Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jho
Coutinho bedst i 1. halvleg, Can afgjort bedst i 2. Halvleg, især på midtbanen.
Skrevet af Mainy
Anonym indsats af Gerrard... Can afgørende.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lagoni
Tillykke med sejren. Fuldt fortjent at i går videre. Bedst i begge kampe til trods for at vi var væsentlig mere med i dag end i første kamp på Anfield.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af AlstrupLFC
Emre Can er virkelig begyndt at vise hans enorme talent og ansvar, og hvilken fremragende spiller han er.
Han bliver guld værd!
Skrevet af D.B.R. ©
Det holdt sgu hårdt med at få knækket Notlob, men vi undgik da heldigvis forlænget.

Herlig assist af Can, og flot scoring af Coutinho.

Nu skal de blå slås på lørdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjasper
Spørgsmålet er om Gerrard overhovedet skal spille, kommer vi hele vejen til Wembley. Hold da helt fast hvor spiller han dårligt.

En skam med Lallana, han har godt nok heller ikke fundet sine fødder efter han er vendt tilbage fra skade. Han var ellers begyndt at vise gode takter inden det. Forhåbentlig kommer det, jeg håber virkelig han får succes. Men han skal til at stramme sig an nu hvor Studge er tilbage, hvis han skal have spilletid.
Det bliver i det hele taget svært at finde plads til ham og Gerrard, som det ser ud nu. De forreste tre kommer vel til at være Coutinho, Sterling og Studge og så Lucas og Hendo der har erobret midtbanen.

Generelt en sløj indsats, på trods af masser af chancer for at afgøre kampen tidligere. Men nogle fremragende mål at afgøre kampen på og vigtigt at få Coutinho i gang med målscoringen. Go´ til ham!
Skrevet af Tjasper
Jeg synes faktisk også det er lidt bekymrende hvor dårligt vores kantspil fungerer. Det er ikke meget de byder ind med, Moreno og Markovic, og det er måske heller ikke meget de bliver sat op. Det er som alt skal køre igennem Coutinho, som så skal sætte Sterling op. Og det er selvfølgelig også fornuftigt at lade vores to mest formstærke spillere dominere kampene, men indimellem kunne man godt savne lidt variation, hvor de to førnævnte var lidt mere deltagende på den sidste tredjedel. De mangler nogle gange at sætte sig lidt mere igennem i den offensive del af spillet, men de er til gengæld ret vellykkede i presspillet, hvor de er vældig aggressive og også kan udnytte deres fart.

Skrevet af Smör40
Det ville være meget kontroversielt hvis ens kaptajn ik startede inde i en finale. Han virker lidt fjern for tiden det MÅ være noget at gøre med hans snarlige skifte videre. Det ka vel heller ik undgås at det påvirker ham lidt
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Tjasper
Jeg siger bare at som han spiller for tiden, så berettiger det ham ikke megen spilletid og garanterer ham baseret på det så heller ikke nogen startplads i en eventuel FA-cup finale.

Men uanset hvor dårligt han spiller, vil man nok heller ikke undlade at give ham den gestus. Han kan også nå at spille sig op endnu, skulle finalen blive aktuel.
Skrevet af Smör40
Moreno skuffer mig med hans manglende kvalitet i indlæggende. Hva ska Markovic gøre? Jeg observerede flere gange hvor han er fri på kanten men de vil absolut spille igennem midten og miste den ved at drible ind i en modstander. Som wingback og ud for sine forudsætninger gør Markovic det glimrende. Hans medspillere må huske at indrage ham lidt oftere og se ham når han er fri istedet for at sende den ind centralt til en mandsopdækket Sterling.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Mainy
Mon han starter lørdag?

Præstationen taler ikke for det.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Er jeg den eneste, der noterer, at Sterling sparker den iskoldt ind for aden kamp i træk? Lidt mere heldigt afsluttet denne gang, men alligevel.
Skrevet af Tjasper
Ja, de har ikke været imponeret på det seneste, Morenos indlæg. Det er ellers noget af det han har været skarp til.

Markovic gør det udmærket, men jeg kunne nogle gange godt savne lidt mere initiativ. Hidsige løb uden bold og generelt blive bedre til at bringe sig selv i farlige situationer og blev lidt skarpere i sine (lidt for få) udfordringer 1 mod 1.
Det handler selvfølgelig også om at han skal involveres mere i spillet, som du også nævner.
Men det kommer forhåbentligt også med tiden, han er ung og skal selvfølgelig også stadigvæk arbejde ud fra en lidt alternativ position.
Skrevet af Tjasper
Mon han starter lørdag?

Præstationen taler ikke for det.


Kommer nok an på om Studge er klar fra start.

Kunne forestille mig at det bliver Hendo og Lucas på midtbanen og de tre forreste så bliver Gerrard, Coutinho og Sterling.

Forudsat at Sturridge stadigvæk ikke er klar til 90 minutter håber jeg at det bliver Lallana i stedet for Gerrard. Vil virkelig gerne have gang i Lallana og han fungerer også langt bedre i presspillet end Gerrard.
Skrevet af Smör40
Markovic har beslutsomheden og modet til at udfordre det er ikke altid det lykkes og det er ikke altid det går op i en højere enhed med hans medspillere men netop modet og beslutsomheden er en vigtig force. Skulle jeg ud og købe en trøje ligenu ville det dog være med Can på ryggen, han er indbegrebet af en cool spiller.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Tjasper
Sjovt, jeg synes nogle gange Markovic tøver lidt for meget med at udfordre og mangler lidt mod i visse situationer.

Min sidste trøje var med Suso og nu er han væk. Mit næste kunne meget vel blive med Lallana, selvom han også er lidt i fare for aldrig rigtig at finde fodfæste på Anfield. Mit lille man-crush gør dog at jeg inderligt håber at han kan udvikle sig til at blive en stor figur i klubben...

Emre Can er fremragende, og det vilde er at han er kun 20 år, men spiller med en modenhed som var han 35. Han kan blive rigtig rigtig god for os i fremtiden!
Ham og Hendo på midten kunne være virkelig interessant. To maskiner. Det ville i hvert fald give masser af dynamik og forhold til Lucas/Hendo konstellationen vil Emre Can også kunne bidrage mere i den offensive del. Det vil gøre os ret fleksible med to stærke boks-boks spillere, der også kan finde ud af at fordele spillet. Så er spørgsmålet bare om det vil svække os for meget defensivt organisatorisk. Også en konstellation der vil kunne række en del år ud i fremriden.
Skrevet af Smör40
Lucas er min mand på midten for tiden. Jeg ka sagtens følge dig mht Lallana det er som om det ligger lige i overfladen og lurer hele tiden med ham. Han er bevægelig og sikker på bolden jeg tror han bare ska ha et par kampe jeg ser ingen grund til alarm der. Det straks væere med Allen Lambert og Balo måske os Manquilo men han er ung, Johnson lignede heller ikke ligefem en der gad det sidst han spillede. Ku være rart med en Flanagan der gerne vil ind og vise noget igen snart.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Tjasper
Ja, Lucas fortjener også al den credit han får lige nu. Dejligt at se han har fundet tilbage til noget af det der gjorde ham så god inden sin knæskade. Derudover er det selvfølgelig også fornuftigt at bevare nogle af de mere rutinerede kræfter i klubben, og så er han et yderst sympatisk gemyt, en af dem man under alt det bedste og således repræsenterer klubben på fornemmeste vis.

Men det betyder ikke at Emre Can ikke kan få nogle kampe på positionen, specielt ikke med alle de kampe vi spiller. Det ville heller ikke gøre noget at få lidt gang i Lovren, selvom han ser ud til at være ret langt fra spilletid lige nu.

Håber du får ret med Lallana.

Allen er og bliver middelmådig, den vil jeg gerne gå med på efterhånden. Balo, vil jeg ikke afskrive helt endnu. Lamberts har jeg ikke noget i mod er en del af truppen. Jeg synes han har gjort det nogenlunde de sidste gange han har fået lidt minutter.
Jeg ser også frem til at få Flanagan tilbage. Hans tilgang til det hele er en fornøjelse!

PS. Lækker overskrift, Tommy!
Skrevet af Tjasper
http://www.liverpoolecho…ool-8583401

Ny sponsoraftale med New Balance.
Skrevet af Hasse1983
Så godt for en måneds tid siden, at der blev "afsløret" en kommende New Balance trøje, men tænkte dårlig joke / dårligt rygte.

Husker den ikke som værende wow, men flere penge i klubkassen kan man aldrig brokke sig over.

Edit: Den er faktisk ganske grim synes jeg.... http://www.footyheadline…6-kits.html
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0