Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Sandelig om ikke Sturriudges scoring mod Palace er ændret til et selvmål, så han står noteret for 20 scoringer igen.

Palaces første scoring bør vel så også ændres til et selvmål.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mr. Spock
Fair nok, sammenholdt med City og Chelsea kan det godt forsvares, men ikke med resten af top 7. Anyway, ikke for at underkende det imponerende i Liverpools præstation denne sæson, der var ingen der havde klubben i top 4 før sæsonstart.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af tue69
Anyway, ikke for at underkende det imponerende i Liverpools præstation denne sæson, der var ingen der havde klubben i top 4 før sæsonstart.


Sådan forstod jeg det skam heller ikke. Debatten omkring at være tyndt besat er jo også interessant. Hvis det er City og Chelsea man skal måle sig med, så skal der saftsuseme nogle penge på bordet til indkøb og løn for samtlige klubber.

Jeg mindes at City ved sæsonstart havde 55+ spillere registrerede til Premier League. Chelsea havde underligt nok kun lidt over 25 og mens Liverpool var over 35. Det mindste hold var West Ham med 23 (mener jeg).
Skrevet af jomic...
@Spock

Jeg fik vidst flettet resten af top 7 ind, det er rigtigt nok. Selvom Tottenham og United på papiret har bredere trupper, har forskellige parametre jo gjort de ikke har haft gavn af dem. Arsenal mangler også en brugbar angriber mere osv.

Men jeg synes også det er retfærdigt at sige, at vi ikke blev levnet mange chancer, når snakken faldt på top 4. Om det skal ophøjes til en utrolig sæson, med caps lock, er jeg ikke ubetinget enig i. Fordi holdet jo netop ikke kunne stå for presset.

Jeg vil nærmere sige sæsonen var en god cigar, der var det hele værd, også selvom en skarnsknægt havde smidt krudt i den del der skulle have været den bedste.

Om de så har overpræsteret eller rent faktisk udviklet sig, vil næste sæson give svar på. Jeg tror på det sidste.
Skrevet af Lynild
Jesus christ, Lynild, jeg er med på, at Carra-23 er udenfor for rækkevidde, men at du også gerne vil vende indvendinger mod DEN UTROLIGE BEDRIFT til tuderi og forsmåelse, er alligevel overraskende.


Jamen kan du så ikke med meget få vendinger forklare dit ærinde? For selv i det citerede indlæg er det svært at se, at du ikke har et giga-tudefjæs på.

Alternativt kunne du bare have sagt tillykke med den flotte sæson, og vi ses næste år, cunts (hvis du ville krydre den lidt).
Skrevet af Lynild
Spock,

Ikke for at gå for meget i dybden mht. trupperne, så har jeg svært ved at se, hvorfor City skulle ville bytte deres angribere væk for vores.

De har to af Prls bedste angribere, og en ganske habil backup i Negredo (der var starter, før Dzeko kom igang) plus Jovetic. Det er et uhyre stærkt angreb og vidner om en trup med meget høj kvalitet.

Det er fair nok, at vores sæson tales ned fra flere sider osv., men jeg nægter at tro på, at mange andre klubber er misundelige på mange andre end Suarez (husker også tydeligt, hvordan _alle_ talte om ham inden sæsonen, inkl. jeg selv). Ingen af de andre topklubber havde givet Sturridge, Henderson, Sterling og Coutinho tilnærmelsesvis så meget spilletid, og Rodgers har endda også været lidt tvunget - der er simpelthen ikke andre.
Skrevet af Mr. Spock
(Chelsea, ikke City)
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af jomic...
Bare for at fluekneppe. Nu du talte kanter + angreb, er det vel tvivlsomt om Chelsea vil bytte.

Hazard, Oscar, Shurrle, Mata/Salah, Willian, Torres, Ba, Eto´o

Oscar blev brugt mere på midten, men det har vi omvendt også været tvunget til med Sterling og Coutinho - uden at have en decideret spiller til den plads.

Samme parametre efterlader os med:

Sterling, Coutinho, Aspas, Teixeira, Ibe, Alberto, Moses, Sturridge, Suarez
Skrevet af Lynild
Ah my bad!

Jamen så er det jo så nemt, Chelsea spiller ikke med angribere.;)
Skrevet af Mr. Spock
Jeg kan lige forestille mig en spilsøgende og følelsesladet type som Suarez givet samme tjans som f.eks. Torres mod Atletico, han ville vel gå ned psykisk og søge optagelse i fremmedlegionen i løbet af anden halvleg.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af jomic...
Mourinho ville komme fortumlet ud fra omklædningen efter pausen, med bidemærker over det hele.
Skrevet af Lynild
Jeg gad til gengæld godt, at vi havde Shurley og Hazard.
Skrevet af Fribytter
@ Mr. Spock

Hos Premier League har LFC registreret 20 spillere over 21 år. Af de spillere er Aspas, Cissokho og Moses ikke gode breddespillere. Kelly synes at være sunket i jorden, og Teixeira og Coady er ikke rigtig i nærheden af spilletid. LFC har desuden registreret ni spillere under 21 år. Af de ni spillere er tre faste startere og to har fået meget lidt spilletid.

Nu har jeg ikke dobbelttjekket, men jeg mener, at alle topsyvhold har minimum 20 spillere over 21 år registreret, og selvom man sagtens kan finde tvivlsomme breddespillere i andre klubber, vil jeg nu alligvel mene, at LFC tager prisen for den største andel af tvivlsomme spillere på over 21 år. Og de fleste hold har to eller flere spillere under 21 år, som får rimelig fast spilletid.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af andib
http://www.forbes.com/pi…iverpool-3/

Nr 10 over verdens mest værdifulde klubber.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af howalt90
Nå, vil smutte i seng... Konen er sur over mange ting, har drukket for meget efter træning, først pakket for 5 min siden og været på farten hele dagen.. Mange ting der ikke er i orden når vi skal være i lufthavnen 4:50.. Pressede citronen til det ypperste og det var sgu for meget, men vil nu nyde en forlænget weekend i Liverpool med, tør næsten ikke en gang drømme om det, en guldmedalje til PL´s mest underholdende hold :) God kamp og god weekend folkens! :)
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Tjasper
God tur, Howalt. Lad os håbe det bliver en mål- begivenhedsrig kamp, nu der nok ikke bliver meget mesterskabs summen i byen alligevel.
Skrevet af Tjasper
Rygterne går tilsyneladende på at man går efter at få Lallana om bord allerede inden VM starter.

Jeg er umiddelbart lidt lunken, i hvert fald når man snakker i prislejet £20-25 mio. Så bliver det pludselig temmelig dyrt for en spiller der godt nok har været klasse for Saints, men man må også sige at spillet i høj grad har været bygget op omkring og tilpasset ham. Vil han kunne få succes i en ny, anderledes og mere ydmyg rolle på Liverpool mandskabet? Og hvor i det nuværende - godt nok ret fleksible - system, vil han passe ind?

Jeg er ikke så meget i tvivl om hans styrker, men er der nogen der kan berette om tydelige mangler og svagheder i hans spil?
Skrevet af Papadakis
Hvilken af de to kampe skal man se på søndag? :O
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af jomic...
Begge to. Den ene på computeren den anden på fjernsynet... For mine nervers skyld håber jeg næsten på at det bare er slut nu... Vil ikke kunne holde ud at skulle se West Ham forsvare en føring!

EDIT: Ser ud til du hygger dig i artikeltrådene idag, Lynild?
Skrevet af Tjasper
Tom Ince med kontraktudløb her til sommer. Har han fået spilletid i Palace?

"Når Brendan Rodgers skal ut på transfermarkedet i sommer, vil han se etter spillere som er taktisk dyktige, som er sultne og har en sterk personlighet."

Lyder fornuftigt....
annonce
0