Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Selvfølgelig er det fedt at have Sakho tilbage. Samtidig siger man lidt what the actual fuck??

Ingsy virker klar. Lover godt for ham.
Skrevet af 6116
Lækker mål. Liverpool spillerne ser ud til at hygge sig på banen
Skrevet af Lynild
Nu fik jeg kun set 2. halvleg, og selvfølgelig er Tranmere ikke direkte målbart, men jeg synes, at der var et par af de unge, som viste sig godt frem, blandt andet Woodburn og Alexander-Arnold. Kan forstå, at Brannagan og Ejaria goså gjorde god figur.

Ings og Markovic virkede oplagte, så det bliver spændende at se, hvad de kan få ud af pre-season. Markovic kunne være overraskelsen næste sæson og se frem til spilletid, hvis Ibe skulle blive solgt.
Skrevet af Hasse1983
Jeg er fortsat af den overbevisning, at vi ikke bør købe flere spillere i øjeblikket, i og med vi har så lovende unge spillere, som vi så lidt til sidste sæson, ligesom man fik en lille bitte smagsprøve på nogle igår.
Vi har trods alt kun 3 turneringer i år, så med den nuværende førsteholdstrup mener jeg vi er dækket godt ind, samtidigt med der kan gives mulighed til nogle fra acedemiet.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Stef-LFC
Jeg er enig langt hen ad vejen, men jeg synes stadig, at der som minimum mangler en vb, der kan give konkurrence til Moreno, og meget gerne en, der er bedre. Jeg har ikke den store fidus til Brad Smith.

Derudover ser jeg gerne en midtbanemand, hvis Allen og/eller Lucas søger væk.
Skrevet af maarkap
Tillykke med Højbjerg! Hvis han får noget fast spilletid, skal han nok blive en gevinst for jer.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Halil
Tak
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hænning
Hehe, Maarkap. Joke? Selvom Southampton spillere ofte ender i Liverpool på et eller andet tidspunkt, så er det måske lige hurtigt nok at sige tillykke.
KROENKE RAUS!
Skrevet af haraltidret
Ja det kunne være man skulle sætte penge på at Højbjerg bliver solgt for det dobbelte til Liverpool til næste sommer ;-)
Skrevet af maarkap
@Hænning

Jeg tænkte bare at jeg ville være den første til at gøre det, i stedet for at vente 1-2 år hvor det bliver officielt ;)
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Lynild
Eller Spurs. Men ja, det kunne da være fedt med en dansker i ´Pool igen. Der er bare ikke mange, der er gode nok til at spille sig på lige pt.
Skrevet af Lynild
Fedt at EM er overstået! Så er der lige en lange ventetid, men heldigvis har vi Silly Season. Venter på rygtet om CR7 tikker ind.
Skrevet af Fribytter
Nogle ret interessante detaljer i Sakhos dopingsag - WADA fremstår ikke sådan synderligt tjekket. Hvis skribenten har ret i, at sagen ikke bare (længere) handler om, hvorvidt Sakho har taget et forbudt stof, men også om at WADA ønsker genrejsning, så er sagen nok ikke slut endnu.

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/07/11/liverpools-mamadou-sakho-facing-fresh-legal-battle-over-doping-v/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Vil Sissoko være et fornuftigt køb trods pris på 35 mill?
- må indrømme jeg ikke helt er sikker på, men er han ikke en "6´er" på banen.
I så fald vil han vel være en spiller til start-11´eren eller én der kan presse Can seriøst?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af bendixboogie
@Fribytter, Jeg havde godt læst en artikel med en lignende konklusion.

Stoffet som han er testet positivt for findes slet ikke på dopinglisten, men WADA mener at stoffet svarer til en sammensætning af stoffer som finds på listen. Desværre, for alle involverede parter, viser det sig at de ikke har et videnskabeligt grundlag for den konklusion.

Selv om det er dumt at tage den slags stoffer, hvor der altid vil være en risiko for at indtage noget man ikke havde styr på, må Sakho godt nok være bitter over sagens udvikling.

Det efter hvad man har kunne læse omkring sagen, virker det ikke til at de har en særlig god sag såfremt de vælger at anke. Man må håbe de tager de hak I tuden det må give, og så lader Sakho komme videre med sin karriere.
Skrevet af Sule12
Jeg kan ikke se Sissoko som 6´er. Han er meget mere dynamisk og I mine øjne en felt til felt spiller. 35 mio. er også alt alt for meget. Ville værej fin squad player til 15 mio.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Sisokko skal vi ikke røre med en ildtang, han er slet ikke god nok og der er også en grund til fans i Newcastle gladeligt ser ham smutte.
Skrevet af Geddar , moderator
Sissoko har aldrig nogensinde været 6´er, Hasse.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Sissoko har aldrig nogensinde været 6´er, Hasse.

JOHO! - Og den bedste af sin slags i et tidligere managerspil.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Khankar
On another note, Ibe smutter formentlig til Bournemouth for £15 mio, hvor Liverpool samtidig får en tilbagekøbsklausul i hans kontrakt.
annonce
0