Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(321402220608)
det ligner en 4-4, men et point er godkent på emirates
Skrevet af Foxy
Det er det jo så ikke efter at have ført 1-4....
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
nej de SKAL vinde den her
Skrevet af Stef-LFC
Er ikke i tvivl om, at den bliver smidt nu. Det er så meget Liverpool at lade sådan noget ske.
Skrevet af jomic...
Argh. Kom nu med lidt koncentration.
Skrevet af Sheiko
Hvor er jeg glad for den bold Liverpool spiller. Knuselsker den.

Især fordi Coutinho og Mané har givet gode point til PL manager.
Skrevet af Smör40
Jeg hader det her det så irriterende typisk Liverpool.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Hasse1983
Den blir 3-5, 4-4 el 5-4.... Hader det...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Benzo
Neglene er bidt helt ned, hvorfor fanden skal de lukkes ind i kampen, hvor fanden har dommeren 5 minutter fra, fløjt nu for fanden den kamp af..
FCM Liverpool
Skrevet af pøllese
Dommeren er så irriteret på Liverpools tidstræk at han glemmer at fløjte frispark til dem
Skrevet af Hasse1983
Vigtigt med tre point og så mod en top-4 kandidat!:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af KriminalisLFC
Puha, det blev mere spændende end man troede, da vi kom på 4-1. Men skønt at starte sæsonen med 3 point, og så flot offensiv fodbold i anden halvleg. Må håbe at defensiven ser markant bedre ud, når afstemninger mellem Klavan og de andre nye er på plads.
YNWA
Skrevet af jomic...
Det holdt hårdt, men flot sejr og massere defensive hjerneblødninger i begge ender.
Skrevet af Fribytter
God pulstræning.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Ok, indrømmet. Jeg var tæt på at jinxe den. Men jeg tror sjældent, at Liverpool vil møde en mere effektiv modstander end Arsenal. De scorede jo praktisk talt på alle chancer (ironisk nok pånær straffesparket).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det var godt nok noget af en omgang. De sidste 15 føltes som en evighed.

Helt fantastisk præstation af Mané.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Paz
Klassisk Liverpool fristes man til at siger. Fantastisk fodbold og rædderligt forsvarsspil. Virkelig vigtigt at vi alligevel står med de 3 point og formår at holde hovedet koldt i sidste ende og ikke mister det fuldkomment som det er sket for mange gange før. De kommer trods alt ikke frem til det helt store de sidste 15 minutter.

Men heller ikke første gange vi leverer sådan en vanvittig kamp, det giver nok et bedre fingerpeg om hvor vi står efter kampen mod Burnley i næste uge.
Skrevet af Paz
Og som ekstra bonus må man formode at Klopp er kommet nærmere en erkendelse af at der købes en stærk venstreback til at udfordre Moreno. Jeg er med på at han ikke er direkte skyld i målet, men der kan ikke være nogen diskussion om at han er en evig liability. Det er virkeligt uhyggeligt.

Skrevet af Fribytter
Det, jeg ikke kunne lide ved kampen, var, hvor usammenhængende det hele var i første halvleg, og hvor let målene blev indkasseret på et tidspunkt, hvor Liverpool var bedst i anden halvleg.

Det, jeg godt kunne lide, var, at to af scoringerne var ægte Klopp-mål, og de to andre vidnede om høj individuel klasse. Og at Arsenal ikke kom frem til ret meget ud over målene, og at Liverpool faktisk var i kontrol ved 3-4. Ja, og selvfølgelig at det lykkedes at vinde på Emirates.

Alt i alt mindede kampen meget om en topkamp fra sidste sæson. DEn store test bliver, hvordan Klopp håndterer de mindre hold.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Og en stille tak til Wenger, ej at forglemme. Tror med MM fra start var det en anden kamp. Kan også have lidt ondt af dem, at de ikke fik en godt bud på Ramsey, synes bestemt ikke at han passer ind i deres spil.
annonce
0