Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Bosse,

Jeg kan sagtens, hvorfor Klopp stillede som han gjorde. Og Saints har store kvaliteter på midten. Jeg roste f.eks. Romeu forleden, en spiller der virkelig har løftet sig under Puel.

Men når kampen så udspiller sig som den gør, og det bliver tydeligt, at de ikke vil frem, og vi ikke kan komme frem, så skal der justeres eller skiftes.
Skrevet af Paz
Det er da håbløst. Rugbrød? Overfor hvad? Davies, Ward-Prowse og Romeu? Hvorfor skal skal vi stille med Rugbrød over for det? Det er da ikke fysisk at vi ville blive most.
Skrevet af Lynild
For at mose dem.
Skrevet af Paz
Med Lucas eller hvad?
Skrevet af Paz
Så vil jeg hellere "mose" dem med hidsigt og kløgtigt pres a la Lallana.
Skrevet af Lynild
Hans forcer er da i det fysiske spil? Han var i øvrigt ikke den dårligste af de tre centrale i dag.
Skrevet af Paz
Ok. Gad vide hvor mange gange vi så skal se den konstellation for at kunne konstatere at den er håbløs. Det var da i hvert fald nok en gang uhyggeligt evident i dag. Den trio moser absolut ingenting.

Skrevet af Lynild
Det kan du have en pointe i, hahaha. Især når Can og Gini ikke stempler ind. Det har vel også været mere af tvang, at de har spillet sammen.

Jeg havde også hellere set Lallana fra start, men forstår også, hvorfor Klopp giver de samme 11 chancen igen, med de skader osv. der har været in mente.
Skrevet af Paz
Ja, gu´ har det da det. Men når vi så får vores bedste spillere tilbage fra skade behøver han da ikke at sidde og fedte med dem ude på bænken - det er da direkte idiotisk. Lallana viste os i den seneste kamp mod Watford at han var i stand til at spille 75 minutters fodbold. Ovenikøbet som en af de bedste på banen, hvis ikke den bedste. Med mindre der er sket et eller andet i løbet af ugen, så er det da en hjerneblødning at han skal sidde og blomstre på bænken i 70 minutter i dag.
Skrevet af Lynild
Tror heller jeg har sagt andet, haha. Men jeg har desværre ikke en direkte linje til Klopp, hvor jeg kan diktere start-11´eren og taktikken.
Skrevet af Paz
Nej, det har du nok ret i. Men jeg mangler stadigvæk en god forklaring på hvorfor det var en forbilledlig idé at starte med en såkaldt rugbrødsmidtbane.

Vil det sige at det faktisk var et regulært taktisk valg, hvor Lallana blev fundet for let og vi prioriterede at stække Southamptons midtbane med overdådige Lucas?
Skrevet af Lynild
Pas. Klopp har ikke talt så meget om taktikken post-match.
Skrevet af YNWA"96"
Coutinho kan man sagtens sammenligne med Silva, de har nogen af de samme egenskaber "som playmaker" og kan sætte sine medspillere i scene og som jeg skrev for ikke så længe siden, så kan det jo være at der vil blive hentet en kant til startelleveren og rykke Coutinho ind som 10 og så vende Diamanten om, så man spiller med 2 defensive midtbanespillere. Men vi har i den grad et problem med spillere der "kan noget på egen hånd" når modstanderne tror "at vi er blevet Barcelona" og de stiller sig ned for kun, at forsvare. Vi mangler simpelhen nogle flere "tekniske spillere/ gennembrudsspillere" i værktøjskassen, når vi skal prøve, at åbne vores modstandere op. Ja kampen igår kunne Milner og Clyne godt været spillet, i nogle "situationer" som måske ville have været ført til noget, men over hele sæsonen har bare vist, at de ikke er dygtige nok offensivt. Clyne er en fin "stabil back" men heller ikke mere end det ! Milner har leveret en rigtig fin sæson, med hans forudsætninger, men som jeg ser det, må hans tid som fast starter, være omme når den nye sæson starter ! Kampen om 3 pladsen røg med stor sandsynlighed igår, men resultatet på Emirates var et ønskeresultat, i kampen om 4 pladsen !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Bosse1983

Det er da håbløst. Rugbrød? Overfor hvad? Davies, Ward-Prowse og Romeu? Hvorfor skal skal vi stille med Rugbrød over for det? Det er da ikke fysisk at vi ville blive most.

Nu er "fysisk" sådan en sær størrelse at benytte. Ward-Prowse, Romeu, Clasie, Davies og Højbjerg i forskellige konstellationer, har vist sig ret dygtige til at slå en fodboldkamp i stykker. Særlig grundet Davies og Romeus arbejdsradius, kløgtige placeringer og i øvrigt presset på boldholder og jagten på andenbolde. Det veksles så typisk til kontrangreb når bolden vindes. Jeg er enig i at Klopp burde have justeret, da det blev tydeligt at Tadic og Boufal også havde et dybere udgangspunkt, så man reelt havde 5 mand foran bagkæden. Wijnaldum, Firmino og Coutinho er dog i udgangspunktet kreativt nok og problemet var jo ikke at Saints havde det let på bolden. Den var de slet ikke interesseret i. Problemet var i større grad mangel på plads, samt at Origi er dum som et ubagt brød og aldrig nogensinde kom i farlige positioner eller flyttede deres forsvar. Mest mangelede man vel fart og tunge løb fra kanterne, men jeg kan ikke se hvor det rigtig skal komme fra med de man havde til rådighed.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Swordfishtrombone
Der er godt nok meget Klopp-bashing rundt omkring på nettet. Vi har 70 point. Efter 36 kampe. Med et hold uden deciderede fodboldstjerner.

Hvem skal vi erstatte Klopp med? Guardiola, Mourinho, Wenger? Kun Guardiola klarer det marginalt bedre efter 36 kampe, de andre klarere det dårligere, og alle tre har på papiret dyrere/bedre spillere.

Og hvad med Pochettino, som har haft et fremragende forår, men var knap så stærkt kørende før nytår.

Ja, vi havde en elendig januar/februar, vi har misset et par matchbolde her til slut, og vi skulle nok have købt lidt ind i januar. Men det samme kan man sige om de øvrige hold, som ikke ligger nummer 1.

Hvad værre er. Klopp væltede heller ikke Dortmund i succes fra day one! Det var fremgang over sæsonerne. Som det nu kræver at tage et sub-top-hold til toppen. Vi må stole på projektet. Klopp lader også til at være en klubmand, der ikke blot stræber efter et større job.

Det er klart, at såfremt en sæson går dårligere end den forrige, kan man tale om tilbagegang og fyring. Men her er vi i en situation, hvor vi, da Klopp overtog roret for 1,5 sæson siden, lå og rodede på en 10. plads. Nu er vi på vej i Champions League.

Også Benitez forbedrede, trods Cup-mirakler, også Liverpool år for år, i hvert fald i ligaen, hvor det kulminerede i foråret 09 med det bedste LFC-hold siden mesterskabstiden. Og det hold, som blev nummer 2, spillede 8 uafgjorte i en række af 11 kampe hen over december og januar.
-
Skrevet af Swordfishtrombone
"Lucas, Can og Gini"

De minder lidt om Rodgers´ evindelige Lucas/Allen-kombination med småafleveringer og uden dominans. Det er så tydeligt, at vi mangler vores kaptajn til at rykke frem i banen. Enig med de fleste i, at Gini ikke har været den styrke, vi havde håbet på.
-
Skrevet af Lynild
Swordfish,

Han skal jo ikke erstattes, men det var sgu´ en tam indsats i går, hvor Klopp ikke reagerer. Det må man godt være utilfreds med, især når det er 3. hjemmkamp i streg, at holdet ikke virker til at kunne finde løsningerne. Det er lidt wengersk stædighed over det (undskyld for at blive så grim i munden).
Skrevet af YNWA"96"
Der var helt sikkert dispositioner, "som var en ommer" igår fra Klopp´s side af, men når det er sagt, så har Klopp jo forsøgt, at få sat "prop i" i nogle af de åndssvage mål, som vores modstandere alt for nemt har fået i løbet af sæsonen, lykkedes det så i alle kampe, nej det gør det ikke, men rent deffensivt så giver vi ikke ret mange chancer væk, som vi har gjort. Lad os nu slutte godt af, i de sidste 2 kampe og se hvad Klopp "kan trylle med", af nye spillere til den nye sæson, jeg er stadigvæk meget fortrøstningsfuld mht fremtiden !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg så ikke kampen igår, men helt overordnet set passer den defensive kontrollerende stil bare ikke særlig godt til holdet. Det lader dog til, at Klopp har fundet en defensiv stabilitet, der muliggør de smalle sejre, og de har været lidt af en mangelvare, så spørgsmålet er vel, om han skal sadle om i de sidste kampe, eller om han kan nøjes med at skrue lidt på nogle knapper offensivt og håbe på, at holdet er klinisk nok til at score et par mål.

Udfaldet af Arsenals midtugekamp betyder nok en hel del for Klopps dispositioner. Jeg tror, han skal presses væk fra den defensive stil her i de sidste par kampe.

Ellers er det også værd at holde øje med Bundesligaen i forhold til topfire. Hvis Liverpool ender på fjerdepladsen, risikerer Liverpool ikke at blive seedet. Det er eksempelvis godt for Liverpools seedningschancer, hvis Dortmund ender på tredjepladsen og Hoffenheim på fjerdepladsen, da Liverpool er højere rangeret end Hoffenheim og lavere rangeret end Dortmund.Noget helt andet, men som næsten er mere interessant og relevant end topfire. https://www.irishtimes.com/sport/soccer/ken-early-liverpool-are-a-long-way-from-socialism-these-days-1.3074829?mode=amp
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0