Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA95
Vi skulle nu være favorit til at hente Lacazzete, efter at Atletico Madrid har fået deres appel afvist. Det ville jo være et drømmescenarie at se ham i en LFC trøje!
Skrevet af LFC4Life
Uh jeg ville elske at se Lacazette i trøjen. Han er en spiller jeg i flere år har håbet vi ville hente, så her kan jeg kun sige thumbs up!
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af YNWA"96"
Så er Citys 2 handel på plads, £35 M for Ederson, de "går amok"....!!!-:)
Ja spørgsmålet er jo nu om Atlectico Madrid vil sælge Griezmann til United, når de ikke selv kan handle, det er sådan lige umiddelbart svært at tro på......
Lacazette til LFC, den tror jeg ikke på......!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ift. venstre back-rygter har jeg et soft spot for Kieran Tierney.

Om han kan tage skridtet op og overhovedet er tilgængelig (pga. en meget stærk tilknytning til Celtic), skal jeg ikke kunne sige, men han har udover at have et uomtvistelig talent nær mistet to tænder i en duel for nylig. Hvis de var røget, var det insta-buy!!! Det er en al for overset kvalitet i moderne fodbold, at have mistet sine tænder i en hård duel i kampen!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja spørgsmålet er jo nu om Atlectico Madrid vil sælge Griezmann til United, når de ikke selv kan handle, det er sådan lige umiddelbart svært at tro på......

Fordi Atletico ikke må registrere nye spillere før 1/1/18 (de skriver i øvrigt i dag, at de agter at gennemføre handler her til sommer alligevel i lighed med Alex Vidal og Arda Turan), bliver deres spilleres frikøbsklausuler altså ikke suspenderet. Byder United 100 mio. euro. kan de ikke afvise. Spørgsmålet er nok snarere om Griezmann vil skifte og efterlade sin klub i stikken. Jeg synes hans ageren i den seneste uges tid har været noget bizar, hvis hele skiftet stod og faldt med, om Atletico vandt appel-sagen.

Først var han ude med udtalelser om, at der var gode chancer for at skifte til United (6/10-interviewet), dernæst udtaler han til fransk presse, at det er på tide for ham at vinde titler og ikke bare spille god fodbold inden der var stuntet omkring hans Huawei-reklame og José i går. Samtidig har en meget pålidelig spansk journalist kunne berette om, at Griezmann for få dage siden fortalte klubben, at han ønskede at skifte. Jeg tror stadig Griezmann kommer til United til sommer, men de bliver nok nødt til at udløse frikøbsklausulen.
Skrevet af Hasse1983
Hvor er jeg dog glad for, at vi "kun" vil tilbyde VVD £120K. Så må han jo vælge Pep el Conte og pengene, el Klopp og lidt færre omend mange penge:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Andreassc
Nu ved jeg ikke hvor sande rygterne om Salah er.
Men er jeg den eneste, der er lidt bekymret over, at vi om 1.5 år kan ende med at sende både Salah og Mané til African nations cup? Det vil da være et kæmpe problem at sende vores 2 (formoder jeg) foretrukne kantspillere afsted i årets mest hektiske periode. Jeg mener dog, at Salah er en god spiller som vil kunne tilføre noget ekstra til Liverpools hold
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche
Ok vidste ikke der var en frikøbsklausul ...-:)!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Enig Lynild - Kieran Tierney virker utrolig spændende. Ung, britisk, hård i tacklingerne men alligevel også dygtig offensivt - what´s not to like?
Skrevet af Duck
Hvis vi ser bort fra Salahs tåbelige tilbøjeligheder, så er han rigtig nok spændende.


Hvad hentyder du egentlig til her, Fribytter? Hans valg af agent eller ...?
Skrevet af Sule12
Vi skrev lidt tidligere om, at Salah engang afviste at give hånden da han spillede mod et israelsk hold.
Skrevet af Duck
Ah, ja, det ser jeg nu. Det var tåbeligt.

Men fodboldmæssigt er han en maskine. £43 mio. er et lille røverkøb.
Skrevet af Lynild
Duck,

Hvorfor skulle Salah søge væk? Pga. Spaletti eller ambitioner? Han er vel vellidt i Roma, og med ChL i næste sæson som bærende kraft har han ikke en bedre platform. Jeg er noget uforstående overfor rygterne.
Skrevet af Hasse1983
Gazetto DellaSport a la Tutti Frutti i Pasta Basta, melder at Salah og Liverpool er enige om personlige detaljer forud for et evt skifte.
Prisen skulle være nærmere £30M end de £43M der har været nævnt.
Hvor troværdigt et medie de er skal jeg ikke kunne sige.

Skulle der være aktuelt, så frygter jeg også januar måned uden to så bærende kræfter, som man gå ud fra at Salah og Mané vil være.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Duck
Det kan kun blive spekulationer fra min side, Lynild, da Salah sjældent taler i andet end floskler, men jeg vil tro, det er en blanding af økonomisk vinding og sportslige ambitioner.

Premier Leagues og Liverpools globale popularitet smadrer Serie A´s og Romas med længder. Derudover kæmper Serie A som bekendt med at få bugt med racismen på tribunerne, en kamp der ikke ser ud til at vindes foreløbig. Det gør bare ligaen til et ubehageligt sted at være som farvet. Tag fx., hvad der burde være en af årets store sportslige oplevelser for en Roma-spiller, nemlig lokalopgøret mod Lazio i denne sæson. Stadion er endelig fyldt, eller det der ligner, efter at bagge fangrupperinger er vendt tilbage efter endt "strejke", og hvad sker der? Lazio fans begynder at køre på Rüdiger med deres forbaskede abelyde. Det bliver så grimt, at speakeren over højtalerne anmoder om at de stopper ellers vil dommeren afbryde kampen. Ingen af tingene skete. Så fra en smuk kamp, et af årets højdepunkter for alle involverede, er det, man i sidste tager mes sig netop det: racismen. Der virker Liverpool, hvor et fyldt Anfield venter i hver hjemmekamp alt andet lige mere attraktivt. Dertil hersker der i Liverpool en Kloppforisk stemning, hvorimod Roma lige har skilt sig af med træneren, og hvor aviserne skriver dagligt om, hvilke af hans holdkammerater, der nu er favoritter til at blive solgt.

Økonomisk antager jeg også, at Liverpool vil være i stand til at trumfe Roma. Salah er pt. på €3,5 mio. årligt (netto) på en kontrakt, der udløber i 2019. Roma ville muligvis strække sig til €4 mio., mindre sandsynligt €4,5, ved en eventuel kontraktforlængelse.

Og sidst men ikke mindst er Roma regnskaber ikke for gode for tiden. Det blev meldt rent ud i forbindelse med seneste regnskab, at hvis der kommer bud på spillere, som ligger væsentligt over deres bogførte værdi, så bliver der solgt. Og det tror jeg muligvis, er tilfældet her.
Skrevet af YNWA"96"
@Hasse
Problemet med Van Dijk er bare, at Chelsea og City osse har sympatiske trænere, det måtte gerne have været noget "ala Mourinho".....-:)-:) !! Han ender i City desværre......!! Money talks.......!!
Synes allerede vi har gang i et spændende vindue og det er kun lige startet, hvis rygtet er rigtig og Salah bliver præsenteret i morgen, har vi allerede hentet 2 rigtig spændende spillere !!...-:) Kom nu Van Dijk tag til Liverpool....😂😂!!!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af låggedvd
Efter Sessegnon ikke længere en mulighed er man nu kun interesseret i én venstreback. Dette betyder så at Milner højst sandsynligt bliver "utility player" og vil agere back up til backpladser og midtbane pladser. Selvfølgelig såfremt det lykkes at hente en venstreback der er "bedre"
Skrevet af Lynild
Duck,

Ja, det skulle så være rod på de interne linjer i Roma, at Salah søger væk, tænker jeg mere. Han kan altid tage til Prl, men selvfølgelig er meget oplagt efter en god sæson. Rent sportsligt virker det dog mere oplagt at blive Rom, i hvert fald en sæson mere.
Skrevet af Lynild
Sule,

Præcis! Nu hvor Flanagan er ude af billedet, ville det være godt med nogle traditionelle værdier. Måske kunne man sende Flana nord på til hans gamle mentor?
Skrevet af Jesse Pinkman
Mht. Salah+Mané+Januar. Så kan man da godt blive bekymret, men omvendt tror jeg bredden vil være en anden til den tid. Vi har en del talenter i truppen, som kan se frem til en hel del spilletid næste sæson. Et par af dem forventer jeg, vil virke som transfers for os. Chirivella er f.eks. en som virkelig kunne blomstre op "ud af ingenting". Men vi ved jo intet. Andet end at Salah er et spændende køb til £30m, og et underligt et til £50m
DIAZ MIO!
annonce
0