Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Inter har det jo med at sende de største talenter til andre klubber for relativt små penge, og det skulle ikke undre mig, hvis de var ved at gøre det igen.

Men Rodgers og komiteen har jo ikke ligefrem vist sig som en overbevisende kombination. Tony Evans fortalte fornylig, at Rodgers slet ikke ville have Sturridge. Rodgers skulle have trukket stikket på den handel sidste sommer, fordi han troede, at det ville gøre ejerne mere modtagelige overfor gamle, dårlige Dempsey, og Rodgers blev nærmest tvunget til at tage imod Sturridge et halvt år senere. Evans fortalte også, at Rodgers ville have forsvarsspillere i sidste transfervindue, men at resten af komiteen mente, at det ikke var et godt tidspunkt at købe forsvarsspillere på og derfor i stedet gik efter offensive spillere.

Nu ved jeg ikke, om alt, hvad Evans fortæller, er sandheden, men det er indtil videre i det daglige arbejde med spillerne, at Rodgers har rykket klubben mest. Og ikke på transfermarkedet.

Det er dog nok ikke alle handler, som Rodgers har været uenige med komiteen om. Forhåbentlig kan CL gøre, at klubben ikke ser alle førsteprioriteterne skifte til andre klubber.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
@morsor,

Jeg har prøvet hos diverse eventbureauer, hvor jeg har netværk og de fleste melder at det er stort set umuligt - selv for deres kontakter i England.

Det kan selvfølgelig være det er nemmere hvis man ikke som jeg, skal have 4 sammenhængende pladser. Uanset er billetprisen også skruet op, efterspørgelsen har sjældent været større. Men alt kan jo købes for penge.

Ved stadion er der garanti for væsentlig overpris og så er det jo bare usikkert om man ender med at få en billet. Som Tommy siger.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Man kan selvfølgelig også risikere at købe en falsk billet for en latterlig sum, og ende med at stå med en større næse end Neil Warnock
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Castellano
Nu ved jeg ikke, om alt, hvad Evans fortæller, er sandheden, men det er indtil videre i det daglige arbejde med spillerne, at Rodgers har rykket klubben mest. Og ikke på transfermarkedet.


Nej, Rodgers har lavet adskillige brølere ift. transfers - men det har vist sig som held i uheld, at man ikke har landet spillere som Sigurdsson, Dempsey, Willian m.fl. - Tiden må vise, om man også har ´dodget en bullet´ ved at misse Konoplayanka. Men han er en KLAR forebedring ift. King Kenny på markedet.


I øvrigt er det også særligt, at de unge spillere, der har bidt så på holdet og viser rigtig lovende takter, som Sterling, næsten alle er hentet af Benitez.
Skrevet af morsor
@ScouserTommy @jomic

Tak for svarene - der var som forventet.
-- COYB --
Skrevet af jomic...
@morsor,

Så lidt. Jeg er i hvert fald nået frem til at tage et par kampe i starten af næste sæson i stedet for.

Selvom det kunne være fedt at være med, sådan som det går lige nu.
Skrevet af Swordfishtrombone
"I øvrigt er det også særligt, at de unge spillere, der har bidt så på holdet og viser rigtig lovende takter, som Sterling, næsten alle er hentet af Benitez. "

Benitez skal helt sikkert have credit for den unge Raheem og arbejdet uden for banen i det hele taget, og det er også fedt, at flere af de ældre fra Benitez-tiden stadig er en del af truppen. Det viser kontinuitet.

Mon ikke Rodgers kan tiltrække spillere som Mkhitaryan til sommer, når vi er i Champions League, spiller angrebsivrigt og er titel-udfordrere.

Muligvis har Rodgers ikke været en ørn på transfermarkedet, men han har heller ikke haft samme navn/ry, som Benitez havde i Spanien i sin tid. Det tager tid at skabe sig et navn, og det tror jeg for eksempel også, at Moyes lider en smule under.-
Skrevet af Tjasper
Det bliver ekstremt spændende at følge sommerens transfervindue. Forudsat at vi forbliver i top 4, hvilket alt tyder på, så må vi være i stand til at tiltrække fra den absolutte højeste hylde efter en sådan sæson. De fleste vil vel kunne se noget perspektiv i at spille for Liverpool efter en sådan formidabel sæson, som er bygget op omkring en relativ ung trup og spændende spillestil og med en talentfuld ung manager.
Skrevet af Tjasper
http://www.plbold.dk/201…s-tottenham

Han får egentlig lavet rigtig mange formidable ting i løbet af kampen i går. Baseret ud fra den video må han have været en stærk kandidat til MOM. Han var i overdådigt spilhumør.
Skrevet af Castellano
Coutinho er også ved at komme i bedre og bedre form, som man så mod Spurs, men ISÆR mod Sunderland, hvor han op til flere gange nemt satte to-tre spillere af i et raid frem af banen - og viste noget af det spil, man så sidste forår.

Sterling har næsten i fire måneder nu vist god form og spillehumør - med små dyk - men nu er Coutinho er også ved at komme med på vognen.

De to i sprudlende humør bliver vigtigt i sidste del af sæsonen! Det bliver spændende at følge.
Skrevet af Tjasper
Enig, jeg er også kæmpe Coutinho fan, og jeg er især utrolig glad for at han har vist sig at være brugbar i presspillet også. Da han ankom var han noget nær ikke-eksisterende i den defensive del af spillet.
Skrevet af WulfgarDK
"I er heftigt linket til 17-årige Mateo Kovacic - og rygterne går på 75 mio."

Vi er også linket til Winston Reid (!) og Ashley Cole, samt vel 100 andre dårlige, middelmådige og gode spillere.

Selv håber jeg lidt på Luke Shaw, Will ? fra Derby, Lavezzi, Tello og en verdensklasse midtbanespiller. Jeg håber også Suso og Wisdom har en fremtid i klubben, til dels også Martin Kelly hvis han kan genfinde talent og form efter alle de skader.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Castellano
Jeg håber også Suso


Jeg har læst mig til, at han har gjort det fornuftigt i Almeria, men er bange for, at han er ny Pacheco (Suso virker dog til at besidde et større talent. I næste sæson forventer jeg, at Liverpool ikke skal svælge i midtable-middelmådighed som for et par sæsoner sider, og så bliver der nok ikke plads til spillere som Suso, Borini, Aspas m.fl. - især ikke, når der skal spilles CL. Men til bredde er det vil fint.

og Wisdom har en fremtid i klubben


Jeg var vild med Wisdom, da han først kom igennem. Han virkede solid og lovende. Men læser man, hvad han har foretaget sig uden for banen i Derby, vil man få et negativt indtryk. Han virker ikke helt moden mentalt, men spillet på banen kan der bestemt bygges videre på.
Skrevet af Fribytter
"Tiden må vise, om man også har ´dodget en bullet´ ved at misse Konoplayanka. Men han er en KLAR forebedring ift. King Kenny på markedet. "

Eller så er komiteen en klar forbedring i forhold til Comolli. Dempsey, Gylfi, Allen, Assaidi og Borini har tilsammen kostet næsten £45 mio., og Williams blev på det tidspunkt rygtet væk fra Swansea til en pris på omtrent £9 mio.. Og som nævnt sagde Rodgers ifølge Evans nej til Sturridge og var ved at sende Henderson til Fulham for småpenge, fordi han havde fået fat i den tyrkiske Alonso og den walisiske Xavi. Altsammen før komiteen var blevet endelig sammensat. Dermed ikke skrevet, at Allen ikke er en fin spiller at have i truppen. Men han blev købt ind til at skulle have været et omdrejningspunkt på holdet, og det har han ikke været i nærheden af at være og kommer heller ikke til det foreløbigt med tanke på Gerrard, Henderson og Coutinho, og de playmaker-typer, klubben rygtes til nu.

Imø. tyder det på, at klubben efter, at komiteen er blevet sat sammen, kigger på spillere med mere talent og potentiale. Problemet synes nu at være at lukke handlerne og være enige om, hvilke slags spillere, klubben har mest brug for.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af rozzer
I de sidste 15 år, jeg er kommet på Anfield, har jeg aldrig oplevet bedre stemning udenfor - og på det gamle stadion, end i søndags. Det var vildt! Berusende og vanedannende mageløst. Pubberne var overfyldte allerede kl 11.

Kan vi gøre det? Gå hele vejen? Næppe. Men jeg ved at vi aldrig har haft bedre chance for det, siden 1990.
From doubters to achievers.
Skrevet af jba
"Liverpool v Man City for the title? It´s like having a choice of two blokes to nick your wife..."

Genialt citat fra Gary Neville i Skysports studiet i søndags! :-)
.
Skrevet af Duck
Det var noget i samme stil Michael Cox sagde i FW, rozzer. Det lyder til at have været virkelig fedt.

Og selvfølgelig kan I gå hele vejen!
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Vi kan jo ikke komme udenom vi har en god chance i år. City ser jeg som små favoritter med os lige i hælene. De sidste 6 kampe bliver som Cup-finaler, hvor nerverne i den grad bliver sat på prøve. Vi skal håbe på Norwich når at ligge godt i nedrykningskampen når vi skal møde dem ude. Det samme gælder Palace i sidste udekamp. West Ham sidder heldigvis fint i det, og Newcastle som vi møder i sidste kamp, er gået på sommerferie allerede.

Nordmændende drømmer også om slutspurten, og trækker paralleller til en sæson i 64:

"Realistisk eller ei, så er det fortsatt lov å drømme. Og det er lov å trekke paralleller til hva som skjedde for nøyaktig 50 år siden - i 1963/64-sesongen.

Den 30.mars 1964 vant nemlig Liverpool over Tottenham på Anfield, og inntok tabelltoppen for første gang siden desember 1963.
Den 30.mars 2014 vant Liverpool over Tottenham på Anfield, og inntok tabelltoppen for første gang siden desember 2013.
Liverpool var ikke blant forhåndsfavorittene til ligatittelen foran 1963/64-sesongen, etter å ha blitt nummer 8 sesongen i forveien.
Liverpool var ikke blant forhåndsfavorittene til ligatittelen foran 2013/14-sesongen, etter å ha blitt nummer 7 sesongen i forveien.

I 1963/64 hadde Liverpool radarparet Roger Hunt og Ian St. John på topp. De gjorde henholdsvis 31 og 21 ligamål.
I 2013/14 har Liverpool radarparet Luis Suarez og Daniel Sturridge på topp. Seks serierunder før slutt står de bokført med henholdsvis 29 og 20 ligamål.

I 1963/64 var Liverpool i knallform på vårparten, og vant 7 strake seire i perioden 20.mars til 18.april.
I 2013/14 er Liverpool i knallform på vårparten, og står nå bokført med 8 strake seire siden 8.februar.

I 1963/64 vant Liverpool en rekke kamper med kalassifre. De gjorde blant annet fem mål eller mer i seks kamper.
I 2013/14 har Liverpool vunnet en rekke kamper med kalassifre. De har til nå gjort fire mål eller mer i 11 kamper - fem mål eller mer i fem kamper.

I 1963/64 vant Liverpool ligaen.
I 2013/14 er det lov å håpe.
Make us dream!"
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Sophus Krølben
Har Cafu egentlig skrevet eksplicit noget sted, at det var Flanno han hentydede til? Selvom Johnson generelt ikke har fortjent saa meget ros i aar, saa havde han nogle gode (og nemme) raids bag Eriksen, og det ville umiddelbart virke mere oplagt at lave sammenligningen med en anden hoejre back.
Aaahhh banter
Skrevet af Viola 4 Ever
17-årige Mateo Kovacic


Han er så 19 år og bliver 20 inden længe. Not that it matters a whole lot.
Er Mazzarri træner for Inter efter sommerpausen, er Kovacic formentlig fortid i Inter.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0