Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Et fint lille mål der udmærket beskriver Balo, ikke den mest arbejdsomme, det er korrekt, men sparke til en bold det kan han.

https://www.youtube.com/…gWCd3MNQA8Q
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Tjasper
Det tror jeg ikke rigtig der er nogen der er i tvivl om...
Skrevet af jomic...
Selvom Balotelli er en ener, synes jeg hans nomadetilværelse minder meget om Anelka´s i starten af hans karriere. Det var vel egentligt først i Chelsea fra 08 til 12 at han formåede at blive mere end 3 sæsoner i samme klub.

Talentet kan de næsten også sammenlignes på, Balotelli har dog allerede leveret langt mere end Anelka havde som 24-årig.

Jeg er klar på forsøget Mario, lad os håbe det udvikler sig positivt. Jeg indrømmer dog, at jeg havde set frem til lidt post-suarez ro.
Skrevet af Fribytter
Under Dalglish mindes jeg det også. Under Rodgers, not so much. Men Suarez har da sikkert jagtet flere bolde, end Balotelli kommer til på trods af, at Rodgers ikke havde instrueret ham i det. Jeg er helt enig i, at det falder Suarez mere naturligt at jagte bolde, end det lader til at gøre for Balotelli. Arbejdsomme offensive spillere har Rodgers dog allerede købt i form af Lallana og Markovic, og det lader ikke til, at det har været noget, han har vægtet højt i jagten på en angriber. Angribere som Costa, Cavani og Sanchez vil helt naturligt medbringe en masse energi og arbejdsomhed, men det er imø. en sjældenhed, at gode afsluttere også arbejder enormt hårdt defensivt. Alternativer som Bony, Remy, Benzema, Higuain og mange andre, der er blevet nævnt, arbejder måske hårdere uden bold end Balotelli, men jeg kan ikke rigtig se, hvad LFC er gået glip af defensivt ved at købe Balotelli fremfor en af de angribere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af thomas.p
Jeg er grundlæggende heller ikke vild med det.

Efter 2 års hårdt arbejde med truppen er det lykkedes Rodgers at skabe en (ser det ud til) harmonisk trup hvor alle knokler røven ud af bukserne og hvor genpresset er en stor del af "det nye Liverpool" - det virker ikke til at Ballotelli i nogle af hans tidligere klubber har været specielt interesseret i dette.
Den lade holdning kan vel trække selv Henderson ned i arbejdsniveau?

Når alt det negative er sagt, så har jeg stadig en tro på at Rodgers ved hvad han laver og har forhørt sig hos vores kaptajn og andre i truppen der "kender" Ballotelli nærmere end vi andre gør.

Det ville ligne Liverpools nye strategi meget dårligt at handle på trods og i panik - så der er forhåbentlig en mening med galskaben, selvom den lige nu er svær at få øje på.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Tjasper
Det har du ret i. Og derfor havde jeg også hellere set os købe en spiller som til at starte med naturligt var efter Sturridge i hierarkiet, men med potentiale til at udfordre ham nu og i særdeleshed på sigt. Ideelt set en spiller som Icardi fra Inter.

Jeg kan også godt følge det perspektiv det giver - at vi nu bliver endnu mere taktisk fleksible end vi er i forvejen og at vi i nogen kampe kan spille med begge to fra start og i andre med én af dem.
Personligt, er jeg dog fortaler for at man indarbejder en "4-1-2-3" opstilling som et udgangspunkt for et koncept, hvor vi skal være dygtigere og mere solide defensivt, bedre på bolden og samtidig have hurtige folk på banen (Sterling og Strruidge), så vi stadigvæk er giftige i kontraen, og har folk der kan sætte chancerne/spillet op både i kontraspillet og i det etablerede spil (Gerrard og Coutinho i særdeleshed).
Og det giver jo ikke plads til begge i startopstillingen, men man kan da godt i visse kampe forsøge sig med en 4-4-2 og det giver jo også en vis uforudsigelighed og et godt kort på hånden for Rodgers.
Skrevet af Borger Louis
I kommer til at blive trætte af ham. Før eller siden.
Skrevet af Tjasper
Forhåbentlig bliver han tilbudt en kontrakt med en mindre fast løn, men med bonusser der kan gøre ham endnu mere villig til at levere godt.
Skrevet af Sheriffen
Lønnen bliver næppe mindre end i Milan. Og ja, I bliver trætte af ham.

Jeg er i hvert fald ganske godt tilfreds med, at han nu bliver afskippet.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af D.B.R. ©
Når først han begynder at garne for LFC bliver vi næppe trætte af ham.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Haha det er da fra den ene yderligere til den anden, for sevan! Jeg kan godt lide Balo og de kvaliteter han bringer med sig på godt og ondt , men han er jo større idiot end B52, det i sig selv er jo en evne.

Men måske kan Balos tilværelse være medvirkende til at Sturridge ikke sprænger i luften af sin egen opblæsthed. Og så besidder han jo som sagt et Gudsbenådet talent. Hvad alt er, er Balo trods alt ikke end større cunt end ham, vi lige er sluppet af med.
Skrevet af Sheriffen
Det eneste, han kommer til at garne, er din mor DBR.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af UnluckyImp
Det eneste, han kommer til at garne, er din mor DBR.


Grow up.
Hvis man stadig brug "din mor" er man ikke særlig gammel.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Lynild
Hvis man stadig brug "din mor" er man ikke særlig gammel.


Og det er jo _kriteriet_ for at være med herinde.
Skrevet af D.B.R. ©
Det eneste, han kommer til at garne, er din mor DBR

Meget morsomt, Sjærif.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjasper
Nå, lad os da håbe at Balo tager PrL med storm denne gang og gør alle skeptikerne, inklusiv mig selv, til skamme. Det lader i hvert fald til at alt er faldet på plads og det eneste der mangler er et lægetjek i morgen.

Det forlyder at det bliver med en løn på £90.000 om ugen
Skrevet af D.B.R. ©
@ PeterAJ

Spam alert!
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mr. Pink
Tjs. Han ville ha hævet niveauet i United. I har fået ham super billigt
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Sheriffen
Grow up.
Hvis man stadig brug "din mor" er man ikke særlig gammel.Siger brugeren med hele 28 indlæg. Wow!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0