Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af howalt90
Nå, så er jeg tilbage efter langs tid pause. Der har været lidt rigeligt og se til, et bo der skulle gøres op efter min afdøde far og en psyke der ikke rigtig fungerede.. Har læst med herinde, men har ikke lige kunne overskue at være en aktiv del af debatten, hvilket jeg er lidt ærgerlig over efter der er kommet så godt gang i LFC tråden..

Er lidt splittet som mange af jer andre ift dagens salg, han er dem bedste spiller i PL siden Ronaldo og han har givet os så meget.. En stor del af det har dog også været grå hår, hvorfor jeg godt kan acceptere salget, specielt når vi får de 75 mil pund jeg læste om LFC danmark´s side. Åbner mange muligheder.. Og selvom Sanchez glippede, hvilket jeg begræder, tror jeg nu nok Rodgers skal gøre noget fornuftigt med pengene, specielt efter hangar fået øjnene op for diverse ting, som Fribytter påpegede den anden dag.


Jeg er så modsat Fribytter lidt lunken ved tanken om Bony, specielt til 190.. Synes han attitude mindre lidt for meget om Danny drengens.. Jeg ved ikke hvad vi ellers skal satse på, måske Huntelaar.. Selvom han nok er dyr i både køb og løn og samtidig ikke er helt ung.. Har altid godt kunne lide ham, hans målnæse og attitude.. Han er måske bare ikke fleksibel nok..

Moreno og Lovren må være de to defensive vi går all in på.. Mindre kan simpelthen ikke gøre det.. Dog ser jeg det også som værende nødvendigt med en offensiv signing mere.. Bør der vel også være penge til? De hidtige handler havde intet med Suarez salget at gøre og de to førnævnte bør vel næsten kunne fået til Suarez løn samtidig med de ikke overstiger 40 mil i transfer, for optimistisk? Så er der stadig til en del tilbage at brænde af, plus andet evt salg..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Nicolai_23
Salget er Suazez er efterhånden helt fint med mig. Er dog alvorligt bange for at vi kommer til at savne hans mange mål og assist, samt ikke mindst hans ihærdige vilje til at vinde. Han er en fighter.
Som mange andre begræder jeg også at Sanchez valgte Arsenal, da jeg i den grad så ham som den ideelle afløser!

Men hvis pengene skal bruges på lidt flere spillere end bare en enkelt, med frygt for at lave en Tottenham, håber jeg virkelig Rodgers ved hvad han laver.
Så gerne en spiller som Ricardo Rodriguez til venstrebacken, men er der nogen der ved om han stadig er aktuel eller hvad? Kender ikke så meget til Alberto Moreno.

Derudover kan jeg simpelthen ikke se, hvad vi skulle med Lovren eller Bony. For først at tage Lovren, findes der altså bedre spillere derude, til færre penge. Synes bestemt han har vist sig at være en smule overvurderet. Er Steven Caulker helt ude af billedet igen?

Bony som afslutter er egentlig fin nok, men modsat mange andre har jeg stor tiltro til Lambert og det ikke blot som reserve. Tror han vil passe rigtigt godt ind i systemet, da han er god til at trække ned i banen og fungere som spillestation, og i den rolle kan lave mange assist, og også komme i feltet. Håber derfor mere på at vi kan få lukket en Shaqiri.

Men står vi og kan købe en Falcao, eller lignende angriber skal vi selvfølgelig slå til!
James Rodriguez ville også være fantastisk, men det er desværre alt for urealistisk at han skulle vælge Liverpool.
F.C. Nordsjælland Liverpool Sympatiserer med: Atletico Madrid Southampton
Skrevet af Geddar , moderator
Lovren var i den forgangne sæson en af ligaens bedste midterforsvarere. Jeg kan sagtens se ham være med til at løfte jeres defensiv.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af JohnnyDrama
Sammenligningen mellem Liverpool og Tottenham holder ikke på mange punkter.

For det første har man et spilkoncept i Liverpool og har allerede en grundlæggende stamme at bygge op efter.

Dette havde Tottenham ikke. Det vil jeg mene at selv Spurs Edit: fans vil give mig ret i.

Jeg tror en logisk konsekvens af at Suarez bliver solgt er at man skifter over til en angriber. Dette bør styrke midtbanen og dermed forsvaret. Så selvom man ikke kommer til at score 100 mål, hvis man kan score 80 mål og ikke indkassere 50 mål men 30 så er man nået langt (kan man håbe).

YNWA
Skrevet af ScouserBoy
Ja, som det ser ud nu er vi jo ude over "problemet" i at have to så gode angribere og nu er Rodgers ikke tvunget til længere at tilpasse spillestilen til SAS.

Huntelaar må iøvrigt være en joke, eftersom vi jo har købt Lambert. Ingen tvivl om at han har kvaliteter, men han er "gammel" og minder for meget om den rolle Lambert i type til at han vil være aktuel.

Håber også på nogle af de store signings, men forventer det selvfølgelig ikke. Di Maria, Cuadrado eller James Rodriguez.
Vil være tilfreds med Markovic og enten Shaqiri, Griezmann eller Muniain måske.
Muniain har godt nok lige underskrevet en ny kontrakt for ikke så længe siden, men ham kunne jeg godt tænke mig, hvis han altså ikke er alt for dyr. En af de typer, som jeg kunne forestille mig opblomstre under Rodgers, efter han ellers er stagneret lidt i sin udvikling. Han skulle have haft en godkendt sæson på et succesfuldt hold. Salget af Herrera vil måske også gøre at han vil være lidt dyrere. Nogen det har et fornuftigt bud på hvad man skulle slippe for ham, taget alt i betragtning? Og andre det ser ham som et spændende alternativ?

Håber også stadig på vi får Moreno at se inden vinduet smækker. Jeg synes han virker utrolig lovende, selvom mit kendskab da er begrænset.
Jeg har sporadisk fulgt med herinde på bold i de sidste tre uger og ved blandt andet at der på et tidspunkt var meget snak om Aurier i Arsenal-tråden, men det er tilsyneladende stilnet lidt af, eftersom det virker til at man har erkendt at det altså er Debuchy, som man går efter i Arsenal.
Han ville da også være enormt interessant for os, set i lyset af Glens vage præstationer i sidste sæson. Nu ved jeg ikke om man gerne ser Wisdom skal gå ind og være en seriøs konkurrent eller hvad man forestiller sig, men det lyder bare til at Aurier skulle være utrolig god, og det var han også i det jeg så med ham under VM. Både fremad og bagud.
Der blev snakket om en pris på 70-100 mio., og det synes jeg umiddelbart lyder ret fornuftigt. Nu ved jeg så ikke hvor meget, han er steget i pris efter det han leverede til VM.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Geddar , moderator
Der er dog lige den forskel på de to at Lambert er ganske anvendelig i opspillet, mens Huntelaar først og fremmest er fox in the box. Sidstnævnte ville være totalt fejlcasted.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af FalconLFC
Det virker lidt som om de 75 millioner £ brænder gevaldigt i lommen på nogle herinde :)

Glem ikke, at vi også får Suso tilbage fra lån, Ibe lurer i kulissen og flere andre unge talenter står på spring. Jeg ser gerne vi får nogle af de unge med på holdet i stedet for bare at købe bevidstløst ind. Vi skulle nødigt ende som Chelsea.

Jeg tror ikke, at vi har brug for en angriber mere, vi har Sturridge og Lambert (og Borini, selvom jeg ikke mener han har klassen) til formentlig 1 plads - lad os få sat en prop i forsvaret, så behøver vi heller ikke lave 100 mål.
Skrevet af ScouserBoy
Ja ja, men det gør det jo ikke mere sandsynligt at vi ser Huntelaar i Liverpool, Geddar.
Lambert er nok ikke indkøbt til at indtage en rolle som en rendyrket boksspiller, men han vil være i stand til at agere det i tilfælde hvor vi skulle få brug for noget lignende. Han har muligvis ikke sine spidskompetencer der, ligesom
Huntelaar har, men jeg her utrolig svært ved at se Huntelaar kunne falde ind på et hold med Rodgers spilfilosofi, og det er nok primært derfor det ikke giver nogen mening at sætte ham i forbindelse med Liverpool. Hans alder gør det ydermere mærkeligt. Tvivler på at der bliver tilføjet flere spillere over de 30 i det her vindue. Selvfølgelig, kan han erhverves billigt(!) giver det et lidt andet billede, men det går jeg ikke ud fra man kan. Det er der i hvert fald ikke lagt op til. Ved ikke hvor mange år af sin kontrakt han har tilbage.

Edit: Og det er du måske også enig i? Du ville bare lige markere at de altså ikke er helt 100% lig hinanden typemæssigt....?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Lynild
KØB for helvede :)
Skrevet af Charlatan
Bendter virker til at være den oplagte aftager efter Suarez ;)
Mandag er dagen hvor goliat endelig nedlægges i egen hule. Det skylder i os fandme!
Skrevet af Lynild
Også ham! Gør som Citeh, if you can´t beat them, buy ´em! :)
Skrevet af ScouserBoy
Et dejligt romantisk billede du der prøver at hive frem Falcon. Lad mig da være den første til at sige at jeg også ville blive svært begejstret, hvis typer som Suso og Ibe kan gå ind og bidrage væsentligt i den kommende sæson. Og det er jeg sådan det også fortaler for at man i en vis grad satser på.
Suso har tilsyneladende også lige udtalt at han ønsker at blive på Anfield i den kommende sæson og rost klubben til skyerne...
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af ScouserBoy
DP
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Jeg har bare en fornemmelse af, at Rodgers meget gerne vil have to spillere, der er farlige foran mål i åbent spil, på banen samtidigt. I Suarez havde man hele pakken, men nu skal Rodgers til at prioritere, og jeg tror, han vil prioritere to målscorere og to driblere i de fleste kampe.

I forhold til den klassiske brasilianske spillestil, så giver det også god mening. Normalt stiller et brasiliansk landshold med fire offensive spillere. En angriber, der mest af alt bevæger sig i banens længderetning (Romario/Ronaldo/Fabiano/Fred/Amoroso), en bevægelig angriber, der bevæger sig over det hele (Neymar/Bebeto/Pele/Robinho), en offensiv spiller, der er meget målsøgende og chanceskabende (Ronaldinho/Kaka/Rivaldo/Zico), og en offensiv spiller, der fungererer som et balanceskabende bindeled (Leonardo/Socrates/Elano/Oscar).

Der er selvfølgelig ikke tale om rigide roller, og der er store forskelle indbyrdes på de nævnte spillere i de forskellige kategorier, men det er imø. en ret god rettesnor for, hvordan Rodgers gerne vil have offensive til at se ud - i det mindste som en taktisk mulighed. Lambert/Bony/Origi/Huntelaar/Lukaku/Benzema/Higuain er den rene angriber. Sturridge/Aspas/Borini/Sanchez/Remy/Lacazette/Rodriguez er den bevægelige angriber. Sterling/Markovic/Ibe/Shaqiri/Griezmann/Firmino er den målsøgende og chanceskabende offensive spiller, og Coutinho/Lallana/Suso/Kovacic/Sissoko er det balanceskabende bindeled.

De nævnte spillere kan selvfølgelig også spille nogle af de andre roller. Coutinho kan eksempelvis godt spille en mere offensiv rolle. Det samme med Lallana. Sturridge kan også rykkes op som den rene angriber, og hvis Sanchez var kommet til, kunne han også være blevet rykket længere tilbage. Henderson kan også komme i spil som offensivt bindeled. Og spillerne farver selvfølgelig også rollerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Jeg læste at Liverpool efter de fik Lallana droppede Sanchez .. Det har aldrig heddet sig at Sanchez fravalgte Liverpool. Lallana var første prioritet, Sanchez anden ... Rodgers er en "Sucker" for britiske spillere.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Du må til at stoppe med at få alle dine såkaldte nyheder fra ITK´ere på skumle fora, Stolpesten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserBoy
Interessant analyse, Fribytter. Du fanger helt sikkert nogle gode paralleller der.

Lige med hensyn til Origi, er han så virkelig at betegne i kategorien "den rene angriber"?
Jeg kender stort set intet til ham, men det var ikke lige den opfattelse jeg havde. Hvad er hans spidskompetencer? Og er han i øvrigt stadigvæk, angiveligt, på vej til klubben???
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Geddar , moderator
@ScouserBoy

"Ja ja, men det gør det jo ikke mere sandsynligt at vi ser Huntelaar i Liverpool, Geddar. "

Hvor fanden skriver jeg da også dét? Min første pointe er blot at det er to ret forskellige spillere. Og at være fox-in-the-box er altså ikke lig med at man er en god targetman eller rambuk, som Lambert kan være.

Og ja, jeg er helt enig i at Huntelaar ville være et skidt match. Det var såmænd derfor jeg skrev det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
@ScouserBoy

Jeg har kun set ham til VM, og her erstattede han Lukaku på toppen. Men han virkede meget bevægelig, og han er endnu så ung, at det måske er for tidligt at fastlåse ham i en bestemt position. Det sidste, jeg læste om Origi, var, at han havde været på Melwood, men at han endnu ikke havde bestemt sig for noget endnu. Hvis han vælger LFC, så peger det meste i retning af, at han vil blive lånt tilbage til Lille.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Du må til at stoppe med at få alle dine såkaldte nyheder fra ITK´ere på skumle fora, Stolpesten.


Javel :) ... Men det lyder sådan set ikke så usandsynligt alligevel. Vi er rigtig godt besat på de pladser .. Og det er ingen hemmelighed at Lallana har været en Rodgers favorit længe .. Så var vi gået all in på Sanchez, så ville der blive en "stjerne" der skulle tilbringe for meget tid på bænken. Med Lallana, Coutinho og Sterling har vi 3 spillere vi ved fungerer i PL.

JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0