Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af howalt90
http://bit.do/JPtf

Ikke at det gør ham garant for succes, men det er opløftende statistik at se. Han skal også være snublende nær, godt køb. Nogen der ved om han er tiltænkt en rolle i stærkeste startellever?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af ScouserBoy
Nu er Remy jo ikke i hus endnu, men jeg håber da at det bliver en realitet. Det forlyder at han er taget til Boston for at gennemgå lægetjek. Hvis han erhverves til £8 mio. og en løn på 50.000-70.000, så vil selvfølgelig være en super fin handel.

Vi skulle angiveligt have fået accepteret et bud på Bakkali fra PSV. Beskrives meget flatterende som en "superkomet". Er der nogen der kender til ham? Vil han være en der kan gå ind og gøre sig gældende i førsteholdstruppen fra start?

Jeg har hele tiden været lidt lunken ved Lovren til 200 mio. Optimalt set ville jeg hellere beholde en motiveret Agger og så gå efter at finde en virkelig dufte defensiv midtbane, udset til at tage over for Gerrard. Nu har vi godt nok en del spillere til de 2/3 centrale midtbanepladser, men jeg ville rigtig gerne se at det var der man virkelig gik efter at købe en marquee-signing, hvis ikke noget alá Shaqiri/Isco eller lignende bliver aktuelt.

Moreno håber jeg stadigvæk på.
Nu hvor Wisdom er blevet lejet ud igen, så mener man altså at Flanagan er nok til at udfordre Glen..?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af howalt90
Moreno håber jeg stadigvæk på.
Nu hvor Wisdom er blevet lejet ud igen, så mener man altså at Flanagan er nok til at udfordre Glen..?


Ikke nødvendigvis.. Man mener nok snarere at Wisdom ikke er..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af thomas.p
Lovren for 16m meldes der om nu. Det må siges at være en ganske passende pris og et, på papiret, rigtig godt køb.

Har desuden set lidt video på Remy i dag - synes også det ser lovende ud. 14 mål i 26 kampe sidste sæson er også ganske habilt set ift. antal chance som The Magpies skaber.

Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Fribytter
@Ilusio1

Helt enig. Og med til de offensive forstærkninger hører jo også, at man ikke valgte at gøre aftalen med Moses permanent, at Aspas og Alberto er blevet lejet ud, og at Borini er tæt på et skifte til Sunderland. Og Suarez-rygterne blussede jo op så snart, sæsonen var slut. Rodgers gjorde da kun klogt i at tænke i offensive forstærkninger også. Hos nogle folk lever opfattelsen af, at LFC kun behøvede at forstærke defensiven i bedste velgående.

Jeg tror dog også, at spillere som Lallana og Markovic kan være med til at forbedre organisationen på holdet med deres arbejdsomhed og disciplin, men selvfølgelig er defensive forstærkninger et must.

Lovren, Remy og Origi skulle gerne blive klar i løbet af ugen, og priserne er ikke voldsomme. Lovren tyder på at blive halvdyr, hvor en pris på £20 mio. i lang tid har virket som den mest realistiske, og det skulle være Lovren selv, der har bekræftet, at det var det, LFC havde budt. Flere aviser - heriblandt The Guardian - har dog de seneste dage opereret med en pris på £16 mio., hvilket imø. er mere spiseligt isoleret set. Remy til £8 mio. er også ganske fornuftigt, men aviserne er ikke helt enige om, hvorvidt LFC har accepteret Remys lønkrav. The Guardian mener eks., at Remy kommer til at tjene £90.000 i ugen, hvilket er i overkanten imø.. Origi til £10 mio. er det svært at være utilfreds med - han virker som et stort talent.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sten_H
Efter min mening, er Liverpool relativt svagt besat på back pladserne. Johnsons formkurve er kun nedadgående, og ingen ved hvad Enrique kan når han kommer tilbage fra skade. Derudover er der vel kun Flanagan.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Fribytter
Helt enig, StenH. Hvis ikke der hentes en venstreback, så vil truppen være ret ubalanceret. Og Johnson er da milevidt fra 09/10, hvor han måske var ligaens bedste højreback. Jeg tror ikke, at han kommer tilbage på det niveau. Men det er jo ikke færdigudviklede backs, klubben ønsker at investere i, så om Johnson ville være så meget dårligere end et backtalent, ved jeg ikke. Shaw ser jeg eksempelvis ikke nu som en bedre back end Johnson. Moreno, som LFC rygtes kraftigt til, har helt sikkert også sine mangler. Det, der dog måske kan hjælpe en smule på Johnsons præstationer, er, hvis han får reel konkurrence og også får mulighed for at få et hvil, hvis der er optræk til skader.

Selvom LFC køber massivt ind i dette vindue, så er der dog ingen grund til at få fremtiden på plads på alle positioner imø.. Johnson kan for min skyld godt få næste sæson med, og selvom Enrique har siddet ude i lang tid med en knæskade, så behøver man ikke tage det som en selvfølge, at han er færdig på topplan. Der er et incitament for at sælge både Enrique og Johnson, men man kan nu også argumentere for, at det kunne være ok at beholde dem endnu en sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
Det er sgu dybt imponerende hvis i kan hive £14m. hjem på Borini!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af stolpesten
Hvis vi kan hive 14 hjem på Borini og betale 8 for Remy, så kan man rolig sige at det er fornuftigt :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Vincent Gigante
Hvis man også får solgt Assaidi til £8 mio., så kan man grine hele vejen ned til banken.

Fordi med et salg af Borini til £8 mio., så har man

- tjent omkring de £10 mio. ift., hvad man gav for de to i sin tid
- skillet sig af med to spillere, der al respekt ikke er gode nok ift. til det niveau Liverpool har p.t.


Det kunne ikke være meget bedre. De to (og nogle andre spillere) er jo levn fra den tid for to sæsoner siden, hvor Liverpool ikke havde nær den samme tiltrækningskraft og svælgede i middelmådighed og mid-table madness. Dejligt at skille sig med den type spillere og opgradere - og samtidigt tjene penge på det!

Hvis Remy, Origi og Lovren sikres, så mangler der bare en spiller som Ben Davies eller Moreno, så er vinduet perfekt. Der snakkes også om Micah Richards til højrebacken, hvilket er heller ikke helt tosset på trods af, at han er meget skadet.
.
Skrevet af PNE
Som det var forventet i Sunderland har Borini sagt nej, han vil blive i Liverpool.

Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Skrevet af Smör40
Istedet for at leje Isco i Real for en sæson burde vi simpelthen bare købe Firmino i Hoffenheim.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af WulfgarDK
Spørgsmålet er om vi ikke både mangler en klassespiller på højre- og venstreback. Jeg er stor fan af Flanagan men han kan for det første ikke spille begge backpladser samtidig og har heller ikke helt klassen endnu til at være førstevalg.
Desværre ser det ud til at skader har ødelagt Martin Kellys potentiale. Glen Johnson var langt under niveau i store perioder af sidste sæson, og hvem ved hvor Enriques niveau er lige nu.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af FalconLFC
Hvordan ser det ud med Jack Robinson? Han gjorde det lovende under King Kenny, men jeg ved ikke hvordan han har udviklet sig. Ellers kunne han være en mulig understudy på venstre back.
Skrevet af Ilusio1
Origi beskrives som sikker/done deal i engelske medier. Nogen som kan bekræfte dette?

Noget andet er: hvorfor skal han lejes ud? Er det et krav fra Lille, manden selv eller andre? Eller mener BR blot at han endnu ikke er god nok?
Most expensive bus driver in the world.
Skrevet af thomas.p
Remy ankommet til Boston.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Ilusio1
Læste så lige her til morgen at det er Lille som har insisteret på at beholde Origi endnu en sæson.

Vi skulle efter sigende være ude efter en højre back, men jeg forstår ikke helt hvorfor vi ikke har hentet Micah Ricards så?

PS: fuck der er lang tid til PL starter igen.
Most expensive bus driver in the world.
Skrevet af D.B.R. ©
Vorm som vi har været linket til i et stykke tid er nu skiftet til Spurs.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af thomas.p
Det skulle ligeledes være bekræftet at Javier Manquillo er hentet på en toårig låneaftale med købsoption
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af thomas.p
Hvad siger I til denne opstilling?

http://pyt.goal.com/en/team/PE5i
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
annonce
0