Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NotYetUnknown
Liverpool classic, not surpriced.

Are we THAT stupid?
Skrevet af låggedvd
Det er ikke godt.... MEN vi blev anklaget for det samme omkring Clynes transfer og der skete ikke noget. VVD´s agent kontaktede selv klubben og hvis lfc har handlet i god tro, så sker der nok ikke noget.
Skrevet af D.B.R. ©
Om ikke andet kan vi da så spare de 60 mille pund, og bruge dem anderledes.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Leipzig vil ikke sælge Keita, Southampton kæmper med næb og klør for VVD og Roma... ja de er bare italienere.
- jeg begynder at tænke vi får 0 af 3.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Det ender nok også sådan, Hasse.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA81!
En fin artikel omhandlende det spil der øjensynligt foregår omkring VVD handlen.

http://www.empireofthekop.com/2017/06/06/editors-column-southampton-are-playing-games-lfc-will-still-buy-van-dijk/
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af DenzelCurry
Det meste er nok spil for galleriet. Roma er tvunget til at sælge enten Naingoglan eller Salah før d.30, og da det ikke virker til at der er andre med i kampen om Salah lige nu, kan LFC godt presse prisen ned, ved at fortælle at der er andre alternativer end Salah.

Rapporterne om at VVD skulle have valgt Klopp, gør (hvis det er sandt) at City og Chelsea til dels vil trække sig, og derfor vil der ikke opstå en budkrig omkring spilleren, som vil kunne presse prisen endnu højere op. Derfor er Southamton selvfølgelig interesseret i så tvivl omkring udfaldet af transferen. Dog bliver de nok ikke nemmere at forhandle med.

Er sikker på, at både Salah og VVD er signet inden for to uger. Keita derimod, spiller i en klub som overhovedet ikke har behov for at sælge, og medierne i Tyskland fortæller at deres holdning til et potentielt salg, er at de ingen interesse har i at sælge deres bedste spillere før deres Champios League sæson. Keita bliver derfor også svær, men alle har en pris.
Skrevet af DenzelCurry
I forhold til lønningerne, så bliver Boston Red Soxs second pitcher betalt 30mio$ om året. Det er selvfølgelig en anden sport med andre strukturer, men viser samtidigt at FSG ikke er bange for at betale høje lønninger.
Skrevet af Jesse Pinkman
Lige netop, at det er en anden struktur, gør også at tallene ikke er sammenlignelige. Og så alligevel. Lad os sige VVD skal have 11 millioner pund om året +50-60 millioner i transfer, plus sign-on fees og agentpis. 5-årig kontrakt koster nemt £120 millioner sammenlagt, eller ca. £24 millioner årligt. Og det er også sådan ca. det deres 2nd pitcher tjener om året. Så vi må/kan konkludere, at de er villige til at bruge lige så meget, som de bruger i Red Sox.
DIAZ MIO!
Skrevet af D.B.R. ©
Er sikker på, at både Salah og VVD er signet inden for to uger

Det må være dejligt at have sådan en tiltro til at klubben får fingrene i deres førstevalg fremfor tredje eller fjerde valg som de plejer.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af låggedvd
Nu er salah så ikke førstevalg
Skrevet af DenzelCurry
Haha ja, ligesom det må være forfærdeligt at have sådan en pessimistisk tilgang til Liverpool. Dog kan jeg godt følge Det, har selv kun fuldt med i international fodbold (Liverpool) i 9 år, og er allerede stærkt i gang med at vende mig til opfattelsen af at man i sidste ende altid bliver skuffet som Liverpool fan.
Tør slet ikke forestille mig, hvordan nogle af jer som har fulgt med i længere tid må have det.
Skrevet af D.B.R. ©
Nu er salah så ikke førstevalg

Okay, så andenvalg, eller i hvert fald en af de første på blokken, der ser ud til at glippe, måske.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
Det bliver bare meget værre, DenzelCurry.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af DenzelCurry
Nu skal i også huske på, at pre-season først starter om en måned. Om de forskellige transfers er færdiggjort i morgen eller om tre uger, spiller ingen betydning. Lige nu bliver der arbejder på at lave de bedste mulige aftaler, og selvom det driver fansene til vanvid at det tager tid, så er det jo også det værd, Hvis vi ender med at få spillerne billigere.
Skrevet af Hasse1983
Jeg kunne da godt tænke mig at høre hvordan vores prioriterede liste ser ud?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(321402220608)
Stort nej tak til Rudiger, manden har jo ingen teknik.
Skrevet af Lynild
Hvad basererer du det på Thomies?
Skrevet af Sule12
Kampen i går var i hvert fald ikke hans bedste.
Skrevet af Lynild
Nej, jeg var ude og se den, så det er jeg helt på linje med. Han har heller ikke spillet den bedste sæson i Roma, men Joachim Löw ser noget i ham. Det giver et indtryk af, at manden stadig har noget at byde på.

Så var det heller ikke Nicolai Jørgensens bedste, kan man omvendt sige. Han var i hvert fald ikke 25 mål i Æresdivisionen god. Dog bedre end Stindl og Wagner, tilsammen.
annonce
0