Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Kuyt kunne også være god at have som indskifter til at lægge tryk på i de sidste 30 min, evt. med Gerrard.

Håber på mål og point, kom så gutter!!!
Skrevet af El psitolero
Håber vi bruger den samme opstilling, som mod Newcastle. Suarez har ikke været sig selv i lang tid, og det kunne også være effektivt at tage ham ind omkring 70 min, ligesom mod Arsenal.
Skrevet af RedPoppy
Suarez starter i hvert fald ikke. Liverpool appelerer ikke dommen, og karantænen starter omgående.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Frydendal
Noget nyt om Gerrard? er han frisk nok til at starte inde eller kan han stadig kun spille små 30-35min? Kunne være rart med en spiller der ved hvordan han skal spille Carroll, nu hvor Suarez dom er en realitet nu hvor de ikke vil appelerer..

Edit : RedP beat me to it :)
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det kan jeg godt følge dig i, men jeg er ret sikker på at Suarez starter uanset hvad. I form eller ej, så er han den bedste angriber vi har i omstillingsspillet synes jeg.
Synes pt han hæmmer det ved at lave driblinger og prøve ting han kan når han er i storform. Bellamy er bedre pt til dette, hvis du spørger mig, og mere effektivt. Suarez er altid god for at lave det usandsynlige, men det usandsynlige er ikke så usandsynligt mere, og de fleste har lært at bremse det.

Jeg mener lidt det er et sats at starte med Carroll alene på toppen i dag. Jeg kan frygte lidt at han vil være alt for isoleret alene, og City derpå vil kunne lægge et alvorligt tryk på os, hvis han ikke formår at være en solid spilstation. Der vil Suarez bevægelighed, og fart alt andet end lige være en fordel for os.
Hvis du vil have en stærk midtbane med 5 mand så er det lidt isoleret - uanset om det er Suarez og Carroll - omend jeg er ikke helt sikker på dette, da begge går dybt i banen for at deltage i spillet.

Carroll har vist sig som en solid spille station, både i fødderne, og når han ikke bliver tonset ned(fordi at når man er stor som ham, så får man ikke noget(jfr Crouch) og med hovedet. Han mangler at være en god endestation. Meget skyldes dårlige indlæg uden adresse, eller uden adresse til ham i bedste fald.

Men ja, Suarez giver mere fart. Men som du også siger, så bringer Carroll noget som kan forstyrre de stærke folk i Citys forsvar. Det kræver fysik. Fysik Suarez ikke har.

Maxi ser jeg ikke få en rolle i denne her kamp. Målscorer eller ej, så mener jeg at vi har brug for bredde, til at udfordre de overtalssituationer vi vil få på kanten, og der har vi brug for Downing/Kuyt/Bellamy. Maxi er derudover også den svageste af de 3 defensivt.
Maxi har en vigtig kvalitet - han propper den i målet, og ofte lukrerer på modstanderens opmærksomhed på andre. Tager da gerne Bellamy og Downing på kanterne hvis det er. Men hvis Downing skal spille, så bør det være med Carroll.

Jeg er enig i din vurdering af Kuyt, og jeg er også i tvivl om det bliver Kuyt, eller Bellamy der starter på den plads. Jeg hælder nok mest til Bellamy da han virkelig har set god ud på det sidste, og kan virkelig sætte fut i vores kontraspil.
Enig. Vi skal og bør bruge Bellamy, hvis altså bentøjet kan klare det.

Jeg tror også at vi har en god mulighed for at vinde i dag. Det hele afhænger af disciplin, og vores evner i kontrafasen.
Og dødbolde, samt effektivitet. Selvfølgelig nemmere hvis kontrafasen fungerer. Det kræver i hvert fald en masse løbevillighed.

Tag Maxi ud og så vil jeg ikke have voldsomt imod din opstilling, fordi jeg synes Carroll leverer rigtig godt på det seneste, og viser hvor stor en trussel han er.
Det kan jeg sagtens gå med til.

Det eneste problem jeg har er at han ikke er stærk i kontrafasen, og da det er her vi primært skal skabe vores chancer, ser jeg ham ikke starte i dag.
Carroll ligger som regel dybere end vores kanter i omstillingsspil, og han deler den videre til enten kanter eller fremløbende midtbanefolk, hvorefter han fortsætter sit løb ind mod boksen, eller holder sig længere tilbage. Han er lidt som en dybtliggende forward. Ikke ideel i kontra som sådan, men vi har andre folk netop dette på kanterne.&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Lynild
Suarez starter i hvert fald ikke. Liverpool appelerer ikke dommen, og karantænen starter omgående.


Fint. Vi var bedre uden ham i sidste kamp. Det er måske også en god idé, at han tænker lidt over, hvordan han vil opføre sig fremover.
Skrevet af Frydendal
Håber virkelig Gerrard er klar til mere end 30min - Vi har virkelig brug for hans indlæg.. Som jeg har skrevet på betxpert, så gjorde han ene mand Andy farlig med sine indlæg i Newcastle kampen.. Inden da, var Andy totalt anonym.
Så krydser alt jeg har for at han kan klare sig fra start og måske til midten af 2. halvleg.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Razz
Hvor er det dog vattet af Liverpool ikke at anke afgørelsen.

Hvis man læser deres (og for såvidt også Suarez) udtalelse, så er de jo dybt uenige i afgørelsen og på det grundlag skal man selvfølgelig anke.

Kunne det tænkes, at deres amerikanske ejere har et lidt andet blik for racisme i sport og har sat dem på plads?Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Frydendal
Synes i hvertfald det stinker langt væk. Det er ikke sådan man støtter op om en spiller. Indrømmer gerne at jeg ikke har læst den store rapport de er kommet med, men den har så åbenbart indholdt noget som har gjort de har ændret mening om de skulle appelerer. Noget af af en ko-vending alligevel fra klubbens side, ved bare at accepterer det.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Coppell
Hvis man skal rose Liverpool, og det vælger jeg at gøre her, så kan man også sige, at klubben er kommet til fornuft. Klubbens rolle indtil nu har ikke været køn, og det ville næppe være blevet kønnere under en appelsag.

Right decision.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af D.B.R. ©
En smule ærgerligt at man vælger ikke at appellere, men så kan al fokus også rettes mod det det hele handler om.

Mon ikke vi ny henter en angriber, der kan forstærke truppen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af morsor
Klubben skylder en undskylding - og burde forklare t-shirt-stuntet.

Tror dog bare sagen lukkes her. Det har været lidt pinligt at følge.

Jeg har svært ved at forestille mig Liverpool ville synes det havde været OK hvis Chicharito havde kaldt Glen Johnson ´negro´. Mage til masse-psykose er sjældent set.
-- COYB --
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
@ BIF

Hvilke forudsætninger har du for at udtale dig så skråsikkert omkring Suarez´ menneskelige egenskaber?
Ved at være menneskekender.

Hans opførsel på fodboldbaner efterlader indtrykket af en temmelig usympatisk person, der både bider, stempler, diver, giver publikum fingeren, og nu også bliver dømt i forbindelse med racisme.


- Bider: En gang. Kender ikke hele hændelsens forløb. Og hvad som er blevet sagt. Det er selvfølgelig ikke i orden, og han har fået sin straf. Det er ikke et evindeligt problem.
- Stempler: Synes jeg ikke han gør. Han er ikke en beskidt spiller.
- Fuck fingeren er ikke i orden og det gør han nok ikke mere. Det er der mange som gør. Man kan blive provokeret ud af fatning. Synes heller ikke England har været særlig rar ved Suarez efter folk blev enige om at han var god.
- Racisme sagen, giver jeg ikke en skid for. Det er Evra som provokerer, tilsviner Suarez, og han responderer. Havde Evra overholdt reglerne, så havde det ikke eskaleret. Jeg er så en af dem som ikke ser noget galt i negro, og jeg kan til og med forstå hvis han har været drevet til at sige, "fordi du er sort". Det er måske ikke hensigtsmæssigt, men Evra beder om det, fordi han gik ned af den sti først, både med trusler om tæv, og svine ham til fordi han er sydamerikaner.
- Dive handler om hvordan man har lært at spille fodbold. Små teknikere som ikke har overflod af fysik, har lært sig at smide sig, fordi de får mange spark på benet. Mange lærer at hoppe inden det sker(jfr Laudrup), mens andre har lært at man kan presse en domm ud af dommere. Det er så ikke velanset i England(selvom mange efterhånden diver for at presse dommeren og går den så går den), så prøver han at file disse ting af. Han bliver snydt for mere end han snyder sig til, skal jeg hilse at sige.
Suarez har ikke fremstået eksemplarisk, men han er et rart menneske, der giver alt han har - hver kamp. Og vil hellere smile, end være sur.

Derudover beretter de fleste mennesker, som har været omkring ham, det samme. Uanset om det er medspillere, modspillere, eller andet. Til og med Evra medgav dette, og var årsag til at han var "rystet", at det kom fra Suarez.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Frydendal
De afskriver nok ikke Suarez fuldstændigt, så mon ikke det bliver noget hen af det samme som Arsenal har gjort - Lejeaftale på et par måneder. De går nok ikke ud og smider mange penge efter en spiller når Suarez "kun" er ude i 8 kampe. Og Bellamy har jo vist tænder på det seneste.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af RedPoppy
Jeg håber i hvert fald min frygt for vores kontraspil bliver hæmmet med Carroll i front bliver gjort til skamme i aften, for det kunne godt se ud til at han starter, nu når Suarez er ude.

Du har ret med Maxi at han er god til at udnytte fokus på andre, og har en glimrende positionsevne i boksen. Jeg mener stadig at det ikke opvejer de mangel på fart han har i omstillingsspillet.

Iøvrigt en genistreg at vente helt op til kampstart med at offentliggøre det. Rutinerede ræve vi har i omklædningrummet ;).

Thank god for Carling Cuppen. Ellers havde vi været uden Suarez til marts måned.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af D.B.R. ©
@ Frydendal

Det lyder ikke urealistisk. Men hvem mon vi sådan lige kan leje for så kort tid?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af RedPoppy
Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Henderson, Downing, Spearing, Adam, Kuyt, Carroll.

Kan ikke vente til kickoff!
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Coppell
En MLS-angriber?
Hvis ikke Robbie Keane havde haft den fortid han har, ville han være et bud.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Il_Preferito
Den er forkert den der, Poppy.

Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique; Kuyt, Henderson, Spearing, Adam, Downing; Carroll.

Nå, du opdagede det selv.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af RedPoppy
Yup. Min twitterkilde ændrede det også med det samme stortset ;)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
annonce
0