Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Ved ikke om Soccerstats dækker dit behov. http://soccerstats.com/
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af El psitolero
Den er ok, tak. :)
Skrevet af AlstrupLFC
Hvor kunne en sejr bare få glæden tilbage efter 2 fantastiske uger! :-)
Skrevet af Carlsen81
Få glæden tilbage? Lad os bare fastholde den, det må være rigeligt ;-)
Skrevet af Dano
jeg glæder mig over at KK´s offentlige røffel efter Bolton kampen har båret frugt, Carroll og Adam har en opadgående kurve og Kuyt begynder at score basser, NU vinder vi mesterskabet eller:)
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Carlsen81
Hehe ja, lad os bare håbe på det var den ENE kamp i sæsonen, hvor holdet faldt helt igennem! :)
Skrevet af Dano
Det kunne jo være dejligt hvis vi ikke havde flere udfald i denne sæson, men feltet er sgu tæt i år må man sande.

Carroll viser sgu for alvor gode takter og man kan jo håbe at han nu for alvor finder melodien.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af liverpool91
Vi er bedre rustet end sidste gang vi mødte dem. Med aggers tidligere skade, oplevede vi duoen Carra og Skrtel når de er bedst.

Derudover ser det ud til at Tottenham er væsentlig svækket:
Tottenham injury news:

Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday´s win over Wigan with a hamstring complaint.Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable.
Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit.

Men vi er blevet løbet over ende på midtbanen, de sidste kampe mod Spurs. Og det er hovedsageligt Modrics fortjeneste.. Derfor foretrækker jeg også 4-5-1 med 3 centralt. Måske Henderson istedet for Adam, da sidstnævnte var helt væk i 4-0 tabet mod Modric og Co. Dog så vi eksempeler på at han kan finde Carroll imod Wolves.

Men med Tottenhams skader i mente, og at vi trods alt spiller på Anfield, er 4-4-2 imo ikke udelukket.
Skrevet af RedToTheBone
Nej jeg har ikke brugt navnet Red_Poppy
Boykot VM i Dubai
Skrevet af D.B.R. ©
?

Edit: Okay den vej rundt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Carlsen81
En blog omkring Gerrard som skipper for England. Læs:

http://thekop.liverpoolf…173471.html

En fin blog, men hvad jeg bed mærke i var primært denne udemærkede formulering fra forfatteren, der ramte lige plet:

Paul Scholes has an immense technical ability; Frank Lampard scores more goals from a midfield position; Wayne Rooney is capable of making genius look audaciously simple. But when you list the attributes that, combined, would make the ultimate modern player, all of those named above would lose marks in at least one category. Gerrard would not.

That is why Gerrard has won man of the match playing at right-back; why he can score 23 goals in a season spent largely on the right wing; why he won Football Writers´ Player of the Year operating as a second striker; and, most recently, why he can be asked to sacrifice his attacking instincts to perform in a holding midfield role during a Carling Cup semi-final against the league leaders.


Det er nemlig Captain Fantastic som vi kender ham. Og lad ham da bare blive Captain for England også :)
Jeg køber i hvert fald ikke argumentet, fra nogle LFC fans, at han vil tabe fokus på Liverpool ved at være skipper for England.
Skrevet af AlstrupLFC
Kunne bare være endnu mere fedt, hvis han også tørnede ud som kaptajn for England!
Skrevet af Not That Duncan
Gerrard er da uden tvivl en glimrende spiller - og jeg er med på, at bloggen her prædker for koret. Men altså:

But when you list the attributes that, combined, would make the ultimate modern player, all of those named above would lose marks in at least one category. Gerrard would not.

Gerrards spidskompetencer dækker ikke ligefrem den egenskab, der over alle definerer moderne midtbanespillere: Positionsspillet. Der er ligesom en grund til, at sangen refererer til hans evne til at tyre bolden over 40 yards og ikke styre spillet.

Skribenten har dog ret i, at han på mange måder minder om Bryan Robson. Gerrard ville således have været en meget moderne spillertype i 80erne.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det er tidsløst at være en komplet spiller.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
Skrtel har også spillet enkelte gode kampe som back, hvor det offensive bidrag har været overraskende godt, men det gør ikke Skrtel til en komplet forsvarsspiller, der kan veksle frit mellem at være en tung, jernhård tackler og en elegant Carragher Alberto.

Gerrard er højest umoderne i rollen som hårdtarbejde boks-til-boks-spiller - dels fordi det er en rolle, som i moderne fodbold er nærmest umulig at varetage, da den kræver utrolige lunger og hurtighed (plus altmulig andet), og dels fordi Gerrard altid har koncentreret sig om de offensive opgaver, og konstant har haft en mere defensivt orienteret spiller ved siden af sig, og da han peakede, havde han to. Det var da også tydeligt, at det centrale forsvar blev mere sårbart overfor dybdeløb centralt i banen, da Gerrard skulle omskoles til sin "naturlige" rolle under Roy. Rafa udtalte også engang, at når Gerrard mistede sin gennembrudsstyrke, kunne han fungere som angriber pga. hans afslutningsevner - en vurdering der jo lidt kontrasterer opfattelsen af Gerrard som den typiske britiske midtbanespiller, men som stemmer godt overens med Rafas vurdering af Gerrards defensive egenskaber.

Men Gerrard er moderne i den forstand, at han har fungeret som en slags inside forward/trequartista/central winger, der er i samme ånd som Spallettis falske nier isoleret set.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Startede Gerrard ikke som def. midt? Rafas udtalelser, som angriber hænger også sammen med Gerrards kropsstyrke. At Gerrard er meget stærk som afslutter, udelukker ikke at hans defensive kvaliteter er gode nok. Med stor sandsynlighed var det hvad Rafa ville belyse; hans offensive kvaliteter.

Gerrard er bare komplet, og kunne i princippet spille alle pladser godt. Alle pladser er varetager dog ikke alle forcer ligge meget, og derfor blev Gerrard placeret der hvor flest ting gør sig gældende, og hvor Rafa havde mest brug for ham. Og så havde Gerrard og Torres en fin forståelse for hinanden, og derved blev Gerrard placeret lige bag ham.

Det er tidsløst at være alsidig/komplet.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
Jeg mener da bestemt, at Gerrard slog igennem på midtbanen ved siden af Didi. Og fornylig har Gerrard da også tilkendegivet, at Didi betød, at han slet ikke skulle tænke på de defensive pligter, så det er jo aldrig en side af Gerrards spil, der er blevet udviklet i samme grad som den offensive. Gerrard er da helt klart bedre defensivt end spillere som Silva, Sneijder, Van der Vaart osv., men Didi, Alonso, Masch, Lucas og Momo var imø. bedre end Gerrard defensivt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Offensiv
Men det gør jo ikke Gerrard mindre komplet at der er andre, som kan spille en enkelt position bedre end ham. Carrol er også en bedre targetman, gør det Gerrard mindre komplet?
YNWA
Skrevet af Carlsen81
Det er da noget sludder at sige Gerrard ikke er en moderne fodboldspiller.
Derimod synes dette passende:

Det er tidsløst at være alsidig/komplet.


Når det handler om en spiller som Gerrard, er det svært selv at fremkomme med ord der beskriver ham retmæssigt. Det er der for mange følelser til.

Jeg vil dog citere:

Many modern footballers are winners; very few are heroes. And the saddest thing is that most of them wouldn’t know the difference.


Og dette er hvad som Gerrard lige præcis er. En helt. Når alt er mest sort, er han den leder som kan føre et hvert hold til sejr. Man har set det med Liverpool utallige gange, men også med England. Nogle spillere udstråler bare helt klar suverænitet, helt klar målrettethed. Som en slags aura. Som om man har kendt ham altid, og alligevel ikke, en person der ved præcis hvad han vil - og hvordan. Et spectrum.

At kunne vende enhver kamp, når modstander holdet føler sig mest tryg, det er hvad jeg vil kalde en moderne fodboldspiller. At det så kan forekomme på mange forskellige måder er jo bare til for at gøre kategorien "moderne fodboldspiller" mere vidtstrakt. Blandt andet er personlighed en vigtig egenskab hos mig, for den moderne fodboldspiller.
Skrevet af Fribytter
"Men det gør jo ikke Gerrard mindre komplet at der er andre, som kan spille en enkelt position bedre end ham. Carrol er også en bedre targetman, gør det Gerrard mindre komplet? "

Gerrard er ikke god i positionsspillet og især glipper markeringerne ofte. Det ligger ikke til GErrards spillemåde. De fleste moderne defensive eller balanceskabende midtbanespillere er god til netop det, og derfor er Gerrard ikke moderne i den henseende. Det er noget andet, der gør ham moderne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0