Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FalconLFC
Jeg håber ikke, at du er seriøs, Stolpesten.

Manden bringer fodbolden, sit land og Liverpool FC i miskredit. Ikke en, ikke to - men tre gange! Det er ikke acceptabelt og det må have den naturlige, men meget ærgerlige, konsekvens, at man skiller sig af med ham.

Der findes andre, der kan lave mål men IKKE bider!
Skrevet af Slettet(321402220608)
har ikke en holdning til om han skal sparkes ud endnu, men hold da op hvor går folk amok og kræver ham tæsket, fængslet, udelukket osv. men det er vel naturligt at overreagere når man får chancen imod sin hadespiller i sin hadeklub.

hvis man ser det i et større billede skulle man mene at det er mere usportslig at lave en benbrækker takling på en spiller end det er at bide, men tilfælles er det at det intet har at gøre med fodbold.
Skrevet af stolpesten
Jeg håber ikke, at du er seriøs, Stolpesten.


Jeg kan love dig for at jeg er seriøs... Jeg gentager.. Der er ingen der kommer alvorligt til skade med et bid .. Stort set hver gang Van Persie spiller, prøver han at smadre sine albuer i hovedet på modspillere, ligeså gør Ramires.. Det er 10000000 gang værre i mine øjne. At Suarez har en brist et sted, det er hvad det er, men glem ikke at han skaffede os hæder sidste sæson, og vil sikkert også gøre det i næste, hvis han bliver ...

Til gengæld tror jeg bestemt ikke han kommer i betragtning til Ballan D´or nu
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af DixieD
Ud med ham - han går vitterligt under betegnelsen Gobshite.. Ord er overflødelige..

Føler med jer! Det må være ambivalent af have en spiller som ham i truppen!
/To be born an Evertonian is to win first prize in the lottery of life
Skrevet af FalconLFC
At andre er nogle svin på en fodboldbane retfærdiggør ikke Suarez´ handlinger. Man bliver muligvis ikke invalid af et bid, men det er en socialt fuldstændig uacceptabel handling, som man kun bør tage skarp afstand fra.

At det er tredje gang det sker er blot en skærpende omstændighed.

Når jeg tænker på hvor meget Rodgers og klubben satte på spil for ham sidste sommer, så må jeg ærligt talt give fortabt. Vi kommer til at savne hans mål og hans passion, men sådan må det være.
Skrevet af stolpesten
Han har helt sikkert spillet sin sidste VM-kamp denne gang, og det er ikke utænkeligt at han får 10-12 måneders karantæne fra landsholdet, men jeg holder fast i at har Liverpool mulighed for at beholde ham, så er det det man gør for at "bide" sig helt fast i toppen af PL
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af FalconLFC
Og der er min pointe, at Suarez har savet den gren over, om han selv sad på.

Kan du forestille dig fansene, Rodgers og FSG komme ham til undsætning igen efter alt de gjorde for ham sidste år - for nøjagtig samme forseelse?

Næppe. Han er færdig i Liverpool og det er han selv skyld i. Spørgsmålet er nu, om der er andre klubber der vil have ham? Jeg tvivler.
Skrevet af Lynild
Inter køber ham. De er desperate og kan lide tvivlsomme sydamerikanske typer.
Skrevet af stolpesten
Det var vel ikke det at han bed sidste sæson der var problemet. Problemet var at han udtalte sig dumt om klubben, og at han ville væk, der gjorde at en del fans fik et hade-forhold til ham .. Han betalte tilbage ved at udmærke sig til den bedste spiller i verden sidste sæson, og uden ham var Liverpool nok ikke havnet i top 4 ... Bid eller ej, så er han vigtig at beholde. Vi ved at man kan købe nok så stort et navn, men om det virker det ved man ikke.. Vi ved hvad vi har, men ikke hvad vi får!!!
Jeg er for glad for min klub til at jeg gider at gå amok over et skide bid .. Jeg vil se Liverpool vinde :p
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Det må snart være tydeligt for de fleste, at Suarez har store problemer med at håndtere presset i topfodbold. At han bider - igen - er ikke bare et udtryk for en overdrevet vindermentalitet. Det er et konkurrence-gen gone (fuldkommen) wrong. Som journalister tidligere har påpeget - bl.a. en journalist for ESPN, der fornylig begik et portræt af Suarez - så synes det at være næsten instinktivt, når han går amok, og idag så han da også ud til at ærgre sig efter kampen. Det er ikke sådan en macho "red mist", hvor man går helt amok, når man føler sig uretfærdigt behandlet eller provokeret, men mere noget, der bliver tricket, når det går dårligt på banen. Det hænger nok sammen med, at fodbolden var en vej ud af fattigdommen og det, der gjorde, at Suarez blev genforenet med kæresten og kærestens familie, som vist har betydet ret meget for Suarez, og selvom Suarez er kommet ud af fattigdommen og er kommet til Europa, så ligger det nok dybt i ham, at manglende succes på banen kan få, ja undskyld det dramatiske ordvalg, hele hans tilværelse til at styrte sammen. Carragher har udtalt, at han ikke var motiveret af udsigten til succes, da han spillede, men i stedet af frygt for at miste sin plads på holdet. Det er nok også frygt, der driver Suarez i sidste ende, og det han har store problemer med at styre, når der er meget på spil.

En lang karantæne og noget terapi af en art må næsten blive reaktionen på bidet. Om det så bliver i LFC eller i Spanien, må tiden vise.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Liv'pool
Ja det var fandme dumt gjort, og en klar overreaktion på de små ting som Chellini lavede under kampen.
Dog tror jeg Liverpool ser lidt mere forretningsmæssigt på denne hændelse. Jeg tror ikke de vil sende ham afsted billigt, da han stadig kan score mange mål, og derved vinde kampe = £££
Så hvad end de finde ud af, bliver den nok ikke ligeså forhastet, som mange brugere i dvi tråde her på bold.dk har af idéer.
Skrevet af GrandeGarcia
Der er ingen der kommer alvorligt til skade med et bid


Og det ved du som mangeårig læge? Tværtimod er jeg ret sikker på at have læst/hørt at et menneskebid har flere kræfter bag sig, end man lige skulle tro, sidestillet med flere dyr.

Derudover mener jeg ikke din sammenligning med albuer og grove stemplinger holder en tøddel. De nævnte kropsdele kommer "lettere" i karambolage, hvorimod ens mund og tænder INTET har at gøre nær en modspiller.
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af Slettet(321402220608)
hvis det er en bevidst handling GrandeGarcia kan du ikke bruge det argument til noget som helst.
Skrevet af Kemosabe
Det var ellers lidt af en psykoanalyse.

Han er meget, meget underlig, ham Suarez. Vel ikke ligefrem verdens ondeste, men ret underlig. Når psykiatrien om nogen år har gjort nye landvindinger findes der sikkert en diagnose for det. Og til dem, der snakker om at ophæve hans kontrakt, give ham livsvarig karantæne eller hvad ved jeg: Slap nu af. Han har jo bare bidt en fyr (igen, godt nok, men alligevel). Han har ikke voldtaget din mormor og skidt hende i munden, vel? (Edit: det var vist mest i VM-tråden)
Skrevet af Fribytter
Jaja, det er stadig bare fodbold.

Den her artikel forsøger at forklare/forstå den lidt specielle side af Suarez.
http://espn.go.com/espn/…iful-player
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Thømas
"En mulig straf for Suárez vil være gældende i alle turneringer, mener den tidligere FIFA dommer.

- Jeg vil tro, at en sådan karantæne gælder uanset klub eller turnering, hvis det er så groft, at det sætter sporten i miskredit. Mere tør jeg ikke spekulere på det. Men jeg har ingen lignende henvisninger til at henvise til, siger han. "

http://www.tv2.no/2014/0…ort/5741823


Krydser fingre for at det ikke passer!


“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af Slettet(321402220608)
selvfølgelig skal den ikke gælde i andre turneringer, det gør Pepe´s heller ikke og han har da også lavet mange skandaler der heller intet har med fodbold at gøre.
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg kan love jer for, at jeg som fodboldspillere hellere ville have et pigebid af Suarez end en typisk tackling, der kunne skade min karriere. Dette bliver hurtigt en moralsk fordømmelse, fordi man anser bid som noget dyrisk, der er klamt. Men intet skal dømmes på klammo-skalaen. Hvis Pepes vanvidstacklinger for fem år siden gav 10 dages karantæne, er et bid til tre.

Når det er sagt, er det selvfølgelig forkert. Men dog ikke mere forkert, fordi det er aparte. Konsekvenserne af et bid er et rødt bidmærke, som er forsvundet efter en time. En vanvidstackling er 10 måneder på bænken.

Suarez ser jeg fint i Liverpool-trøjen. Hvis ikke, kan jeg hurtigt finde et par vanvidstacklinger fra Gerrard frem, hvor konsekvenserne kunne have været meget større.
-
Skrevet af NickRomano
Korrekt.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af stolpesten
Det kommer ikke til at gælde i alle turneringer, da Fifa ikke kan være interesseret i at skade Liverpool FC .. Jeg kan sagtens se ham få 2 år karantæne fra landsholdet..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0