Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FalconLFC
dillen:

Har du set hans udtalelser efter kampen?
Skrevet af Fribytter
Men jeg vil da give Mourinho, at han er underholdende. Men han tager jo stygt pis på det hele. Der er vel ingen, der har glemt den her? Få mdr. senere har piben så fået en helt anden lyd. Den slags gider FA selvfølgelig ikke at stå model til.

http://www.bbc.com/sport…ll/25804307
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af dillen
Falcon

Ja, men jeg kan stadig ikke se grundlaget for at give ham karantæne?
Skrevet af FalconLFC
The Hypocrite of Hypocrites - Jose Mourinho.

Jeg glæder mig til at høre hans kommentarer vedr. ham der blev bortvist.
Skrevet af FalconLFC
dillen:

Han undergraver dommernes og FA´s integritet og troværdighed, insinuerer at de har en skjult agenda og er upartiske. Det holder ikke.

Og det er ca. en uge efter han blev idømt straf for at forlade det tekniske felt...

Den tror ikke FA ser gennem fingre med
Skrevet af dillen
Falcon

Men hvem skal afgøre om Mourinho er sarkastisk eller ej?
Skrevet af stolpesten
Det er ikke i morgen vi falder, hvis vi falder ... Norwich er i en elendig forfatning i øjeblikket med 3 nederlag og 0-5 i de sidste tre ..

Desuden så skylder vi lige Sunderland at smadre Norwich, som nu er deres direkte konkurrent i nedrykningskampen :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Swordfishtrombone
Folk har altid travlt med at udråbe vindere og tabere, og så kan de enten sige, de fik ret, eller pege fingre af dem, som stod til at vinde, men tabte.

I går var Man City ude af mesterskabskampen. Fuldstændig håbløs analyse.

Liverpool har rigtig gode muligheder for at vinde mesterskabet, men det kræver lige nu 3 sejre og en uafgjort i de sidste fire. Har Liverpool en off-day mod eksempelvis Palace, der lukker holdet ned, efter Liverpool har spillet uafgjort mod Chelsea, så ender titlen meget vel hos City. Skrækscenarie, men intet usandsynligt scenarie.

Liverpools koncentration skal stadig være 110 procent fra start til slut. Og bliver det sådan, ender det måske med 14 sejre i træk i samme sæson, hvilket er Premier League-historie. Og alene det taler for, at det ikke bare sådan er at vinde de næste fire.
-
Skrevet af Ferguson41
@Fribytter
Well, EFC har i mellemtiden PL´s bedste udehold på Goodison og alles darling, Southampton, på udebane. Hvis de er sat af i kampen om fjerdepladsen, når Man. City kommer på besøg, så ved jeg ikke, om Goodison er så uindtagelig. Ja, faktisk så vil EFC måske ikke have det store imod at "hjælpe" Man. City til titlen, hvis de ikke selv har det store at spille for. Og når SUnderland kan vinde på Stamford Bridge, så kan Man. CIty sgu da også vinde på Goodison.

Desuden så er LFC igang med en historisk stime. Nedturen må komme på et tidspunkt.


Everton skal nok vinde i morgen, og Southampton virker heller ikke særligt tændte længere, så Everton skal nok være klar når City kommer forbi, da det er kampen der sætter tingene endegyldigt på plads. Ellers vil Everton stadig have 5. pladsen at spille for, da Tottenham kun er 3 point efter, og en 6. plads vil trods alt bare være en gentagelse af sidste sæson, dog med flere point på kontoen.

@Acheron 3
Jeg tror ikke at Man City og Chelsea bare er mentalt trætte, de er også slidte efter en lang sæson. Uden at det skal fjerne noget fra en indtil nu fremragende sæson af Liverpool, så er det altså en fordel at have færre midtugekampe især efter jul.

Nu er Liverpool jo heller ikke mestre endnu. Men vinder klubben de næste to, tror jeg at den er hjemme. Både Man City og Chelsea skal nok smide flere points.


Jeg synes det er en dårlig undskyldning, at de to hold skulle være trætte, da begge hold er fyldt med topspillere, der er vant til mange kampe, specielt Chelsea. Det er mangel på klasse, at de begge har smidt deres mesterskabschancer på gulvet i løbet af ugen mod nr. 20 i ligaen, ikke blot træthed.
Skrevet af FalconLFC
dillen:

Jeg formoder, at FA ser nærmere på sagen. Jeg tror ikke, at ordet "sarkasme" har megen indflydelse på den afgørelse.
Skrevet af FalconLFC
Ferguson41:

Enig. Fiaskoer mod rækkens bundprop er ikke valide undskyldninger for City og Chelsea.
Skrevet af Fribytter
@Ferguson41

Jeg tvivler meget på, at EFC stadig vil finde det stort at spille om femtepladsen, hvis de få runder forinden havde spillet med om fjerdepladsen. Sådan er det moderne PL jo desværre indrettet. Der er ingen sidegevinst ved at blive femmer fremfor sekser i denne sæson Og medmindre de får ekstreme gummiben, så er EFC jo allerede nu så godt som sikre på EL.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ferguson41
Rent kosmetisk ser det bedre ud med en 5. plads, både fordi det er bedre end sidste sæson, og fordi det er Evertons bedste placering siden 2009. Samtidig betyder 5. pladsen, at man går direkte i playoff-runden til EL, mens en 6. plads gør at man starter i 3. kval.runde, og altså får to kampe yderligere, der skal spilles i starten af august.
Skrevet af Fribytter
Og der er flere præmiepenge, hvis man slutter som femmer. Jeg tror bare ikke, at det motiverer spillerne specielt meget, når det er resultatet af, at man har spillet sig ud af kampen om fjerdepladsen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Steve Highway-61
Det er altid sjovt at drille et hold, der kan blive mestre. Det sikrer en vis berømmelse - den ultimative drivkraft i sporten. Og man skal ikke glemme, at Everton generelt er på god fod med United ( i kraft af fælles rivalisering med Liverpool), så at drille City ville være ekstra sjovt. Omvendt er det næppe fedt for Everton at konsekvensen kunne blive at Liverpool vinder ...

"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Liv'pool
@Stolpesten
Ja enig med at vi skylder Sunderland, at vinde over deres direkte konkurrent til nedrykning.
Skrevet af Magellan
Godmorgen alle i nederdrægtige scousere.

Kan i mærke spændingen?
Er det overhovedet gået op for jer, hvor tæt i er på at sikre jeres første PL titel?
Jeg vil naturligvis brække mig i lårtykke stråler hvis det utænkelige skulle ske, og lykønskninger bliver nok det sidste i ser fra min side.
Ikke desto mindre vil det være en fantastisk bedrift, og et vaskeægte fodboldeventyr i vanlig kvalm scouser ånd.
I guder hvor bliver i ulidelige at høre på!

Held og lykke mod pipfuglene idag og tak for den flotte og underholdende fodbold.

Ad!
MUFC
Skrevet af Liv'pool
@Magellan
Ja vi har vel 13-15 gange hvor man utd fans har været ulidelige at høre på, siden sidst Liverpool vandt mesterskabet. Så hvis det sker bliver skytset nok rettet jeres vej.
Men ellers tak for anderkendelsen :-)
Skrevet af FalconLFC
Det bliver svært i eftermiddag, Norwich SKAL bruge en sejr. Omvendt får vi måske lidt plads til omstillingerne. Kom så, drenge, giv den gas!
Skrevet af howalt90
Er der noget jeg har misforstået eller vil de to Liverpool hold hinanden det bedste? Bortset fra de mødes. Nu har jeg alligevel set en del programmer før de forskellige derbys, der jo også har navnet the friendly derby, og der siger de altid at de under hinanden det bedste, bortset fra når de mødes.. Hvad skulle have ændret sig ´bare´ fordi det ene hold spiller med om mesterskabet?


Mht kampen i dag skal den spilles på præcis samme måde som de andre kampe, fuld drøn på! Er mere nervøs for Palace ude og Chelsea hjemme end både Norwich ude og Newcastle hjemme.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce
0