Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KriminalisLFC
Lige over og tillykke med den fortjente sejr!
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Så iøvrigt ikke kampen. Var der den forventede klasseforskel, som resultatet peger imod?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KriminalisLFC
3-0 ved pausen var måske lidt misvisende for første halvleg, hvor vi havde chancerne til at komme foran, dog havde de overtaget det meste af halvlegen. Men overordnet set synes jeg det er fortjent, for der var kæmpe klasseforskel i skarpheden på den sidste tredjedel
YNWA
Skrevet af Bosse1983
Så iøvrigt ikke kampen. Var der den forventede klasseforskel, som resultatet peger imod?

Uden at fornærme nogen i tråden, kan man vel godt sige, at 3-4 af Liverpools spillere var dårligere end deres status som professionelle tilsiger. Der var 3 forsvarsspillere som virkelig fik testet egen målmand, med noget der næsten var skud på eget mål, angrebet var ret idèløst og så sad Arsenals kombinationer og afslutninger i skabet. Mere èn af de dage, end udtryk for reelt styrkeforhold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af KriminalisLFC
Går ud fra at Moreno er en af de 3-4 du nævner, Bosse? Ellers skal han lige tilføjes, for jeg kan ikke mindes en back med ringere defensive kvaliteter. Og så var Toure helt udenfor kategori i dag.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Okay. Mon ikke Flanagan er i spil til på onsdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KriminalisLFC
Det håber jeg også på. Hvis Moreno havde smidt 15 assist i denne sæson, så kunne man måske leve med han af og til koster defensivt, men da det langtfra er tilfældet, så forstår jeg virkelig ikke hvorfor han er blevet valgt til alle vores "store" kampe, hvor han vel har kostet et mål i snit.
YNWA
Skrevet af Fribytter
@ Sværdfisk

Jeg er enig i det med spillermaterialet, men imø. er det altoverskyggende problem manglen på målscorere. Det er uholdbart for et hold, der gerne vil spille offensivt, og som i sidste sæson byggede spillet op om en masse mål, at være afhængig af én topangriber (både den taktiske rolle og Sturridges klasse), og at være nødt til at ty til nødløsninger/Balotelli, hvis denne er skadet. Så kan man kritisere klubben nok så meget for ikke at hente en målscorer, men faktum er jo, at der var meget få topangribere på markedet i sommers, og dem, der var som eks. Sanchez, gad ikke til LFC. Jeg vil gerne se spillere som Moreno, Markovic, Lallana osv. på et hold, hvor der som minimum er en god målscorer på banen og en på bænken.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
@KriminalisLFC

Ja, Moreno lignede en tilskuer der havde vundet en lodtrækning umiddelbart inden kampstart, og således muligheden for at spille med sine helte i en Liverpool-trøje. Han var blind passager det meste af kampen. Arsenals defensiv havde styr på ham og særlig Bellerin, kunne jo have spadseret forbi med en vaffelis i hånden når det gik den anden vej, hvis han ville. Med den 3-kæde han havde bag sig, og Allen og Leiva ude af takt, var det alt for lidt støtte han gav de andre. Det blev en smule bedre i anden halvleg, hvor han forpurrede et par kontraer med sin hurtighed og gode indgreb, men det var aldrig nok.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Swordfishtrombone
Fribytter:

Absolut. Vi har ingen målscorere. Sidste år havde vi målscorere. I år er den ene solgt, den anden skadet. Gerrard scorede tilmed utrætteligt på vores mange straffespark, Sterling blev sat op på friløbere og ramte af og til rigtigt.

Desværre er det jo sådan, som du skriver, at målscorere er de dyreste derude, de sværeste at få fat i. Men selv topklasse forsvars- og midtbanespillere kan vi ikke få fat i, i sommer fik vi ikke hentet spillere, der for alvor har cementeret sig i start-11´eren på sigt, så skulle det være Can, men han spiller ikke sin ønskeposition, og derfor må vi have erfarne og netværksrige folk ind udefra, folk der kan sikre bedre indkøb. Syd for de britiske øer.
-
Skrevet af stolpesten
Arsenal var flinke mod Liverpool mht. til kampen mod Blackburn. Vi brugte jo nærmest ingen kræfter i 2. halveg fordi Arsenal overlod meget til Liverpool..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af KriminalisLFC
Haha ja, jeg sad da også med følelsen af, at jeg kunne gøre det bedre, hvis jeg havde fået den chance for at spille i dag. Dog havde jeg ikke fået stoppet Alexis i den kontra som du omtaler, så det skal han selvfølgelig have kredit for. Og så er jeg også meget enig i, at Lucas og Allen sammen var tæt på at være kriminelt.
YNWA
Skrevet af Bosse1983
@Kriminalis

Opstillingen hjalp dog også. Tourè har altid været lidt af en labrador i et spil ultimate, så at han skulle lede baglinjen, mod formstærke Giroud, som totalt overmather ham fysisk, var et oplagt problem. Det betød at Sakho og Can måtte gå smallere for at støtte, hvilket gav plads især bag Moreno, som ikke var vågen. Med 3 på midten uden regulær 10´er og Coq i humør til en slåskamp, var Lucas og Allen ofte i undertal, især fordi Hendo og Moreno måtte prøve at lukke rummet, som blev efterladt da 3-kæden i bag flokkedes om Giroud.

Jeres 3-4-3 kræver lidt at man har spillerne til det. Med Skrtel ude af opstillingen og under pres, nytter det ikke noget at skulle losse efter folk som Sterling og Coutinho. Det var det der skete sidst i første halvleg, og så blev den egentlig lukket på et kvarter. Det er modbydeligt på det niveau, hvilket vi selv har oplevet et par gange. Efter en god mellemperiode i første halvleg mente Rodgers vel at man var med, og da den første sejlede i nettet, var det stadig noget man kunne justere i pausen. Det nåede man ikke.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
@ Sværdfisk

Jeg tror, det er et urealistisk scenarie, at LFC kan gøre meget anderledes uden først at være et stabilt CL-hold. Og så tror jeg, at klubben gør klogt i at satse på britisk talent. Dels for at forbedre forholdet til FA og (fodbold)England, og dels for at være på forkant med udviklingen inden for fodbolden, som peger i retning af større krav til antallet af spillere fra hjemlige ligaer.

Holdet er pt. "kun" otte point fra fjerdepladsen, men holdets topscorer i ligaen har kun scoret seks mål. Det er på niveau med Aston Villa. Heldigvis for LFC er der tre spillere, der har scoret seks mål hver. Alle topfireholdene har dog hver to spillere, der er oppe på ti scoringer eller mere. CFC har Costa og Hazard, City har Aguero og Silva, Arsenal har Giroud og Sanchez, og Man. Utd. har Rooney og Van Persie. Jeg gad godt se, hvad Sturridge i nogenlunde form i lidt flere kampe havde gjort af forskel. Jeg tror, LFC stadig havde været med i kampen om fjerdepladsen. Så meget plads til forbedring på midtbanen og i forsvaret er der nu heller ikke imø..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Det er egentlig helt absurd. Fjorten PL-hold eller sådan noget, har mindst en spiller, der har scoret flere PL-mål end LFC´s topscorer.

Jeg kan huske, at 04/05-sæsonen var historisk i PL-sammenhæng, fordi LFC´s topscorer for første gang i mange sæsoner ikke kom over ti mål (Baros sluttede vist med ni mål).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Smör40
Det er jo decideret pinligt men vel også et meget godt billede af vores sæson.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Sophus Krølben
Swordfish,

"Men selv topklasse forsvars- og midtbanespillere kan vi ikke få fat i, i sommer fik vi ikke hentet spillere, der for alvor har cementeret sig i start-11´eren på sigt"

Nu forventede man vel med rette også mere fra folk som Lovren og Lallana, der var "topklasse" i sidste sæson, og som på nuværende tidspunkt burde have spillet sig ind som profiler. Ikke uenig i, at vi lader også til at mangle noget på scoutingsiden, men det dækker ikke hele historien om hvad der er gået galt.
Aaahhh banter
Skrevet af stolpesten
Idag er det vel kun Mignolet og Sakho der kan være deres indsats bekendt. Sakho startede noget usikkert, men hvem ville ikke være det ved siden af Toure.. Efter starten var Sakho glimrende i hovedspillet og i pasningsspillet. Sakho burde blive udnævnt til anfører næste sæson.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af liverpool91
Er jeg den eneste der ikke kan se meningen med den konstante brug af 5-mandsforsvaret? Det kan godt klinge lidt hult, når det var en af de store årsager til vi kom ud af krisen, men for mig at se burde det kun have været en lappeløsning, og ikke et koncept der skal bruges i blinde, som idag, når materialet ikke er til det.

Der er simpelthen for mange spillere, for langt tilbage på banen. i Premier league er det svært at sætte en finger på pointene, men synes der har været kampe, hvor vi har været effektive, og istedet ligeså godt kunne have tabt point (Everton, Swansea og southampton.) Derudover har vi spillet miserable cup-kampe mod Bolton, Blackburn og Besiktas, hvor resultaterne giver et bedre billede af vores forfatning. Derudover har der været direkte klasseforskel i de seneste 2 kampe (specielt 1. halvlegene) mod vores "konkurrenter"

Idag var vi også hårdt ramt af karantæner og skader, men Rodgers gør det heller ikke lettere ved at stille op i et 5 mandsforsvar anført af Kamikaze-Kolo, hvor han på den ene side har midtbanespillerne Can og Henderson, og næsten ligeså hovedløse Moreno og Sakho på den anden side. Det er jo dømt til at gå galt. Derudover har man Allen og Lucas til at beskytte, og flytte spillet fremover.. Kan ikke komme som nogen overraskelse, kampen forløb som den gjorde. Og hvorfor skal nøglespillere som Sterling og Henderson vikariere på den mest ligegyldige position på banen? den position hvor de begrænser deres spil allermest. Det kan elendige Glen vel gøre ligeså godt.

For mange spillere bag bolden og ude af position. Vores offensive spil er fantasiløst og fuldstændig overladt til Coutinho og Sterling. Det er klart vi ikke scorer mere.
Skrevet af stolpesten
Tror nu heller ikke spillermaterialet er til at spille med en 4-back kæde, så længe Flanagan er ude. Moreno er simpelthen for dårlig defensivt, og Can skrænter noget i forsvaret her den sidste tid. Lovren virker til mere eller mindre at være opgivet.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0