Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Ved godt det er smerteligt, men nu er dokumentationen for tillægstiden i 1989 her.

Der blev spillet 2 m 39 sek over tiden.

MT scorede 1 m 21 inde i tillægstiden.

Der blev altså spillet yderligere 1 m og 18 sek efter scoringen, hvoraf fejringen udgjorde 40 sekunder og reel spilletid 38 sekunder. Det er uvist om dommeren lagde ekstra tid til på grund af fejringen.

https://www.youtube.com/watch?v=noNAJhSxnEc"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af D.B.R. ©
M´kay...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Jeg har altid undret mig over, hvorfor vi skulle have Michael Thomas. Det gør jeg stadig.

Nå, men nu hvor vi venter for Bordeaux (excuse the pun hehe), så er det interessant at se, hvor mange fans på tværs af foraet der virker lettere skuffet eller trækker lidt på skuldre af deres holds storsejre. Det er simpelthen en besynderlig kultur.

Jeg tænker, at den kultur må være opstået efter 90´erne, hvor penge har spillet en større og større faktor, og spillere og mesterskaber er blevet gjort til statestikker fremfor holdkammerater med ekstraordinære evner og instikter og smukke historier med fremragende mål og forfærdelige nederlag, jubel og tårer.

Med pengene in mente så håber jeg, at vi ikke køber ind henover vinteren, da vi har en rigtig homogen trup, hvor træneren synes at tro på samtlige spillere og deres individuelle evner. Og nok mest for at få ro på den svingdør som transfervinduet har været de seneste par sæsoner.

Skrevet af Steve Highway-61
Det var efter at Kenny var smuttet, så skriv det på galehuskontoen under Souness.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af flotfyr_17
De fleste meldinger går på, at Sturridge er ude med endnu en skade - igen, igen, igen. Hvad fanden sker der? Det er jo decideret sygt. Manden er kraftedme lavet af vådt toiletpapir.
Det er umuligt at bygge noget som helst op omkring en spiller, der tilbringer 3/4 af sin tid hos lægestaben. Uanset hvor dygtig en spiller han er, når han er klar, så kan vi jo ikke bruge op mod én million kroner om ugen på hans løn, når han ikke bidrager med noget på banen.

Klopp skal rense sine briller godt og grundigt, og derefter på jagt efter en fuldgod erstatning for Sturridge.
Liverpool
Skrevet af Fribytter
"Hvad fanden sker der? Det er jo decideret sygt. Manden er kraftedme lavet af vådt toiletpapir."

Du bliver vel ikke stadig overrasket over at læse nyheder om, at Sturridge er skadet? Nogle spillere har bare ikke fysikken til fodbold på allerøverste niveau. Det er ikke første gang, at en LFC-spiller går fuldstændig i stå pga. skader, og selvom Sturridge selvfølgelig får mest opmærksomhed, fordi han tidligere har leveret på et rigtig højt niveau, så er han jo ikke den eneste LFC-spiller, der pt. kæmper med at lægge skaderne bag sig. Enrique og Flanagan har også været enormt skadesplagede de sidste par sæsoner.

Og så er erstatningerne jo købt i form af Benteke, Firmino, Ings og Origi.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af flotfyr_17
Du bliver vel ikke stadig overrasket over at læse nyheder om, at Sturridge er skadet?

Jo, det gør jeg faktisk. Jeg sidder altid med en lille forhåbning om, at vi kunne være så heldig at se ham skadesfri i mere end 2 dage ad gangen.

Nogle spillere har bare ikke fysikken til fodbold på allerøverste niveau. Det er ikke første gang, at en LFC-spiller går fuldstændig i stå pga. skader, og selvom Sturridge selvfølgelig får mest opmærksomhed, fordi han tidligere har leveret på et rigtig højt niveau, så er han jo ikke den eneste LFC-spiller, der pt. kæmper med at lægge skaderne bag sig. Enrique og Flanagan har også været enormt skadesplagede de sidste par sæsoner.

Det har du helt ret i. Men som du selv er inde på, så rammer det hårdere, når det er en af verdens bedste angribere (når han endelig er klar) kontra 2 habile forsvarsspillere.


Og så er erstatningerne jo købt i form af Benteke, Firmino, Ings og Origi.

Jeg håber, de viser sig at være erstatningen. Det gør jeg virkelig. Firmino er jeg ikke i tvivl om. Ings er en kriger, men hvor står han efter en voldsom knæskade? Benteke er blevet fravalgt i de helt store kampe, fordi Klopp muligvis ser andre spillere, der kan udføre opgaverne bedre end ham. Origi er et ubeskrevet blad, som jeg personligt håber får succes. Han skal passes og plejes, og så tror jeg sagtens han kan blive en gevinst om et år eller to.

Generelt set er jeg tilfreds med vores udvalg af angribere, men når Sturridge er ude, så mangler vi en spiller, der bare smasker dem ind uden nogen form for tøven. Sturridges udeblivelse er altså bare en bet, uagtet hvor stort udviklingspotentialet er i de andre spillere.
Liverpool
Skrevet af WulfgarDK
Sturridge er ikke en af verdens bedste angribere.
Han har haft en god sæson i hele hans karriere, og han har spillet mindre kampe end Sterling f.eks. og er 6 år ældre.

Sturridge skal bare skippes væk hurtigst muligt.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det kan efterhånden ikke gå hurtigt nok med at få skippet den omvandrende skade videre, og få investeret i en angriber, der ikke har glasben.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Ledley King... Gider ikke Sturridge mere og hans elendige krop.

Når normale mennesker får et slag er de ude i maksimalt en uge. Sturridge er ude i 6 uger.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Flot af Mignolet og 0-1.

Kæft en sløv omgang bold de spiller.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Hvem har købt Mignolet!?!? Hold da kæft en amatør i dag.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af jho
For helvede Mignolet!!!!!!!!!!
Skrevet af Stef-LFC
Flot, Mignolet.
Skrevet af Lynild
BOM!
Skrevet af D.B.R. ©
Flot sat ind af Benteke.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnoldSparkeren
Synes også at det efterhånden er ved at være for meget med Sturridge. Både hans far og farfar var nødt til at indstille karrieren pga. skader. Han har også selv udtalt at det formentlig er noget genetisk. Ikke ligefrem betryggende. Faktisk skræmmende. Håber på Pato, han var min yndlings spiller da han spillede i Milan og je spåede ham en stor fremtid. Han var dog også meget skadesplaget, men har ikke haft én eneste skade de sidste to år! For 11 mio. pund tror jeg han kan blive en gevinst!
Skrevet af Thy87
Det jeg synes er mest befriende at se er hvordan de, I modsætning til tidligere, ikke giver op da de kom bagud. Det er så lækkert hvordan de bare knokler på uanset og det jeg savnede mest den sidste tid under Rodgers.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Lynild
Hvad fanden dømte han for der?
Skrevet af Fanø Laks
Benspænd, formoder jeg.
annonce
0