Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mainy
Markovic mangler virkelig kynisme! Ellers en god kamp af ham.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Guldfugl
God kamp af Markovic? Vi ser vidst ikke samme kamp, alt for meget alibi-bold.
Din moar!
Skrevet af Smör40
Kom nu ind med Lallana mann vi ska nå og vende det her.

Tænk at man ka side og savne Joe Allen.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Guldfugl
Nøj, hvor er Sterling dårlig idag!
Din moar!
Skrevet af Smör40
Coutinho ud ik Markovic? Nu fatter jeg slet ik fætter BR
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg har ikke helt forstået købet af Balo endnu... Barnlig, bliver nemt tændt af, egoistisk... Det passer ikke ind i Liverpool
Skrevet af andib
Sterling skulle da have været ude. Han har været PIV-ringe i dag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Guldfugl
Jeg synes netop Balotelli har lidt af den x-faktor som Suarez havde. Man føler han kan vende kampen ud af ingenting!
Din moar!
Skrevet af Smör40
Lambert ind for Markovic så har vi 2 store langsomme stationære oppe foran fedt.

Fuck hvor må Gerrard os snart ta og komme lidt med
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af AlstrupLFC
Spillerne går jo og ryster på hovedet af Balo. Han er simpelthen for egoistisk i sit spil.
Skrevet af M----A
Hold kæft hvor er det kønsløst, men det er efterhånden det mest kendetegnende ved Vores spil...
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg er så glad! Endelig spiller vi Hodgson-fodbold!
Skrevet af D.B.R. ©
Ingen gejst og fandenivolskhed krydret med håbløse afslutninger. Så taber man.

Det hold mangler i den grad selvtillid, det må skal tankes i PL.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af freakysidekick
der mangler fart og retningsskifte fra de forreste, sidste sæson løb sterling, suarez og sturridge ekstremt mange løb i både længderetningen og i bredden, så det splittede forsvaret af. Markovic løber for meget i længderetningen, Balotelli løber helst ikke og så bliver der bare ikke åbnet op for forsvaret.
Skrevet af Smör40
Jeg næsten ligeglad med om vi går videre fra gruppen jeg vil bare ha den top 4 i ligaen men det kommer ik med det spil men måske hvis vi kun ska koncentrere os om den hjemlige det så vil gå bedre.

Rodgers er en båtnakke med alle de penge han har brugt og så får vi det her ud af det? hvis nu han havde købt halvt så mange og så højnet kvaliteten af dem han hentede og så havde beholdt Agger.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af AlstrupLFC
Nu har jeg set Welbecks 3 mål, og det er netop det, som Balo og de andre offensive spillere mangler. At tage dybdeløbene bag forsvarspilleren og være 1 mod 1 med målmanden. Det er det, holdet mangler! Vi så Lallana og Sterling gøre det, hvor Sterling af en eller anden grund fejler totalt.
Skrevet af Genne
Så kom man ned på jorden igen som Liverpool-fan.

Forskellen på hvordan denne sæson er startet kontra hvordan sidste sæson startede, er som jeg ser det resultaterne. I sidste sæson fedtede vi 3 1-0 sejre hjem i starten hvor spillet bestemt ikke var prangende.

Jeg kan sagtens leve med, at vi ikke leverer sprudlende fodbold på nuværende tidspunkt - vi har ingen Suarez, Sturridge er skadet og de nye spillere skal spilles ind på holdet. Det er forventet, men det er hårdt at sluge, at resultaterne har været så ringe. Det der bekymrer mig mest er indstillingen. Hvor er tændingen, løbevilligheden og gejsten? Hvis man ikke kan få spillet til at fungere, så er det på med arbejdshandskerne, og så må man i det mindste løbe og presse modstanderen til man er flad.

Jeg har tiltro til, at Rodgers fortsat ved hvad han vil taktisk, og hvordan han skal bruge de nye spillere. Spillet skal nok blive bedre, men holdet har virkelig brug for sejre, for at få sæsonen ordentligt igang. Balotelli har brug for mål, og så må trænerstaben gerne meget snart blive enige om hvilken 4-backkæde der er den optimale og spille den hver gang. Kæft hvor jeg savner et forsvar der er sammenspillet om som rent faktisk er svært at score imod.
Skrevet af Ynwa91
@M. Andersen

Det tror jeg du har i, og kan kun sige lige over. Ja, det er en god måde at formulere det på. Det mener jeg langt hen ad vejen han er.
Rodgers skal selvfølgelig holde fast i sin filosofi, det er slet ikke der jeg vil hen - det førte trods alt til en 2. plads sidste år. Min pointe er blot, at det peger i retning af, at de mindre hold har en tendens til at stille sig længere tilbage på banen mod Liverpool i år, hvilket lukker rummene bag forsvaret. Det gør det så heller ikke bedre, at Balo sparker fra 30 meter hvergang han har retning mod målet.

Enig. De har umådelig svært ved at finde hinanden på den sidste tredjedel af banen, også er det altså svært at score mål. Sturridges fravær har især, som du tidligere har påpeget, haft en stor del at sige. Det skal så også siges, at spillere som Coutinho og Gerrard også har haft svært ved at ramme niveauet fra sidste år, desværre.

Det blev desværre ikke den velspillet kamp som vi begge havde håbet på - langt fra! Fantasiløst og uden sammenhæng. Jeg har utrolig svært ved at se Markovic som en kandidat til start 11´eren efter de seneste kampe. Han bidrager simpelthen ikke med nok.

Jeg tror du har ret. Måske vi skulle arbejde lidt med, at forsvare på modstanderens dødboldssituationerne? Det er da frustrerende, at skulle side og bide negle hvergang modstanderholdet har en dødbold!

Skrevet af stolpesten
Synes mest af alt at Rodgers handler i panik i øjeblikket. Han aner ikke hvilken taktik han vil bruge, han har svært ved at finde stabilitet i forsvaret og han skifter for meget ud mellem kampene. Lallana var bedste mand mod Everton, men sad ude i går. Sakho var god mod Middlesborough, men røg af mod Everton. Tror ikke mandskabspleje er en af hans stærke sider :)
Men det største problem er Sturridge skade, og dem kommer der flere af i løbet af sæsonen.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af M. Andersen
@Ynwa91

Det ejovt hvad mentalitet betyder for den professionelle sportsverden, og hvorfor en type som suarés er så vild, han giver aldrig op og tror 100% han scorer på sin næste chance, selvom han har brændt de første ti. Nu ved jeg ikke om du så City kampen i vores opstartsfase, der lignede Sterling en naturlig og kynisk afslutter, og så spoler vi frem til kampen mod Basel, hvor han nærmest fik en hjerneblødning hver gang han var ene igennem. Hendo og Gerrard var helle rikke velspillende og det samme kan man sige om Markovic og Balo. Samme tendens ses der når vi, som du påpeger, har en dødboldsituation mod os. Basel mål kan ikke bebrejdes en enkelte spiller, vel nærmere en kombination af, at Hendo hopper ind foran Skrtel og mistimer bolden. Skrtel har mere fokus på at vinde en bryde kamp, og ser ikke bolden (grundet Hendo) og rammer den i nakken. Mignolet vælger at bokse den ud i feltet igen i stedet for at sende den ud mod sidelinjen, og der er absolut ikke ÉN, der vælger at følge op på Mignolets redning. Ved snart ikke om man skal grine eller græde, hver gang der er frispark eller hjørne.

Nå, men det ser ud til at Sturrigde er tilbage mod West Brom., lad os håbe han får sæt gang i mekanismerne, for hvis det ikke sker med ham på banen, så begynder jeg først for alvor at frygte for vores sæson... Og så må Can og Allen gerne snart blive fit, heldigvis er der en lanfsholdspause lige om hjørnet... For gud skyld ikke flere skader!
annonce
0