Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
Hvem i alverden ville betale £50m for Sterling nu? Sidste år måske, men efter den her sæson ville det blive svært at retfærdiggøre det prisskilt.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af stolpesten
Jeg tror også han ryger inden næste sæson, men han ryger ikke for mere end 300 mill ... Alt andet virker urealistisk. Og det vil også være en fremragende handel for Liverpool
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Hænning
Er jeg den eneste der ikke ser Sterling som et færdigt produkt, og ikke har glemt hans 2013/2014 sæson? 300 millioner får man let.
KROENKE RAUS!
Skrevet af andib
Det kan også være han blomstrer vildt, hvis han kommer væk fra Liverpool, for som han har spillet i år, så synes jeg ikke han har været 300mio kr værd.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Hænning
Han er 20 år gammel, andib. Wilshere har allerede haft op til flere bølgedale i hans karriere. Det samme har Ramsey. Det virker voldsomt kortsigtet allerede nu at tro at Sterling ikke kan forbedre sig. Især når han endda har vist niveauet tidligere. Hvad var holdningen til Henderson da han var 20 år gammel?
KROENKE RAUS!
Skrevet af andib
Mit problem med Sterling er, at han tror han er verdensmester og kan det hele. Han har haft lidt Alexis over sig med at han vil det hele, men han har slet ikke samme niveau. Han ryger jo sikkert på et tidspunkt alligevel, og helt sikkert hvis han spiller endnu bedre en han gjorde i sæsonen 13/14, så jeg er ikke overbevist om at det er værd at føje sig for meget i forhold til ham. Jeg synes "urolighederne" omkring Sterling har været længe undervejs.

Min holdning til Henderson har alle dage været at han ville blive en habil midtbanespiller, men som dog ikke vil nå op på Gerrard-niveau.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Det er også meget at forvente, at en 20-årig bærer holdet igennem den spillemæssige modgang, der har præget sæsonen. Selvfølgelig har vi alle forventet noget mere, og det har spillerne jo også selv, jvf. Lallanas seneste udtalelser her på bold.dk.

Der har manglet kontinuitet og mål. Forsvaret har jo egentlig forbedret sig ift. sidste sæson, rent statistisk, men den til tider naive tilgang (vi er jo nemmere at læse end en pixi-bog) og en svag offensiv gør det til en skuffende sæson.

Rodgers har ikke formået at finde de manglende mål. Balo har været et kæmpe sats, og spillestilen har ikke været lagt an til en boksangriber som f.eks. Lambert og til dels Balo og Borini, angribere der ikke kan skabe chancerne selv på samme måde som vi har været vant til med Suarez og Sturridge.

Der har måske også for længe været en tro på, at Sterling og Coutinho kunne fortsætte, hvor Suarez og Sturridge slap, men det kan man som sagt ikke forvente af et par 20-årige knejte (ikke at Sterling ikke kunne have spillet bedre, men man må forvente down-perioder me så unge gutter).

Og så skal vi ikke glemme, at siden nytår har vi høstet pænt, dog ikke nok til den forjættede 4. plads, men det har været acceptabelt niveau og kontinuerligt højt indtil United-kampen.
Skrevet af Hænning
Mindre god end Gerrard-niveau er dog også en jævn flydende størrelse. Det samme er habil midtbanespiller. Henderson har udviklet sig over al forventning i min optik. Jeg synes ikke han var noget særligt da han kom til Liverpool, og de første par sæsoner i Liverpool var det da også svært at se at han skulle være blandt de første på holdkortet kom 2015, tilmed med udsigt til blive ny anfører i klubben.

Sterling er ikke 300 millioner værd på baggrund af denne sæson, men på baggrund af det potentiale der utvivlsomt er i knægten. Hvis Liverpool får skrevet en 3-4 år ovenpå den nuværende aftale, har klubben da også chancen for at bevise at det er værd at blive, når det næste gang vil være aktuelt med en forlængelse. Den nuværende laissez-faire holdning til om han ryger eller ej virker bare en kende besynderlig på undertegnede. Det er trods alt det største europæiske talent i hans aldersgruppe der er tale om.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Hasse1983
Det er rigtigt, at man ikke har kunnet forvente, at Sterling skulle løfte hele holdet, men det er absolut forventeligt, at han scorer flere mål end tilfældet har været.
Siden han afviste de 100K har han brændt den ene kæmpechance efter den anden.
Niveauet har ganske enkelt ikke været højt nok.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Mainy
Håber virkelig man får ham overbevist om at blive...

Han bliver klasse.

I starten af sæsonen kørte han røv i alt.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Tjasper
Er fuldstændig på linje med Hænning her. Og Lynild for den sags skyld.

Der har lagt alt for meget ansvar på Sterlings skuldre i denne sæson, og det er selvfølgelig også en af grundene til at niveauet her været dalende på det sidste.

Skrevet af Khankar
Sterling er bare grådig. Han er på ingen måde god nok til at spille fast i nogen af de andre topklubber, selvom hans egen selvforståelse sikkert peger i den retning.

Hvilke klubber i England er egentlig realistiske mål for Sterling i forhold til ambitioner om spilletid? Arsenal bruger jo nærmest ikke kanter længere, Chelsea har for gode spillere på kanterne og City har også for gode spillere. United er bare ikke realistisk. Han er i hvert fald ikke garanteret spilletid i nogen af de klubber.

Personligt håber jeg dog, at han skifter til City eller Chelsea og rådner op på bænken, hvis han beslutter sig for at indgive en transfer request.
Skrevet af Swordfishtrombone
Det er virkelig svært for tiden at se det positive for fremtiden. Måske derfor er vi mange, der næsten er ligeglade med Sterling. For om han bliver eller ej, skal der noget fundamentalt til, før vi kan bryde ind i top 4. Han gør alligevel ikke den store forskel i sig selv.

Top 4 forstærker sig igen i år, og de er i forvejen langt foran på papiret. Top 4 snupper hylde 1-spillerne, og vi er nødtvungne til at hive en Suarez op ad hatten. Det sker næppe.

Jeg ser ikke rigtig nogen løsning andet end at satse på talenter som hidtil. Og håbe på at de bliver. Hvad der ikke er en acceptabel løsning for en klub, der vil tilbage i top 4.

Ellers er der to muligheder:

Liverpool skal bruge en røvfuld sheik/oligarkpenge, en kæmpe investering ala City eller Chelsea, så vi kan betale de rette spillere de rette lønninger, og de kan se et økonomisk perspektiv for succes.

Vi kan skifte manager og håbe på, at denne kan tiltrække større navne end Rodgers, såsom Benitez kunne. Men det er et kæmpe sats, der kan blive meget dyrt. Alternativt hyre en berømt sportsdirektør med netværket i orden, men det er næppe så enkelt.
-
Skrevet af Tjasper
Hvis vi tager for givet at han vil spille som han har gjort i den sidste del af foråret, så har han måske ikke meget at gøre i en af disse klubber. Men nu kan det godt være at han vil være i stand til at løfte niveauet lidt, når han har haft en god sommerferie, får bedre medspillere, og får taget lidt af det offensive ansvar taget af sine skuldre.

Hvis en af disse klubber skulle købe ham, for en større sum, vil det måske også vise sig at de viser ham en smule tillid og samtidig anerkender at han er 20 og altså ikke det færdige produkt. Hvem siger også at han behøver spille samtlige kampe i sæsonen for at være tilfreds eller for at skabe en fornuftig grobund for videreudvikling?
Jeg tvivler i hvert fald ret meget på at han kommer til rådne ret meget på nogen som helst bænk. For mig at se er det op til ham selv at fortsætte med at arbejde hårdt, så skal han nok være i stand til at slå igennem i en af de nævnte klubber også.
Skrevet af Lynild
Unge spillere vil altid opleve op- og nedture, indtil de finder et stabilt niveau. Sterling har potentiale til at blive rigtig god. Vi har set glimt af hans topniveau, og klubben vil jo også gerne forlænge med ham, bare ikke for enhver pris.

Jeg kunne godt tænke mig at se Sterling i en mere defineret winger-rolle ala den Ibe spiller. Hvor fokus er på indlæg og oplæg til medspillere, evt. fra en position dybere i banen og ikke som forreste mand.

Det har ikke været til at se, hvilken rolle Sterling havde i foråret, oplægger eller afslutter, han har i hvert ikke vist det, men omvendt har der også stærkt fokus på ham fra modstanderne. Der har Coutinho haft bedre held med at overraske, også fra en dybere position.

Jeg vil hjertens gerne se, hvad Sterling kan drive det til i Liverpool, men det kræver, at han og klubben er på samme side. Rodgers har i hvert fald tiltro til ham, så den ligger vel hos Sterling.
Skrevet af Tjasper
Sterling i en wing-rolle er vel fin nok, men jeg synes nu også at han har vist at han kan være farlig fra et udgangspunkt mere centralt i banen. At han kan bevæge sig nogenlunde frit, når vi har bolden, ser jeg ikke noget problem i. Det altafgørende bliver (hvis han bliver i klubben) om han får nogle kompetente spillere at linke op med.
Skrevet af Lynild
Det er svært at have 2-3 spillere med en nogenlunde fri rolle inde på samme tid, og det er lidt det, Rodgers har haft tendens til, at slippe de kreative kræfter løs og lade magien ske af sig. Skide god ide på papiret, problemet er, at det ikke har fungeret i praksis.

Jeg savner en mere pragmatisk tilgang med løbemønstre og definerede roller, måske ikke alle 90 minutter, men nok til at holdet kan falde ind i den skabelon og spille ud fra den, frem for at det hele er op til om offensiven rammer dagen.
Skrevet af Tjasper
Det kommer selvfølgelig i høj grad an på materialet. Med Suarez, Sturridge og Sterling fungerede det relativt upåklageligt.

Jeg er dog enig så langt er der skal være en vis struktur i det, så holdet fungerer bedre som helhed, men det betyder ikke nødvendigvis at alle løbemønstre etc. skal være kortlagt ej heller at de tre forreste ikke kan bevæge sig nogenlunde frit. Men igen, det kommer så også meget an på det materiale der er til rådighed, hvor meget frihed man kan tillade sig at give de tre forreste i forhold til den offensive del af spillet.
Skrevet af Smör40
De ku evt forsøge sig med at bytte Sterling for Jovetic/Oscar+penge hvis altså City/Chelsea er så interreseret i ham som der blir skrevet flere steder. Ville fandeme være en fed deal.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af SimonLFCandersen
http://www.thisisanfield…0-per-week/

Det kan godt være at Sterling gerne vil væk - men først burde han finde sig en anden agent..
Elsker at se god fodbold!
annonce
0