Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mainy
Over de sidste 10 kampe er vi kun dårligere end City, pointmæssigt.

Rodgers Raus!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af andib
Nu talte vi om Krul forleden....
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af D.B.R. ©
Fin indsats igen, dog skal vi være bedre til at få lukket kampene noget før.

Herligt med et par angriber scoringer.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Bones
Rodgers er fantastisk.

Det er han virkelig. Se på de spiller vi har. Det er ikke just et verdensklassemandskab. Men når det er sagt. Raheem skulle have lukket kampen i 1. Halvleg. Men det gjorde han ikke. Glæder mig til vi for Danni tilbage. Jeg ved godt at han skal bruge et par måneder på at komme i gear. Men for satan, det bliver god.

Sterling- Danni- Coutinho.

Hendo-Lallana

Lucas.

Moreno-Sahko- Skrtel- Johnson/Flanagan/KoloMasser af fart, masser af vildskab. Utroligt hvor langt vi er kommet siden November månedet. Alt er godt nu!

/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af Lynild
Det kunne være interessant at høre hvad du begrunder en svagere Krul sæson med?


Eller at han har lukket 18 mål ind i 14 kampe og generelt ligger lavere i stats på f.eks. Whoscored.

Men det siger selvfølgelig mest om Newcastles bizarre form den her sæson. Op og ned.
Skrevet af Lynild
Nu har jeg kun set highlights, men to virkelig skarpe angribermål. Borini er en poacher, han bliver aldrig en elegant spiller, men han arbejder stenhårdt og gør sit for at komme i boksen. Spilletid er nøglen til at få noget ud af ham, dejligt mål. Og godt fodarbejde og tørt placeret af Lambert.

Vildt Benteke brænder så tæt under mål. Men 3 point, clean sheet, videre.
Skrevet af Lynild
Nu talte vi om Krul forleden....


Jeg tænker bare med den type fodbold, Rodgers gerne vil spille med at bygge op nedefra, så kræver det en spillende keeper. Krul er ret pasningssikker, også på de lange (savner Reinas assists), udover han er reaktionsstærk og har presence i feltet, plus han er ung. Og bedre end Mignolet.
Skrevet af andib
En keeper laver selvfølgelig fejl fra tid til anden, men det pudsigt at vi lige talte om ham forleden og så får Southampton et mål, som Krul burde have haft.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ScouserTommy , moderator
https://vine.co/v/OjpizE5PWMa

Det er altså fede billeder af Lambert og Lucas der bliver spist af The Travelling Kop
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af jomic...
Ubesejrede i 6 kampe, med 14 point til følge må siges at være godkendt. Spillemæssigt er det vel kun kampen mod Leicester hvor vi falder igennem. I de resterende har det ikke altid været kønt, men nogenlunde stabilt. En stabilitet der har været meget savnet.

Det giver et enkelt skud i bøssen i forhold til en chance for top 4, jeg ellers for længst har afskrevet. Februar kommer til at byde på en hel del svar om det reelt er realistisk.

31.jan - West Ham (Hjemme)
7.feb - Everton (Ude)
10.feb - Tottenham (Hjemme)
22.feb - Southampton (Ude)

Vi møder 3 top 8 hold, hvoraf 2 er direkte konkurrenter til de europæiske pladser og har et lokalopgør på Goodison. Det vil kræve 8-10 point for fortsat at hænge på og nederlag til Spurs eller So´ton vil nok slukke lyset.

Det er måske lidt naivt, men hvis vi kan finde spillet fra sæsonens første kampe frem med Sturridge tilbage er jeg forsigtig optimist.

EDIT: Lækkert klip Tommy.
Skrevet af Smör40
Haha Lucas ville os lige joine. Lambert scorede et fantastisk godt mål, dejligt tørt hug go første berøring og hurtigt fodarbejde.
Mere af den slags Rickie!
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Lynild
Et Arsenal-nederlag i aften åbner også feltet lidt mere op i forhold til en højere slutplacering. Men der er mange kampe endnu - hele 4 tilbage i januar, og Besiktas venter også. Det bliver intenst. Jeg ser bare ikke vores trup stærk nok ift. de hold over os lige pt., men man ved jo aldrig - vi kan få en god slutspurt som sidste sæson.
Skrevet af Tjasper
I det mindste er vi på vej til at blive en seriøst bejler til top-4 igen. Det er jo et super tidspunkt at finde formen og opbygge en selvtillid samtidig med at vi får Sturridge tilbage. Det bliver alt andet lige også lidt lettere for ham at træde ind på et hold der ikke er helt ude i torvene.
Ærgerligt at både Southampton, United og Tottenham så også vandt nogle smalle sejre i går. Forhåbentlig trækker City det længste strå i dag.

Af kandidaterne til top-4 ser jeg klart Arsenal have den bedste og mest sammenspillede trup. Med den trup de har, burde de imø være i stand til at spille med om mesterskabet. Deres største akilleshæl er så den skadesfrekvens de har, og det kan da godt være at det bliver udslagsgivende, men mon ikke de får sneget sig med alligevel.
Dernæst har vi United, som har mange gode spillere, men som også har døjet med skader og med at få spillet til at flyde. Spiller for spiller, har de en stærkere trup end os, men de temmelig svingende i deres præstationer og forhåbentlig fortsætter det resten af foråret så vi har en lille chance for at overhale dem.
Jeg synes vi har en bedre trup end Southampton, men de har opbygget en god selvtillid og har et utrolig stærkt fundament, som godt kan vise sig at være stærk nok til at holde hele vejen hjem.
Kvalitetsmæssigt er vi meget lig Tottenham, og derfor kan vi forhåbentlig slutte over dem, hvis vi kan fortsætte med at være så stabile, som vi har været henover jul.

De næste 4 kampe er rigtig nok meget vigtige og kan være med til at definere vores sæson. De kommer dog på et rigtig fint tidspunkt, forhåbentlig kan vi drage nytte af vores gode momentum.
Skrevet af Bones
Lynild, der er jo kun en Bpl kamp tilbage.

2 kampe imod Chelsea.

Bolton næste weekend (Burde være en walk-over)

Og så West-ham i slutningen af måneden. Det er så der vi enige, taber vi den er vi ude af CHL pladserne.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af Lynild
Bones, men der er 4 kampe i alt tilbage på uger, og 5 i februar så med truppen in mente er top4 stadig højt sat, når hold som Spurs, So´ton og Scum ikke har de synderlige distraktioner og ellers synes at have fundet noget der ligner en opadgående formkurve.
Skrevet af Tjasper
Spurs er nu stadig med i Europa League, FA Cup og Mickey Mouse Cup ligesom os, så de har også nok at se til. Men rigtig nok med de to andre og det kan selvfølgelig godt vise sig at være en fordel for dem.
Skrevet af Lynild
Af en eller anden grund troede jeg faktisk, at Spurs var ude af en af cuppene og EL, men de skal jo møde mit andet favorithold, der desværre nok ikke er stærke nok pt. til at gå videre, men det betyder jo flere kampe til Spurs i foråret.

Deres elendige efterår har ikke været så elendig igen.
Skrevet af Tjasper
Solid kamp af Wisdom. Selvfølgelig ikke meget han byder ind med offensivt, men han er vel også ret låst må man gå ud fra.

Er lidt ambivalent omkring Evertons deroute, det skulle nødig gå sådan at de sælger profilerne til vores konkurrenter.
Coleman snakker tilsyneladende med United. Barkley, Stones etc. til en af top-4 bejlerne heller ikke at foretrække.

Men det er måske uundgåeligt, anyways...
Skrevet af stolpesten
2 hold i stærkest mulige opstilling.. Ser ud som om Chelsea vil afgøre det i dag, for så at spare spillere til returen.
Tror ikke vi har en kinamands chance for at få noget der minder om et brugbart resultat i aften.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Bones
Er faktisk positiv omkring iaften. Vi spiller med 3 central idag. Og det ville kunne afgøre det. Det største problem er at vi har raheem på toppen.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
annonce
0