Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Det er alfa omega, at stammen på holdet bibeholdes, hvis der skal gøres nogen forhåbninger om at udfordre i næste sæson. De sidste mange sæsoner har der været store udskiftninger i truppen, så det kunne for en gangs skyld være rart med lidt ro på.

Ud med dødvægten, hold på profilerne, og byg på stammen. En venstre back mere og en central midtbane med noget pondus + et evt. profilkøb.
Skrevet af Sule12
Enig, vi mangler en venstreback. Jeg synes dog, at behovet er større i det centrale forsvar end på midten.
Skrevet af BernardRieux
Synes det begynder at se okay ud i midterforsvaret med Lovren, Matip, Sakho og Gomez. Ville sige at vores top prioriteter burde være en ny vb, en ny midbanemand (det må gerne være her, hvor pengene bruges) og en ny winger.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Smör40
En ny wing kunne snildt findes i Yarmolenko er han ikke også ved løbe sin kontrakt ud i Ukraine?

Mht Coutinho tror jeg bare at jeg er affundet med hvis vi skulle miste ham og dermed ville jeg ikke tage det så tungt hvis det skulle ske, så længe prisen er høj. Jeg stoler på Klopp og de spillere han vil have.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Lynild
Bernard,

Enig mht. forsvaret. Og vb og cm, selvfølgelig. De gode og etablerede bliver bare dyre. En ny wing kunne også være Markovic. Han var et kæmpe talent forrige år.
Skrevet af Petersea
Har Klopp ikke netop bevist at han kan skabe et slagkraftigt hold uden at han skal ud og købe spillere fra "øverste hylde"? Stammen er på plads og jeg synes Klopps fornemmeste opgave må være at få integreret de nye spillere hurtigt og hæve holdets bundniveau, kunne det lykkedes, så er Liverpool med den nuværende trup, IMO allerede et top 4 hold.
Der kunne måske også frigives midler til at forstærke sig forskellige steder, hvis man sælger Benteke og evt. Sturridge (Jeg tror simpelthen ikke Sturridge kan omstille sig til måden Klopp vil spille på og hans ego er simpelthen for stort til at sidde for meget på bænken!
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Lynild
Sturridge har da vist fin form, siden han blev klar igen og har haft et længere run end jeg mindes. Hans kvaliteter kan bruges på alle hold og spillede en central rolle de sidste to måneder, så det er noget fis, at Klopp ikke ser ham brugbar.
Skrevet af BernardRieux
Jeg ser personligt ikke det store lys i Markovic han vat okay på en uvant position i dele af 14/15, men har simpelhen været for meget skadet i år. Tør ikke rigtigt satse på ham til at konkurrere med Lallana, Coutinho (forhåbentlig) eller Firmino. Tror ikke han har en fremtid i klubben. Dog er det nok vigtigere med en vb og en cm.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Fribytter
Selvom jeg da godt kan se argumenterne for, hvorfor Sturridge ikke er den ideelle Klopp-angriber, så er han stadig den bedste angriber i klubben. Origi har ramt en fin form under Klopp, men det er stadig tydeligt, at han har en del at arbejde med som angriber. Især afslutningerne er ikke på et særligt højt niveau rent teknisk. Her er Sturridge ham direkte overlegen. Ings skal først tilbage fra en alvorlig skade, og så skal han vise, at de lovende takter fra før skaden var glimt af det niveau, han kan spille på. Hvis det ender med, at Ings og Origi presser Sturridge ud på bænken, så tror jeg heller ikke, at Sturridge accepterer det. Men det ville også være helt tåbeligt af klubben at lade den løntungeste spiller i truppen være bænkevarmer. I den situation tror jeg, at der er en fælles forståelse for, at Sturridge skal videre, og det kan jeg egentlig ikke se en grund til at problematisere. Spillere med ambitioner skal simpelthen ikke være tilfredse med at varme bænken.Jeg er heller ikke overbevist om, at Markovic har det, der skal til. Men jeg sidder heller ikke med en fornemmelse af, at Markovic nogensinde følte sig helt hjemme i Rodgers´ system. Det kan selvfølgelig også være ligaen, der har været en for stor mundfuld, men jeg synes, at han er en fin spiller at have i baghånden i sommerens vindue. Hvis Liverpool lander et af de store transfermål til offensiven, så kan Liverpool garanteret sende Markovic videre uden de store problemer, og hvis ikke den rette spiller er tilgængelig, så kan Markovic få chancen igen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Petersea
.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Hasse1983
Om vi har en top4 trup med nuværende spillere, også dem som kommer hjem fra lån, synes jeg ikke man kan fastlægge.
- Leicester havde ikke en Top4 trup, men endte øverst:)

Jeg mener dog, at vi har en trup med et hvis ikke stort så meget interessant potentiale, som jeg tror Klopp kan forløse.

Vi har ikke en plads hvor det virkelig sejler synes jeg - men alt kan selvfølgelig forbedres.

Vi er ikke blevet ringere på målmandsposten. Vi har nogle stærkere CB i Lovren og Sakho, som kom i gang under Klopp. De suppleres af Matip, og Gomez?
Clyne, og udskældte Moreno på backs. Moreno har jeg fortsat tillid til:)
Hende, Milner, Can, Allan på den centrale sammen med Alberto?
Coutinho, Firmino, Lallana, Ojo og Markovic på kanter og offensiv.
Ings, Sturrigde, Origi og Benteke på top.
Dertil nogle unge spillere, som har vist lidt i løbet af sidste sæson.

Jeg har sikkert glemt nogle, men det er i mine øjne et godt materiale, og jeg synes umiddelbart ikke at vi har stærkt brug for x antal spillere, når vi nu ikke skal ud i Europa.
Det ville være gavnligt med tillid i truppen og lade folk udvikle sig under Klopp.
Kunne være skønt med en sommer uden vi bruger 7-800 mill. på spillere til bredden.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Petersea
Der er vel ingen som betvivler at Sturridge har offensive kvaliteter, men der er vel heller ikke nogen der betvivler hans defensive mangler og dårlige attitude. Han var god sammen med Suarez (De fleste bliver bedre med ham som makker) og Suarez var fantastisk i genpresset, men der er ikke nogen Suarez i Liverpool mere.

@Lynild
Jeg er totalt uenig, når du siger han har spillet en central rolle de sidste to måneder. Jeg synes netop de sidste to måneder har udstillet hans mangler i Klopps system. (Til hans forsvar skal vel tillægges manglende kamptræning på højeste niveau)
Jeg håber da at Klopp kan præge ham i en positiv retning, så han også begynder at arbejde uden bold og lader være med at slå ud med armene konstant, for som nævnt tidligere fornægter jeg ikke hans offensive kvaliteter, men JEG TROR ikke at han er hverken nummer et eller to i Klopps angrebshieraki lige nu og han affinder sig ikke med at sidde på bænken halvdelen af tiden, derfor TROR JEG ikke han er Liverpool hele næste sæson.

Jeg håber han beviser at jeg tager fejl, men jeg tror aldrig vi får ham at se så god igen, som da hans angrebsmakker hed Suarez.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Fribytter
@ petersea

Sturridge er den tredjemest scorende angriber i PL i de to sidste sæsoner, hvis man ser på mål i åbent spil per antal spillede minutter. Kun Aguero og Costa har gjort det bedre. Der er i øvrigt ikke den store forskel på Sturridges målscoring, hvis man ser på målene scoret med Suarez på banen og målene scoret uden Suarez på banen. Spørgsmålet er ikke, om Suarez havde en enorm betydning for Sturridges målscoring, for det havde han ikke. Spørgsmålet er, om skaderne har taget toppen af Sturridges niveau, og pt. tyder det på, at Sturridge stadig er blandt de bedste målscorere i PL.

Sturridge With (Without) Suarez
Mins 3093 (3262)
Goals 24 (26)
Shots 139 (153)
NPG90 0.7 (0.72)
Shots90 4.0 (4.2)
Conversion 17.3% (17.0%)

Og så er Sturridge mindst andetvalget i angrebet. Det er kun Origi, der på nuværende tidspunkt kan tænkes at være foran Sturridge. Benteke er åbenlyst ikke, og Firmino er blevet foretrukket på en af pladserne bag angriberen, når enten Origi eller Sturridge har været klar. Ings aner vi ikke noget om pt..

Jeg har i øvrigt ikke et problem med attitudeproblemerne, så længe Sturridge fortsætter med at score, og der ikke er nogen synlige tegn på, at det går ud over sammenholdet og holdets præstation.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Totalt uenig? Manden er startet inde i samtlige Prl kampe, han kunne pga manglende kampform undtagen mod Everton og startede i Uefa cup finalen. Origi sad på pladsen men blev skadet (desværre). Hverken Firmino eller Benteke blev fortrukket. Delvis pga form men også hvad han står for - mål. 9 for 13 kampe hvis jeg husker korrekt.


Jeg forstår simpelthen ikke, at han er så upopulær. Slår ud med armene konstant - ser vi de samme kampe? Jo, Sturridge har attitude, vil vinde og har evnerne og bevidst om det, og hvis man hører post match interviewene, har han også et godt forhold til sine holdkammerater og roser Klopp og acceptere hans beslutninger. Selvfølge vil han gerne spille hver kamp og har så vidt jeg ved ikke sagt andet om bænkpladsen end han vil prøve at overbevise klopp om sit værd.

Folk skriger efter Suarez, der var en mega klam stodder, fuldstændig utilregnelig, og udenfor pædagogisk rækkevidde. Her har vi en spiller - med kant - men som er en gudsbenådet angriber med stort set alle værktøjer i rygsækken. For mig svarer det til at ville sælge Fowler, der i min optik var en større idiot end Sturridge. Der er vel ingen forhåbentlig ingen, der synes er en god ide?
Skrevet af Petersea
@Fribytter
Hvad med noget statistik på generobringer på modstanders halvdel - Hvis Firmino eksempelvis laver 12 mål og samtidig erobrer bolde 25 gange på modstanders halvdel, erobringer der fører til at holdet får nemme chancer og samtidig holder modstanderen fra at komme til målchancer. Hvad er mest værd, det eller at Sturridge laver 20 mål og mister bolden 10 gange så modstanderholdet får kontrachancer.
Er der statistik på hvor selvisk Sturridge har været med og uden Suarez?
Min pointe er at de mange statistikker som man kigger på isoleret og som er taget ud af den store sammenhæng ikke kan bruges til så meget.
Jeg fastholder at Suarez gjorde Sturridge bedre fordi han udover at han selv var farlig også lavede et kæmpe stykke arbejde uden bold, faktorer der gav plads og luft til Sturridge så han kunne præstere bedst muligt.
Jeg tror ikke Klopp har plads til "dovne" angribere, så derfor tror jeg Sturridge er til salg (hvis det rigtige bud kommer), hvis han ikke viser nogle andre takter end han har gjort foreløbig under Klopp.
Jeg vil gerne understrege at jeg ikke er Sturridge-hater jeg kan sagtens se at han er fantastisk på den sidste trediedel af banen med bold, men jeg er bare ikke sikker på at det er nok for Klopp.
@Lynild
Selvfølgelig skriger man på Suarez, manden er verdens bedste angriber fuldkommen uden sammenligning i øjeblikket og selvfølgelig skal man tage afstand fra hans syge bideri, men det ændrer ikke på at han er klasser over Sturridge.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Lynild
Ja, sorry det blev skrevet fra mobilen. Lidt hurtigt.

Fribytter siger det på en lidt anden måde. Hvis Liverpool vil til tops, skal der en målmaskine til, og de vokser ikke på træerne, er tit krukkede, underlige og gør bizarre ting.

Sturrigde er som Fribytter understreger en proven målscorer. Han snitter et halvt mål per kamp, godt og vel. Det er satme få, der gør det. Jo, han kan blive bedre, og han bliver bedre, hvis han kan holde formen, og noget tyder på, at Klopp kan holde ham på et stabilt niveau. Sammenspillet med de andre bliver jo også bedre, jo flere kampe de spiller.
Skrevet af Lynild
Sturridge scorede også mål i kampene uden Suarez, og flere vigtige mål end Suarez, der ofte fik stick for ikke at kunne score imod de store.
Skrevet af Petersea
Jeg håber da Sturridge kan blive den målmaskine vi alle hungrer efter, men han er simpelthen nødt til at steppe op på flere øvrige parametre, for det er ikke kun på antal scorede mål man måler en angriber i moderne fodbold.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Lynild
Petersea,

Ja, jeg beklager, men det er pudsigt, at du nævner Sturridges boldtab og Firminos genpres, men tag den seneste kamp imod Sevilla, hvor Firmino havde markant flere boldtab end Sturridge (og Coutinho med et af sine snart trademark boldtab foran egen box):

https://www.whoscored.com/Matches/1071454/Live/Europe-UEFA-Europa-League-2015-2016-Liverpool-Sevilla

Under chalkboard finder du nogle af de stats, du søger - bla. Loss of possession.

Det er fint nok, at flere af jer herinde mener, at manden er ugidelig osv, men der er ingen af os, der ved noget om det taktiske oplæg, og de enkeltes roller. Det er tolkninger og hearsay.

Sagen er, at der findes ikke en erstatning for Sturridge. Ikke en Liverpool bare kan gå ud og købe i hvert fald. Men selvfølgelig, Klopp kan have andre planer. Jeg har bare ikke andet end hørt ham praise Sturridges evner.
Skrevet af Petersea
Klopp priser også Bentekes evner - Det får han ikke mere spilletid af.
Det var nu mere for at pointere min holdning til værdien af netop alle de stats man kan finde at jeg skrev det med Firminos genpres m.m., som jeg skrev tidligere giver jeg ikke så meget for statistikker på enkelte parametre og jeg siger ikke de helt ubrugelige, men de fleste ting skal ses i sammenhæng ellers giver de tit og ofte et ensidigt og i mange tilfælde et forkert billede af virkeligheden, men jeg vil godt medgive dig at både Firmino og Coutinho spiller en lortefinale mod Sevilla, men det gjorde Sturridge også bortset fra den fine detalje ved målet, ud over det så synes jeg faktisk han viste sig fra sin værste side i anden halvleg, med sin opgivende attitude, men det var der vist en 5-6 andre der også gjorde sig skyldige i.

Du har så evig ret i at vi ikke kender de taktiske oplæg og kan kloge os ud fra en masse statistikker og ting vi i bund og grund ikke ved en skid om.

Uden at vide så meget om hvad der foregår på de indre linier i klubben er jeg dog mere fortrøstningsfuld med Klopp ved roret end jeg har været siden Bob Paisley! YNWA
Esbjerg fb Liverpool FC
annonce
0