Snak

Mere indhold efter annoncen
🚨 BREAKING: Man United have offered Chelsea £50m + Harry Maguire in exchange for Mason Mount.

Chelsea have also responded by giving Man United £50m + Marc Cucurella to keep Harry Maguire and never contact them again.

Haha, den er da meget god.
Y. N. W. A. #JFT97
Ifølge Anfield Watch er der fremgang i forhandlingerne om Thuram.

Tegner allerede godt.
“ Football Manager er det tætteste, for der startede man i 4th Division. “

Football Manager på Commodore 64 - Klasse spil dengang😀.
Jeg tilbragte en stor del af min barndom/ungdom med at spille det fantastiske managerspil.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Det ser ifølge rygterne pt ud til, at et køb af Thuram er mere sandsynligt end et køb af Koné. Er der nogen herinde der har set Thuram spille og kan svare på, hvad han er for en slags midtbanespiller? Ser i ham mest som et evt køb til startopstillingen eller er det til bredden?
Hvis du bladrer et par sider tilbage, så lavede jeg en kort gennemgang over, hvilken spiller han er.

I forhold til idealopstillingen kommer det jo i høj grad an på modstanderen, man står overfor. Umiddelbart tror jeg den foretrukne midtbanekonstellation kommer til at hedde Fabinho - Henderson/Jones - Mac Allister. Jones mod de “mindre” hold hvor der er brug for en smule mere offensivt output fra midtbanen og Henderson mod de hold, der vil lidt mere fremad banen. Ovenstående kan selvfølgeligt ændre sig alt afhængig af hvad der sker på transfersiden, men med mindre det usandsynlige scenarie skulle ske, at vi henter en spiller, som ville være en markant opgradering ift. Fabinho (f.eks. Caicedo), Henderson (f.eks. Rice) eller Jones (f.eks. Mount), så tror jeg, at det bliver dén man kører med i størstedelen af kampene.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Jeg har et bud på det manager spil du omtaler, Lynild. Spillede det personligt meget på den gode gamle Amiga 500 i tidernes morgen. Det opfylder i hvert fald kriteriet om man starter i 4 division. Det hed kort og godt The Manager og var også i en Bundesliga udgave

https://images.app.goo.gl/9mbob5drfbMa2wRV7
YNWA
Kriminalist,

Jeg har snuset mig frem til, at det nok var The Football Manager 2, fra 1988. Det vat tungt som jeg husker det, og vi var ikke særligt gamle.

Vi gik hurtigt over til Championship Manager, og i særdeleshed CM Italia. Hold kæft, jeg har lagt mange timer i netop det spil.

Men The Manager er også legendarisk!
moderator
Man får jo helt lyst til at støve Ultimate Soccer Manager 98 af.
https://www.kodromagazine.com/wp-content/uploads/2021/05/ultimate-soccer-manager-98-99_2.jpg

Eller CM 97/98 for den sags skyld...
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Arh okay, det har jeg aldrig spillet, men det passer nok med at ‘88 var er par år inden jeg fik min første spillemaskine. Tror jeg gik fra The Manager direkte til CM og især Italia udgaven ligesom dig har jeg også brugt utallige timer på. Husker specielt Cantona var en snydekode at få til Italien, og så var der et super talent der hed Piovanelli mener jeg, som jeg også altid købte og begge var altid “keen on the move”. Gode minder
YNWA
CM 97/98 var vanvittigt🥳
Med fare for at mixe nogle af årene sammen, var det så ikke Ibrahim Bakayoko der var et must buy?
- og så en hidden gem i Nicklas Alexandersson👌🏻

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce