Snak

Mere indhold efter annoncen
En del meldinger fra flere kanter om, at man har haft positive snakke med Thuram-lejren om de personlige forhold - der ikke bør give udfordringer.

Hvis Nice ellers ikke er for tunge at danse med - så er det også en transfer, der bør glide nemmere igennem. De hviler ikke på laurbærene, de transfer-ansvarlige i ledelsen og personalet. Det er flot at se.

Og helt tydeligt, at en del af fod- og grundarbejdet er lavet i januar-februar og måske tidligere - under Edwards - så der ikke så meget slinger i valsen her til sommer.
"...hvis du vil tages seriøs, så formulere dig korrekt" - pibbles|FCBayern
Det lyder ikke helt smidt, men som YNWA nævner kan der være nogle ejere som synes Thuram passer bedre ind i en anden PL klub🙄
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg får givet stryg af flere i "vores egen tråd". Men hvor ville jeg dog gerne se os, jer eller måske Arsenal rende med mesterskabet i næste sæson


Jeg så også gerne at vi vandt ligaen næste sæson ;-) kan ikke få mig selv til at sidde og heppe på United... og i sidste ende hyggede jeg mig også gevaldigt over Arsenal´s deroute i slutningen af sæsonen - at høre på mine Arsenal venner oprigtigt sige at Saka er bedre end Salah, Saliba er bedre end prime van Dijk og Arteta er i samme liga som Pep og Klopp var ulideligt. Der er også noget lækkert ved tanken om at det kun er Liverpool der har kunne stoppe City-maskinen... Og jeg kender ikke én City fan, så de er irrelevante for mig.

Der går nok noget tid før du ser mig heppe på United.
Altså bortset fra vi ved at Thuram står på en liste over mulige emner fra Joyce osv, så er de “tunge journalister” ikke hoppede på historien der kørte i aftes, at klubberne var blevet enige om en transfer. Ja selv nogen skulle vide, der var lejet et privatfly var Nice til Blackpool. Thuram er hvad jeg ved vidst samlede med det franske U21 landshold pt. Ham Jac et el andet, spreder rygter i øst og vest og det har han nok osse gjort her.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Selv min 12-årige søn, som er glødende Real Madrid-fan siger: "Jeg tror ikke på noget, før klubben selv har postet det på Insta" (om Bellingham)...nok en meget sund tilgang til alle transferrygterne. Men ok, det er jo også meget sjovt at følge med i :-)
YNWA
"Der går nok noget tid før du ser mig heppe på United."

Helt fair Figo. Mange Unitedfans har det på samme måde og jeg selv havde det også som knægt omkring B1909.
Men da jeg som dansk fan ingen aktier har i kanalbyggeriet og den deraf følgende fejde byerne imellem, kan jeg fint nøjes med at se fodbold.
Og der er det så jeg mener at det mest attraktive fodbold spilles i vores respektive klubber, når vel at mærke pengene passer. Så jeg holder faktisk tit med Pool, men naturligvis ikke i indbyrdes møder.
Drømmescenariet for mig vil være et mesterskab til os. Vundet over jer på sidste spilledag og med jer som nummer 2.
Kender i øvrigt heller ingen Cityfans, så ingen banter dér, mens jeg godt kan tilslutte lidt banter mod Arsenals fans.

I de mere kuriøse afdeling gad jeg godt vide lidt om baggrunden for dit "navn". Hvem er/var det, der er/var bedre end Luis Figo?
Kun døde fisk flyder med strømmen!
@ fedefynboen

Det er Diogo Jota:

Oh, he wears the number 20,

He will take us to victory,

And when he’s running down the left wing,

He’ll cut inside and score for LFC.

He’s a lad from Portugal,

Better than Figo don’t you know,

Oh, his name is Diogo!
Y. N. W. A. #JFT97
Tak for svar D.B.R. :)

Synes dog nok man vist skal være Poolfan for at mene noget sådan.
Jota er da ganske god, men ikke i nærheden af Luis Figo, hvis man spørger mig.
Men fodbold ses/opleves jo forskelligt, så hvad ved jeg :)
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Det er en af de bedre sange ....... og der er rigtig mange gode at vælge imellem.
Fedt med en VM-vinder, endda med rigeligt spilletid og mål, vil gå så langt at kalde ham en profil for Argentina.

Så må vi håbe, at han kan gøre det bedre end de to forrige VM-vindere vi har haft 😎
annonce