Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(321402220608)
jeg tror måske godt den kan falde igennem, læste at han i et interview havde benægtet at vi ville købe ham.

Ved godt at det kan der være mange grunde til, men det lugter lidt mystisk.

Ang. Sakho så er jeg enig i det ville være hul i hovedet, kan finde 2-3 andre midterforsvarere i klubben der skal væk før ham.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, der er ret stille siden weekenden, hvor han nærmest var done deal.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af WulfgarDK
Link lige til det interview, hvor Benteke har nægtet?

Jeg tror mere på det interview, hvor tidligere Aston Villa-træner Paul Lambert siger han har snakket med Benteke omkring skiftet til Liverpool, og er overbevist om at han bliver en succes i Liverpool.

""I think he is going to do great,” said Lambert in an interview with Sky Sports.

“Christian phoned me yesterday and I had a good chat with him. I am delighted for him, he has got a move to a really big, big club.

“I hear reports that he can only score from cross balls. Well, Christian Benteke will score for Liverpool.""

Fra en nyhed i går:
"Benteke´s medical could run over two days, and provided there are no issues, he is expected to become a Liverpool player in the next 48 hours in a deal which will see him become the club´s second most expensive signing ever."

Han bliver sikkert bekræftet i morgen.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Bosse1983
Spillerens skadesproblemer er vel ganske kendte, så når man folder £30+ mio. op, ville alt andet end et hysterisk lægetjek være hul i hovedet. Vil man have ham forsikret, er det nok også et krav.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(321402220608)
det var Rodgers der nægtede nogen som helst kendskab til handlen.
Skrevet af Mainy
Liverpool snakker ikke om spillere, som ikke tilhører klubben.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Der ender sgu nok med Gomez istedet for Benteke.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Smör40
nok næppe men hvordan ser i Rodgers få plads til Can i start 11´ern den kommende sæson? Jeg går ud fra at han dropper 3-4-3 eftersom han hentede Clyne.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Hærfuglene
Idealopstillingen må vel være noget i denne stil:

http://sharemytactics.com/48142/

Og så er der rigtig mange gode offensive alternativer på bænken:
Ibe, Markovic, Origi, Balo, Ings - og ikke mindst Sturridge når han engang bliver klar!


Skrevet af Hærfuglene
Og så er der også mulighed for at stille et stærkt hold til europa league:

http://sharemytactics.com/48144/

Det er mange år siden at Liverpool har haft så mange gode alternativer på alle pladser - tror på mindst én pokal i år :-)
Skrevet af Hasse1983
en lille tanke / bekymring, som jeg kunne tænke mig nogle fornuftige øjne / tanker omkring.

Spiller for spiller er jeg godt tilfreds med dem vi har købt i dette transfervindue, og også med størstedelen af dem fra sidste sæson.
Jeg synes dog det er et problem, at vi køber så mange, for nok er konkurrence sundt, men der kan også være for stor konkurrence, forstået på den måde, at hvis man, som lige pt. kæmper med 6 andre angribere om én plads, så bliver man hurtigt utilfreds og det skaber ubalance i omklædningsrummet.

Angribere: Borini, Balo, Lambert, Origi, Ings, Benteke, Sturridge samt academi spillerne, som bør komme op og snuse med. (Kan ikke huske navnet, men en af de mest lovende fra akademiet smutter nu pga manglende tillid. Jerome Sinclair måske?)
Balo var et kæmpe sats, som ikke bare frugt - han kommer nok videre inden vi lukker vinduet.
Borini er jeg nok den eneste der fortsat er en smule fan af. Selvom han ikke er verdensklasse el tæt på, så synes jeg han passede godt i filosofien med angribernes første arbejdspres. Jeg er overbevist om, at han havde udviklet sig positivt med fast spilletid i stedet for fx Balo el Lampert.
Lampert var en gratis trupspiller og det levede han ikke engang op til, så han skal også videre nu, hvor Ings og Origi må anses for, at være de to nye angrebsreserver til Benteke og Sturridge, såfremt vi spillere med to angribere igen?

Hvis vi gør det, så har vi balladen på midtbanen...
Her et der plads til 4 spillere, og der kan vi vælge imellem: Henderson, Can, Lucas, Milner, Allan, Ibe, Lallana, Markovic, Coutinho, Firmono. Derudover er Teixeria vel en spiller der bør få en chance i ny og næ?
Henderson er anfører og Milner er lovet central position, mens man må gå ud fra, at Coutinho fik overbevist BR om sin plads på holdet i sidste sæson. Så Ibe, Lallana, Markovic og Firmono slås om den sidste plads?
Allan og Lucas er nok på vej væk, men Can ser jeg et stort lys i og han har brug forvspilletid for, at udvikle sig til den klassespiller han har udsigt til.

Forsvaret ser derimod mere fornuftigt ud.
Clyne, Moreno, Skrtel, Sakho og Lovren er vel de 5 der kan udgøre vores stærkeste 4 mandsforsvar pt.
Så er der Gomez som har taget BR med storm efter en uge - 14 dages træning og som er lovet spilletid. Hvad Tiago Ilori? Wisdom er hjemme igen og Flanagan langsomt på vej efter skade. Kolo har forlænget med et år og kender sin rolle og Enrique skulle også være på vej videre til nye udfordringer.

Forsvarsspillere får oftere karantæne og skader end øvrige, så der synes jeg vi har en fin balance, men jo må indrømme, at jeg er lidt nervøs for antallet af midtbanespillere og angribere i truppen, for hvis (hivs) BR er ved roret i næste sæson, og vi ender som nr 3-6, så skal der enten oprustes pga CL el pga kampen om CL til den kommende sæson og så henter vi 5-7 mere som de sidste par sæsoner.

Jeg frygter lidt, at vi aldrig får lavet en trup med harmoni i, som fx Arsenal og Chelsea. Jeg mener absolut, at vi med spillerne i truppen pt kan opbygge et Top-4 hold i løbet af 2 år, såfremt spillerne får tillid og mulighed for, at spille, for de er unge og har vist at de besidder talent og færdigheder.
/Hasse
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(321402220608)
Benteke will be announced today at Melwood.

Firimino will aslo be presented as a Liverpool player at Melwood today.

Both will be pictured leaning on everything ranging from Daniel Sturridge´s crutches to Ian Ayre´s new Harley Davidson


Harley joken dør aldrig :)
Skrevet af Smör40
i år mener du vel?😎

Der er absolut mange om budet men mon ik Rodgers vil forsøge at få plads til både Sturridge og Benteke i en potentiel start 11´er? Så er der Origi Ings og måske Balo som må affinde sig med at sku starte på bænken alt afhængig af skader osv, og ellers satse på at bevise sig i FA,Carling cup og EL. Desværre ser det svært ud for Markovic og Can at komme til fadet i PL, jeg regner stærkt med at Rodgers vil spille med Henderson og Milner på midten. Tilgengæld har vi mange verstile spillere der ka dække flere pladser så Rodgers ka virkelig stille mange forskellige opstillinger.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Hasse1983
Ja BR har mange muligheder, og det er også positivt ved skader, men jeg synes har for mange muligheder, med for mange spillere på samme høje niveau.
Jeg synes det er vanvittigt, at en spiller som Can ser ud til ikke, at kunne få forholdsvis fast tid og udvikle sig. Markovic og Lallana skal jo også begge holdes til fadet, men må nok se sig til gode som reserver.

Hele min pointe er egentlig, at BR ikke har nok tillid til de spillere han har købt / køber. Det er jo langt fra sikkert, at en spiller slår igennem i sin første el anden sæson. Se fx på Alonso og Lucas i vores tilfælde.

Det er hul i hovedet, at købe nyt til besatte pladser, hvis de ikke er markant bedre.

Nu skal man ikke ligge for meget i træningskampene, der kan man bare se på Aspas, men umiddelbart så tænker jeg, det optimale vil være noget i stil med:
Mignolet

Clyne
Skrtel
Sakho
Moreno

Can
Henderson
Milner

Coutinho
Lallana
Benteke

Sturridge er ikke klar endnu
Firmino har ikke spillet med holdet endnu
Markovic trækker det sure lod
Ibe er fortsat under udvikling
Ings og Origi trækker ligeledes det sure lod
Lovren trækker det sure lod, men kan forhåbentlig kæmpe sig op i niveau fra Southampton.

Godt jeg ikke er træner:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Stadig intet om Benteke, og Rodgers kender intet til handlen.

Mon ikke den er gået i vasken.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Hold nu kæft D.B.R...
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Slap af, det sommer.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Jeg er syg.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Øv da, god bedring så.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0