Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
Ian Ayre har jeg heller aldrig været den store fan af. Jeg tror meget kunne have set bedre ud uden ham.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Ayre har vist en motorcykel. Andet har jeg ikke at sige om ham.
Skrevet af jomic...
Jeg mener vi bør prioritere noget i den her retning henover januarvinduet:

1. Ny målmand
2. Transferudvalget bør revurderes
3. Rodgers bør have en defensivt orienteret assistent
4. Styrkelse af truppen, hvor det giver mening

1. Ny målmand
Vores problemer ligger for mig at se ikke udelukkende i vores spillermateriale, det eneste sted hvor der en helt klar mangel er målmandsposten. Det er ikke holdbart med Mignolet og slet ikke med Jones, ingen af de to er kandidater til en fast plads længere. Jeg tror desuden Mignolet ville have godt af at få en mere rutineret konkurrent, komme lidt ud i skyggen og få taget noget af presset af sig. Cech er min drømmeløsning, men jeg tvivler godt nok på om Chelsea og Cech selv kan se meningen i det. Alternativerne er ikke mange, hvis vi skal have en form for garanteret stabilitet bagerst.

2. Transferudvalget bør revurderes
Vi er tvunget til at skabe en rød tråd mellem vores indkøb og den type fodbold holdet forventes at skulle spille.

Vi henter centerforsvare med fysisk styrke og sætter dem til at føre bolden frem eller forventer et fladt opspil bagerst - de to ting hænger ikke sammen - og der var ikke nogen back-up plan til mandsopdækningen af Gerrard. Denne modsætning er nødsaget til at blive løst og medmindre vi skal ud og hente 3-4 nye forsvarsspillere - bør vi indtil da instruere vores forsvar i hvordan de benytter deres spidskompetencer bedst og en ny målmand der kan organisere dette, er selvfølgelig vital i forhold til den proces.

At udvalget har været med til at give Rodgers spillere der ikke hænger sammen med hans mere eller mindre stædige fastholdelse af konceptet - skriger til himlen - at vi enten skal have noget mere kompetence ind der eller ansætte en sportsdirektør på lige fod med Rodgers.

3. Rodgers bør have en defensivt orienteret assistent
Jeg fik vidst beskrevet en hel del af problematikken før, men det lader ikke til at Rodgers selv kan se sammenhængen mellem de typer han køber til centerforsvaret og målmandsposten og de ting han forlanger af dem i praksis.

Vi har en shotstopper på målmandsposten, der intet kan med fødderne og han forventes fra tid til anden at indgå i spillet på denne måde. Vi har fysisk stærke centerforsvarer hvis spidskomtencer ikke ligger i hverken at stå højt eller skulle have bolden meget i fødderne - hvilket vi så alligevel forsøger at praktisere. Nu ved jeg godt vi satsede offensivt ifm. Uniteds 3-0 mål i weekenden, men at Lovren ikke bare smadrer den ud af kommunen og at det samme sker i andre tilfælde - tyder for mig at se på at spillerne har instrukser om at spille bolden frem.

De defensive dødbolde er derudover vores evigt tilbagevendende problem, selv de af vores spillere der er hovedstødsstærke formår at lave eklatante fejl i opdækningen. Så udover at kunne vejlede Rodgers lidt om opbygningen af en defensiv, tænker jeg at denne assistances primære opgave skal være træningen ifm. defensive dødbolde.

4. Styrkelse af truppen, hvor det giver mening
Der bliver smidt mange navne på bordet både her og i medierne, det værste er næsten at de fleste af dem der bliver nævnt for mig at se vil være en gengivelse af sommerens fejl.

Vi har 3 angribere, 4 hvis man medregner Borini, men det lader Rodgers ikke til at gøre. Vi har allerede købt Origi - at kaste sig ud i en femte forstår jeg ikke rigtigt - med mindre vi får en garant for kvalitet - og det lader ikke til at vi kan tiltrække en af dem.
Skrevet af Lynild
1. Ny målmand

Jasper Cillesen er et godt bud på en målmand med en lys fremtid og som kan løfte spillet i bagkæden. Han er ikke verdens højeste keeper, men har rigeligt med kompetencer til at udfordre Mignolet. Men gider han til Liverpool?


2. Transferudvalget bør revurderes

En kompetent sportsdirektør, uden tvivl bedste løsning.


3. Rodgers bør have en defensivt orienteret assistent

Ja, Sammy Lee røg the Soton. Hvad med Hyypia?


4. Styrkelse af truppen, hvor det giver mening

Højre back der kan slå Johnson af og en defensivt orienteret midtbane. Er Cabaye træt af bænken i PSG, kunne det være en mulighed.
Skrevet af Khankar
Hvad mener I om Ian Ayre? Alene det at han fyrede Benitez og ansatte Roy Hodgson - og kastede os ud i flere års krise - burde være grund nok til forvisning, men efter 10 transfervinduer i træk, hvor kun to januarvinduer har været succesfulde, burde FSG da ikke snarere se på transferkomiteen og hele systematikken i stedet for at fyre endnu en manager?

http://www.liverpool.no/…stemet.aspx

Havde man bare beholdt Benitez og købt Suarez, havde vi sandsynligvis været langt mere konkurrencedygtige de seneste 4 sæsoner.


Interessant artikel, Swordfish. Spændende hvis det kan passe, at Rodgers med vilje fravælger Markovic og Can så ofte, fordi han oprindeligt ikke ønskede dem. Meget uprofessionel indstilling, hvis det passer, men jeg er næsten tilbøjelig til at tro på det, da jeg næsten ikke kan finde andre grunde til, hvorfor de ikke får mere spilletid. Man har dog altid kunne ænse, at Rodgers var sådan en manager der, holdte hånden over sine yndlinge såsom Joe Allen, trods mange dårlige præstationer. Nu er Lovren også med under hånden, hvilket går udover Sakho og stærkt spillende Kolo.

Den transferkomite må i øvrigt være ekstremt dårligt afstemt, hvis Rodgers bare får stukket en liste med spillere i hånden, han skal forholde sig til, men samtidig har han også sidste ord? Det er lidt underligt skruet sammen.

FSG skulle have været standhaftige og holdt sig til deres plan om at ansætte en erfaren direktor of football, også med Rodgers som ung manager under sig. Det ville Rodgers, der er sin egen herre, ikke gå med til, så derfor denne tåbelig komite. Roders har aldrig håndteret så mange penge i en så stor klub før, så der burde da ingen tvivl have været fra FSG´s side.
Skrevet af Tjasper
Ja, det var et forsøg på at adressere de problemer vi har i felterne. Og det kan løses på flere forskellige måder. De fleste er vist enige i at vi har brug for en ny målmand.
Det er heller ikke så svært at se at vi har problemer med at score mål. Udover det er vores spil heller ikke prangende, men en del af løsningen på det kan godt være at skaffe en af de nævnte angribere/offensive folk og få stabiliseret defensiven med en dygtig målmand.

De nævnte angribere/offensive folk blev nævnt netop for at lægge op til en debat eller for at høre folk om hvad/hvem de foretrækker i vinterens transfervindue, hvis vi skulle være så heldige at kunne frigøre lidt penge til spillerindkøb.

Jeg kan så forstå at det ikke er helt så aktuelt, eftersom vi formentlig ikke har så meget at gøre med og derfor synes jeg også det er nogle fornuftige tiltag jomic eksempelvis nævner. Jeg spurgte til FFP, fordi jeg søgte er svar på hvilke investeringer der har gjort at vi har et så stort underskud, at vi undersøges i forhold til FFP. Er det så simpelt at det er sommerens transfervindue, der har givet os et tilstrækkelig stort minus til at skulle under luppen eller er der flere forhold der skal tages i betragtning?

Er der i øvrigt en der kan fortælle mig hvordan Origi og Berahinho adskiller sig som typer?
Skrevet af Mainy
Hvor er det ærgerligt, at vi ikke kunne få Remy... Han ville virkelig have været et godt match.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Sophus Krølben
"Man har dog altid kunne ænse, at Rodgers var sådan en manager der, holdte hånden over sine yndlinge såsom Joe Allen, trods mange dårlige præstationer. Nu er Lovren også med under hånden, hvilket går udover Sakho og stærkt spillende Kolo."

Det var sgu noget af en skinger udmelding, men desværre repræsentativ for meget af det desperate lort der cirkuleres om Rodgers for tiden. De fleste managers har spillere de foretrækker at arbejde med, ville være underligt hvis Rodgers adskilte sig nævneværdigt på det punkt. Det er heller ikke unormalt at en midterforsvarer laver fejl men tildeles lidt mere tålmodighed i forhold til at blive spillet ind i forsvarskæden. Sakho har i øvrigt været skadet (og mangler i øvrigt også at overbevise, men det lader til at være lykkeligt glemt) og Toure er ikke en holdbar løsning på længere sigt. Omvendt var Markovic skandaløst ringe i sine indhop tidligere på sæsonen, men kommer mere i spil nu, i takt med at han er ved at finde formen på pladser, hvor der allerede er en pæn mængde konkurrence. Det er der vel for fanden ikke noget odiøst og komplotagtigt fra Rodgers´ side over?

Jeg tager i øvrigt gerne Allen i forsvar igen. Indtil for en uge siden havde han spillet en fornuftig sæson, men der skal satme ikke meget til før han skal gøres til Rodgers´ forlængede syndebuk. Omvendt har Lucas og Can til sammen bevist deres værd i cirka en håndfuld kampe, men alligevel hypes de hver især nu til at være holdets sagnomspundne redningsmænd. Jeg så indrømmet gerne lidt mere til Can, men vælger lidt endnu at tro, at Rodgers har overblikket over hvem der præsterer til træning og kan udføre den rette rolle på holdet, mere end lidt hearsay om hvilke spilere han eventuelt ikke selv har haft som topprioritet at hente ind.
Aaahhh banter
Skrevet af Khankar
Det var sgu noget af en skinger udmelding, men desværre repræsentativ for meget af det desperate lort der cirkuleres om Rodgers for tiden. De fleste managers har spillere de foretrækker at arbejde med, ville være underligt hvis Rodgers adskilte sig nævneværdigt på det punkt. Det er heller ikke unormalt at en midterforsvarer laver fejl men tildeles lidt mere tålmodighed i forhold til at blive spillet ind i forsvarskæden.


Det er da intet skingert ved det, jeg siger. Tager også udgangspunkt i artiklen, som Swordfish linkede til, og jeg synes det passer fint med, hvad der foregår i øjeblikket. Du skal i øvrigt ikke sammenligne mig med folk, der ønsker Rodgers fyret, og hvad der ellers bliver råbt op om herinde.

Det er selvfølgelig rigtig, at Toure ikke er en holdbar løsning på længere sigt, men når han nu har spillet sig varm på bekostning af svagt spillende Lovren, for så at blive bænket igen fatter jeg ikke. Lovren har fået masser af chancer. Jeg ved udmærket godt, at forsvarsspillere laver fejl, men der må gerne være tegn på forbedring. Lovren har været usikker gennem længere tid. Dermed ikke sagt, at Toure ikke har vist sine usikre sider, for det har han bestemt, men for tiden er han altså et bedre alternativ end Lovren.

Can spillede godt mod Chelsea, men har siden da ikke fået chancen. I stedet har Joe Allen, fået chancen flere gange ud at imponere. Samme kan siges om Lucas, der, når han har fået chancen, har stabiliseret midtbanen meget mere end Gerrard og Allen har formået, men han bliver ikke brugt konsekvent, selvom der er brug for en mand som ham. Det giver måske mening for dig, men ikke mig. For mig at se burde Rodgers holde sig til det, som har fungeret, og det bør han indtil situation er stabil.

Du putter ord i min mund, Krølben. Jeg kalder hverken nogen for sagnsomspundne eller nævner noget som værende komplotagtigt, og det er heller ikke, hvad jeg prøver at antyde. Hvornår gør jeg Allen til syndebuk? Jeg mener bare, at det er påfaldende at Rodgers gentagende gange benytter spillere som har underpræsteret, uagtet potentiale, gennem længere tid, når andre alternativer har fungeret bedre på samme pladser.

Rodgers har overblikket over hvem der præsterer til træning og kan udføre den rette rolle på holdet, mere end lidt hearsay om hvilke spilere han eventuelt ikke selv har haft som topprioritet at hente ind.


Er det ikke det, vi har det her forum til? Selvfølgelig ved vi ikke, hvad der foregår inde fra i klubben, men vi kan sgu da stadig gisne om det gennem saglig diskussion.
Skrevet af jomic...
Enig Lynild - du fik kogt mit indlæg meget godt ned.

Angående i aften, så er jeg helt tom for selvtillid på holdets vegne - en udekamp mod Championships dukse er ikke godt for vores nuværende tilstand. Jeg tror på en rodet 2-1 sejr til hjemmeholdet...

EDIT: ... og 120 minutter til Sterling.
Skrevet af Swordfishtrombone
Sophus:

Træning eller ej. Rodgers har jo tydeligvis ikke overblikket over, hvem der skal udføre hvilke roller. Vi ikke bare spiller dårligt, vi taber og taber og mister point. Jeg ved ikke hvilke defensive roller, han havde tænkt sig, at Lovren + Skrtel + Gerrard skulle udfylde mod United. Hverken før, under eller efter kampen.

Men jeg giver dig ret i, at Lovren selvfølgelig skal have tid, at Allen har spillet en ok sæson, at Sahko også er middelmådig, og at alle managers har deres favoritter. Og dermed også at Rodgers til tider får uretfærdig meget kritik.

Men startopstillingerne i særligt de sidste to kampe mod Basel og United skal ikke stå fri for kritik og diskussion. Det er ganske enkelt ikke godt nok.
-
Skrevet af Swordfishtrombone
Khankar:

Det mest skræmmende er, at hverken Coutinho eller Sturridge efter sigende var på Rodgers´ ønskeliste. Det er tydeligt, at han har brug for modspil. Måske i form af en sportsdirektør. Rodgers kærlighed for velpræsterende spillere i engelske midterklubber finder jeg også skræmmende. Det er Dalglish om igen.
-
Skrevet af Khankar
Det mest skræmmende er, at hverken Coutinho eller Sturridge efter sigende var på Rodgers´ ønskeliste. Det er tydeligt, at han har brug for modspil. Måske i form af en sportsdirektør. Rodgers kærlighed for velpræsterende spillere i engelske midterklubber finder jeg også skræmmende. Det er Dalglish om igen.


Helt enig. Der er noget helt i vejen med strukturen, der er lagt for transfers, og det må FSG meget gerne snart adressere.
Skrevet af Swordfishtrombone
Her forsvarer James Pearce Rodgers, men giver skylden på en langsommelig og dårlig transferkomite

http://www.plbold.dk/201…en-og-costa

Uanset skal der ske noget.
-
Skrevet af Geddar , moderator
Hvad HAR så rent faktisk været på ønskelisten? Altså udover Allen?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Khankar
Formentlig Lallana og Lovren.
Skrevet af Smör40
Ligner en 3-4-3 Rodgers springer ud i iaften: http://www.liverpoolfc.c…bournemouth

Interressant men vile gerne snart se noget mere til Can, om ik andet ligner det at der er blæst til angreb.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af andib
Jeg har selvfølgelig spillet på Bournemouth og det er med garanti derfor vi ser ud til at vinde kampen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Smör40
Dejligt Markovic! Styyyrer den stille og roligt ind.

Forsvaret ska til at styre sig lidt til gengæld.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Smör40
Kan du ik fortsætte med at sætte penge på vores modstandere hen over julen og nytår så?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce
0