Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Enig BIF Sakho bliver uretfærdigt nedgjort for tiden er han den mest stabile midterforsvarer vi ka stille med, og snakker du Watford kampen så var Skrtel ene mand skyld i andet mål.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
I mine øjne er Skrtel den konstante synder. Han har selvfølgelig gode kvaliteter, men for hver god, er der en dårlig.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af feinschmeckeren
undre mig lidt over hvor u ambitiøse mange af jer er på Liverpools vegne...- det virker som om at flere af jer er blevet sølet godt og grundigt ind i middelmådigheden der hersker...
i vil ikke ha skifter forsvarer, eller målmand- og jeg kan blive ved...- i forsvarer spillere der ikke er særlig gode, men tror mere det handler om at i vil ha ret i forummet og vender det mod personer. men hey, i den her tråd går jeg ud fra vi alle har en ting til fælles..: Liverpool FC :-)
glad for at engelske sites og forums er noget mere klarsynet, for jeg kan snart ikke klare mere af det pladder der blir fyret af her på bold...
Jeg er dog med på at mit syn på Sakho ikke blir delt af så mange, heller ikke i England. det er så det, han er jo en ok spiller- men ikke mere. fik han en stabil makker med teknikken i orden tror jeg også han vil blive bedre. Dertil kommer endnu engang min pointe i at få skiftet Mignolet ud: det vil skabe mere ro i bagkæden med en bedre keeper!!
og jeg nævnte bla Butland (som er min førsteprioritet) og self er han bedre en Mignolet.- han er 22 år, er på et bedre niveau end Hart var i den alder.- han er også et større talent end Hart.(og det synspunkt blir delt bredt i England)
@bruger 127248
At Liverpool skal tage sig til takke med en middel god shot stopper er det samme som at acceptere at de bare er et blødt midterhold.
- og tro mig, Mignolet kommer aldrig til en større klub end Liverpool, medmindre det er som reserve.
Skrevet af Thy87
@feinschmeckeren
Jeg forsøger for så vidt bare at finde ud af hvad du mener Mignolet stadig mangler? Idet du selv har nævnt at han sjældent laver kæmpe fejl der koster mål.
I sidste ende er det vel det der betyder noget som målmand? Hvilke parametre er det der gør at du kalder ham en \"middelgod shotstopper\"
Det jeg ser han mangler mest er noget presence I forhold til forsvaret. Det er noget uhåndgribeligt noget, men du ser forskellen I fx Arsenal efter Cech kom til synes jeg. Arsenals bagkæde spiller bare mere frit nu virker det til.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
@feinschmeckeren,

Nu prøver du jo så også at fortælle os, at vores bedste spillere ikke er særlig gode, og på trods af at de er landsholdspillere på nogle af de stærkeste landshold i verden, og i ægte Ferguson stil håner Sakhos måde at bevæge sig på(i lighed med hans syn på Henderson).

Det handler vel om evnen til at identificere hvor det både er realistisk at forstærke, og hvor, der er reelt behov for det.

Som landet ligger så er der investeret mange penge i en trup, og det mindste man kan gøre er, at væbne sig med noget tålmodighed omkring Klopp´s evne til at sende dem i en vis retning, som er gunstigt for holdet.

Der er mange, som havde ønsket en bedre 1. og 2. målmand, men nu er det jo ikke fordi Mignolet er elendig. Men det er jo ikke specielt realistisk at hente en keeper af større klasse midt i et vintervindue, og der blev truffet en anden beslutning, nemlig at hente Bogdan, frem for som jeg havde håbet, Cech. Det kan man sige er uambitiøst af klubben at de ikke fokuserede mere på denne del, når Mignolet havde en svag periode sidste sæson, som han dog kom stærkt tilbage fra. Men nu er den jo truffet, og så er der jo ikke meget ide i at ikke give den beslutning en chance.

Det er noget hurtigt du mener at Butland er meget bedre end Mignolet. Det er hans første sæson som førstekeeper, efter Begovic forlod klubben. Mon ikke du skal vente til at se om hvor længe hans form kan holde, og se på om han kan vise stabilitet over en længere periode. Det er vel heller ikke særlig realistisk at tro at Stoke ville lade ham gå midt i en sæson, efter at have ladet Begovic gå.

Du har lov til at have din egen mening og for egen regning, men det bliver en noget anstreng debat, hvis du prøver at trække din egen mening ned over hovedet på folk, og mene de er uambitiøse og indsølet i middelmådighed for ikke at dele din holdning, der efter min mening, fremstår som en person uden særlig meget know-how, og mere indoktrineret fra andre uvidende personer om hvordan fodbold realistisk foregår, og hvad som er ambitiøst(bla hente en urutineret målmand) fra sociale medier, der består af folk som mener man køber sig ud af enhver situation, fremfor noget tålmodighed med de investeringer man har gjort. Den slags kan man lege med i FM i stedet.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af feinschmeckeren
@bruger 127248
for at svare på dit spørgsmål så synes jeg at han mangler envner i feltet- feks på hjørnespark og indlæg. han er også dårlig med boden i fødderne, og generelt til bold- distribuering. også mener jeg også han mangler kommunikations evner.
og som du selv skriver kan man jo se forskellen på Arsenal efter Cech kom til.
jeg ved heller ikke om Butland er svaret nu- han er nok også mere langsigtet. med ham vil vi få en klasse keeper der kan være i klubben i 10+ år. nævnte desuden også 3 andre..- og jeg regner nok heller ikke med det blir i Januar at der skal hentes en ny keeper, men senest til sommer!
@BlivIkkeFanatisk
det du gør her, er præcis hvad jeg klandre mange af jer herinde for. nu blir det jo person angreb, du fokusere ikke på hvad jeg har skrevet, men kommer med postulater om min person!
find i tråden hvor jeg "håner" Sakho?!
så tror du at du ved hvor jeg læser mine ting, og NEJ- det er ikke over sociale medier med random folks meninger, hvor får du det fra? kender du den side der hedder koptalk? et engelsk Liverpool forum, der ku du nok lære meget om at begå sig sådanne steder... jeg deltager her på bold fordi jeg formulere mig bedre skriftligt på Dansk, og jeg egentlig gerne selv vil komme med input også...- Jeg har fulgt engelsk fodbold og i særdeleshed Liverpool i over 20 år- har set dem i Premier League en del gange efterhånden, selv spillet fodbold- sågar været træner også. at påstå at jeg ikke har noget "know how" synes jeg er lidt frækt. - kan også vende den om og sige at du fremstiller din egen uvidenhed..
til slut, hvilke spillere fortæller jeg er dårlige som "spiller på de største landshold i verden".- altså du mener egentlig bare Sakho... og nej, spiller heller ikke FM, men tak for rådet ;-)

Skrevet af Petersea
@Blivikkefanatisk
Jeg ved ikke hvor du finder statistikker over pasnings vindrater, men jeg ser fodboldkampe og jeg ser en Sakho der ikke kender sine egne begrænsninger og grunden til at han har bedre pasnings vindrate end Skrtel kunne måske også være fordi Skrtel nogen gange sparker den ud af kommunen for ikke at forære modstanderen en stor chance med en vovet pasning. Sakho kan jo sagtens have bedre pasnings rate end mange andre og alligevel være den der taber bolden i de farligste situationer og hvis man ikke når at slå sin pasning,men får taget bolden inden, så tæller det vel ikke med i statistikken.
At du i fuldt alvor kan skrive at Sakho er den der giver mindst væk og at det er almindelig consensus at han er vores bedste forsvarsspiller er den største gang vrøvl jeg længe har hørt. Skrtel kender sine begrænsninger når han spiller og det er i min optik den allerstørste forskel på ham og Sakho og det er vel også derfor han har været 1. valget i midterforsvaret i alt den tid Sakho har været i klubben uanset almindelig consensus.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af stolpesten
At du i fuldt alvor kan skrive at Sakho er den der giver mindst væk og at det er almindelig consensus at han er vores bedste forsvarsspiller er den største gang vrøvl jeg længe har hørt.


At du overhovedet kan skrive at han ikke er vores absolut bedste forsvarsspiller, er en gigantisk gang vrøvl og fortæller nok lidt om din manglende fodboldviden. Sakho er blandt de absolut bedste i PL qua hans nærkampsstyrke og hans utrolige pasningssikkerhed
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Kawa
Jeg er helt enig i at Sakho er klubbens bedste forsvarsspiller. Kampen mod Watford, som var hans dårligste i Liverpool trøjen, skal ses i lyset af at han havde trænet med i 2 dage efter 7 ugers skades pause, ellers har han været suveræn siden Klopp kom til. Hvis det har interesse, har jeg skrevet nedenstående portræt af Sakho for LFC-Danmark, hvor jeg argumenterer for hvorfor at han er manden Liverpools forsvar skal bygges op om. Desuden mener jeg at det er en medie skabt myte, at han har dårlig teknik.

http://lfc-danmark.dk/mamadou-sakho-the-colossus-from-paris/
Skrevet af feinschmeckeren
@Kawa, rigtig fed artkel. og gode videoer linket på :-) må indrømme at jeg har fået et nyt syn på Sakho, faktisk både som spiller, men især som menneske. tak for det.
- nu forstår jeg bedre hvorfor han er en af de eneste spillere der får hyldest og sange fra the kop :-)
Skrevet af KnoldSparkeren
undre mig lidt over hvor u ambitiøse mange af jer er på Liverpools vegne...- det virker som om at flere af jer er blevet sølet godt og grundigt ind i middelmådigheden der hersker...
i vil ikke ha skifter forsvarer, eller målmand- og jeg kan blive ved...- i forsvarer spillere der ikke er særlig gode, men tror mere det handler om at i vil ha ret i forummet og vender det mod personer. men hey, i den her tråd går jeg ud fra vi alle har en ting til fælles..: Liverpool FC :-)
glad for at engelske sites og forums er noget mere klarsynet, for jeg kan snart ikke klare mere af det pladder der blir fyret af her på bold...
Jeg er dog med på at mit syn på Sakho ikke blir delt af så mange, heller ikke i England. det er så det, han er jo en ok spiller- men ikke mere. fik han en stabil makker med teknikken i orden tror jeg også han vil blive bedre. Dertil kommer endnu engang min pointe i at få skiftet Mignolet ud: det vil skabe mere ro i bagkæden med en bedre keeper!!
og jeg nævnte bla Butland (som er min førsteprioritet) og self er han bedre en Mignolet.- han er 22 år, er på et bedre niveau end Hart var i den alder.- han er også et større talent end Hart.(og det synspunkt blir delt bredt i England)
@bruger 127248
At Liverpool skal tage sig til takke med en middel god shot stopper er det samme som at acceptere at de bare er et blødt midterhold.
- og tro mig, Mignolet kommer aldrig til en større klub end Liverpool, medmindre det er som reserve."

Jeg er fuldstændig enig i overstående. Det kan simpelthen ikke passe at folk stiller sig til tilfredse med, at have en middelmådig -ja måske endda rigere end det - målmand som mignolet. Han kommer aldrig i nærheden af at vinde et mesterskab som keeper. Og ja, han var da måske endda den det kostede os mesterskabet i 13/14 sæsonen. I undervudere fuldstændig, hvor stor en ro det giver for et forsvar at have en målmand man kan stole på. Man skulle tro i ikke selv havde spillet fodbold før. Det betyder så vanvittigt meget.
Je synes der er en utrolig kedelig tendens til at stille sig tilfredse med middelmådige spillere som: Mignolet, Skrtl, Lovren, Kolo, Allen, Milner, Lallana, Firmino, Ibe mfl.
Jeg er helt indforstået i det skal bygges op, og jeg tror 100% på Klopp, men elsker man én klub, er man også nødt til at gøre sit, for at få dem i den rigtige retning. Og vi skal ikke stille os tilfredse med de spillere vi har. Det er ikke Liverpool værdigt.

Til jer der hele tiden vil have Klopp til at skifte opstilling: var det ikke en forhåbning om et koncept og en spille stil der ikke hele tiden ændrede sig, vi savnede under Rodgers? Med
Klopp har vi fået en spillestil og et koncept, så tro da på det, det tager godt nok lidt tid, men det skal nok komme, det er jeg sikker på.

Håber i havde en god jul :-)
Skrevet af Thy87
Kawa super artikel du har fået skrevet der!
@feinschmeckeren
Jeg er for det meste enig med dig omkring Mignolet, jeg synes dog han har løftet sit niveau betydeligt I det sidste års tid! Og personligt synes jeg han er blevet meget bedre på indlæg I åbent spil og I feltet især efter Klopp er kommet til. Om det så er grundet en anden type coaching eller om det er fordi presspillet virker bedre så modstanderen I åbent spil ikke kan få samme ro på til at lægge indlæg skal være usagt. Jeg tror det er en blanding.
På dødbolde omkring feltet, hjørnespark og frispark, mangler hele holdet en del. Det er svært at være målmand hvis der ikke bliver dækket ordentligt op. Ind imellem kunne man måske ønske at han kom mere ud I feltet, men hvis aftalerne er anderledes så er det svært at give ham skylden. Generelt hvis bolden kommer nær ham synes jeg han har været god til at holde den/få den væk.
Vi kan kun gisne om hvad aftalerne er på dødbolde, men generelt set er det en team effort at forsvare dem, og hvis et led misser et indgreb/markering så ser hele holdet skidt ud
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Kawa
@ feinschmeckeren: fedt at jeg kan medvirke til at du ændrer dit syn på Sakho.

@ Knoldsparkeren: jeg vil til dels give dig ret, men jeg afventer lidt endnu med at give den endelige dom over spillerne, førend Klopp har haft tid til at arbejde mere med dem. Er enig i at der er få spillere der for alvor skiller sig ud og der er for mange middelmådige spillere , men det er for tidligt at afskrive hele den liste du nævner og i særdeleshed Ibe og Firmino, som har kæmpe potentiale. Det er vel det generelle problem på holdet, at der er for mange udviklingsspillere og for få på toppen af deres karriere, men det er nu engang den filosofi ejerne har og Klopp er om nogen manden der kan få det til at fungere. Der er naturligvis en del af den nuværende trup der skal udskiftes og her kan Mignolet sagtens være den ene. Han er svær at blive klog på, da han på den ene side er den målmand i ligaen med flest clean sheets i 2015, og på den anden side har han kostet 8 mål de seneste 3 sæsoner, hvilket også er flest af alle. I min optik har han indtil sommer for at bevise sit værd, og ellers skal der investeres i en topklasse keeper. Der skal helt klart købes en midterforsvarer til, da hverken Skrtel eller Kolo har det påkpåkrævede niveau. Er spændt på at se Lovren og Sakho få en række kampe sammen, nu hvor Skrtel er skadet. Skrtel har været den eneste konstante spiller i bagklden de seneste mange år og det har aldrig været rigtig stabilt. Milner har indtil videre været en skuffelse og Lallana har heller ikke genfundet sit niveau fra Southampton.
Jeg er overbevist om at Klopp er manden der skal få Liverpool tilbage som tophold, og vil give dig ret i at han skal holde fast i sit spilkonsept, men det kommer til at tage tid. Jeg tror egentlig at der er mange i den nuværende trup der vil vokse med udviklingen og på sigt udvikle sig til topspillere. Når det så er sagt skal der investeres i startelveren, men det skal være forbedringer og ike bredden.
Skrevet af Petersea
@stolpesten
Manglende fodboldviden??? Det var noget af et statement fra "fodboldoraklet Stolpesten" som jo i utallige indlæg har vist sig som en sand fodboldprofessor.
Tag nu for helvede og vågn op - Sakho har floppet stort siden han kom til Liverpool - Jeg håber som fan at han pludselig får et gennembrud og stopper med at lave de utallige fejl der har kendetegnet ham det første halvandet års tid i klubben. Jeg ser godt at han er god i duelspilllet, men jeg er ikke blevet så forblændet af hans fysiske styrke at jeg ikke kan se hvor stor en risiko han er når han er i boldbesiddelse. Sakho har nogle begrænsninger i sit spil og dem skal han simpelthen lære at kende, så tror jeg på han kan blive en gevinst for LFC, men der er han ikke endnu, forhåbentlig kan Klopp hjælpe ham på vej!
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af andib
Herunder en sammenligning af Sakho, Koscielny, Cahill og Smalling pr 90 min spillet

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/mamadou_sakho/165/165/1294/0/p|premier_league/2015/2016/laurent_koscielny/165/165/113/0/p|premier_league/2015/2016/gary_cahill/165/165/451/0/p|premier_league/2015/2016/chris_smalling/165/165/584/0/p#aerial_duels_won_%/total_forward_passes/pass_completion/interceptions/defensive_errors#90

Hvordan I kan komme frem til at Sakho falder helt igennem er mig en gåde. Han er for det første den af de spillere, der afleverer mest fremad i banen og samtidig er han den af de fire, der rammer sin mand flest gange. Det kan godt være det ser kluntet ud, men han afleverer meget frem i banen og rammer oftest manden. Han har selvfølgelig ikke spillet lige så meget som de andre, da han jo af flere omgange har været ude med skade. Det skal da også lige med at han er den af de fire, der har vundet flest luftdueller. Det er dog kun Cahill, der har levet flere defensive fejl end ham, mens Sakho i gennemsnit har erobret færrest bolde.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
Han var pivringe i sidste kamp, men ellers har han været ganske stabil, når han har spillet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Der bliver fremført mange kritikpunkter mod Sakho og den nuværende trup, men meget få løsningsforslag eller perspektivering over, hvordan Klopp skal skabe fremgang - jo, udskift størstedelen af truppen, men er det en reel mulighed, od hvad indeholder det af udfordringer? Er det gnidningsfrit at udskifte en målmand midt i sæsonen f.eks.

Sakho, Mignolet et al er blevet debatteret til udødelighed her i tråden, så man kan eventuelt overveje som "ny debattør", hvad det er man gerne vil byde ind med - og hvad man forventer at få igen.

Jeg hæftede mig dog ved en, der nævner Milner, og at han ikke har været nogen succes. Jeg er ikke enig.

Jo, Milner måtte gerne have scoret lidt flere mål og lavet et par assists mere, men man skal ikke undervurdere mandens indflydelse på holdet. Milner er med Lucas og Sktrel blandt de mest rutinerede på holdet og fast mand under Rodgers og Klopp. Han bliver spillet lidt ude af position af Klopp, men lur mig, om ikke stadig han har stor indflydelse på organisationen og hjælper med at dirigere de unge. De to gange Milner har været skadet, har vi i hvert fald været skrøbelige, senest mod Watford, og det er ikke uden grund, at der bliver fundet plads til ham gang på gang, trods "bedre" alternativer på kanten.

Anyway, det bliver forhåbentlig en fed kamp i morgen! Holdet har noget at revanchere, og opskriften hedder fight. Det bliver spændende, om Lovren og Mignolet bliver klar (Lovren har i hvert fald trænet med), og så håber jeg, at vi stiller med to fremme for at lægge pres på Morgan og Huth (der vel er tilbage efter karantæne). Drinkwater og Vardy er begge "tvivlsomme" med lyskenproblemer, klassisk.
Skrevet af Smör40
andib: exactly og alligevel var det Skrtel og ikke Sakho der kostede et mål.

Stoo det hate mod Sakho bare fordi han ser kluntet ud med bolden.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af stolpesten
@Petersea

Du er jo en omvandrende joke med alle de postulater. Find beviser på at Sakho er så ringe som du siger. Alle statistikker siger det modsatte. Du må da være blind, eller også er du ikke Liverpool-fan, hvilket jeg hælder mest til
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Petersea
@Stolpesten
Se for helvede kampene.
Hvad er det du vil ha´ bevist? - Du kan sagtens finde klip og statistikker hvor Sakho laver noget rigtig godt og han har også spillet gode kampe, det har jeg aldrig nægtet, men du kan fandme også samle en bunke aktioner, hvor han laver fuldstændigt tåbelige ting. Watfordkampen var ikke en enlig svale den udstillede ham bare endnu mere end vanligt.
Apropos postulater: Hvor er du primitiv når du synker så dybt som at sige at jeg sikkert ikke er Liverpool-fan fordi jeg ikke er enig med dig omkring Sakho.
Jeg håber altid det bedste for holdet - Jeg mener bare ikke Sakho er det bedste for holdet, men som jeg har skrevet før så håber jeg han bliver det. Husk at der kun skal en fejl til fra en forsvarer eller en målmand så afgør det fodboldkampe, så kan det sgu da være lige meget med flest afleveringer frem i banen hvis man også har to afleveringer der giver modstanderen et par 100% chancer.
YNWA
Esbjerg fb Liverpool FC
annonce
0