Snak

Mere indhold efter annoncen
Uanset hvor meget vi ønsker Fabinho erstattet, så er han på kontrakt til 2026. Han havde en ualmindelig ringe sæson, men har også tidligere vist et højt niveau over en hel sæson.
- tænker ikke det er urealistisk, at både trænerteamet og ledelsen venter med at afskrive ham, men fortsætter med ham og så Bajcetic som aflastning/erstatning.

Henter man Thuram ind til samme position uden at sælge Fabinho, så står man med en dyr reserve og et talent. Det er luksus, og bredde er nødvendigt, men er der økonomi til det i forhold til lønudgifter og kommende FFP🤷🏼‍♂️
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Henter man Thuram ind til samme position uden at sælge Fabinho, så står man med en dyr reserve og et talent. Det er luksus, og bredde er nødvendigt, men er der økonomi til det i forhold til lønudgifter og kommende FFP


Er enig - enten skal Fabinho ud - hvilket måske er en smule overilet eller også skal Thuram så spille den ene af de to CM positioner, indtil han så ryger ned på Fabinhos plads.

Vil også mene det er overkill hvis der hentes mere end en midtbanespiller ud over Mac Allister.

Der er trods alt stadig Fab, Hendo, Jones, Bajcetic, Elliott og Morton.
Der er trods alt stadig Fab, Hendo, Jones, Bajcetic, Elliott og Morton.

Hånden på hjertet, hvor mange af de nævnte spillere er gode nok til at spille med om trofæer, og som vi rent faktisk kan regne med? Hendo og Fabinho har selvfølgelig begge tidligere præsteret, men alderen har efterhånden indhentet Hendo, og Fabinho har desværre ikke lignet sig selv i over et år nu, så om han overhovedet genfinder tidligere tiders niveau er et stort spørgsmålstegn.

De fire andre spillere er alle fire unge spillere, som stadig skal finde fodfæste og deres plads i truppen. Måske ville en lejeaftale være bedst for et par af dem i den kommende sæson, så de ikke går i stå i deres udvikling.
Jeg mener nemlig ikke, at vi for alvor kan sætte vores ild til Jones, Bajcetic, Elliot og Morton på nuværende tidspunkt, selvom Jones og Bajcetic har imponeret i perioder i denne sæson, men hvis vi for alvor gerne vil udfordre City og have en chance i Champions League, så er de ikke gode nok endnu.

Spørgsmålet er så, hvad ambitionsniveauet er, for hvis det “bare” er en plads i top-4, er det måske ikke skørt at satse på de nuværende spillere inklusiv Mac Allister og Trent, der potentielt kan spille pladsen som midtbanespiller. Jeg er dog af den overbevisning, og det samme er Klopp og ledelsen forhåbentligt, at vi som klub altid skal gå efter at spille med om trofæer, og dette gælder især i disse år, hvor vi har en manager som Klopp, men også en rigtig stærk trup, der tidligere har vist, at vi godt kan matche City.
Ja Fab kontrakt bider os i røven, måske man kunne være heldige, at Saudierne giver ham et tilbud han ikke kan sige nej til økonomisk, som man jo ser med en lang række spillere, der er gået ren “liv-golf” i den.

Det er bare svært at se for sig Fab genopfinde sig selv, han har jo aldrig været hurtig, men han har været utrolig dygtig som Gini osse var det, til at læse spillet. Fantastiske spillere når modstanderne havde bolden, men han er jo blevet helt ufattelig langsom nu. Han kommer sjældent i vejen for noget nu og hvis han gør, så kommer han jo som regel alt for sent og må indkassere gult efterfølgende. Vi har simpelhen brug for en mere mobil spiller en Fab ( og Hendo), til at løse problemet med at modstanderne pisser lige igennem midtbanen. Vi har givet 3 flest store chancer væk denne sæson, det fortæller alt om, hvor nemme vi er blevet at spille imod.

MacAllister giver osse ikke fart og heller ikke så meget fysik, men som Thiago er han en helvedes intelligent spiller og vi har i den grad osse brug for en spiller, som forhåbentlig gør, at vi får mere kontrol over kampene igen.

Udover MacAllister, så er yderligere 2 midtbanespillere et absolut must. Klopp fejlet Big time i sommers, det eneste han kunne bruge var 2 spillere, hvor den ene valgte RM og den anden var ikke til salg. Den fejl har satme været dyr og det må ikke gentage sig.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Hasse:
Ja, det ville det nok, men det er bare bøvlet når jeg er på mobilen. Jeg vil anbefale dig at følge r/LiverpoolFC på Reddit, så går du aldrig glip af noget. Der er også en masse sjove klip der bliver delt derinde.

Her har du link til bekræftelse af Thuram og Kone Rygter: https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1665968824825311233
Og her har du link til at Alexis Mac Allister er til lægetjek i dag:
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1665978585750859776
Og her er der link til den Van der kører ham til lægetjekket 😉

https://twitter.com/livecholfc/status/902549873140084737?lang=hi
@knold hahaha… den med Van kunne jeg ikke leve uden🙌🏻😅

@YNWA vi er meget enige omkring Fabinho. Fart får man ikke i hans alder, og de øvrige kompetencer halter.
Man skal sgu være stærk for at smide ham på porten, og hente en ny ind. Jeg tror ikke på det, men som en anden nævner kunne Thuram måske starte ud med en anden rolle på midtbanen, og så overtage for Fabinho i løbet af sæsonen. Fabinho har det godt i Liverpool,,’en vil vel gerne spille fodbold nogle år endnu.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
og glemte da Thiago i min midtbane-opremsning.

Kan ikke se at de samlet set ikke vil kunne dække EN af pladserne på midtbanen hen over sæsonen.

Vi har ikke CL at tænke på, så mon ikke der i EL vil blive stillet op med et noget yngre hold, end vi stiller med i PL?
Så forhåbentligt bliver bredden ikke et problem i den kommende sæson.

Og jeg er enig i at Hendo er faldet noget i niveau - men vil på ingen måde mene han ikke er i spil til et startplads og stadig har niveau til det.
@Hasse

Vi kommet ikke af med ham pga lønnen, der er jo ingen der vil bare vil give i nærheden af hvad han tjener om ugen i klubben. Som skrevet er den eneste mulighed, at Saudierne giver ham et økonomisk tilbud, som han simpelhen ikke kan sige nej til. En anden mulighed er jo osse, at betale differencen hvad en eventuel ny kontrakt vil indbringe i anden klub. Faktum er at vi har ham og Hendo henholdsvis 3 og 2 år endnu og begge er milevidt fra at være gode nok. Jeg elsker Klopp og vil absolut ikke have nogen anden træner end ham, men når absolut nøglemedarbejdere forlader skuden, så peger pilen i den grad mod ham, hvorfor de forlader klubben.

Vi står overfor det vigtigste vindue i tiden under FSG og der skal virkelig investeres. Det behøver på ingen måde være, at vi henter spillere hvor man betaler markante overpriser for spillere. Overpris slipper man ikke for som PL klub og slet ikke med klubbens størrelse, men vi har jo været outstanding gode fra 16-19 til at hente de rigtige spillere ind, til fornuftige priser.

Vi skal simpelhen ramme rigtigt og med Klopp øgede magt, hviler øjnene i den grad på ham efter hans mega brøler sidste sommer.


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce