Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Khankar
I hvilke tilfælde er det muligt at rive en spillers kontrakt i stykker? Jeg tænker på Balotelli. Klopp vil ikke have ham, men det er også svært at afsætte ham til en anden klub. Her tænker jeg, at der må være muligheder for at klubben kan ophæve kontrakten, hvis klubben absolut intet perspektiv ser i ham.
Skrevet af Lynild
Khankar,

Det kan man sagtens. Mod kompensation formodentlig, og Balo har en god konktrakt og en igle af en agent, så det kunne blive dyrt, mere end et evt. tab ved en transfer.
Skrevet af Lynild
Holdet ser rigtig fint ud, men med Moreno på den venstreback, er jeg bange for at vi igen i år ikke kommer til at være med fremme hvor det gælder. Vi er nødt til at hente en sikker defensiv back, som kan bruges i kampe mod de større hold. Jeg håber selv meget på Hector. Der er også snak om De Sciglio fra Milan, men han er lidt den samme type som Moreno, bare lidt bedre defensivt. En ordentlig venstreback vil gøre underværker. Mit bud på stærkeste start 11´er må være:


Nu har jeg kun set highlights fra Roma-kampen, men Milner virkede til at have gået godt med offensivt. Vil dog hellere have en decideret venstreback og er i forlængelse meget uenig i, at De Sciglio og Moreno skulle vare samme type. Den unge italiener var fast mand til EM og så bundsolid ud defensivt samt han kom godt med frem. I Milan hvor han spiller i en flad 4-back kæde, har han spillet mere eller mindre fast de sidste sæsoner, trods skader (de har været hårdt ramt på backpladserne mht. skader) og er vel ret beset anset for at være en af de bedre backs i Serie A og var rygtet til Juve tidligere på sommeren.
Skrevet af Genne
Kunne man forestille sig, at Klopp har tænkt sig at spille med Klavan på venstrebacken i de kampe hvor der skal lukkes ned, og så bruge Moreno i de kampe hvor det forventes at Liverpool vil dominere?

Bare en tanke...
Skrevet af Hasse1983
Genne, tja han er venstrebenet.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Khankar
Lynild

Okay, det er selvfølgelig rigtigt, at Balo skal have kompensation, men det må dog være nogle vilde aftaler i den kontrakt, hvis det bedre kan betale sig med en transfer med tab til følge.
Skrevet af Lynild
Khankar,

Jeg tænker mere på, at Raiola er en hård negl og kendt for at sikre sine klienter rigtig gode betingelser, men ellers er jeg enig med dig i, at man bør finde en måde, hvorpå Balo kan komme videre uden for megen frem og tilbage.
Skrevet af Sule12
Med tanke på at Flanagan udlejet og vi ingen backup har til højre back, så skal vel hentes minimum en back. Enten en, der kan spille I begge sider eller en til hver.
Skrevet af Kissinger
Long shot og alt det der... Men hvad med Oscar Wendt til venstre back?! Han gør det godt i Tyskland og besidder en masse af de styrker, god i presspil, hurtig og løbestærk, som vi kan profitere af. Desuden er han vanvittig god i pasningsspillet og har nogle gode indlæg. En svensk Nathaniel...

What`s the matter Harry?!
Skrevet af 6116
Lækkert at være foran 1-0 i første halvleg, ville være godt at vinde imod Barca inden sæsonen starter. Mane er for vild
Skrevet af Liv'pool
Velkommen til Engelsk genpres!
Skrevet af bendixboogie
Barcelona er ved at få Klø! De har slet ikke været til stede i anden halvleg.
Mane ser godt nok god ud!
Skrevet af Stef-LFC
Svært ikke at blive en smule optimistisk, selvom det bare er en træningskamp.
Skrevet af 6116
Mane spiller virkelig som en spiller der har været i klubben i flere år og sådan har det set ud mere eller mindre hele pre season
Skrevet af Slettet(290057222105)
Den sejlede jo lige over. Flot mål.
Skrevet af Stef-LFC
Fremragende headet ind af Grujic.
Skrevet af Lynild
Kissinger,

Augustinssons agent var tidligere ude og sige, at der var interesse fra England, bla. Liverpool, til hvorfor Ludwig ikke var rykket til en mindre serie a klub eller hvad det var. Tror dog springet kan være for stort, selvom både han og Wendt har høj europæisk klasse.
Skrevet af Mainy
Synes det er fuldstændig absurd at spille to kampe på 2 dage, når man skal i gang med PL om en uge... Nu er Grujic skadet og lad os da håbe, at der ikke kommer flere!

Så er vi allerede presset på skader inden sæsonens start.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af 6116
Grujic skadet?! :(
Det er ikke engang 2 kampe på 2 dage. De spillede mod Barcelona for under 24 timer siden. Synes det er for meget.
Skrevet af Bosse1983
Nu er det jo ikke betydende kampe, man kan stille med de man vil, skifte hele holdet og bede spillerne disponere. Starteren peger da også på, at reserver får lov at vise hvad de kan.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0