Liverpools muligheder for en tredje plads.

Jeg mener nu heller ikke, at Arsenals fans har været så højrøvede. Snarere bekymrede for at miste 1. pladsen. Og ærlig talt tror jeg heller ikke på/har jeg aldrig troet på ligesom mange andre, at Arsenal vinder.
-
Skrevet af Tjasper
Jeg synes bare vi skal forholde os ydmyg og stille os mere end tilfreds med en 4. plads. Alt andet vil være langt over forventning. Derfor ville en Arsenal sejr være det optimale, mens uafgjort også ville være glimrende. United sejr er jeg overhovedet ikke tilhænger af.
Skrevet af stolpesten
Det sidste stykke tid er Arsenalfans kommet ned på jorden, men men men .. Det er ikke længe siden at de var helt oppe og ringe, og ja højrøvede :) ...

Det er bestemt ingen hemmelighed at det ikke er Everton eller United jeg som Liverpool fan "hader" .. Arsenal har altid været et hold jeg har ønsket alt dårligdom til .. Så når det endelig går min vej, så må jeg ud med det :) .. Jeg er klar over at vi ikke er i nærheden af Arsenal, trupmæssigt og økonomisk, men vi er på vej

Men pt. er mit altoverskyggende mål for Liverpool en Chl plads, så jeg er ligeglad om vi slutter 30 point efter Arsenal på 3. pladsen, bare vi bliver nr. 4 .. Så selvfølgelig holder jeg med Arsenal på onsdag
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0