Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
Jeg er ret enig med jeres betragtninger omkring Benteke. Han ville heller ikke være min førsteprioritet, hvis man kigger på value for money og samtidig kigger på hvordan han som type passer ind i den måde vi gerne vil spille på.

Min umiddelbare førsteprioritet set i forhold til pris og kvalitet, Bacca, er tilsyneladende gået til anden side nu. Så er spørgsmålet så hvem man så bør gå efter. Problemet med Lacazette er selvfølgelig nok at han er meget dyr og så er spørgsmålet dernæst om han overhovedet gider spille i Liverpool. Det bør dog efter min mening være den klare første prioritet og så må man lægge de £40 mio., som må være i den omegn han koster. Jeg ser egentlig ikke voldsomt mange rygter omkring ham og det kan måske være fordi der ikke er så mange af de andre topklubber som står og har en angriber som førsteprioritet og derfor er konkurrencen måske ikke så alvorlig som først antaget. PSG ville måske være den eneste oplagte destination, men jeg ved ikke hvor seriøs en interesse der er fra den kant. Men ingen tvivl om at det ville være et røverkøb, hvis vi kunne få ham til Liverpool. Man bør i hvert fald gøre forsøget.
Hvad med Aubameyang? Ham er der også blevet lidt stille omkring, har han erklæret troskab til Dortmund eller hvad?

Der går i tiden også rygter om at man har tænkt sig at byde på Illaramendi og jeg tror egentlig godt han kunne være en interessant tilføjelse. Problemet er bare at han ikke rigtig udfylder det behov vi har for en udpræget 6´er, og derfor mener jeg man i stedet bør gå efter en type som Willian Carvalho, som også har haft et strålende U21 EM. Det betyder selvfølgelig bare at prisen bliver presset i vejret, men han virker i hvert fald til at være en utrolig spændende spiller. Udover at han er utrolig stærk defensivt, kan han også spille fremad banen.

On another note, er det utroligt opløftende at læse om Ibe, der virker til at have en formidabel mentalitet. Krydret med det talent han har, er det ikke usandsynligt at han kan gøre Sterling kunsten efter og inden længe blive lidt af en Kop favourite.
http://www.thisisanfield…n-training/
Skrevet af Lynild
Stadig så jeg hellere en spiller som Lacazette blive købt.


Ja okay, så kommer min personlige præference alligevel i spil. Hvis vi taler Frankrig, og penge ikke er et issue, så er Cavani min topprioritet.
Skrevet af Genne
Men er pengene ikke et issue?

Jeg er ret overrasket over, at vi ikke har solgt Sterling endnu, da jeg troede at Firmino-handlen var det der skulle falde på plads før han røg. Vi har brugt 21 mio. £ (potentielt 28) på Firmino og skal nok ud og bruge minimum 25 mio. £ på en angriber. Der må skulle nogen seriøse penge ind den anden vej, medmindre der er et eller andet omkring vores økonomi jeg har fuldstændig misforstået.

Jeg ærger mig grænseløst over, at Bacca er røget til Milan. Havde langt hellere set ham end Benteke, både pga. prisen, men også hans evner som jeg mener passer langt bedre til Liverpool. Lacazette kommer vi ikke i nærheden af tror jeg.

Lad os håbe der render en klasseangriber rundt derude, som ingen af os kender til og som gerne vil til Liverpool. Det ser en smule kritisk ud på den front synes jeg.
Skrevet af andib
Jeg er også ret overbevist om at vi hverken får Lacazette eller Aubameyang. Firmino-handlen viser ganske fint hvad det er for en slags spillere vi kan hente. Firmino skulle ikke spille ChL i den kommende sæson for Hoffenheim. Jeg kan ikke se hvorfor to klare førstevalg skulle bytte deres ChL-tilværelse og førstevalg for deres respektive klubber, ud med Liverpool.

Af samme grund virker det endnu mere oplagt med Benteke.

Bacca nåede at komme så langt som muligt med Sevilla inden han ville prøve noget nyt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Adamantium 1
Jeg ærger mig grænseløst over, at Bacca er røget til Milan.


Det er blot agenten, der har udtalt sig. Der slet ikke formaliseret en aftale endnu - selv om det nok er tæt på. Men man så også med Jackson Martinez (samt to andre spillere), der lignede en kommende Milan spiller, men som endte hos Atl. Madrid i sidste ende.

At agenten siger, at Milan er meget interesseret, er jo også spin for at få andre klubben - som Liverpool - til at komme med et større bud, så han og Bacca kan tjene mere.

Til sidst siger agenten jo også, at kommer der ikke det rigtige bud, så bliver Bacca og spiller CL med Sevilla. Så det ligner, at motivationen for et skifte i højere grad er økonomisk end sportslig. Bacca begyndte først at tjene gode penge i fodbold, da han skiftede til Europa for tre år siden. Han fylder 29 i år, så han skal nå at tjene shit-load of money i den tid, han har tilbage på topniveau, da han ikke stammer fra gode kår hjemme i Colombia. Uden at jeg dog siger, at han er pengegrisk eller usympatisk, fordi han bestemt virker som en yderst sympatisk spiller. Med andre ord: Money talks.


Jeg kan ikke se hvorfor to klare førstevalg skulle bytte deres ChL-tilværelse og førstevalg for deres respektive klubber, ud med Liverpool.


Bacca vil da gerne skifte CL ud med en tilværelse i Milan, der jo ikke spiller CL. Kondogbia valgte CL-kval fra til fordel for Inter, der ikke er i CL.

Man kan godt få spillere til at se bort fra CL - hvis man kan komme mere i lønposen og kompensere samt evt. diske op med et interessant og lovende projekt plus spilletid.

EDIT: Hovsa, så ikke, at Bacca selv har udtalt, at han skifter til Milan. Jamen så er den lukket.Jackson Martinez
Bacca
Tevez
Vietto

Lacazette
Cavani
Higuan
m.fl.
Skrevet af Tjasper
Mig bekendt spiller man ikke ChL i Dortmund næste sæson.

Jeg tror iøvrigt det er de færreste der forventer at Lacazette spiller i Liverpool næste sæson, men det ændrer ikke på at jeg mener man bør gøre et ihærdigt forsøg.
Skrevet af andib
Mig bekendt spiller man ikke ChL i Dortmund næste sæson.
Se, mindre detalje.... Det må være varmen der trykker. Chancen for CL året efter er dog noget større i Dortmund end det er i Liverpool. Det afhænger selvfølgelig også af hvem de skipper afsted, men indtil videre har Dortmund ikke solgt ud af stjernerne.
Jeg er enig i typen af spiller og ser ham også gerne i klubben.

Jeg ser bestemt også gerne Lacazette i Liverpool. Jeg tror som sagt bare ikke han er realistisk. Der bør i hvert fald arbejdes på en holdbar backup plan, skulle det kikse med Lacazette.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Genne
Jeg kan ikke se hvordan vi skal have råd til Lacazette. Hvis Benteke koster over 30 mio. £, hvad koster Lacazette så? Og der må være andre bejlere der kommer på banen, hvis han begynder at vise interessere for vores projekt. Han er for god til at vi kan hente ham tror jeg desværre...
Skrevet af Goikoetxea
Desværre vil den unge franskmand til de ulækre fra Manchester, tror også CL trækker en del for ham, så han har nok heller intet problem i at blive endnu en sæson i Lyon.
Wise Men Say...
Skrevet af Tjasper
Nu har jeg jo selv givet et bud på at Lacazette vil komme til at koste i omegnen af £40 mio.

Hvis vi nu køber Lacazette for det beløb, vil vi så kunne sælge Sterling for £50 mio. og så vil den handel i hvert fald være finansieret plus lidt mere til. Jeg ved så ikke hvor meget klubben har til rådighed, hverken i forhold FFP, eller hvor meget man overhovedet er villig til at investere, men jeg forventer nu ikke at man skal gå i breakeven.

Jeg håber selvfølgelig også, ligesom de fleste andre, at vi formår at sælge nogle af de spillere som alligevel ikke rigtig har nogle fremtidsudsigter i klubben. Det store spørgsmålstegn i forhold til salg er selvfølgelig Balotelli og hvad der overhovedet skal ske med ham. Hvis han bliver i klubben, hvilken rolle får han så?

Det vil selvfølgelig være oplagt med en plan b, eftersom de fleste er enige om at Lacazette er noget nær umulig at få fat i. Problemet er at jeg slet ikke tror at klubben forsøger sig og at de i stedet har fokus rettet andre steder hen. Fx er jeg ikke specielt begejstret for udsigten til Benteke, fordi jeg slet ikke synes han passer ind i den måde vi gerne vil spille på. Hvem det så er vi skal hente er svært at sige, såfremt Bacca går til AC Milan. Så er der Aubameyang, som også må være et forsøg værd, selvom det selvfølgelig heller ikke er sikkert han ønsker at skifte Dortmund ud med Liverpool.

Ellers ved jeg ikke hvad der er muligheder for at hente en striker med de rette kvaliteter.

Skrevet af Lynild
Min Cavani- og penge-kommentar var mere med reference til Lacazette-ønsket, da det synes kun at kunne realisere, hvis man smider kassen. Nu udtaler Lacazette også, at han kun rykker til en ChL-klub.

Det løber meget vand under broen, før sommeren er omme, så lad os nu se, hvad der sker...
Skrevet af andib
Problemet er at jeg slet ikke tror at klubben forsøger sig og at de i stedet har fokus rettet andre steder hen.
Det kan jo sagtens være at de har forhørt sig hos Lyon, men at de er blevet afvist med det samme. I så fald vil det give god mening allerede forsøge med plan b.

Ellers ved jeg ikke hvad der er muligheder for at hente en striker med de rette kvaliteter.
Nej og det er jo netop et af de store problemer og derfor folk ofte bliver skuffet. Sandsynligvis må vi hente fra 2. hylde, selvom alle råber på et 1. hylde-køb.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Geddar , moderator
Har Lacazette ikke selv afvist af skifte til Liverpool?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983

Jeg tror iøvrigt det er de færreste der forventer at Lacazette spiller i Liverpool næste sæson, men det ændrer ikke på at jeg mener man bør gøre et ihærdigt forsøg.


Men hvorfor spilde sin tid? Som du fremlægger det, er det jo ikke kun et ihærdigt forsøg på at lokke Lacazette, men det skal også klappe med en overpris på Sterling. Du bliver nok nødt til at oprette endnu en spiller og overtage managersædet i både Lyon og City.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Tjasper
Haha. Det bygger selvfølgelig på at jeg har en fornemmelse af at Man City, der allerede har budt £45 mio, er villige til at strække sig ret langt for at få fat i Sterling.

Du har selv linket til en artikel inde i arsenal-tråden, hvor det fremgår at Lacazette tilsyneladende skulle være tilgængelig for £21 mio. Hvorvidt det er sandfærdigt, er selvfølgelig ret tvivlsomt, det er dog ikke noget der peger i retningen af at man skal af med det dobbelte, som jeg har taget udgangskpunkt i. Jeg mener ikke det ville usadsynligt at vi ville kunne matche et årligt lønkrav på £4,5 mio, som han menes at skulle have krævet i Lyon.

Men hvis det hele afhænger af ChL, som noget kunne tyde på, så kan det hele selvfølgelig være ligemeget.

Skrevet af Lynild
Har Lacazette ikke selv afvist af skifte til Liverpool?


Jo, indirekte om ikke andet. Men HVIS penge ikke var et issue, såååå.... og sådan er der så meget.

Clyne skulle have clearet medical.
Skrevet af Tjasper
Forudsætningen er jo netop at der ikke skulle være forfærdelig mange andre om buddet udover Lyon og Liverpool. Der er oplagt mange som kunne være interesseret i Lacazette, men derfor er det jo ikke sikkert at den interesse udmønter sig i reelle bud.

Der hvor Liverpool så skulle udkonkurrere Lyon er jo selvfølgelig på løn og på en attraktiv liga og historisk set klub, hvis man må tage den faktor med også.

Det er mange ting, der skulle falde i hak, og der erkender jeg selvfølgelig at det ikke er så sandsynligt.

Hvis det altafgørende parameter så er ChL, så er det selvfølgelig også ligegyldigt - som jeg også skriver.
Skrevet af Fribytter
Jeg tror ikke, at det er umuligt, at Lacazette ser LFC som en mere attraktiv klub end Lyon. Men Lacazette har nok ultimativt blikket rettet imod klubber, der er større end LFC, og et skifte afhænger formentlig af, om det gør muligheden for at komme til en af de helt store klubber større. LFC har på denne side af 00´erne ikke haft ret meget held med at holde på de største offensive profiler, så Lacazette bør ikke frygte at sidde fast i LFC, hvis han skifter dertil. Der er dog altid den franske syge, som kan dukke op ud af ingenting.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Vincent Gigante
...og så har Lyon også ret meget at sige ift. et evt. salg af Lacazette. Aulas plejer at være stædig som ind i helvede og vil ikke rykke sig en tøddel. De vil ikke have det mindste problem ved at takke nej til bud på 300 mio. kr. og så holde på Lacazette en sæson mere. Det er set tidligere.

Nu er Dybala og Vietto solgt, og jeg har heller ikke set dem spille særlig meget, men er det såddane typer, der vil passe ind i systemet eller?
.
annonce
0