Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 6116
Godmorgen!

http://metro.co.uk/2016/01/21/liverpool-hope-to-seal-transfer-of-bayern-munichs-robert-lewandowski-report-5635741/?

Vi henter Lewandowski og Teixeira, sælger Studge til rekord pris og vinder ligaen.......

Jeg har ikke fået nok søvn tror jeg.
Skrevet af stolpesten
Vi henter Lewandowski og Teixeira, sælger Studge til rekord pris og vinder ligaen


Haha

Nej, Lewandowski vil sgu da ikke til Liverpool. Europa´s måske bedste rene angriber kan vælge og vrage mellem de store. Teixeria får vi kun hvis Chelsea ikke vil have ham, og Sturridge skal bare sendes afsted hvis nogen vil betale mere end 100 mill for ham :p
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
@ Stolpest

Du glemmer da fuldstændig Klopps tiltrækningskraft, eller hvad?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Khankar
Touché, Fribytter.
Skrevet af Lynild
Klopp er ude i dag og bekræfte sit syn på nogle af de ting, vi så fra Benteke forleden.

“Everyone could see he was involved in three goals, third goal, really good pass, first goal perfect play.

“Sometimes he tried too hard, but he stayed cool and everybody could see he knows where the goal is.“You need a striker who makes a goal, but you cannot wait for him to come. I have seen him playing like this, holding the ball up for the team, and we have to work hard for him to do this.”

Skrevet af stolpesten
Du glemmer da fuldstændig Klopps tiltrækningskraft, eller hvad?


Nå ja, for Klopp hentede da fra absolut øverste hylde da han var i DOrtmund, det kan vi alle huske, eller?

Lad mig gætte. Du var en af dem vi mobbede i skolen for dit ordkløveri?
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fribytter
Inden du bliver alt for rundtosset, så var det måske en god ide lige at minde resten af tråden om, hvorfor du valgte at bringe Klopps tiltrækningskraft på banen igår, da talen faldt på Teixeira?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fangst
Jeg hælder til, at vi skal have en bedre målmand. Som andre har påpeget, så kan man ikke bruge Mignolets clean sheets til meget.

http://www.thesportbible.com/articles/who-is-the-best-goalkeeper-in-the-premier-league-220116
Skrevet af Acheron 3
Vi, Portsmouth, har lånt jeres målmand Ryan Fulton. Er der nogen herinde som ligger inde med bare en lille smule viden om ham mht. styrker og svagheder?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af KnoldSparkeren
Acheron 3:
Tror ikke rigtig der er nogen der ved så meget om ham, da han aldrig har spillet en kamp for os. Men jeg mener, at jeg har læst at han skulle være en forholdvis normal keeper af bygning. Han skulle også være meget reaktions stærk, men har mangler på spillet i luften.
Jeg kan ikke huske hvor jeg har læst det - desværre - men håber det hjælper lidt :-)
Skrevet af Acheron 3
Takker mange gange alligevel.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lynild
Sådan rent generelt, hvad er pointen så med indlæg ala Mignolet er ikke god nok, Benteke er ikke Liverpool værdig, Lallana er dum, Ibe kan ikke noget osv.

Er det for at starte en debat? For så gør I det forkert. Som minimum bør der bringes et realistisk alternativt på banen. Som minimum hvis I vil have svar og en debat igang, just sayin´.

Jeg er heller ikke fan af Mignolet, men han er den bedste vi har pt., og kritikken af ham er berettiget, men måske lidt unuanceret.

Jeg er heller ikke imod nyindkøb, men er af den holdning, at det måske er lidt som at pisse i bukserne. Vi ved reelt ikke, hvad vi får, før de står med fødderne plantet på Melwood.

Vi ved jo ikke, om en Teixeira kommer og bomber fra tag eins. Han kommer fra en lavere liga, anden kultur og skal måske tilpasse sig. Det taler selvfølgelig for, at der også er røvkoldt i Ukraine, men på mange måder minder transferen om Firminos, og det er jo ikke ligefrem, fordi han har taget ligaen med storm.

Jack Butland? Ja, endelig, men tro ikke, at han kommer og redde vores røv fra dag et. Det kræver stabilitet over hele linjen. Den her sæson har offensiv (igen) i den grad svigtet, hvilket lægger (og har lagt) et massivt pres på defensiven. Og vi behøver vel ikke tale skader?

Skrevet af Fangst
@ Lynild

Du har en god pointe der. I det link, som jeg smed op, ser Butlands stats rigtig gode ud. Derfor kunne det være interessant at hente ham ind. Problemet med målmænd fra klubber som Stoke og Sunderland er dog, at de har langt større fokus på defensiv stabilitet. Samtidig får de generelt flere skud imod sig, hvorfor man som målmand hurtigt kan komme til at se rigtig god ud.

F.eks. havde Mignolet ekstremt mange redninger i Sunderland, hvilket sikkert var en af grundene til, at Liverpool købte ham. I Liverpool virker det dog til, at han ikke formår at holde sit redningsgennemsnit. Det får ham til gengæld til at se rigtig dum ud, når modstanderne blot skal bruge et par forsøg i løbet af en kamp for at få scoret. I Sunderland spillede han på et hold, hvor de forsvarede dybere, så det har måske spillet ind i forhold til, at modstanderne ikke kunne spille chancerne lige så store, som de kan mod et åbent Liverpool-forsvar. Man kunne forestille sig, at det samme ville ske for Butland, hvis han kom til Liverpool.

Generelt har vi de største problemer med at holde nullet mod de "små" hold, og dermed vinde kampene. Imod Liverpool spiller de ofte deres chancer på kontra eller dødbolde. Derfor ser jeg det som essentielt, at vi får anskaffet en målmand som er A) god på dødbold og B) god i en-mod-en situationer. Samtidig skal han selvfølgelig være habil med bolden ved sine fødder.
Skrevet af UnluckyImp
A) god på dødbold og B) god i en-mod-en situationer. Samtidig skal han selvfølgelig være habil med bolden ved sine fødder.


En spanier kan jeg lige nævne: Valdes.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Fangst
Ja, og han er vel tilgængelig. Det store spørgsmål er dog, hvilken forfatning han er i.
Skrevet af UnluckyImp
Ja, og han er vel tilgængelig. Det store spørgsmål er dog, hvilken forfatning han er i.


Han kunne vel bruge halv sæson i Liverpool til at komme i form. Top 4 er alligevel væk uanset om det er Migs eller Valdes. Valdes kan kun overraske.

Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Fangst
Haha, endnu en dødbold. Hold kæft, hvor er det til grin!
Skrevet af medc
Forestil jer hvor mange point Liverpool kunne have haft mere, hvis man bare for gennemsnitlig på dødbolde. Der er vel inkasseret et mål pr. kamp i snit på dødbolde efterhånden...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Sandersen
Can står og kigger fodbold...
Skrevet af UnluckyImp
Forestil jer Liverpool med en anden målmand. Hold kæft hvor er Mignolet elendig!
Boykot VM i Qatar.
annonce
0