Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Præcis, Sandersen.

Adamantium, Sakho var da netop et af de største talenter i fransk fodbold. Og U-landshold er jo sat i verden for at udvikle nationale talenter, så der kan selvfølgelig ligge mange af de samme overvejelser bag at give Sakho anførerbindet, som der har gjort i klubben.

Men stadig så gives anførerbindet ikke nødvendigvis til den, der styrer tropperne bedst på banen. Det er uanset alder.

Og så kan jeg stadig ikke se, at Hendersons udtalelser peger i retning af, at Sakho er en forsvarsgeneral. Skrtel er det jo eks. ikke, og han nævner intet om deres evner til at dirigere kæderne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Det er selvfølgelig lidt svært at være utilfreds med transfervinduet, men som den seneste debat også bærer udsagn om så er det alligevel utroligt, at vores back-problemer ikke er blevet adresseret bedre.

Clyne er en klasse signing, men ellers er der gjort intet for at dække back-positionerne bedre ind. Wisdom er videre, Flana ude på ubestemt tid og med Enrique helt ude, så er Moreno og evt. Gomez eneste reelle muligheder i truppen. Det er sgu´ ikke godt nok. Man kan jo håbe, at vi henter en ind i 11. time, men er det så en spiller, klubben reelt vil have? Det er svært at se en defensiv plan.
Skrevet af D.B.R. ©
Man kan jo håbe, at vi henter en ind i 11. time

Vinduet lukkede kl. 19.00 dansk tid. Så det sker desværre heller ikke.

Enrique blev i klubben trods rygter om et skifte til både WBA og Sunderland.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Der kan man se. Jeg troede, at det kørte til i nat engang. Jamen så er transferfrie spillere eneste mulighed for at "forstærke" positionen. Der er også et par unge fyre udlejet, ser jeg.
Skrevet af Swordfishtrombone
-
Skrevet af Slettet(321402220608)
Vise ord fra Harry imø
Skrevet af Tjasper
@Fribytter

Men grunden til, at "man" er forsigtig med at bruge Moreno, er jo, at venstre forsvarsside har været holdets ømme punkt. Det er så ikke kun Morenos skyld, men i den grad også Lovrens. Gomez har nærmest ageret Lovrens personlige assistent (et job Moreno slet ikke er typen til at varetage), og det har indledningsvist fungeret ok, men selv ikke den løsning har kunnet forhindre Lovrens hjerneblødninger (endnu). I øjeblikket er prioriteten i defensiven at få lappet hullet i venstre side, og det kan Moreno desværre ikke hjælpe med.


Det er vi som udgangspunkt meget enige i. Jeg forstår bare ikke helt hvad planen er med Moreno, hvis man ikke har tiltro til at han kan vokse med opgaven rent defensivt og blive en solid back med lidt mere erfaring. Hvorfor har man så ikke handlet på det? Jeg er selv i tvivl, for indtil videre har han hverken været nogen succes defensivt eller offensivt, omend det er tydeligt for enhver at hans forcer klart ligger i det fremadrettede spil og at det nok også primært er derfor han blev købt ind. Men han skulle jo også gerne kunne fungere bare nogenlunnde i den defensive del af spillet, selvom det ikke er der han er stærkest.
Jeg synes det har været pragmatisk, at man som udgangspunkt har vægtet det defensive aspekt i udekampene mod Stoke og Arsenal, her i starten af sæsonen - jeg har dog svært ved at se det fornuftige i at spille med Gomez i kampe man forventer at dominere, for jeg synes ikke hans defensive kvaliteter opvejer den kæmpe hæmsko han er for det opbyggende spil, når modstanderen står dybt.

Mht. til Enrique har jeg jo heller ikke sagt at han skulle prioriteres over nogen andre, men jeg mener ikke at han er nogen dårlig backup, kommer han lidt i form. Han kan have lidt problemer med placerings- og koncentrationsevnen, men i hans individuelle forsvarsspil er han nu ganske habil. Han er både hurtig og fysisk stærk, hvilket ofte har kompenseret for hans manglende evne til at placere sig rigtigt, hvorfor hans defensive kvaliteter er noget mere tydlige end Morenos. Jeg kan i øvrigt ikke udtale mig om hvilken forfatning han er i, men mit indtryk er at han er skadesfri, men at han bare træner for sig selv, er det ikke korrekt? Derfor behøver han da ikke være langt fra at kunne deltage i træningen på lige fod med de andre, hvis Rodgers ellers tillod det.

Skrevet af Tjasper
@Sværdfisk

Ja, han repræsenterer meget godt din pessimisme, gør han ikke?

Det er da utrolig nemt at konkludere at vi indtil videre ikke har leveret noget spektakulært, men det samme kan siges om samtlige vores konkurrenter, ser man bort fra Manchester City. Man kunne sige nøjagtig det samme om Man Utd, Arsenal og Chelsea. Ser man på trupperne kan man dog sagtens retfærdiggøre at de fire klubber er favoritter til at slutte i top-4, men ikke rigtig på baggrund af de første 4 spillede kampe. De har på ingen måde vist mere end os, selvom man i højere grad kunne forvente at det spillede bedre hos især Chelsea og Arsenal, som ikke har lavet en ligeså stor udskiftning i deres trupper som vi har.

Jeg er med på at vi ikke har været imponerende indtil videre, men det betyder ikke at det ikke kan blive bedre i løbet af de næste 5-6 kampe. Jeg synes vi har en spændende trup med potentiale til at udfordre de andre top-4 hold. Spørgsmålet er om Rodgers formår at sætte det rigtigt sammen.
Skrevet af Swordfishtrombone
Tjoo, jeg hentydede mere til, at det ikke er hver dag, at en mand som Harry er ude med så hårde ord om Liverpool generelt. Jeg synes da heller ikke, at han argumenterer godt - udover selvfølgelig konstateringen at starten på sæsonen ikke ligefrem har vist forbedringer på vores enorme problem - scoringer. Det bedste forsvar er som bekendt et angreb.

Jeg er nu optimistisk nok med en hjemvendt Sturrigde med en 4-4-2. Med to målscorere og et par kreatører skal vi nok få et godt fodboldhold.
-
Skrevet af Ruslan
Nej. For det første så kan et anførerbind gives af mange årsager. Det har ikke nødvendigvis en pind at gøre med, hvem der dirigenten i de forskellige kæder. Gerrard var jo først til allersidt spilstyrer, men i lang tid anfører. Hvis lederen hver gang skulle være anføreren, så burde Hyypia, Carra, Reina, Alonso, Mascherano og Hamann have været anførere før Gerrard. For det andet så kan Sakho da sagtens være en fin personlighed og karakter i omklædningsrummet - det er Toure eks.. Og det er jo det, der menes, når Sakho nævnes sammen med Can og Skrtel. Ingen af dem er jo dirigenter. Og det var Sakho altså heller ikke som 17-årig. Han fik anførerbindet i en tidlig alder for at modne ham, for at give ham selvtillid osv.. Ikke fordi han styrede forsvaret med jernhånd.
Anførerbindet gives fordi de er ledere, har overblik, kan styre tropperne, har respekten fra de andre, og den aura af autoritet. Hverken Reina, Alonso og Mascherano har vist været kendt for at styre tropperne, eller have den aura, og derved ikke specielt anvendbare, når man har Gerrard. Meget af årsagen til comebacket i Istanbul ligger jo hos Gerrard.

Skrtel f.eks, er ikke anførermateriale.

Det er vist dit eget bud, hvorfor Sakho fik anførerbindet. Maksimalt er det en kvart sandhed, hvis anførerbindet skal have en relevans. Can og Sakho kan blive det i Liverpool, men endnu er det for tidligt, hvorfor at vice anførerbindet er givet til den nye Milner.
BlivIkkeFanatisk
Skrevet af Fribytter
Så skal anførerbindet da straks rives af armen på Henderson. Og så har Mascherano og Alonso i øvrigt været anførere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Velkommen tilbage til BIF/Ruslan.

Okay, ignorer da bare ovenstående...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Så skal anførerbindet da straks rives af armen på Henderson. Og så har Mascherano og Alonso i øvrigt været anførere.
Hvorfor skal det rives af armen på Henderson?
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
Fordi han ikke lever op til de krav, som du mener, at anførerbindet bør på gives på baggrund af, og som det i øvrigt i en del tilfælde ikke gives på baggrund af.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det har jeg svært ved at se han ikke gør. Han har da vist sig som en leder, der kan styre tropperne med overblik, samt respekten fra de andre, og den aura af autoritet.. Præcis de samme årsager som at Milner er vice-anfører.

Hvis du ikke mener nogen af disse har gjort sig gældende ved hans udvælgelse, hvad kategoriserer du det værende på baggrund af?
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
Loyalitet, en sund indstilling til det at være professionel fodboldspiller, og at han er englænder, der har niveau til landsholdet og LFC´s startopstilling.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Ok...
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg er gået lidt i quiz mode på det seneste.

http://www.sporcle.com/g…r-liverpool
23/25

http://www.sporcle.com/g…goalscorers
17/20 - SKIDT

http://www.sporcle.com/g…erpool_2001
11/11

http://www.sporcle.com/g…clickerpool
46/50 - You got 92% correct
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af andib
Tydelig ikke der hvor jeg skal opremse navne at jeg er bedst. Der var nogle koryfæer, som man ikke må glemme imellem.

http://www.sporcle.com/g…r-liverpool
25/25

http://www.sporcle.com/g…goalscorers
15/20 endnu mere skidt end dig.

http://www.sporcle.com/g…erpool_2001
10/11 Manglede manden øverst til højre.

http://www.sporcle.com/g…clickerpool
You got 96% correct
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
Sporcle er lidt af en tidsrøver.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0