Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
What a hit son what a hit!. . .
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Hasse1983
Vi nærmer os sæsonstarten.
ECHO mener umiddelbart at opstillingen er fast på 8 af 11 pladser.

Mignolet
Moreno/Gomez
Skrtel
Lovren/Sakho
Clyne

Henderson
Milner
Lucas/Coutinho alt efter om vi spiller med mand foran el bagved Henderson og Milner.

Lallana
Ibe/Coutinho hvis Lucas spiller.
Benteke

Jeg synes umiddelbart det virker fornuftigt. Lucas på sit høje niveau er jeg yderst tryg ved, men bare et lille fald i niveau, så vil jeg hellere have ham ud.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Emilfu
Så de mener simpelthen at Firmino er købt til at sidde på bænken?

Skrevet af D.B.R. ©
Ja, som det ser ud nu til den første kamp.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Er stadig uforstående overfor, at Lovren skulle være foran Sakho.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Enig Mainy, Lovren så skidt ud sidste sæson, hvor Sakho byggede på og har også spillet bedre i preseason.

Man kan håbe, at vi starter med en omgang sort granit plus Skrtel, Clyne og Gomez. Gomez burde kunne backe op defensivt, hvis Sakho skulle få en bløder.
Skrevet af Hasse1983
Jeg er kæmpe fan af Sakho - ved godt han ikke er blandt de bedste i PL, men en kulsort forsvarsklippe, med lange ben og gode tacklinger er sgu fantastisk at se på. Hans motorik ser mere end underlig ud, når han laver en aflevering med bolden, men han har vist nok en flot passing statistik, og så er jeg ligeglad med hvordan det ser ud.

Synes det er helt fair at Lovren ikke bliver afskrevet endnu. Han har i Southampton vist et flot niveau og det kan sagtens være, at det i hans anden sæson for Liverpool kommer frem igen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Hasse,

Sakho har et højt tyngdepunkt og er samtidig smalt bygget, derfor ser han ofte akavet ud. Hans største ulempe er, at han og Skrtel udfylder samme rolle.

Lovren bør vise mere den her sæson, og der er kampe nok til alle tre. Jeg håber også, at Ilori får nogle kampe. Han har den tekniske profil, vi har savnet, og som Can udfyldte sidste sæson.

Med op imod 60+ kampe skal der nok blive spilletid til alle.
Skrevet af Hasse1983
Lynild

Det var ingen kritik af Sakho - jeg er fan:)
- men jeg kan ikke komme tanker om andre spillere med samme motorik.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Læste heller ingen kritik. Jeg synes selv, at han er en stærk spiller, men minder som sagt lidt for meget om Skrtel til, at Lovren kan foretrækkes.
Skrevet af Tjasper
Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen, mens jeg har været ude at rejse, men der har da været nogle indlæg lidt længere tilbage, som jeg lige vælger at kommentere lidt på.

Det med de lette pre-season kampe behøver ikke nødvendigvis være noget større problem. Vi så et lignende program i sommeren 2013, hvor vi endte den efterfølgende sæson med at være titeludfordrer, og desuden også fik en acceptabel start på sæsonen, endda med vores største profil siddende ude med karantæne. Det bliver dog altafgørende at komme godt fra start, så jeg håber vitterligt at gutterne er klar i Stoke på søndag. Kan vi hive en smal 1-0´er eller 2-1´er hjem ville det selvfølgelig være super og jeg tror meget vel det kan blive en tæt og lidt uskøn affærre som det ofte er på Britannia og ligeledes i premiere-kampene. Jeg forventer ikke noget sprudledende spil, men de 3 point vil også være rigeligt.

Så kunne jeg ikke lade vær med at bemærke at der var en der mente Markovic havde haft et godt U21-EM i sommers, og at han havde spillet godt de kampe han havde set (husker ikke hvem det var der nævnte det), hvilket jeg finder lidt besynderligt eftersom han ikke var en del af den serbiske trup og derfor ikke spillede et eneste minut.
Jeg er dog ligesom ham spændt på at se hvordan Markovic´ rolle bliver i den kommende sæson. Som udgangspunkt håber jeg han er tiltænkt at spille samtlige minutter i alle vores cup-kampe (EL såvel som, FA-cuppen og Mickey Mouse), for der er nok ikke nogen tvivl om at han ikke vil være en del af start-eleveren i PL i de første kampe. Jeg forventer at både Coutinho, Ibe, Firmino og Lallana er foran ham i kampen om de 2-3 offensive midtbanepladser. Jeg ser dog masser af potentiale i ham, han er bare ligesom nogle af vores andre unge talenter i truppen lidt for usleben og umoden i sit spil endnu til for alvor at bryde igennem. Men måske det kan komme i løbet af denne sæson, det er ikke utænkeligt. Jeg er vild med hans energi som både kan anvendes offensivt og defensivt, og så hans fart og teknik. For ofte tager han bare nogle dårlige beslutninger og det er noget af det han især skal arbejde med.

Der er i det hele taget masser af talent i vores trup, så på den baggrund går vi en rigtig spændende sæson i møde. Kan vi få forløst noget af det talentmasse der befinder sig i truppen i form af spillere som Can, Ibe, Origi, Ings, Markovic, Gomez og Illori, så kan det blive en rigtig god sæson. Ikke dermed sagt, at vores sæson står og falder på disse spillere, for det afgørende er selvfølgelig om vores mere bærende kræfter også slår til. Jeg synes dog der er en spændende kombination af lidt mere erfarne spillere og så talenter, der potentielt kan få deres gennembrud i denne sæson.

I forlængelse af det er jeg også ganske godt tilfreds med de handler der er blevet lavet, når man ser på hvem vi som klub har mulighed for at tiltrække lige nu.
Selvom jeg ikke kender alverden til Firmino, tror jeg han har potentialet til at tage Premier League med storm, når man ser på nogle af de kvaliteter han besidder. Fysisk ser han ud til at være ganske stærk og så virker han til at være en aggressiv type, der derfor også vil være anvendelig i presspil. Og samtidig er han en kreativ kraft, der både kan skabe chancer for sig selv og for andre, og være målfarlig. Jeg kunne godt se ham få sit helt store gennembrud i Liverpool.

Dernæst er jeg også vældig begejstret for Milner og Clyne, som er to spillere der vil bidrage med en bedre balance i holdet. Milner med sin erfaring, aggressivitet og overblik, ser jeg som de fleste andre, blive en god og solid motor på midtbanen sammen med vores nye kaptajn. Og Clyne vil bare være et markant kvalitetsløft til vores højreback, ham var jeg i virkeligheden ret overrasket over at vi kunne hente uden konkurrence fra andre af de store klubber.

Det største spørgsmålstegn er hvordan Benteke vil blive tilpasset spillestilen eller hvordan vi tilpasser spillestilen til ham. Selvom det langt fra var mit førstevalg, kan jeg nu godt se meningen i at købe ham, idet det giver os nogle flere strenge at spille på og en større taktisk fleksibilitet. Og så ser jeg det heller ikke som en umulig opgave at få hans kvaliteter til at excellere sammen med spillere, som Coutinho, Firmino, Ibe, Lallana og Markovic. Og til dels vores backs Clyne og Moreno, som meget gerne skulle være i stand til at servicere ham fra kanterne. Det faktum, at han faktisk ikke er så tung og langsom, som han ellers godt kunne se ud til at være, gør ham også bare endnu mere farlig, fordi det betyder at, hvis han formår at bevæge sig rigtigt også kan være en trussel i dybden og således også være med til at strække forsvaret og give plads til andre. En af de elementer, som Firmini i øvrigt også besidder i sit spil, idet han også er forholdsvis dygtig til at søge rummene i dybden.

Selvom jeg godt kunne have tænkt mig en rigtig dygtig 6´er, er jeg egentlig også fint tilfreds med at vi ender med at have Milner og Henderson som startere og så potentielt Lucas liggende bagved. Eller Can, selvom jeg tvivler på at han vil kunne fungere i en rendyrket 6´er rolle. Jeg håber dog også på at vi vil være i stand til at spille uden 6´er i de fleste kampe og vi derfor står med 3 squadplayers til den centrale midtbane i Can, Lucas og Allen. Can, som så forhåbenlig også vil erobre en del spilletid på midtbanen i denne sæson.

Der er også positioner der er lidt større spørgsmålstegn ved en andre og en af dem er selvfølgelig vores venstreback med Moreno, som stadigvæk virker lidt svag defensivt, især når han skal positionere sig, men også til tider i sine mand-mod-mand dueller. Ligeledes er vores midterforsvar også en smule tvivlsomt, selvom jeg dog vil være forholdsvis begejstret ved udsigten til et partnerskab med Skrtel og Sakho. Som flere andre herinde er jeg også ret begejstret for Sakho, som jeg ser det, er hans største problem hans skadesfrekvens, som forhindrer ham i at spille mere end 10-15 kampe i træk, og således gør det svært at finde den fornødne stabilitet i sit spil.

Med det dårlige forudsætninger vi formåede at skabe for os selv efter sidste sæson, synes jeg alligevel vi nu står med en nogenlunde chance for at tilspille os en plads i ChL i denne sæson. Det største problem er selvfølgelig at vores nærmest konkurrent, Man Utd, også har oprustet kraftigt og derfor går vi selvfølgelig samtidig ind til sæsonen som favoritter til at slutte uden for top-4. Det er dog fair at have en vis optimisme, synes jeg. Trods afgangen af Gerrard og Sterling, synes jeg, samlet set, at truppen er stærkere end sidste sæson. Spørgsmålet er så om at Rodgers tilpas hurtigt formår at integrere de nye spillere i et dynamisk spilsystem.

Spændende er det også i hvilken forfatning Sturridge vender tilbage i.

Skrevet af Lynild
Markovic spillede rimelig fint imod Danmark. Kan det være den kamp, der har været refereret til?

Firmino viste i hvert fald gode takter imod Swindon. Han virker til at have hele pakken, så vi kan jo håbe på det bedste.
Skrevet af Lynild
Det er sæsonen i gang! Og en spændende åbningskamp med to af vores direkte konkurrenter.

Begge hold har købt fornuftigt ind, men har stadig huller i startopstillingen. Man. Utd. bør trække længste strå i dag, især en Dier på midtbane bør skabe forvirring, men ellers ser Spurs forholdsvis solide ud uden de prangende storkøb.

Glæder mig til i morgen aften!! Så må vi se om jeg stadig smiler kl. 19 haha.
Skrevet af Smör40
Hvordan mener du at Spurs har forstærket sig? De har nærmest kun hentet Aldeweireld og mister muligvis Lloris når De Gea blir solgt til Real. United har forstærket sig fint og det har vi i den grad også iforhold til sidste sæson.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Lynild
Smør, læs igen, hvad det er jeg skriver mkay.
Skrevet af Smör40
Ok hvordan mener du så de har købt fornuftigt ind? Jeg tror sgu Spurs løber med sejren idag
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af andib
Jeg gætter på at han mener de har hentet en til et vakkelvornt midterforsvar og ikke gået i "spending-spree-mode", som vi tidligere har set med Tottenham.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Jeg mener - som jeg skriver - at både Utd. og Spurs har købt fornuftigt ind, mens de har skilt sig af med meget drivtømmer.

Spurs har forstærket bagkæden, men mangler profilkøbene til midtbanen og angrebet. Utd. har forstærket midtbanen, men mangler i den grad noget tyngden oppe foran og er fucket, hvis/når De Gea sælges.

At Lloris skal afløse ham, har jeg ikke set noget endegyldigt bevis på, men han blev skadet i en testkamp i juli, så det er nok derfor, han er ude.

Så nej, jeg mener ikke, at nogle af de to har forstærket sig som sådan, hvis man ser på holdet som helhed, men de har begge købt fornuftigt ind ift. deres respektive trupper.

Og Spurs har da en chance i dag. Romero er ikke på niveau, men det kræver jo, at de kommer tilbage i kampen.
Skrevet af Tjasper
I forhold til seneste afklapsning på Britannia vil Stoke også være uden trioen Shawcross, Begovic og N´Zonzi hvilket alt andet lige må svække dem, især på den korte bane. Forhåbentlig er det noget vi kan drage nytte af i morgendagens kamp. Jeg mener der er en fornuftig chance for at hente de tre point.

Jeg har endnu til gode at se Milner i kamp for LFC og særligt det glæder jeg mig til at se. Jeg har kunne læse mange rosende ord om hans Pre-season kampe, så jeg har store forventninger til at ham og Henderson vil kunne sætte sig på midtbanen.

Og så håber jeg selvfølgelig at Benteke kan åbne med en god kamp og et mål til følge. Det er vigtigt at få ham i gang så hurtigt som muligt.
Skrevet af andib
Efter at have set de andre hold i aktion i dag, så kan jeg slet ikke vente med at se Liverpool.

Jeg håber vi får en mere inspirerende aktion at se end sidst vi spillede på Britannia....
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0