Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af chri-liverpool
Hehe godt set dommer


Enhver kunne jo se, at der var målspark.
Skrevet af chri-liverpool
Jeg elsker Dalglish, men hold fast hvor jeg savner Rafa og vores midtbane.
Skrevet af Carlsen81
En kamp hvor vi virkelig savnede Lucas.
Der er tydeligvis stadig ikke fundet en afløser for ham..
Skrevet af Virtuality
Vi kunne også godt bruge Meireles. Meget.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af andib
Hvor ville jeg egentlig godt have at vi havde smidt penge efter Falcao i sin tid. Den mand er altså giftig.

EDIT:Han har lige scoret hattrick for Atl. Madrid mod Real Sociedad.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Thømas
Jeg savner dælme også Rafa, den mand var klasse.
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af D.B.R. ©
Lort med endnu mere lort på kan man vist rolig betegne dagens indsats.

Der er ikke mange af spillerne der kan være deres indsats bekendt.

Hatten af til Bolton dog, der fortsatte med at presse, noget vi selv kan tage ved lære af, og forsøge at gøre næste gang vi kommer foran.

Det lugter desværre af endnu en sort januar måned, og næste lørdag på dette tidspunkt kan sæsonen stort set være slut.

Skuffelsen er enorm.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Gaaab. "Savner Rafa", "fyr Dalglish". Skal vi ikke bare vække Shankley fra graven?

Jeg kan ikke mindes en sæson under Rafa, hvor han ikke blev krævet fyret. Han var for defensiv, fastlåst, spillede for mange uafgjorte, elendige indkøb osv.

Selv den famøse 08/09 sæson, hvor Liverpool i øvrigt spillede 8 uafgjorte ud af 11 hen over vinteren, blev han krævet fyret. Herefter havde vi et super forår, og pludselig var Rafa manden, som kunne føre os til tops. Men 10 kampe inde i den nye sæson skulle han fyres igen. Så kom Hodgson, og han skulle fyres efter 1. spillerunde i Premier League.

Houllier kom også hurtigt i pøblens gabestok. Efter han blev 2´er i 01/02 sæsonen, havde vi et fremragende efterår, hvor vi lå 1´er med mange point ned. Men boblen sprang. Og efter 5 kampe med dårlige resultater, kom han i unåde og blev krævet fyret. Han vendte aldrig skuden. Så kom Rafa.

Han var en fremragende træner for os i en periode. Som Fribytter engang var inde på, etablerede han Liverpool i Champions League. Det var aldrig set før. Houllier skylder vi også stor tak for sin mindre revolution af mentaliteten i klubben.

Jeg ved ikke, om Houlliers fyring kom for sent og Rafas for tidligt. Men jeg ved, at Dalglish og holdet skal have støtte og fuld support. Så må det være op til eksperterne at vurdere, hvem der skal stå i spidsen for Liverpool.

Ansættelsen af Dalglish var på mange måder tilhængernes valg. Ejeren af Liverpool imødekom vores krav: Fyr Hodgson og ansæt Dalglish. Nu må vi stå bag vores valg. Kritik er mere end velkommen, men ukonstruktive meninger og forvrænget nostalgi er tiderne ikke til.


-
Skrevet af Virtuality
Vi mangler kvalitet ude på banen, og både spil og spillermateriel er blevet dårligere, siden Dalglish kom til. Det er ikke nødvendigvis (kun) hans skyld, men kritik af ham og hans taktik er da i vores nuværende situation berettiget. Opbakningen til ham har jo ikke fejlet noget. Han har haft meget mere af den end Hodgson nogensinde fik. Men det er tydeligvis ikke nok.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Swordfishtrombone
Har jeg skrevet, at kritik ikke er berettiget? Hvis du har fulgt med herinde, ved du, at jeg m.fl. har været efter middelmådigheden i truppen og indkøbene i særdeleshed.
-
Skrevet af Virtuality
Mit indlæg var ikke møntet specifikt på dig.

Og nej, jeg har ikke fulgt så meget med herinde, at jeg ved hvad de enkelte brugere mener om hvad.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Vi har bare været ramt på nogle afgørende pladser, på afgørende tidspunkter. F.eks at Lucas lige bliver langtidsskadet, når Gerrard returnerer. Og kort dernæst bliver Spearing skadet. En Suarez i formnedgang - tvinges ud, og Carroll som har været bænket, bliver kastet ind hist og her, mens man håber på at Kuyt kan komme igang. En midtbane hvor Adam har været styrende, skal overlade noget styring til Gerrard, og indtage en position, der ikke helt er hans force.

Lettere bliver det ikke af at Kenny ikke helt kan finde den rigtige konstellation af folk, og bruger alle mand. Og vidste man ikke bedre, så ville man tro at Kenny - præcis som Hodgson - er ved at miste noget af overblikket. Og ligemeget hvad som bliver prøvet, så gør man det forkerte, i den forkerte kamp.

Jeg ved ikke om Kenny er bange for at fejle, men han virker bange for at være bange for at fejle, og derved rammer han galt for tiden.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Virtuality
Det er rigtigt at vi er blevet ramt af uheldige skader og en uheldig karantæne, men kendetegner det ikke også et "tophold" at have en vis bredde i truppen? Flere rivaler har jo haft mindst lige så mange skader, uden at det har ødelagt deres rytme fuldstændigt. Men den manglende bredde på især offensive positioner har vi jo godt nok kæmpet med i mange år.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det kræver at man har en vis form for ballast i holdet, så der er noget der kan køre på rygraden, og derved et koncept man kan falde tilbage på - som det er for så mange hold, der er ramt af skader. Den rygrad har vi aldrig fundet efter Rafa. Og det er ikke underligt med de mange spillere ud og ind over kort tid, mens bærende kræfter er forsvundet, eller har været langtidskadet.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af hm
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det må man sige. Kvalitetsmæssigt en noget blandet landhandel, hvilket er lidt mærkeligt, når manden påstår han ikke skiver i affekt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af hm


Det blir en relativ vigtig uge. To sejre mod Manchester klubberne kan medføre fornyet selvtillid og forhåbentlig bidrage til succes i ligaen. Men der skal godt nok en anden indstilling til hos spillerne og Kenny må nu vise han er i stand til at være en manager der kan vende den ekstrem dårlige form.
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
De lader til det er de små hold, der er problemet. At slå de store har ikke givet os selvtillid hidtil. Det eneste som jeg kan se giver selvtillid er konsistens i både spil og resultater. Og det vigtigste, og egentlig banalt lette; score mål.

Det er tid til at regruppere tropperne, og få et fast spillesystem, og bygge spillet over holdets facetter. Give en stamme af folk man vil satse på fast spilletid. Altså et system, hvor man ikke prøver at erstatte Lucas/Spearing.

..........Reina......
Kelly Coates Agger Enrique

Gerrard (Shelvey/Henderson) Adam

Bellamy..................Downing.
.............Caroll....

Lade Gerrard og Adam tage alle hjørnespark. Træne dødbolde. Evt købe Faurlin fra QPR og proppe ind centralt blandt Gerrard og Adam.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af El psitolero
Enig med BIF, Dalglish rotere for meget, og spillere folk på de forkerte positioner. At købe Downing for at gøre Carroll bedre, og så spille ham i højre side irritere mig. Ville elske at se den opstilling.

Reina

Kelly - Skrtel - Agger - Jose E.

Henderson - Shelvey

Johnson - Gerrard - Downing

Carroll.

Det ville også være lækkert hvis vi eventuelt lejede Granero med købsoption, og lejede en angriber der kunne gi Suarez og Carroll konkurrence. Det gør ondt og skrive, men måske skulle man se om kunne få solgt Kuyt.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
http://www.liverpool-kop…ectful.html

Dalglish taler lige ud af posen. Har Liverpool FCs spillere virkelig stadig så store problemer med at sætte sig op til kampene?

"Det gør ondt og skrive, men måske skulle man se om kunne få solgt Kuyt."

Kuyt har tjent Liverpool godt, men i år har han godt nok formået at ødelægge alt han har været med i. Det ser ud til at være sidste sæson for Kuyt med det kæmpe formdyk.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce
0