Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensriis
mega fail ;(
Forza Inter
Skrevet af Nepech
hvordan kan Ankergren være dårligere end fyren i målet. hold kæft hvor er det komisk. Own Goal hattrick (ah pis, ikke samme fyr)
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Carlsen81
Er det bare mig, eller er det foruroligende vi ikke (selv) kan score mål? Ja, vi har været det bedste hold og fører med stor margin, men Brighton er jo også gået på autopilot og har ikke kunnet følge med længe. Vi stiller med stærkeste hold, og vinder pga. 3 selvmål, der virker meget heldige.

Men vi skaber de mange chancer vi ha gjort igennem sæsonen, og det betaler sig tilsyneladende endelig.

HVORFOR brændte han det straffespark.....
Skrevet af Frydendal
Og nu en "streaker" - Denne kamp har det hele hahaha
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af BoJangles
Vi må ansætte nogen af Brightons forsvarere. Så kan de komme ind og skyde nogen bolde i kassen for os. Det skal bare været et krav til dem, at de ikke må komme hjem på egen banehalvdel, for så bliver det sgu for farligt.
Skrevet af AlstrupLFC
Så står der Stoke på menuen i FA-cup kvartfinalen.
Skrevet af andib
@Carlsen
Gerrard "mål" var vist gået ind uden hjælp fra Bridcutt, men han fik da lige fumlet den det sidste stykke ind over stregen.

Man Utd fik også stor hjælp af "Wilhelm von Eigentor" sidste år. Jeg tror at deres fans var ret ligeglade med hvem der scorede målene.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af RedPoppy
God sejr. Nu håber jeg bare at de formår at bygge videre på den gode indsats, og ikke falder i niveau. For vi har virkelig brug for et "klassisk Liverpool forår".

Jeg synes forresten det var fantastisk at se Dalglish fortælle at Suarez sku sparke. Godt at han fik sit mål selvom han brændte straffesparket.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg elsker simpelthen den mands jubelscener, hver gang hans hold scorer.
Skrevet af AlstrupLFC
Undskyld, men kan disse odds passe? http://www.bold.dk/stati…meid=585151
Skrevet af J.M
Nej, desværre ikke!
Skrevet af Carlsen81
Ingen tvivl om det var en dejlig sejr og go´ opvarmning til CAC finalen på søndag. Især syntes jeg godt om samarbejdet mellem Suarez og Carroll, omend det ikke fremstod så tydeligt. Carroll trækker de hårde hunde fra forsvaret, og Suarez får god plads til at udfolde sig kreativt. Han havde mange gode aktioner.

Jeg håber vi får dem begge at se på toppen i fremtiden, selvom en kamp mod et hold af Brightons kaliber nok ikke siger meget omkring niveauet på angrebet.

I øvrigt sjovt at lægge mærke til, at det i mange tilfælde, i det defensive spil, var Carroll der lå bag Suarez - og han kom alligevel godt frem til boksen når han skulle. Mindre foruroligende at der også var mange løb ind i boksen i dag fra midtbanens side.

Den assymetriske formation med Downing som LW og Henderson som bred (højre) midtbanespiller virkede godt i dag, måske fordi de begge spillede over deres generelle LFC præstationer. Desværre virker det pt. som om at Henderson skal have en 2 måls føring før han tør folde sig ud. Men generelt spillede han mere aggresivt og selvisk i dag.

Keep it up LFC :)
Skrevet af Berger
Det var første gang, at trioen Carroll, Suarez og Gerrard startede inde samtidigt. Det kan måske give en smule optimisme for resten af sæsonen. Jeg tillader mig dog ikke, at lade mig rive med efter gårsdagens sejr. Brighton faldt fuldkommen igennem fra det 20. minut, hvor de tabte stort set samtlige nærkampene og de 6.000 medrejsende kan man kune føle en smule med, idet de trods alt har et stykke hjem.
Skrevet af Acheron 3
Vores, Pompeys, måske største academy-talent U-17 landsholdsspilleren Sam Magri træner med hos jer i denne uge.

http://www.portsmouth-ma…index.shtml
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af thomas.p
Hej Alle,

Jeg fik igår penge af de gamle til en tur til vores mekka, Anfield. Tanken er at tage derover til enten Fulham eller West B kampen..
Turen, transport, hotel osv har jeg godt styr på, så noget hjælp til billetter ville være meget velkommen.

Jeg har selvfølgelig kigget på http://www.livefootballt…l-9261.html og lign sider - er det måden at gøre det på?

Håber på lidt gode råd og hjælp.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hej Thomas. Skriv til
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Naughtydog
Hej drenge.

Har delt spørgsmålet inde i bold.snak, men vil lige tilføje det her, da jeg forventer mere respons.

Hvordan ser I kampen på søndag? Jeg har ikke CanalPlus, så nogen der har nogle gode ideer?
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af thomas.p
Hej Tommy,

Jeg skriver til din mail med det samme!!
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Carlsen81

Hej drenge.

Har delt spørgsmålet inde i bold.snak, men vil lige tilføje det her, da jeg forventer mere respons.

Hvordan ser I kampen på søndag? Jeg har ikke CanalPlus, så nogen der har nogle gode ideer?


Kiwisportz.com

@thomas.p

Jeg brugte livefootball tickets også, men da det er 3x normal pris har jeg fået mig nogle kontakter i Liverpool, der kan skaffe mig biletter fremadrettet. Dog kun til mindre kampe.

Der er visse regler internt for at købe biletter til større kampe, eksempelvis skal man have set x-antal kampe i sæsonen for at få lov at købe biletter til en storkamp.
Men det er jo ikke tilfældet hos dig :)

Hvis du kan finde en dansker med sæsonkort ville det være en ubetydelig pris for biletten :) OG det lader til at være eksemplet med ST.

Anyways, god kamp og held og lykke med turen :)
Skrevet af thomas.p
Hej Carlsen,

Har du en mail jeg kan skrive på?
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
annonce
0