Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(321402220608)
Lidt sent med den sidste udskiftning, denne kamp kunne vi sagtens have vundet hvis vi havde satset lidt mere.

Men 1 point er acceptabelt.
Skrevet af Mainy
ueffektiviteten koster 2 point.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Hasse1983
Hmm... Wijnaldum har jeg ikke noget skidt på?
1-1 er vel ok, men man sidder alligevel skuffet tilbage.
Forsvaret så generelt godt ud idag og vores offensiv kan sgu en masse. Jeg er fortrøstningsfuld:)
Fuck det... Ny kamp i næste weekend!!
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(321402220608)
Clyne og Milner ser meget skidt ud på målet.

Clyne har været impliceret i 2 scoringer imod os i PRL.
Skrevet af Stef-LFC
Godkendt resultat, men bittert da tre points helt klart var up for grabs her. 4 points i de første tre kampe var egentlig meget forventeligt med de to svære udekampe. Ikke prangende, men heller ikke sådan helt forfærdeligt sådan samlet set, selvom den ene kamp var en skændsel.
Skrevet af D.B.R. ©
Øv, at vi ikke hiver en sejr med hjem.

14 dages pause, og mestrene gæster Anfield.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA81!
Hmm... Wijnaldum har jeg ikke noget skidt på?


Liverpool Echo deter Ikke din mening. :)

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/tottenham-1-1-liverpool-player-11808492

Forstå mig ret - han spiller i mine øjne en acceptabel kamp indtil det 60. minut, hvorefter jeg tæller en håndfuld gange hvor han enten mister den på egen banehalvdel med farlig situation til følge, eller bliver spillet rundt om på en Spurs kontra. I mine øjne så han færdig ud, og jeg havde gerne set Lucas på banen i stedet, enten som 1 til 1 erstatning, eller med positionsbyt i forhold til Hendo.
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af Fribytter
Fire point efter de første tre kampe er vel acceptabelt. Men det er selvfølgelig lettere skuffende, at det kun blev til et point imod Burnley og Spurs efter sejren på Emirates.

Det positive igår var presspillet og den defensive præstation. Matip spillede ganske godt. Han lavede ikke nogle deciderede fejl, og hans clearinger fandt påfaldende mange gange en holdkammerat og røg stort set aldrig lige hen til en Spurs-spiller. Det var forfriskende i forhold til, hvad vi har været vant til, at Skrtel, Sakho og Lovren har disket op med. Matip gik også godt med i det opbyggende spil, men de lange afleveringer var lidt for upræcise, hvilket er en smule paradoksalt, når clearinger ofte var gode. Jeg tror, det bare handler om, at han skal have lidt kampform og rytme ind i sit spil. Han har dog ikke prøvet The Andy Carroll-experience og med et blive knust og få knust selvtilliden og troen på egne evner i en luftduel. Jeg er lidt spændt på, om han har fysikken til at modstå trykket uge efter uge. Kane gider jo åbenbart ikke spille fodbold i sommermånederne, og Janssen formåede højest at være en smule distraherende, så det var ikke det bedste pejlemærke.

Hvad er ideen i øvrigt med den nye linje ved hjørnespark? En spiller begår en forseelse imod en anden spiller, men i stedet for at fløjte for noget, så stopper dommeren spillet og beder spillerne om ikke at gøre det igen? Vertonghen var jo klar på at springe op på ryggen af Matip, hvis ikke han havde lagt sig ned på et hjørnespark i første halvleg. Dommeren ser det. Og tager lige en snak med spillerne...

Og så var Mane jo til tider ustyrlig igen. De siger, at de dårlige kampe kommer på et tidspunkt, og igår løb han også tør for kræfter til sidst, og fejlene sneg sig hurtigt ind i hans spil. Men indtil da så er det bare med at få det maksimale ud af ham. Han kunne dog let være blevet udvist, og det havde selvfølgelig ændret indtrykket af ham. Han kan miste hovedet, og jeg husker stadig en helt tåbelig udvisning imod Liverpool, hvor han i overtiden laver en meget voldsom stempling ude ved sidelinjen og får direkte rødt. Igår kom han, som jeg ser det, dog blot for sent i 2-3 situationer efter det gule kort, og det var ikke sådan, at han stoppede gode kontramuligheder. Det kan sagtens forsvares, at han ikke blev udvist. Fra Manés synspunkt - og fra klubbens - skal han bare helst undgå overhovedet at komme i så mange situationer i løbet af en kamp, hvor det kan diskuteres, om han skal ud. Så kan jeg i øvrigt forstå på bold-tråde, at Mané også skulle have filmet sig, men den har jeg lidt svære ved at forholde mig til, fordi jeg simpelthen ikke kan huske, at han skulle have gjort det. Det er da heller ikke noget, jeg har set nævnt i nedtakter eller andre steder på nettet.

Og så er det selvfølgelig ærgerligt, at Lallana åbenbart var offside, og Dier ikke var det. Jeg så kampen på 3+, og her havde de lavet en flot grafik, hvor stregen var snorlige, og tydeligt viste, at Lallana lige havde sneget sig foran den Spurs-spiller, der stod nærmest. Imidlertid fortsatte stregen hele vejen over banen og gik bl.a. igennem et par Spurs-ben... Nu er grafikeren en smule undskyldt, da Spurs-spillerens ene ben var gemt omme bag Lallana fra den kameravinkel, hvor stregen blev tegnet, så Lallana kunne retfærdigvis godt stadig stå i offside. Man kan selvfølgelig også vende den om. Når en grafiker ikke engang kan lave en grafik på et stillbillede, der tydeligt viser, om Lallana er offside, hvordan skal en linjedommer så kunne se det? Dommeren er imø. undskyldt, selvom man altid kan indvende det der med, at tvivlen skal komme angriberen til gode osv..

https://pbs.twimg.com/media/Cq3s-XxXYAAQUKN.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cq3s_QNWIAA9Kdf.jpg

Og så spillede Vorm en pragtkamp. Jeg tror, Spurs var blevet kørt over, hvis Lloris havde vogtet målet. Han har ikke samme evner til at agere sweeper som Vorm, der flere gange lige nåede at tackle Mané, der ellers havde løbet sig fri af Spurs-forsvaret. Vorms rolle var en stor del af taktikken. Hvis Spurs havde holdt en ligeså høj linje med Lloris i målet, så havde det kostet, og hvis de var faldet længere tilbage, havde Liverpool været endnu mere i kontrol.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Har det på samme måde. Burnley var virkelig forfærdelig på alle måde. Håber ikke vi skal opleve det hver tredje kamp. Der skal jo gerne være fremgang.

Fire point efter de første tre kampe er vel acceptabelt. Men det er selvfølgelig lettere skuffende, at det kun blev til et point imod Burnley og Spurs efter sejren på Emirates.
Skrevet af Stef-LFC
https://pbs.twimg.com/media/Cq8uu4BXgAEcr8z.jpg:small

Jeg så ikke situationen i går, men det ser da ikke helt godt ud det der. Ikke at det betydet noget nu, men det er da lidt imponerende lavet af Lamela.
Skrevet af Fribytter
Stef, hvornår skulle det være sket?

Googlede det lige. Det er under et spilstop åbenbart. Lamela kan vel forvente en karantæne på den. Men ja, lidt ligemeget nu.


Argumentet for, at dommeren ikke skal dømme straffespark i situationen, hvor Matip væltes omkuld, skulle være, at bolden ikke er i spil, da det sker. I bedste fald når Vertonghen lige at give slip, inden Henderson sparker...


Nu skal man selvfølgelig passe på med den slags sammenligninger, men der er altså lidt Suarez over Mané. Han kan true bagrummet, og han er uhyre kropsstærk, hvorfor han også kan modtage bolden i fødderne og skærme modstandere af. Han kan afslutte selv, og han har et godt blik for medspillerne. Og så er han en eminent presspiller præcis som Suarez. Selvfølgelig er han ikke oppe på Suarez´ niveau, og det kommer han nok heller ikke. Og så vil han nok altid være lidt mere kantspiller end Suarez. Men forståeligt at klubben kiggende på Mané, den sommer Suarez blev solgt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af AlstrupLFC
Ud over de tekniske evner, synes jeg også, at Mané kommer med lidt af den samme vildskab som Suarez gjorde. Han kæmper altid for at få bolden og går 100% ind i duellerne, hvilket vel også afspejles i, at vi bagefter diskuterer, hvor mange gule kort, han skulle have haft. Omend Mané udstråler en smule mere arrogance og selvsikkerhed, end Suarez gjorde det, når bolden er ude af spil, og Suarez generelt udstrålede/udstråler mere glæde og engagement i hver eneste dommerkendelse, så synes jeg, at deres fodboldstil minder meget om hinanden.

Skrevet af Fribytter
Ja, helt bestemt. Han kan også lide at holde tempoet oppe ligesom Suarez. Han har dog et vanvittigt antrit og topfart, så han kan selv sætte tempo på, når det hele står stille. Det var sjældent, at Suarez selv løb angrebene igang dybt i banen, men dengang var der så Sturridge og Sterling til at tage en masse løb.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af AlstrupLFC
Hvem tror folk, at Liverpool henter ind inden tranfervinduet slutter? Og tror I overhovedet, at der bliver hentet flere ind? Håber personligt på en venstreback, for Moreno har tydeligvis ikke det defensive niveau, og en B-plan med Milner på VB dur overhovedet ikke. En drømmesigning vil selvfølgelig være Hector, men det virker efterhånden usandsynligt.

Derudover håber jeg også, at klubben henter en solid, defensiv midtbanespiller ind, men jeg har bare ikke de store fiduser til, hvem det helt præcist ville være godt og realistisk at hente ind.
Dog skal det være slut med panikkøb, som fx Balotelli for to år siden. Er efterhånden tryg ved, at Klopp og ledelsen kun henter spillere ind, som de har kigget på i lang tid, og som de er overbevist om, der passer ind i klubbens og holdets filosofi og spillestil.
Skrevet af andib
Jeg tror ikke der bliver hentet flere ind inden transfervinduet lukker. Tror Klopp er tilfreds med hvad han har nu.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Det er lidt spændende, hvem der forlader klubben her de sidste par dage. I tilfælde af at Sakho rykker, kan der blive hentet en backup. Illori har også været rygtet væk, og Wisdom er forhåbentlig også fortid.

Venstreback er et issue, synes at Milner som starter de seneste tre kampe sender et ret klart signal, og han er en fin vikar, men ikke en langsigtet løsning. Den er svær at blive klog på, for trods Klopps opbakning synes Moreno at være ude.

Eller er der ikke de store huller. Kun oprydning.
Skrevet af Sule12
Jeg tror heller ikke, at der bliver hentet flere ind nu. Det ville dog være rart med en venstreback og en defensiv midt. Jeg så gerne at brugte et stort beløb på f.eks. William Carvalho. Vi mangler vel også stadig at komme af med Wisdom, Ilori, Balotelli og Markovic. Balo kan næsten foræres væk for at spare lønnen, mens vi bør kunne få lidt mønt for Markovic.
Skrevet af Stef-LFC
Jeg tror egentlig også, at klubben gerne vil have en VB, men ikke for enhver pris. Måske er den rette spiller ikke på markedet til en pris, klubben synes om. Hvis det er tilfældet, vil jeg også hellere give chancen til Milner og Moreno fremfor at panikkøbe en eller anden lottokupon.
Skrevet af andib
Det sker dog næppe så sent i vinduet. Jeg kunne forestille mig at en spiller kunne blive solgt/fritstillet, men jeg tror ikke vi kommer til at se meget mere.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
£4,3 mio., der kan stige £6 mio., hvis Lazio kommer i Europa, er ikke sådan en videre imponerende pris for Alberto, men vel ok alt taget i betragtning. Til gengæld skulle Liverpool have sikret sig 30% af indtægten ved et eventuelt salg, så der venter måske lidt ekstra indtjening forude.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0