Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stodderkongen
Spændende at se hvordan den defensiv klarer det mod Madrid.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af kassedas
Jpp holst

LOL
Skrevet af D.B.R. ©
Heldig har man jo også lov til at være indimellem, pyha.

Herligt ned tre point, men hold da op hvor var vi skidt kørende i første halvleg.

Vi bliver kørt over på onsdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Jeg kan ikke helt overskue Real Madrids offensiv pt..

Sterling spillede godt, og Coutinho gjorde et rigtig godt indhop. Og så var der et par acceptable og nogle ret ringe præstationer.

Rodgers må klart tage sin del af skylden for en umanerligt ringe første halvleg. Gerrard blev sat helt uden for indflydelse i den fremskudte position, og for mange middelmådige boldspillere fik alt for lang tid på bolden - både hos LFC og hos QPR. Forskellen var bare, at QPR troede på det og var sat perfekt op taktisk, mens LFC virkede rådvilde på bolden og ikke rigtig turde gå op i et pres uden bold.

Han justerer nogle ting i pausen, og det meste af anden halvleg sidder LFC sådan nogenlunde på, og det endte vel med at være en ret lige kamp mål på spil og chancer, men det er jo i sig ret bekymrende, at man sidder med fornemmelsen af at have tyvstjålet point imod PLs bundprop.

Hvad der kan få Balotelli igang, vil jeg ikke begynde at kloge mig på. Angribere kan godt lide lette scoringer, når det ikke helt kører, men Balotelli brænder to kæmpe chancer, forsøger sig med nogle elendige langskud, bliver måske snydt for et straffespark, men han kunne måske også have forsøgt at holde sig på benene og har ellers en fornuftig afslutning i benene på McCarthy. Og det er slet ikke godt nok.

Den psykologiske effekt af at mangle en habil målscorer er svær at undervurdere, men Rodgers´ problem er som sådan ikke Balotelli i dag. Det var i stedet manglende fart. Enrique og Johnson har ikke den fart, de engang havde, og det gør bagkæden sløv og hæmmer holdet, og oppe foran var det kun Sterling, der lod til at have en eksplosivitet, der kunne true QPR regelmæssigt, og problemet var ofte, at når Sterling havde sat et par folk og spillet bolden videre, manglede han længere fremme - ofte også fordi QPR lige havde nået at sparke ham ned undervejs.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af J.M
Stod Coutinho ikke noget forkert ved QPRs første mål?
Skrevet af Bones
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af Banksy
Efter den miserabel start, i hvert fald spilmæssigt, fyldt med en del skader er vi trods alt på 5. pladsen foran både United og Arsenal, det er da trods alt en smule opmuntrende, hvis der skal graves efter en silver lining.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af AlstrupLFC
Og hvordan vi ligger på 5. pladsen er mig en gåde efter det miserable spil, der har været indtil videre. Og der kunne endda have været skrabet flere point sammen, hvis Everton ikke scorede et vanvittigt mål i overtiden.

Real Madrid bliver sæsonens største udfordring so far, og der skal sgu ske noget, hvis vi skal gøre os forhåbninger. Ellers kommer vi til at ligne Roma mod Bayern her i aften.
Skrevet af Bones
Matchday.

Puha. Jeg har sådan en underlig fornemmelse i kroppen. Er virkelig nervøs for idag. Det er lidt den store eksamen iaften. Det man har ventet på i lang tid. Og det føles som om man ikke helt er klar. Masser af forberedelse. Men man mangler stadig meget.

Mignolet: Han skal godt nok spille sig op i aften. Ikke noget med underlige beslutninger når han har bolden. Er nervøs for Madrids omstillinger. Så ingen bold-spild! Tak.

Moreno:

Jeg håber han er med. Han kender måske lidt til det at spille mod Real. Og han er fantastisk at se på med bolden. Han har haft en okay opstart. Men han er bedre end boldmongolen Jose E. Vi kommer til at få en smule plads. Da Real Madrid nok spiller med Rodrigues på kanten. Og han vil nok trække ind.

Lovren:

Kommer til at skulle føre nogle bolde ud af farezonen. Han skal spille sit livs kamp i Liverpool Trøjen for at vi skal have en chance. Han har ikke set impornerende ud i nogle situationer. Men hvis han løfter sig, så er der muligheder.

Skrtel:
Mr. Hardhitter. Han skal ikke kaste sig ud i vilde tacklinger og clearinger i aften. Ingen 50/50 Dueller. Please. Det holder jeg ikke til. Fordi er der et dumt boldtab. Så går det stærkt den anden vej. ELler ikke noget med at wrestle med nogle inde i feltet.

Manquillo:
Pest eller Kolera. Det er valgmuligehderne. Glen Johnson eller Javier Manquillo. Men her vil jeg fortrække Manquillo, grundet hans defensiv. Som jeg mener er bedre end Johnson. Javiers boldkontrol kan blive sat på prøve idag. Men mener hans placeringsevne er bedre en Jonhsons´s. Det er så klart.

Joe Allen: Mange vil nok hade mig for mit valg her. Men er der noget som vi har manglet. Er det hans kvaliteter. Hans bevægelse. Hans passninger. Han kan få en vigtig rolle idag. Man kunne også have valgt Emre Can på denne position. Men vi får brug for en spiller som er anonym, en som tager løbene. Vi får også brug for ham så vi kan frigive Henderson, til hans raids og dybdeløb. Som han tager. Og de bliver meget vigtige.

Henderson.
Han er selvskreven. Han kan ting, som kommer til at gøre ondt i aften. Hans dybdeløb. Hans afleveringer. De raids kommer til at lykkes iaften. Og når det sker. Så er det vigtigt at der er spillere omkring ham som kan få tingene til at ske. Vi får brug for hans jernlunger iaften. Da vi har brug masser af løb. Og vi får brug for ham i presspillet. Og til at lykke ned for deres midtbane.


MBE. Needs no further introduction.


Sterling.

En spiller, med så meget talent. Men han har brug for spillere til at tage løbene omkring ham iaften. Vi så imod QPR. At da Coutinho var blevet skiftet ind, og der kom løb. Så levere han det som vi har brug for. Så er han fantatisk. Men så har han brug for en anden offensiv midtbanespiller der kan hjælpe ham med bevægelse. Han kan blive MOM. Hvis han rammer hans niv.


Coutinho. Håber på at der er plads til ham. Hans spilleintelligens mangler vi, når vi er uden Sturrigde. Og hvis vi skal have nogen som helst form for håb for at der blivere leveret noget som helst offensiv. Så skal vi håbe på at han er med.


Balotelli:

Dear god. Vi har desværre ikke andre til at spille spids. Regner ikke med Lambert har den fornøde kvalitet til at skulle kunne udfordre Pepe og Varane. Så det må blive Balo. Mit hjerte kommer nok til at stoppe 100 gange iaften. Hver gang han kommer til at sparke fra 40 meter. Eller dribler sig ud i en blindgyde. Eller når han bliver sur over at afleveringen ikke ligger præsic. (HVAD MED AT LØBE IMOD BOLDEN MARIO) Men alligevel har noget som jeg ikke kan definerer. Han har talent. Ingen tvivl. Og jeg tror at kan levere i en CHL kamp imod Real. Kvaliteten er der. Og når han kommer til at mærke den elekstiske stemning iaften. Så skal han levere. Fordi det er nok sidste chanse i denne omgang, hvis han ikke levere i aften.


Hvad er jeres ideal opstilling?
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af AlstrupLFC
Hehe. Du laver godt nok. Mange punktummer.
Skrevet af Bones
Jeg ved det godt lavede det i min pause. Den fylder alt for meget den her kamp. Skulle abstrahere fra det. Og det gjorde jeg igennem at skrive det ud. Hvis du forstår. Er ked af det hvis du sidder med epileptisk anfald nu.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg havde håbet Sterling på toppen og Gerrard lige bag ham. Men også lidt af et sats.

Mignolet
Johnson-Skrl-Lovren-Moreno
Gerrard
Allen-Coutinho
Hendo-Balo-Sterling

Hvis opstillingen holder!
-
Skrevet af SimonLFCandersen
Håber mere det er sådan, deres roller bliver : https://fbcdn-sphotos-c-…63508_o.jpg
Elsker at se god fodbold!
Skrevet af stolpesten
Joe Allen bliver virkelig kørt over i denne kamp.. Han havde store problemer med at følge med QPR´s midtbane, så hvordan skal det dog ikke hænde her :) ... Can´s fysik havde jeg foretrukket..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af andib
Balotelli din lort! (Selvfølgelig ikke noget racistisk over det), men hvorfor ser han ikke Sterling?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af D.B.R. ©
Lugter lidt af en Roma.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Khankar
Det var så den kamp...
Skrevet af Bones
Det gør ondt. Og jeg kan ikke lade være med at se på det.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af Forever Blowing Bubbles
Kunne vel være blevet en anden og mere lige kamp, hvis dommeren havde turde dømme det frispark til Sterling efter 5 minutter, og rødt til Arbeloa.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
Skrevet af Smör40
Ja og af mærkværdige årsager stoppede kampen netop som vi havde momentum. Vi har bare ik været heldige med dommerne i Chl indtil videre.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce
0