Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toffees
Fribytter, det tvivler jeg slet ikke på du gør. :)

“I’ve never seen him do anything that has made me go ‘wow´. If he’s worth £16million, then I’m still worth about £4million. - Og det her er jo ikke for sjov, vel?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
Ikke for sjov på den måde, at han ikke mener, at Balotelli er dårlig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
"Og det er vel netop her et af problemer ligger. At Ballo er ret lige modsat Suarez på det punkt. Og som en jeg mødte i går sagde, han forstod ikke den handel. "Så kom de af med en galning, men henter en ny".

Det som jeg ser det, så er sådan som Suarez spillede sidste sæson, ja og nok også sæsonenen før, enestående. Derfor er det stort set umuligt at estatte ham 1 til 1. Og så må tiden vise om Balotelli er blevet klogere... Det er dog bare meget svært at tro på. Men omvendt, hvem der kunne hentes, så Ballo nok noget toppen af muligheder."

Det hvordan jeg ser på det.

Bony som vi havde snakket om (faktisk både Everton kontra Liverpool).Som jeg også så som muligt for jer, så ville jeg også hellere tage satset på Balotelli. Jeg kan også lige tilføje, at jeg ser ikk ser så hårdt på det som min ven, altså at i går fra galning til galning, men at han selvfølgelig også er en kontrovatiel spiller.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Liv'pool
Så vidt jeg kan forstå på Liverpool Echo og dropper man at prøve st få Eto´o hvis Balotelli hentes
Skrevet af mc_roligheden
Liverpools luksus problem.

Inden så længe kan Liverpool FC. forvente at Balotelli trækker i de røde Warrior trøjer, og repræsentere den stole havneby. Balotelli virker til at være en god signing, taget i forhold hvilken kvalitet, og hvilket potentiale, Balotelli, besidder.
Vi har bare et problem nu.
Med Super-Mario i truppen, er vores start 11´er et stort spørgsmåltegn.
Uden Mario så vores ideelle start opstilling, nogenlunde sådan her ud:
Mignolet
Manquillo - Lovren - Skrtel - Johnson/Flanagan
Gerrard - Henderson
Lallana - Coutinho - Sterling
Sturridge.

Udover bagkæden, var opstillingen meget sikkert sat op, og alle offensive spillere fik lov til at blomstre, på deres egen plads.

Med Balotelli får vi en hel anden opstilling, og mange nye spørgsmål, som Brendan, skal tage stilling til. Skal Balo starte inde? Skal vi spille med to foran? Skal Sturridge ud? Hvis vi kun spiller med 4 på midten, hvem skal så offres? Er 4 - 2 - 3 - 1, den rigtige formation at spille? Osv.

Der er en af de offensive kræfter på holdet, der må lade livet.
Gerrard er jo den første man sætter på hold kortet.
Henderson var en kæmpe overraskelse sidste sæson, og har vist meget gode takter indtil videre. Hender er også den bedste ved siden af Gerrard, og de har sammen udviklet en solid midtbane, for holdet.
Coutinho har været suveræn i pre-season, og bliver spået en stor sæson.
Sterling er hele Liverpools keledægge, og med god grund. Hans præstere konstant, og er en trussel for et hvert forsvar, han løber imod.
Sturridge var vores eneste rendyrkede angriber, sammen med Rickie Lambert.
Vi behøver ikke engang nævne hans kvaliteter.
Det eneste spørgsmålstegn er Adam Lallana. Lallana er den største profil Liverpool har hentet, udover Balo, i denne sæson. Man regner med at får en vigtig rolle, i Liverpool mandskabet. Siden han dog er skadet, er det svært at spå om hans fremtid og hans chancer.

Det var mine tanker.
Hvad tænker du?
Hvordan skal vores start 11´er se ud?
Skrevet af FalconLFC
Glem ikke Markovitch - jeg tror han får mange kampe i år.
Skrevet af Carlsen81
Uhyggeligt at tænke på, hvor bred en trup klubben efterhånden har.

Jeg kan simpelthen ikke få armene ned over, at problemet som diskuteres lige pt. er hvordan holdet skal sættes op. At vi har kvalitetsspillere til flere positioner end vi kan fylde, er så opløftende og beroligende for hvordan sæsonen kommer til at forløbe, og de skal selvfølgelig spilles ud mod hinanden for at få et starter som performer bedst muligt.

Jeg tror ikke det bliver et problem med en så bred trup - det er mange mange år siden vi har haft noget der ligner det her :)
Skrevet af mc_roligheden
Det er ret så rart! Champions League kan bare komme nu!
Men for at komme tilbage på mit spørgsmål, hvordan regner i så med at Brendan, kommer til at stille? Det bliver alt for spændene.
Skrevet af Tjasper
Jeg skal love for optimismen bobler herinde. Vi har rigtignok haft et særdeles spændende og på mange måder lovende transfervindue, på trods af tabet af Suarez. Jeg tillader mig dog at have en vis skepsis, især fordi at jeg forventer at konkurrencen om top-4 bliver så utrolig hård i år - og top-4 er selvfølgelig succeskriteriet.
Det er naturligvis fantastisk(!) at være tilbage i Champions League, men hvis vi, mod forventning, skulle snige os i semifinalerne eller lignende, og samtidig ende som nr. 5 i Premier League - så vil sæsonen alligevel utvivlsomt være at betegne som en fiasko.

Men mon ikke kampen i morgen kan give os et lille fingerpeg om, hvor vi står. Premierekampen var jo ikke just imponerende, men det er der nok heller ikke noget usædvanligt i. De eneste fra top 7 fra sidste sæson, der imponerede og var skarpe rent spillemæssigt var vel Chelsea.
Det skal såmænd nok blive bedre hen af vejen.


Jeg håber at Moreno får sin debut i morgen og selvom Glen har været alt andet end imponerende i en længere periode, får plads på højrebacken. Jeg har en forventning om at han vil hæve sit niveau efter konkurrencen om pladsen er blevet skærpet siden Manquillos ankomst. Og så køber jeg også lidt argumentet om at 3 nye i bagkæden lige er voldsomt nok på én gang, og Glen har trods alt også en hel del rutine, der kan gøre sig gældende i en kamp som denne.

Det bliver spændende at se hvilke tre der bliver valgt til de tre centrale positioner på midtbanen. Henderson er selvfølgelig selvskreven og eftersom Gerrard, udover at være captain fantastic, også har fået en form for nøglerolle i vores kontraspil, ja så er han nok også at se på holdkortet til en kamp som denne..
Tredjehjulet står så formentlig mellem Allen, Emre Can og Coutinho. Forhåbentlig er Lucas ude af billedet, selvom det da godt kunne give mening, hvis man ønskede at lægge størstedelen af fokus på at lukke ned for Citys offensiv.
Rodgers har dog allerede tilkendegivet at man vil angribe kampen, så derfor tror jeg ikke han er aktuel til startelveren.
Jeg forventer at det bliver Allen der får chancen fra start. Han spillede en godkendt halv time, da han kom ind mod Southampton og lod altså til på nuværende tidspunkt at være foran Emre Can.
Personligt ville jeg dog vælge Emre Can, især fordi han kommer med noget mere fysik end Allen, hvilket kan være brugbart for netop at matche Citys fysisk stærke midtbane med Yaya og Fernando(inho). Der er selvfølgelig ret stor forskel på at gøre det godt i en pre-season, hvor han jo viste særdeles lovende takter, og så til at gøre sig gældende i en Premier League kamp mod Manchester City. De fleste spillere ville nok skulle vænne sig til tempoet og han er jo ikke en decideret stjernespiller der er selvskreven til startopstillingen, men jeg tror ikke desto mindre, at han er en spiller der lynhurtigt vil formå at tilpasse sig til det høje tempo. Han lader til at have de fysiske forudsætninger på plads og jeg synes også han virker til at være relativ moden i sit spil, baseret på pre-season.

Et frækt alternativ kunne i stedet være at spille Coutinho med de to og så, hvis Markovic ellers er klar, spille ham på kanten. Det vil give Coutinho et centralt udgangspunkt, og han har jo før vist sig at være nogenlunde stabil i den defensive del af den rolle. Det vil formentlig især give os nogle bedre muligheder i det fremadrettede spil, hvor Coutinho kan agere playmaker med 3 hurtige og bevægelig folk foran sig.
Det vil måske være en smule satset og det kommer selvfølgelig også an på hvilken form Markovic er i og om han har været ligeså sprudlende på træningsbanen, som han har været i sine udtalelser til medierne i denne uge.
Jeg forventer dog, som de fleste andre, at vi vil lægge ud med Coutinho på en af kanterne og så kan Markovic eventuelt få en joker-rolle senere i kampen.

De to sidste pladser er selvfølgelig givet og jeg forventer som det mere eller mindre tydeligt fremgår af det ovenstående at stiller op i en 4-1-2-3 formation.


Skrevet af mc_roligheden
Du må undskylde hvis jeg misforstår, men mener du at du hellere vil have Allen eller Can, på midtbanen end Coutinho? Jeg synes personligt at Coutinho, har været den bedste, i vores pre-season.
Skrevet af AlstrupLFC
https://www.facebook.com…e=1&theater

Så skulle den være officiel. Velkommen til, Balo!
Skrevet af D.B.R. ©
Spændende at se hvad vores nye nr. 45 kan udrette.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
Holdet: Mignolet, Johnson, Moreno, Skrtel, Lovren, Gerrard, Henderson, Allen, Coutinho, Sterling, Sturridge
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Spændende om Johnson gør det bedre, og om Moreno har niveau. Dejligt at der er bredde nok til at have reelle alternativer på bænken.
Skrevet af Steve Highway-61
Prøv at spil på uafgjort denne gang, BR. Det ville have været nok til mesterskabet sidste år.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af WulfgarDK
Hvis han havde spillet på uafgjort var vi sikkert blevet kørt over 5-0 i stedet for at tabe på en inkompetent liniedommer.
Kom dummere.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Steve Highway-61
Det handler bare om at overbefolke midtbanen. Det er meget nemt. Desuden er 0-5 jo ikke just uafgjort :-)
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af andib
Er vi efterhånden ved at have et så godt et hold at Lucas ikke engang er god nok til bænken mere?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af howalt90
Han er vidst snarere på vej videre.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af andib
Men alligevel ville han kun have været med på yderste mandat, hvis han skulle have været med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0