Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Kratos

AVB har gjort det fint udenfor PL. Det er dog nok de færreste der er imponerede over hans tid i Spurs og Chelsea.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Slettet(321402220608)
@bones

Ja tror faktisk han har presset Sturridge til at forcere hans skade fordi han selv er presset.
Skrevet af Bones
Thomie.

Let´s agree to disagree.

Sturridge er desværre laver af glas. Det var også et problem sidste sæson.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af SotD
Jeg forstår ikke helt snakken om fyring. Det er lige præcis den slags kontinuetitsløshed der gør, at Liverpool i en lang periode har været uduelige i forhold til klubber som Manchester United og Arsenal, som ikke nødvendigvis er meget bedre, men som i det mindste har haft et fast holdepunkt og koncept.

Det vi præsterede sidste sæson er det nærmeste vi har været på et mesterskab i al den tid den engelske liga har hedder Premier League. Jeg ved godt, at fans har enormt travlt med at brokke sig over at Rodgers smed mesterskabet væk, men man kunne måske også vende den om og sige, at han kunne samle holdet, som INGEN anden manager har formået i 20 år, måske med undtagelse af Rafa i perioder. Kun én gang i den tilsvarende periode har vi fået flere point - I 2008/2009. Siden netop dén sæson har vi opnået følgende ligaplaceringer:

7, 6, 8, 7. I flere af disse sæsoner var vi pointmæssigt allerede afskrevet fra at kvalificere os til Champions League på nuværende tidspunkt. Lige nu har vi 6 point op til den adgangsgivende 4. plads, hvor West Ham ligger. Det er ikke just et hold vi bør frygte over 38 runder. Og lige efter dem ligger Southampton, som man vel også kan forvente falder stille og roligt (det er de jo allerede igang med). Vi har også både Swansea og Newcastle umiddelbart over os, som vi ikke bør have voldsomt svært ved at overgå. Måske Newcastle kan ende med at drille, men de er altså kun to point foran os... Det eneste hold som pt. er foran os i tabellen, som kan drille os i forhold til at nå 4. pladsen er Arsenal - og de ligger to point foran. Vi har altså både Tottenham og Everton bag os, som normalvis ville være svære at hente ind hvis de først kom foran os.

Jeg synes det er ret essentielt at tage med i betragtningen, at vi de seneste par år har lagt alt ansvaret over på Luis Suarez, og det kulminerede jo i dén grad sidste sæson hvor han for alvor viste alle hvor fantastisk han er. Det kræver en enorm omstilling at skulle finde 43 mål, som i stort omfang kom fra hans evne til at skabe chancer ud af ingenting, eller i et enormt hurtigt samspil med Sturridge og Sterling.

Det havde godt nok været mærkeligt om vi bare sådan fra det ene øjeblik til det andet, kunne balancere os i top 4 med så markant en trup ændring, som vi oplevede her i sommers. Så kan man kritisere indkøbene og alt det der, men faktum er at vi ikke bare kan gå ud og erstatte en type som Suarez. Heller ikke hvis vi brænder en halv milliard af. Jeg er enig i, at de kunne have været brugt bedre, og jeg forstår ganske enkelt ikke hvad vi skulle med ham den gamle Southampton angriber. Lallana og Lovren synes jeg gav god mening på baggrund af deres sæson året inden, men de har bare ikke vist det samme niveau endnu.

Det er på ingen måde godt nok det vi har leveret i Champions League, det tror jeg alle kan blive enige om. Det er jo ikke godt nok at ryge ud af et gruppespil hvor man trækker Basel og Ludogorets, men det er jo sket for andre engelske hold også. Ja sågar imod Basel. Juventus var lige ved at måtte strække gevær til Olympiakos. Manchester City risikerer slet ikke at komme videre til europæisk fodbold efter i aften osv. - Det er en ringe trøst, men jeg synes virkelig ikke vi skal vurdere Rodgers på Champions League. Det er nyt for RIGTIGT mange Liverpool spillere, og det er sådan set også nyt for Brendan Rodgers. Det er første gang siden 2009/10 - Og der endte vi i øvrigt også nr. 3. Og skal vi prøve at kigge lidt på de spillere der er gengangere, så er der tale om Steven Gerrard, Glen Johnson, Lucas Leiva, Martin Skrtel. Derudover har vi faktisk kun ganske få andre som har Champions League erfaring. Jeg tænker at Kolo Toure må have det, Dejan Lovren har sikkert prøvet det med Lyon ligesom Mamadou Sakho har med PSG, Coutinho har muligvis prøvet det med Inter, Sturridge måske med Chelsea og så har Mario Balotelli naturligvis prøvet det... Men hvis vi skal måle os lidt med de andre top 2 seedede puljehold, så har vi jo praktisk talt ingen CL erfaring i den nuværende trup. Det er forsvindende få Champions League kampe mange af de bærende spillere har på CV´et, og det betyder altså noget om man vil være ved det eller ej.

Vi har et ungt hold, som er i gang med et generationsskifte og mange af dem mangler lige at finde fodfæste. Dertil ligger der jo en stor problemstilling i at Mario Balotelli på INGEN måde har præsteret hvad man kunne forvente. Jo jo, manden er et tågehorn, men han er også en fabelagtig fodboldspiller. Sidst han spillede i Premier League scorede han 13 mål på 23 kampe for City, inden han havde en lidt svag sæson og skiftede til AC Milan. Her scorede han dog 12 mål i 13 kampe. Med sammenlagt 20 ligamål i 59 kampe for Inter, 20 ligamål i 54 kampe for Manchester City og 26 ligamål i 43 kampe for AC Milan og 13 mål i 33 landskampe for Italien, lå det på ingen måde i kortene at han skulle have opnået 0 mål i 9 mulige kampe for Liverpool på nuværende tidspunkt. Slet ikke. Og når ens helt store navnemæssige signing flopper totalt, så er det selvfølgelig svært at opnå store ting, når resten af truppen er både ung og relativt uerfaren efter international målestok. De har brug for at stjernerne leverer, så de kan læne sig op ad dem indtil de selv er modnet nok til at byde ind i de svære kampe.

Jeg er ikke udpræget fan af Brendan Rodgers, men jeg er af den overbevisning at det ville være vanvittigt at fyre manden. Så er vi bare tilbage til hvor vi stod for 5 år siden. Og det er sgu ikke specielt enerverende, at skulle forestille sig.

Lad os gøre status om 4 kampe. Så har vi været hele møllen igennem. Vi står sandsynligvis til klask på lørdag, men man må sige at vi har meget i egen hånd. Kan vi slå United (eller få uafgjort) og slå Arsenal, så er vi da i dén grad tilbage på sporet. Burnley ude må selvfølgelig ikke give andet end en sejr, og hjemme imod Swansea bør vi også få 3pts. 7 point for de sidste 4 kampe ville være acceptabelt. Alt derover ville være godt. Nu skal vi ikke spekulere mere på europæisk fodbold før engang i foråret, og det tror jeg sådan set er gavnligt for vores pointhøst i december. Vi har faktisk gjort det ganske godt når vi har skuffet i Champione League - Altså i ligaen. Så er det som om vi lige har tænkt "Det skal fandme være løgn".

Da vi tabte til Basel gik vi ud og hentede 7 point i 3 kampe i ligaen, og da vi spillede 2-2 mod Ludogorets gik vi ud og hentede 7 point i 3 kampe i ligaen. Så hvis vi kan lave det stunt igen efter en skuffende præstation imod Basel, så står vi sandsynligvis med 8-10 point efter de næste 4 kampe, og så ligger vi vel nr. 4-5. Jeg er optimist, selvom det ikke har været en særlig god sæson indtil videre - Og så glæder jeg mig i øvrigt til at få Divock Origi til klubben efter sæsonen :) - God aften allesammen.
Silkeborg IF
Skrevet af stolpesten
BR, lad nu for fanden da være med at spille med Joe Allen i morgen. Vi har Can, der allerede nu er 2-3 niveauer over på samme position.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Smör40
Jeg ku godt tænke mig at se Kolo og Sakho partner op nede i forsvaret noget siger mig det ku være godt.

Rodgers må os meget gerne finde sit gamle vinder mustache frem: http://www.101greatgoals…-on-reddit/
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Papadakis
Spændende startopstilling i dag!

Jones; Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno; Henderson, Allen, Gerrard; Coutinho, Lallana, Sterling.

Fraværet af regulær angriber og Mignolet er vel det mest bemærkelsesværdige. Ser ud til at fart og hurtige kombinationer igen skal være vores offensive omdrejningspunkt. Dejligt!
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af AlstrupLFC
Hvor jeg dog håber, at Jones griber chancen og gør en fornem indsats i dag! Mignolet har brug for mere konkurrence.
Skrevet af Mainy
Brad Jones er på ingen måde bedre end Mignolet!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Swordfishtrombone
Ja, den er spændende. Skrtl og Lovren foran Brad Jones. Det kan blive til seværdige skovture. Særligt, når Lucas ikke er der til at skabe ro. Det har man så enten valgt at lade Gerrard eller Allen stå for. Jeg håber, spillet kommer til at foregå på deres banehalvdel, nu hvor man endelig har både Lallana og Coutinho inde på samme tid.
-
Skrevet af Smör40
Endelig en snert af fornuft i Rodgers opstilling og bænken gør at vi har masser af muligheder undr kampen.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af RedPoppy
Gør nu ikke Brad Jones dårligere end han er.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Tjasper
Vi skal være glade for alle Uniteds skader, det giver os da en lille chance for at komme fra kampen med point.

I dag er nøglen helt klart boldbesiddelse og det er ikke umuligt mod et langsom United hold med Mata, Carrick og Fellaini på midtbanen.

Interessant startopstilling. Bliver spændende at se hvordan det fungerer og om Brad Jones kan stå for presset.
Skrevet af XorpiZ
Er Mignolet skadet eller er han bare røget af holdet?
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af UnluckyImp
Så er det også svært at få noget når United scorer offside-mål.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af KriminalisLFC
Ja, der var offside, men det er stadig skandaløst forsvarsspil. Hold kæft hvor er vi en ynkelig undskyldning af et fodboldhold
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Egentlig en ganske ok første halvleg, sæsonen taget i betragtning.
Er kommet frem til 2 kæmpe chancer, som en reel angriber havde scoret på, men som alle fodboldspillere BØR score på.

Massiv mangel på opbakning af Allen på 1-0 og 2-0 var offside.

Kør på i 2. halvleg. United får snart et rødt kort og så er vi med igen:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Tjasper
Hold kæft hvor ligner det bare noget vi har set 1000 gange før. Kynisme og fejlkendelser til forskel.

Grotesk.
Skrevet af jomic...
Den er sgu svær at tørre af på dommeren i dag. Vi udnytter ingen af Uniteds fejl, laver selv vores sædvanlige omgang håbløse afleveringer og leverer elendigt usikkert forsvarsspil.

De Gea stod fabelagtigt.
Skrevet af stolpesten
Sturridge i topform på banen i dag, og vi havde besejret Man U .... Men hold da kæft, hvor er Lovren ringe... Det er heeeeelt vildt
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0