Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Hva ska der til for de ka scorer snart?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Fribytter
Der har været værre præstationer end denne - også under Klopp. Chancemæssigt er der ikke den store forskel idag, men hvor er LFC-spillerne bare uskarpe. Det er helt utroligt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KnoldSparkeren
Smör40:
En ny angriber er et godt bud.
Skrevet af stolpesten
Coutinho ligner og spiller faktisk som en der har tankerne i en anden klub efterhånden. Kan der lure et januar-skifte?
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af KnoldSparkeren
Fribytter:
Når man er nødt til at fremhæve præstationer der har været værre, så ved man den er gal :D
Skrevet af Bosse1983
Er der stadig en vis konsensus i forhold til, at materialet og Klopp er et godt match?

Det er selvfølgelig oplagt, at Rom ikke blev bygget på én dag og at spillerne skal lære træneren at kende, som igen skal lære ligaen at kende. Det sagt, synes jeg ikke der har været meget fremgang. Særlig mangler man i min optik fart, i forhold til de gode Dortmund-mandskaber han har trænet. Videre kan man sTille spørgsmål ved kvaliteten hos de kreative kræfter midt i parken. Videre er man oplagt for uskarpe, men det kan jo også hænge lidt sammen med selvtilliden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Acheron 3
I var betydeligt ringere hos Watford ja. I dag kostede en dårlig 1. halvleg jer, hvorefter kampen lå som West Ham ville have det. I havde chancerne men tog dem ikke.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Fribytter
@ Bosse

Jeg har hele tiden været skeptisk i forhold til Benteke, og så har jeg vist også tidligere udtrykt en skepsis i forhold til Coutinho og Klopps genpres og høje tempo. Begge spillere har umiddelbart været mest toneangivende i spillestile, som var bygget op omkring markante temposkift og ikke som hos Klopp et konstant højt tempo.

Ellers ser jeg ikke de store problemer, men der er selvfølgelig flere ubekendte.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Endnu en skuffende indsats. Man frygter sgu helt vi bliver kørt over på tirsdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Ja, Stoke på udebane på nuværende tidspunkt kan godt blive grimt for Liverpool..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af feinschmeckeren
@Bosse1983
Det er jo Rodgers´s trup og ikke Klopp´s. jeg personligt venter et års tid før jeg seriøst vil bedømme Klopp. i England har de groft sagt kun sommerpausen til at implementere taktik og træning for alvor- og det synes jeg lige at Klopp skal ha muligheden for. så har han også haft et par transfer vinduer at rydde op i.
Men min følelse omkring Klopp er helt anderledes end med Rodgers. jeg tror virkelig på succes under Klopp, men det vil tage tid.- det kommer til at tage flere år.
for mig og som jeg kan læse flere andre er forventningerne til denne sæson lig 0.
@Lynild
du har ikke fulgt med i at der har floreret flere rygter omkring ny målmand til Liverpool? der er jo en grund til at Klopp går offentligt ud og bakker Mignolet op, ellers ville manden jo falde fra hinanden.- det kaldes mandskabs behandling.
der kommer ny målmand, men desværre blir det nok først til sommer.
Og fordi Benteke er vores "topscorer" med sølle 6 mål tror du ikke at der er mulighed for at de vil sælge/bytte ham?

sidste år var det Balotelli vi hang på, nu er det Benteke... dårligt scouting arbejde.
Liverpool er eneste hold af de 11 øverste pladser i ligaen der har negativ målscorer!
Skrevet af Lynild
Feinsmecker,

Jeg er ikke fan af Mignolet, har du ikke fulgt med i tråden?? Og jo, jeg læser godt rygterne.

Men at skifte målmand midt i sæsonen pga. nogel avis-skriverier, det tror jeg simpelthen ikke på. For det første vil det blive hamrende dyrt (og det er dyrt nok i forvejen, når en Prl-klub vil købe), og for det andet må man i højere grad stille sig tilfreds med, hvad der er til rådighed.

Balo = Benteke, come on. Balo´s siger i øvrigt, at en retur er mulig. Er det noget, du ønsker dig? Evt. på bekostning af Benteke?

Og mener du seriøst, at Benteke kan bebrejdes den negative målscore? Bevares, han brænder også chancer og burde have scoret et par stykker mere imod Leicester og Sunderland.

Jeg kunne godt skrive et langt indlæg om, hvilke spillere jeg godt kunne tænkte mig til klubben og hvorfor. Det ville hverken gøre fra eller til. Jeg er dog af den holdning, at der skal handles ind nu. Backup til centerforsvaret, gerne på leje, og hvis det kan lade sig gøre, en kreativ midtbane og evt. en wing med fart i.

Det er altid nemmest at kritisere i de ting, der ikke fungerer, men det hjælper jo ikke noget. Man er nødt til at se på det tilgængelige materiale, og her er Klopp gang på gang tvunget til ændringer, mest pga. skader, og lige pt. ligger vi med røven i vandskorpen på den konto. Og det koster. At spillerne så også rammes på indstillingen, ja så er det sgu´ svært. Jeg savner Hendo og Milner på holdet som indspiskere, men det er jo nemt nok at sige.

Mht. ændringer er vi enige i, at de store af dem nok først kommer til sommer. Men de kommer. Klopp er ikke blevet bragt ind uden investeringer i sigte.
Skrevet af Lynild
Flana er i form, vil i øvrigt være en velkommen tilføjelse til truppen. Ork-holdene har fundet ud af, at Moreno er nem at kyse og overspille. Mod Watford lokkede de ham ud af position og kørte flere gange til baglinjen, og som jeg læser det, skete det igen i går. Flanagan er af en lidt anden støbning, hvor Moreno er lidt mere offensivt indstillet, er Flana det defensivt.
Skrevet af feinschmeckeren
@Lynild
jo, jeg har nemlig fulgt med i tråden, er kommet med en del indlæg undervejs...
og flere gange skriver jeg også at jeg først regner med ny keeper til sommer, men personligt vil jeg gerne ha det nu.
og siden du har læst rygterne om ny keeper undre det mig bare at du næsten "satte mig på plads" og afvist det grundet Klopp har prøvet at beskytte ham...?
nok om det...
min pointe med Benteke er at han ikke passer ind, og det jeg har set til ham indtil videre synes jeg de har betalt vildt overpris.- nærmest på Carroll niveau.
virkeligheden er også at som de spiller nu så ville en angriber score mål i ny og næ uanset om navnet er Benteke, Balotelli eller Carroll...
Og nej, jeg ønsker ikke umiddelbart Balotelli tilbage, men hvis han kom sku han da han en ordenlig chance og self vil jeg bakke ham op. måske Klopp ku være med til at vende bøtten for ham? men personligt tror jeg helt sikkert at Balo blir solgt til sommer.

jeg ser ikke umiddelbart Flanagan som en forstærkning. helt ærligt synes jeg faktisk at vores backs har været noget af det der fungere bedst.. (i hvertfald offensivt)
men ja- hvis modstanderne har en god højrefløj vil der da helt sikkert være kampe hvor det gir mening at give Flanagan spilledtid på venstre back. - jeg anser ham dog som reserve der kan dække begge backs.

og ja til dels bebrejder jeg Benteke for vores negative målscorer. self er det ikke hele historien, men han burde ha scoret mindst 10 mål på nuværende i forhold til de KÆMPE chancer han har brændt! især med tanke om at manden har kostet 32.5 mill pund
Skrevet af Fribytter
@ feinschmeckeren

Som nævnt tidligere så er Bentekes målsnit ca. det samme som i Villa-tiden, og i denne sæson er det på niveau med en angriber som Harry Kane, hvis man trækker straffesparksscoringer fra. Vi har fået, hvad vi har betalt for. Der er ikke tale om falsk varedeklaration, hvad angår målscoringen. Du er da velkommen til at mene, at Benteke er blevet købt for dyrt, men skarpheden eller mangel på samme burde ikke komme bag på dig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Feinsmecker,

Enig i at vores backs generelt har løftet sig. Og forsvaret ser også bedre ud end under Rodgers. Hver enkelt spiller har løftet sit spil, med undtagelse måske af Mignolet der spiller på samme niveau som hidtil.

Klopp har været ude at sige et par gange nu, at holdet spiller ikke som aftalt. Lawro var inde på, at der mangler stål. Carra taler om mangel på kvalitet. OG Lovren er ude nu og tale som at attituden skal ændres, og om indlæg der ikke markeres. Det lyder på - for mig - at nogle spillere investerer ikke nok og/eller holder ikke aftalerne.

Ved West Hams første mål er det tydeligt, at der ikke bliver afstemt, og derfor kan Valencia umarkeret slå et indlæg. Indlæg fra den del af banen vil altid gøre ondt. Det samme gentager sig nærmest ved det andet mål. Jeg ved ikke, om det blev bedre med Brad Smith, men vi må konstatere, at der er noget galt, når de samme tre mand lader modstanderen slå to så farlige indlæg - der så fører til mål. Watford kørte primært i samme side og kom også frem til chancer der.

Shit, det bliver en lang svada hver gang, jeg sætter mig :)

Min pointe er nok, at vi kan ikke købe os ude af problemerne. Bøtten skal vendes, og chancerne skal scores på, hvis vi vil frem. Lige nu er det et skridt frem og to tilbage (to arbejdssejre og igen et latterligt nederlag på forsvarsfejl), og det kræver, at spillerne smøger ærmerne op og arbejder røven ud af bukserne og ikke faker markeringer som Coutinho gjprde på Whams første mål.
Skrevet af Fribytter
Godt nok forfærdeligt at tænke på, at LFC ikke gad købe Dele Alli.

Men Grujic ser ud til at blive det første indkøb under Klopp. Til Stolpests store overraskelse lyder meldingerne stadig på, at han vil blive lånt ud til Røde Stjerne resten af sæsonen. Så Grujic slår altså ikke Allen af med det samme. Det kunne Dele Alli dog nok have gjort.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af UdAfBusken
Men bliver Alli ikke primært brugt i en mere offensiv rolle? Han er vel en mere dynamisk og offensivt tænkende spiller end Allen. Jeg siger ikke, at han ikke kunne være brugbar for Liverpool, men en direkte afløser for Allen er han vel ikke.
Skrevet af Lynild
Godt nok forfærdeligt at tænke på, at LFC ikke gad købe Dele Alli.


Ja, han er god. Men Dier og Carroll har altså også taget skridtet op. Stor cadeau til Pochettino, der overtog en Spurs-trup ikke ulig den, Liverpool har nu, masser af talent og dyre spillere. Meget fin sæson de har gang i.
Skrevet af Tjasper
Ved West Hams første mål er det tydeligt, at der ikke bliver afstemt, og derfor kan Valencia umarkeret slå et indlæg. Indlæg fra den del af banen vil altid gøre ondt.


Det skal jo retfærdigvis siges at Moreno momentet forinden er blevet snydt for et klokkeklart frispark oppe i den anden ende, og det er den primære grund til at han er fanget ude position ved målet til 1-0.
Til gengæld ser han rigtignok ikke alt for godt ud ved 2-0 målet.

Det lyder på - for mig - at nogle spillere investerer ikke nok og/eller holder ikke aftalerne.


Jeg sad lige og så første halvleg af kampen i går inden Everton-Tottenham blev skudt i gang, og i forhold til offensiven, synes jeg det er bemærkelsesværdigt hvor meget bolden hele tiden bliver sat på spil. Det virker for mig som en klar Klopp instruktion, at der nærmest konstant bliver spillet i længderetningen, om det så er en flad bold op gennem banen eller en af de længere mod Benteke. Problemet er bare at det alt for sjældent lykkedes at få bragt vores offensive folk i gode positioner, ofte fordi den næstesidste aflevering er for uspark eller fordi løbene ikke virker helt afstemt. På den måde fremstår vores spil utrolig febrilsk og usammenhængende, når så mange bolde går tabt.
En af de ting jeg generelt synes vi er lykkedes dårlig med i de senere kampe, er at bruge Benteke som opspilstation. Hvad enten det er i fødderne eller i luften er min fornemmelse at han taber for mange bolde. Der bliver slået ret mange bolde i luften til ham, og jeg synes langt de fleste ender han med at tabe - eller vinde, men uden at den ender med at dumpe ned til en Liverpool-spiller. Men det er ikke kun Benteke skyld, for jeg tror også det hænger sammen med at den indbyrdes forståelse mellem de offensive folk endnu ikke er specielt udviklet. Det er i hvert fald noget der bør blive langt bedre i fremtiden. Når man sidder og ser Lukaku spille, får han også utrolig mange af de her bolde han skal lægge af enten på første eller anden berøringen, men han forvalter dem generelt bare meget bedre. Forhåbentlig kan Benteke få en lignende rolle, når han falder lidt mere til.

annonce
0