Snak

Mere indhold efter annoncen
Den ankes nok. Og så ender man nok på 4 dage. Men Liverpool FC s statement går i hvertfald hele vejen. Det sidste ord er ikke sagt i denne sag.
[b]Walk on, walk on, with hope in your heart, And you’ll never walk alone... You’ll never walk alone [/b]
Den ankes nok. Og så ender man nok på 4 dage. Men Liverpool FC s statement går i hvertfald hele vejen. Det sidste ord er ikke sagt i denne sag.


Enten 0, eller 8. Hvilken dom skulle nogensinde kunne give 4? Enten har han sagt noget, og så er 8 dage i mine øjne fint nok, og ellers har han ikke sagt noget, og så skal han selvfølgelig frifindes.

Sådan en dom kan jo ikke nedjusteres da regelsættet er meget klart på det område.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Hvorfor er dommen sindssyg? Er det ikke naermest en tilstaaelsessag? Det er vel ubestrideligt at han har sagt ´negrito´?
-- COYB --
Forhåbentlig trækker de tiden, så vi kommer over juleprogrammet.

Det bliver spændende at se, hvorledes Chelsea reagerer, når Terry får af samme skuffe.
Y. N. W. A. #JFT97
@ morsor

Læs klubbens statement, og du bliver klogere.
Y. N. W. A. #JFT97
Brækker mig over FA. Appelere Rooneys karatæne efter han har sparket en modstander ned, og giver Suarez en sindssyg karatæne, for en sag uden beviser.
Positive ting kan stadig være
- Carroll får den perfekte chance for at komme igang.
- Ditto med Kuyt.
- Suarez kommer forhåbentligt mere moden tilbage, og er vel klar omkring februar?
- Chancerne for at vi henter en ny angriber i Januar, er vel større nu.
Må nok indrømme jeg er lidt rystet og meget overrasket!!!!!

(John Terry kan vel også se frem til en lang pause nu...)

Konsekvensen er vel at der skal findes en angriber i januar, hvis vi skal have en chance til en top 4 placering...en "top" angriber der kan komme direkte ind på holdet....´

for pokker noget møg!!!!! man har lidt frygtet at Suarez ville få en skade, specielt når man tænker på han ikke har haft en "ordentlig" sommer-pause i 2 år, men en karantæne var ikke lige med i tankerne...øv...

kan man forvente en reaktion fra suarez`side bestående af masser af mål de næste kampe, eller kommer han til at gå psykisk ned...? tror på det første, og håber(tror) at klubben lader ham starte inde i hver kamp...YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Jeg frygter godt nok lidt, at FA med denne dom åbner pandoras æske. Nu har jeg selvfølgelig ikke et indgående kendskab for bevisførelsen bag denne sag, men det virker umiddelbart ikke som det store problem for en uærlig, farvet spiller at få en ikke-farvet spiller i fedtefadet.
-
Hvad staar der i erklaeringen der saetter dette i et andet lys?

Saa vidt jeg forstaar benaegter man foerst at der overhovedet er sagt noget, for saa efterfoelgende at indroemme at noget er blevet sagt. Evra har mig bekendt ikke aendret forklaring.
-- COYB --
Er Suarez blevet straffet for fingeren mod Fulham?
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
annonce