Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Enig med Andichrist. Måske en alsidig venstreback (en omvendt Arbeloa) kunne udgøre det for to backs. Så ville vi have Johnson, Insua, Kelly, Carra og Mr X til backpositionerne.

Det eneste problem i forhold til at investere i nye spillere er, at de 100 mio. til RBS endnu ikke er garanteret fra eksterne investorer, selvom Purslow har været ret optimistiske i sine udtalelser. Rygter vil dog vide, at Purslow selv bakser med at danne en investorgruppe, der kan rejse 100 mio.

Hvis ikke RBS får de penge, så kan amerikanerne enten vælge at sælge klubben eller at sælge spillere. De vælger formentlig sidstnævnte, da de ikke vil opgive en klub med så stort et indtjeningspotentiale, og så kan det fortsætte sådan, indtil klubben har nået et økonomisk niveau, hvor EL-indtægter er tilstrækkeligt for at få det hele til at løbe rundt.

Hvis spillere skal sælges for at "redde" klubben, så ville det måske være en god idé at finde en ny træner, der er mindre krævende og mere opmuntrende. Selvom spåkonen Balague udspyder en del mærkelige ting, så har han nu nok ret i, at Rafas stil kræver meget af en spiller, og at stilen er afhængig af en forholdsvis stor udskiftning. Hvis Rafa ikke har økonomisk råderum til at foretage udskiftninger med udgangspunkt i stilen, men bliver nødt til i ekstrem grad at foretage udskiftninger af hensyn til økonomien, så ville det måske være en idé at finde en mand, der er i stand til at få flere forskellige typer til at lykkes på samme hold, med en stil, der ikke kræver samme grad af selvopofrelse.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Scotty
Krølben, husk nu hvor populært antijinx er blevet. Ret kedeligt efterhånden, men nogle synes alligevel at det er ulejligheden værd igen og igen..
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Tottenham har så vidt vides Arsenal, Chelsea og United i træk. Muligvis er den ene udskudt pga. FA Cup-semifinalen, men jeg bliver overrasket hvis ikke Liverpool slutter foran dem.

City bliver måske et større problem, men når Liverpool kan spille så ringe hele sæsonen og stadig være med, så er der også gode muligheder for at konkurrenterne ender med at ryge i svinget.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Coppell
BBC har en predictor, hvor I kan plotte alle de resultater I tror der kommer ind, og så se hvordan sæsonen ender.

Løbet er på ingen måde kørt, på papiret slet ikke. Villa tror jeg I overhaler/fortsat holder bag jer.

Er mere i tvivl om, om I kan hente Spurs og Shitty, men de har jo osse på papiret vanskelige kampe tilbage. Mig bekendt skal Utd da møde begge (Shitty godt nok ude).

Det der dømmer jer ude pt er jeres spil på banen, og det skal selvfølgelig forbedres markant. Bliver det det, så er der en reel chance for en fjerdeplads. Stadigvæk. Trods alle nederlagene.

Mit tip er, at I bliver nr 5/6 efter Shitty plus muligvis Spurs.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Fribytter
Har BBC en predictor, hvor man kan se, hvad der sker, hvis ikke RBS får sine 100 mio.?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Et hul, hvor vi stadig kun er 1 (ÉT!) point fra fjerdepladsen?

Ja, et point og med 1-2 kampe flere spillede kampe end Villa, City og Spurs.

Hvad er det for "en masse" hold, der skal hjælpe os?

Prøv evt. med de hold som Villa, City og Spurs skal møde i deres resterende kampe.

og jeg har svært ved at se nogen af dem pludselig score maksimum points resten af sæsonen

Det samme kan roligt siges om LFC, desværre.

Jeg tvivler da ikke på, at Villa, City og Spurs nok skal smide flere point inden sæsonen er omme, men jeg tvivler heller ikke på, at pointtab ala gårsdagens næppe bliver de sidste vi oplever.

Vi er pt. ganske enkelt ikke CL-materiale.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
@ Scotty

Beklager, men det har intet med antijinx fra min side at gøre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sophus Krølben
"et point og med 1-2 kampe flere spillede kampe end Villa, City og Spurs"

- Jeg henviser igen til holdenes gennemsnitlige pointhøst i denne sæson, samt det faktum at en af udsatte kampe netop er mellem to af de nævnte hold.

"Prøv evt. med de hold som Villa, City og Spurs skal møde i deres resterende kampe."

- Jeg henviser igen til holdenes gennemsnitlige pointhøst i denne sæson. Det er i allerhøjeste grad stadig op til Liverpool selv at afgøre sagerne.

"Jeg tvivler da ikke på, at Villa, City og Spurs nok skal smide flere point inden sæsonen er omme, men jeg tvivler heller ikke på, at pointtab ala gårsdagens næppe bliver de sidste vi oplever."

- Men hvorfor skulle vi så være værre stillede end konkurrenterne?

"Vi er pt. ganske enkelt ikke CL-materiale"

At vi ikke spiller sådan, er ikke ensbetydende med om vi bliver det eller ej.
Aaahhh banter
Skrevet af Sophus Krølben
http://news.bbc.co.uk/sp…default.stm

Slutstillingen:
Spurs 38 70
City 38 69
Villa 38 69
Liverpool 38 68 (ved 0 points på OT)
Aaahhh banter
Skrevet af Andichrist
Jeg synes jeg kan fornemme, at gårsdagens kamp har fået tvivlen på Rafa til at spire hos mange, der før støttede ham ubetinget. Der var noget, der manglede i indsatsen, som ikke har manglet før - hvilket Rafa også selv antyder i post-kamp interview)

Personligt ville jeg i hvert fald ikke tude, hvis Rafa blev udskiftet med en KOMPETENT erstatning (læs: ikke Klinsi). Spørgsmålet er så hvem der kunne være interessante. Jeg ser grundlæggende tre muligheder: Et absolut top-navn, en etableret sub-elite træner eller en ung, frisk mand.

I kategori 1 kan jeg næsten kun se Mourinho som mulighed, især fordi jeg tror han (ligesom Rafa) kan se en særlig tiltrækning i den udfordring det er at genrejse LFC. De øvrige tror jeg ikke gider overtage LFC i den nuværende situation, ville kræve uhørt løn eller er utænkelige (Fx. Hiddink, Guardiola, Lippi, Ancelotti).


Kategori 2 er mere interessant. Der er flere emner:
Ranieri: Har gjort det godt i Roma og i Chelsea i sin tid, samt i Valencia før Rafa-tiden (og har også prøvet afløse Rafa, dog uden succes)

Pellegrini: Imponerede med få midler i Villareal, og bliver sikkert fyret af Real med mindre de vinder både CL og Ligaen (så kan vi jo bytte trænere...)

Felix Magath: Har gjort det godt i stort set alle klubber han har været i siden 2001.

Juande Ramos: Kender PL, er tilgængelig, var ikke så dårlig i Spurs som han blev gjort til.

Spaletti: Spillede sprødt med Roma - og har allerede gjort Michael Lumb bedre...


Kategori 3 er selvsagt svær at have overblik over, men der er alligvel en del emner:
Laurent Blanc: Har gjort det super i Bordeaux, brudt Lyons monopol på championnat.

Michael Laudrup: Jeg er lidt usikker på ML, men har står da i hvert fald for en attraktiv fodbold - og er gratis.

Jürgen Klopp: Har kun trænet "mindre" klubber, men hans hold spiller både flot og med masser af vilje.

Roberto Martinez: Får sine hold til at spille god pasningsfodbold, men ikke på den Guardiolaske "TV-glad" måde.

En eller anden LFC-´legende´: Barnes er åbenbart en dårlig manager, men måske en Sami Hyypia kunne være en mulighed?


Alt i alt er der mange gode bud, men bestemt også mange dårlige - med H/G som ejerere bliver det givet en dårlig erstatning. Men det vigtigste er: FOR GUDS SKYLD IKKE EN ENGLÆNDER!
\"White liquid in a bottle. If I see John the milkman in the Wirral, where I was living, with this bottle, I\'d say, \'It\'s milk, sure\'.\"
Skrevet af metalgearsnake
Saa skal kampen mod Lille vindes! det er et must!
Skrevet af rozzer
http://www.liverpoolway.…blog/?p=712

Dave Ushers kampreaktion, opsummerer på fornemste vis min egen.
From doubters to achievers.
Skrevet af Toffees
rozzer, tja...

"How is it that teams like Wigan and Everton can produce such attractive football, full of passing and movement and inventive play, yet we can’t? These teams are proof that it’s not all about money. Look how much our subs bench cost in this game, and then try and argue that ‘Rafa hasn’t had the money’."
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af GrandeGarcia
@Andichrist

Vil du virkelig sætte Guardiola i den øverste gruppe sammen med Hiddink, Capello, the works?
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af Toffees
"Jeg synes jeg kan fornemme, at gårsdagens kamp har fået tvivlen på Rafa til at spire hos mange, der før støttede ham ubetinget. Der var noget, der manglede i indsatsen, som ikke har manglet før - hvilket Rafa også selv antyder i post-kamp interview)"

Det er ikke så meget alene pga. af den kamp i går. Det er mere "nok er nok". Liverpool-fans har håbet at man "bare" kunne tage 4-pladsen ned, og så stadig tillade sig at være skuffet. At det nu brænder mere end på, bare for en sølle 4-plads, og sandheden om, at CL bliver uden Liverpool næste sæson - den køber selv den mest optismistiske fan ikke. Den pris (retfærdigvis) betaler Rafa.

Metalg, set over sæsonenen, så er det vel stadig et must i vinder samlet over Lille - nederlaget i Wigan eller ej...?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
"We can’t even blame injuries now either. We’ve got our injured players back, so can we all just accept that it’s not injuries that have ruined our season, it’s just that we are fucking rubbish? The only surprising thing is that we are still within any kind of touching distance of a top four place, so bad have we been for 90% of this season."

Hvad mener han med, at kan vi ikke længere skyde skylden på skader? Er det ikke gangbart for dem, der henviser til skader at gøre det længere, blot fordi der ikke pt. er mange skader? Det er jo ikke Wigan-kampen som sådan, der er skyld i, at vi kæmper om fjerdepladsen.

Hvad mener han med, at det er overraskende, at vi stadig har en chance for CL, når 90 % af sæsonen har været dårlig?

"How is it that teams like Wigan and Everton can produce such attractive football, full of passing and movement and inventive play, yet we can’t? These teams are proof that it’s not all about money. Look how much our subs bench cost in this game, and then try and argue that ‘Rafa hasn’t had the money’."

Det samme kan vel siges om CL-succes, FA-cup-successen, og det faktum, at Liverpool før denne sæson under Rafa var det tredjebedste hold i PL... Altså at LFC præsterede over deres økonomiske niveau.

Vi er pt. dårligere end Man. City og Spurs, og det er vel kun i forhold til Spurs´ økonomi, at vi underpræsterer? Vi er ikke dårligere end Everton og Wigan.

"N’Zogbia absolutely humiliated Insua all evening. He was walking past him at times. It was embarrassing. I don’t want to single the young Argentine out though, as he was no worse than several others. The hungry young McCarthy and Diame (really impressed by him in both games against us this season, a future Arsenal player there I reckon) bossed the middle of the park and completely outplayed Gerrard and Lucas, Figueroa looks like a miles better left back than we have had in years and even Emerson fucking Boyce looked good playing out of position at right back! They were just better than us all over the pitch, and that’s damning."

Hvilke venstrebacks igennem de sidste år er dårligere end Figueroa? Riise, Aurelio, Warnock, Insua, Dossena? Umiddelbart vil jeg skyde på højest et af de navne.

Var McCarthy og Diame en bedre midtbanekonstellation i 55 minutter?

Og Emmerson fucking Boyce har god erfaring med at spille højreback...

Blggeren lugter langt væk af en af dem, som gerne vil have ´seværdig´ fodbold - og nu når resultaterne ikke flasker sig, så er det hele grimt = dårligt = skyld i underpræstation.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
- Jeg henviser igen til holdenes gennemsnitlige pointhøst i denne sæson, samt det faktum at en af udsatte kampe netop er mellem to af de nævnte hold.

Fint, vi står med det ene ben på 4. pladsen, jeg bøjer mig.

Men hvorfor skulle vi så være værre stillede end konkurrenterne?

Vi er det hold, der for tiden spiller med hovedet længst oppe i røven.

At vi ikke spiller sådan, er ikke ensbetydende med om vi bliver det eller ej.

Naturligvis ikke. Vi kan også stadig nå at blive mestre.

Det er et par spændende måneder vi går i møde.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Andichrist
Øverste klasse er lige så meget tænkt ud fra status. Guardiola bliver af mange set som en klassemanager. Men jeg mener klart at Ranieri og andre er bedre managers en Guardiola. Alle kunne have vundet med den trup Barca har. Min TV-glad kommentar var ment som at Guardiolas måde at spille fodbold på er positiv, men også dum. Han skal nok tabe mesterskabet i år.
\"White liquid in a bottle. If I see John the milkman in the Wirral, where I was living, with this bottle, I\'d say, \'It\'s milk, sure\'.\"
Skrevet af Sophus Krølben
"Fint, vi står med det ene ben på 4. pladsen, jeg bøjer mig."

- Er det virkelig så svært at se nuanceret på tingene?

"Vi er det hold, der for tiden spiller med hovedet længst oppe i røven."

- Hvilket samtidig vil sige, at vi er det hold med størst uforløst potentiale. Når vi er så pointmæssigt tæt på fjerdepladsen på trods af dårligt spil hele sæsonen, virker det desuden mærkeligt at bruge dårligt spil som eneste argument for, at det IKKE skulle kunne lade sig gøre at slutte som nr. 4.

"Naturligvis ikke. Vi kan også stadig nå at blive mestre."

- Kan du ikke bare nøjes med at skrive det ordret, hvis du ikke forstår pointen?
Aaahhh banter
Skrevet af D.B.R. ©
- Er det virkelig så svært at se nuanceret på tingene?

Nej da, overhovedet ikke. Efter en lang og mega-skuffende sæson, er jeg blot ved at løbe træt i at se nuanceret på tingene. Taber vi på mandag til Pompey er vi sikkert stadig med i kampen om 4. pladsen, og sådan kan man blive ved.

virker det desuden mærkeligt at bruge dårligt spil som eneste argument for, at det IKKE skulle kunne lade sig gøre at slutte som nr. 4.

Dårligt spil er blot et af argumenterne, tre andre argumenter er Villa, City og Spurs, der alle virker bedre end os. Like it or not.

- Kan du ikke bare nøjes med at skrive det ordret, hvis du ikke forstår pointen?

Jeg forstår skam godt pointen. Lidt humor har du vel?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0