Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Sorry, måtte dele.

BREAKING: Jordan Henderson will not vote in the EU Referendum, as he can´t manage to put a cross in the box.
Skrevet af Fribytter
Nej, det var godt nok en sløj omgang.

Jeg har det lidt sådan, at jeg ikke håber, at klubben køber spillere på baggrund af, hvordan de klarer sig til et EM. Derfor synes jeg heller ikke, at et EM skal være afgørende for Allens fremtid. Men han er ved at udvikle sig til lidt af en kultfigur.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sule12
Var der nogen af jer, der så første halvleg af Polen-Ukraine? Jeg så lige på livescore at ham Zielinski, der har været meget snak om, spillede de første 45 min.
Skrevet af Teqqaansi
Hvordan er jeres forventninger til den nye sæson, er i optimistiske?
Skrevet af BernardRieux
Er forsigtig optimist som altid;) Tror mine forventninger kommer til at afhænge af vores ageren på transfermarket, hvis Klopp får sine targets (Dahoud, Mane, Chilwell etc.), så tror jeg på en top 4 placering næste år og et eventuelt cup run. Er også spændt på at se om en pre-season med Klopp kan forhindre nogle af de mange hamstring skader, vi havde sidste år. På den anden side, hvis vi ender med at panik købe en Balotelli 2.0, frygter jeg lidt for de andre klubber og de historisk stærke managers der er i PL i år. Frygter også lidt at Klopp undervuderer springet fra Serie A (hvis vi altså køber Zielisnki) til PL.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Hasse1983
Jeg ved sgu ikke helt hvad jeg forventer.
På transfersiden har jeg ikke nogle forventninger, men mener til gengæld også vi har et stærkt nok hold, som er dækket fornuftigt ind over det hele.

Moreno har været voldsomt udskældt, men har nu fin tillid til, at han kan løfte sit spil i kommende sæson.

Vi har konkurrence på keeper.
Vi har et ganske stærkt centerforsvar, og en fremragende back i Clyne.

Can, Milner og Hendo på den centrale.

Lallana, Ojo, Markovic til noget kant.

Coutinho og Firmino på noget offensivt.

Sturridge, Origi, Benteke og ikke mindst Ings på toppen.

Jeg synes sgu det er fornuftigt, og jeg der kan altid købes bedre, men stort set alle udviklede sig under Klopp, og det tror jeg fortsat de vil gøre.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Mht. transfers har jeg ikke de store forventninger. Bortset fra Hector og Götze synes jeg, at transferemnerne er lidt halvsløje.

Jeg har tidligere skrevet, at man skal holde fast i stammen, der bør som Hasse også skriver være stærk nok til at udfordre, måske med en-to signings mere. Og så komme af med noget af dødvægten.

Målet bør som minimum være Europa, og måske en pokaltitel alt afhængigt.
Skrevet af Lynild
Jeg gklder mig i øvrigt til at se, hvordan Ings og Gomez falder til, og om Ojo og Ibe kan bygge på, og om Flannagans krop kan komme tilbage til tidligere storform.
Skrevet af Fribytter
Det fungerede jo ret godt for Klopp i Dortmund at hive relativt ukendte spillere ind og integrere dem hurtigt på førsteholdet. At gøre det i Liverpool er selvfølgelig noget lidt andet, og det er jo langt fra givet, at komiteen er i stand til at gøre det ligeså godt som Dortmunds sportslige ledelse. Men det er vel bl.a. Klopps evne til at udvikle spillere fra mindre ligaer, der har gjort, at han har fået jobbet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Og så synes jeg, at Sturridge og Coutinho er et niveau over alle andre. Hvis de to mangler, så risikerer Liverpool at se ganske ordinære ud. Can og Firmino har vist lovende takter under Klopp, men stabilitet har de endnu til gode at demonstrere. Og så er der en masse spillere, som helt klart er gode nok til at være en del af noget stort, men som hver for sig og sammen ikke kan løfte holdet. Lallana, Milner, Henderson, Lovren osv. er fine spillere, men de er ikke profiler, der løfter holdet. Chancerne for topfire hviler på et alt for spinkelt grundlag.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BernardRieux
Synes egentlig at vores trup isoleret set er fin - reelt et mere komplet hold end i 13/14 ekskl.. Synes problemet ligger i at vi mangler en profil i Gerrard/Suarez klassen, vores store stjerner Coutinho, Firmino og Sturridge er alle sammen for svingede i deres præstationer og Hendo, løbevillig som han er, har måske reelt ikke niveauet til at dirigere spillet for et top hold.

Det er nok svært at købe en mega profil, så synes at det er fint vi prøver en kombination af lidt større gambles (Zielinski) og mere etablerede spillere (Mane etc.). Det er dog et problem, når det lader til at vi ikke kan lande vores "main targets", hvilket jo komplicerer det at få flere profiler på holdet. Tror vores bedse chance foren god sæson er at drive fordel af alle de nye managers +ingen ekstra kampen samt håbe på at Klopp kan lave et mirakel og overtale Mario Gøtze til et skifte.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Khankar
Helt enig, Fribytter.

Klopp kan dog starte med at sparke noget stabilitet ind i forsvarsspillet. Alt for mange sejre er gået tabt som følge af koncentrationssvigt i forsvaret. På midtbanen kan man håbe på, at Can kan bygge videre på sit spil, især frem ad banen, men i første omgang skal han også være mere stabil. Lallana blev meget mere tydelig efter Klopps ankomst. Her til EM kan man dog se, hvorfor jeg tror, han aldrig bliver det helt store hit i Liverpool. Hans slutprodukt er simpelthen for ringe, og det er ærgerligt, da han ofte gør et rigtig godt forarbejde. Firmino gjorde det rigtig godt med tanke på, at det er hans første sæson. Dog forsvandt han lidt mod slutningen af sæsonen, men tror på at han stille og roligt bygger på. En god pre-season for ham kan blive guld værd. Coutinho behøver jeg ikke snakke så meget om, og Sturridge skal holde sig skadesfri. Jeg er mere bekymret for Henderson og Ibe, hvor især Ibe gik HELT i stå trods mange lovende takter.

Jeg kan godt forstå, hvis man kigger på en spiller som Mané. Ham, Coutinho og Sturridge kan udgøre en slagkraftig duo.
Skrevet af Paz
Jeg proever med en profil her paa bold efter at have luret lidt paa sidelinjen.

Jeg har vaeret saerlig interesseret i Liverpool-traaden eftersom jeg som jer andre herinde er saerligt glad for netop LFC. Saa her vil jeg nok primaert vaere at finde.

Der er flere interessante emner som er blevet taget op herinde inden for de seneste uger og i agurketiden er det selvfoelgelig eventuelle transfers den ene og den anden vej, og fremsynet mod foerst pre-season og dernaest saesonstart som ligger lige for. Altid spaendende at foelge, isaer hvis man kan evne at filtrere i alt det bullshit som bliver udloest i forbindelse med spillerhandler.

Et andet emne som jeg har set er blevet beroert sporadisk baade her og i andre traade i forbindelse med den igangvaerende EM-slutrunde er vores kaere kaptajn, som fik en kamp for nylig for England og alt efter hvor man kigger kan man finde vurderinger fra alt fra det haeslige til det middelmaadige. Jeg havde desvaere ikke selv muligheden for at se kampen, men faldt over denne artikel som jeg synes giver et glimrende perspektiv paa hvordan jeg ogsaa oplever mange generelt vurderer Henderson:
http://www.thisisanfield.com/2016/06/jordan-henderson-uncool-ridiculed-criminally-undervalued/

"Henderson performed well for England on the whole (yes, his set-pieces were awful) but still an absolute barrage of abuse came his way."

En klassisk eksmepel paa den tendens der er til at nedgoere og nedvurdere Henderson, isaer hos modstander-fans, men saamaend ogsaa hos Liverpool-fans som saagar ser stoerstedelen af hans kampe. Glemmer man hurtigt, kan man dog godt have faaet denne saeson galt i halsen som ingenlunde har vaeret imponerende fra hans side, men jeg tillader mig dog at konkludere at op til flere skader har haft en stor paavirkning paa dette. De to foregaaende har derimod vist, hvilke kvaliteter han besidder og ikke mindst hvilken karakter han er, som harmonerer meget godt med det billede paa en kaptajn som jeg oensker i LFC.
Som overskriften paa artiklen ogsaa indikerer er han ikke nogen specielt sexet spiller - spoejs loebeteknik og ingenlunde nogen spansk elegantier. Han er ikke den nye Xabi som vi har savnet lige siden han forlod os. Og som anfoerer maa han selvfoelgelig ogsaa nyde sammenligninger med Captain fantastic, hvilket selvfoelgelig fra start er helt umuligt at leve op til og ikke specielt relevant. I hvert fald ikke paa det fodboldmaessige plan, hvor der selvfoelgelig er et stykke op, men hvis man ser paa Henderson som anfoerer, mener jeg han paa mange maader minder om Gerrard - leader by example. Fandenivoldsk, arbejdshest og vindertype. Romantisk anlagt er jeg selvfoelgelig ogsaa svaert begejstret for den udvikling han gennemgik fra at vaere the dark horse ingen troede paa, ej heller klubben, til paa mange maader at vaere en Liverpool-profil og nu ogsaa vaerdig arvtager af armbindet fra Mr. Liverpool.

"The Liverpool captain completed 91 per cent of his passes on Monday, created four chances and saw two well-struck goal-bound efforts blocked desperately by Slovakian defenders."
Og det paa trods af alle de raedderlige indlaeg hans eftersigende skulle have lavet?

I forhold til hans fodboldmaessige kunnen ser jeg, ligesom artiklen, gang paa gang undervurdere ham. Hvis man mener at Liverpool mangler en midtbanespiller som for alvor formaar at styre tempo, sprede bolde og saette spil op, er jeg enig i at Henderson ikke er den ideelle til det job. Som sagt, han er ikke den nye Xabi. Det betyder dog ikke at han er saa haabloes til den del af spillet som det ofte bliver gjort til, han er saamaend ganske ferm paa bolden og jeg vil gerne se hvordan ham og Emre Can kunne udvikle et samarbejde henover den naeste saeson, saerligt i forhold til den problematik. Maaske kunne denne rolle endda i hoejere grad placeres paa skuldrene af Emre Can og saa kan Henderson bruge flere kraefter paa de ting han i forvejen er virkelig god til og som artiklen ogsaa naevner: Utrolig dygtig uden bold til at finde plads til sig selv og skabe den for andre. Hans bevaegelighed er eminent. Og selvfoelgelig ogsaa med hans evne til at daekke store rum, som er ideelt i Klopps system og den lignend type fodbold, som vi skal finde tilbage til fra saesongen 13/14 - uden Suarez, men med Klopp ved roret.
Derudover skal man ikke undervurdere hans blik for spillet og hans evne til at vaere kampafgoerende, saerligt med sine skarpe pasninger og assist. Han skal dog gerne bygge paa i forhold til egne scoringer. Husker et par faele afbraendere fra den netop overstaaede saeson.

"He has more assists than any English player over the last three years – not bad for a player who “just runs around” – and Liverpool often look more of a force with him in the team."

Ud fra det, kan man sagtens argmumentere for at Hendersons fodboldsmaessige egenskaber er med at til at traekke Liverpool i den rigtige retning i forhold til top-4, maaske ikke paa linje med Coutinho og Sturridge, men han er for mig at se en "force", naar han altsaa er i topform. Mit stoerste spoergsmaalstegn er hans skadesfrekvens fra denne saeson som er bekymrende. Er han kommet igennem dem, er jeg ikke i tvivl om at han bliver et stort aktiv i denne kommende saeson.

"The Liverpool skipper will never be my favourite player, and he will never be a young Liverpool supporter’s idol, but he deserves better."

Jeg er maaske heller ikke saa ung endda, og for mig er Henderson, udover at vaere en glimrende fodboldspiller, en fremragende repraesentant for Liverpool og derfor vil han for anden gang vaere at finde bagpaa fra starten af den nye saeson.

Skrevet af Paz
Hvad angaar spillerhandler er jeg ogsaa en af dem som godt kunne taenke mig at se hvad Mane kunne drive det til under Klopp. Hans raamateriale er imponerende. Hurtig, maalfarlig, god teknik, sublime driblinger, utrolig kropsstaerk og eftersigende ogsaa med en vis arbejdsradius, naar det kommer til det defensive. Og har tilpasset sig fint til PL. Stoerste svaghed skulle vaere at han kan falde lidt ud af kampene, men maaske Klopp er den rette til at arbejde lidt paa det mentale.

Vi mangler hurtighed, i hvert fald nogle der kan forstaa at udnytte hurtighed paa en anden maade end Jordan Ibe har laert hidtil. Derfor er Mane´s kvaliteter ogsaa langt mere efterspurgt end det Götze eventuelt ville kunne tilbyde. Götze skal vaere velkommen til en udsalgspris paa 200 millioner kroner (til gengaeld vil han nok ikke vaere helt billig i loen), men i Firmino og specielt Coutinho har vi allerede lignende typer.

Vi skal have en ny venstreback. Eller i hvert fald et alternativ til Moreno, som jo har alt for mange defensive blundere og alt for upaalidelig (stadigvaek en smule bitter over den maade han naermest egenhaendigt fik oedelagt anden halvleg af EL-finalen, bevares, resten af holdet og den mentale reaktion var heller ikke just opmuntrende). Jonas Hector, som vedholdende rygter jo melder os interesseret, har leveret ganske solidt i Tysklands kampe til EM, synes jeg. Ganske aktiv offensiv, og bundsolid defensivt, paalidelig. Har selvfoelgelig heller ikke vaeret saa udfordret endnu, men det ser lovende ud.

De to ovennaevnte er de vigtigste positioner at faa styrket som jeg ser det. Dernaest kunne man godt overveje at investere i den spilfordelende midtbanespiller, hvis Klopp ikke mener man kan finde det i hverken Henderson eller Emre Can. Dahoud lyder spaendende ud fra det jeg har laest, men har aldrig selv set en kamp med ham. Kunne selvfoelgelig ogsaa vaere interessant med et mere etableret navn. Ved dog ikke hvem der kunne vaere realistisk her.

Faar vi disse 2-3 signings paa plads, gaar jeg optimistisk ind til den nye saeson. Bliver spaendende at se hvordan Klopp faar sat sit praeg henover sommeren.
Skrevet af Thy87
Velkommen til Paz :-) Altid godt med nye brugere og perspektiver.

Jeg er mere optimistisk omkring naeste saeson end laenge - efter traenerskiftet midt i den netop overstaaede saeson synes jeg der har vaeret fremgang. Klopp har en bestemt maade han onsker at spille, og det tror jeg vil hjaelpe til at give spillerne den ro til at udvikle sig individuelt og som en gruppe - ikke som i den sidste tid under BR hvor spillerne fra kamp til kamp blev skiftet rundt paa pladser og forskellige makkere osv.

Med hensyn til transfers ved jeg ikke hvad jeg skal haabe paa. Vi har desvaerre ikke europaeisk at lokke med, saa skal der en stor profil signing til vil det udelukkende blive paa Klopps tiltraekningskraft og om hvorvidt de tror paa projektet i Liverpool.

Uanset tror jeg paa at Klopp kan faa meget ud af den nuvaerende trup - og han har da ogsaa vist at han kan udvikle spillere og faa dem til at steppe op. (Origi, Lovren, Firmino) Og samtidig holde Sturrigde skadesfri laengere end 2 kampe! Saa jeg tror der er grund til optimisme.
Og med Ings og Gomez paa vej tilbage fra skader og maaske en Markovic der kan blive en del af projektet ogsaa ser det spaendende ud (jeg haaber personligt Markovic faar og giver det chancen for jeg synes han i glimt saa rigtig spaendende ud)

Jeg haaber og tror vi kan spille med om top 4 naeste saeson, men lad os se hvor vi - og de andre klubber - staar naar vinduet lukker. Det er meget svaert at spaa om pt synes jeg.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Teqqaansi
Velkommen til Liverpool FC tråden Paz!
Mht. artiklen om Henderson, må jeg indrømme jeg godt kan have det på samme måde om ham, som der bliver beskrevet. I en tid med fifa, football manager, sociale medier osv. er han altså bare ikke særlig sexet, så at sige. Men jeg respekterer hans udvikling gennem årene, fra at være et ungt talent til at blive en etableret spiller, endda anfører. Det kræver en del og er self. fortjent. Og jeg synes også han har vist gode takter som leder ( eneste undtagelse for mig var den der akavede frisparkssituation/straffe med Balotelli sidste år, hvor han "bare" overgav bolden til Balotelli ). Nå det er sagt så er min eneste rigtige kritik af ham er, at han ikke er der når det er vigtigst dvs slutning på sæsonen. Vi så jo tydligt hvordan holdet faldt sammen i 13/14 efter Hendo ikke kunne spille. Har det lidt på samme måde om i år. (Er der ikke også noget med han har en kronisk ankel skade?)
I forhold til transfers har jeg lidt en hul fornemmelse, en der fortæller mig at vi kun kommer til at gå efter unge spillere og vores marquee signing bliver Sadio Mané. Nå det er sagt, så støtter jeg og tror på Klopp ved hvad han fortager sig. Og er tilfreds hvis han har fået de spillere han har lyst til.
Min forventning til sæsonnen er CL pladser (kommer imo meget an på transfers) og er parat på at blive postivt blæst væk ;)
Skrevet af Stef-LFC
Det lyder som om, at det efterhånden kun er et spørgsmål om tid, før Mané bliver den næste signing.
Skrevet af Smör40
Jeg har det sån lidt ja Mané er go men er han 30m£ go? Jeg vil tro vi ku få meget for de penge hvis de lige kiggede andre steder end til sydengland, det er selvfølgelig en hindring at vi ikke har europæisk på programmet næste år men alligevel.

Jonas Hector måtte de meget gerne announce efter EM.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Slettet(321402220608)
Hector er ikke en Klopp back, han er helt fraværende offensivt.
Skrevet af 6116
Har det på samme måde som dig smør 30 lyder lidt for meget og er han overhovedet en forbedring eller er han mere samme niveau som Lallana, Firmino (og under) Coutinho?
Markovic er også på vej tilbage og ham var de meget glade for i Fenerbahce som nok tyder på at han har gjort det fint nok.

Lad os se hvad Klopp vil gøre. Måske skiftes mellem ham og Studge?
annonce
0