Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der skrives også flere steder, at Man Utd er blevet afvist af Real, og at Belotti er målet. Igen, jeg har bare svært ved at se Mou hente en ung angriber ind.

Du har ret i, at United mangler at blive enig med Real om en overgangssum. Jeg medgiver dig også gerne, at man nok også forhandler med Torino om Belotti, så man ikke pludselig står uden noget som helst, men der har i hvert fald været lækket til de engelske medier, at Morata er Mourinhos førsteprioritet.

Selvom man mangler at blive enige om en sum, så lyder det også som om United er overbeviste om, at det nok skal falde på plads.

https://twitter.com/SkyKaveh/status/873175673006952449
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/06/09/alvaro-morata-agrees-manchester-united-transfer-now-waits-fee/?x

Både Marca og Cadena skriver som sagt, at Morata har valgt United:

https://twitter.com/marca/status/873170305669373953
https://twitter.com/JCXuancar/status/873171724040327171


Lukaku er umiddelbart mit bedste bud (på trods af Mou solgte ham i sin tid), og er også nævnt i rygtemøllen. Det virker som et mere solidt køb, end to unge og uprøvede i Prl. Men igen, i rygtemøllen.

Lukaku kan jeg ikke forestille mig havner andre steder end Chelsea. Han har udtalt, at han selv ved, hvor han gerne vil hen, og mon ikke det er i hans drømmeklub, som han flere gange har udtalt Chelsea er? De journalister, der er tæt på Man Utd har rapporteret, at United henvendte sig til Everton efter Zlatans skade, hvor man fik at vide, at han var langt i forhandlingerne med netop Chelsea. Der er i øjeblikket intet der tyder på, at han skulle have skiftet mening og være på vej til Manchester. Så det er ikke fordi Mourinho ikke vil have ham - men mit gæt er, at han har fået en afvisning af Lukaku.
Skrevet af bendixboogie
Kunne man forestille sig at Saints har reageret som de har gjort, for at få liverpool ud af ligningen?

Der er unægteligt chance for en større transfersum, hvis det er City og Chelsea der kæmper om ham...

Og der er vel ingen af de klubber der vil bruge krudt på en budkrig på en spiller som helst vil til en anden klub.

Det lyder ikke umiddelbart til at der er gjort noget i vvd sagen, som ikke også foregår i mange andre handler. Ikke at det af den grund er lovligt, men så slemt syntes jeg da ikke det er. Og havde Saints en interesse i at sælge til os, havde de nok ikke reageret sådan.
Skrevet af Lynild
Så det er ikke fordi Mourinho ikke vil have ham - men mit gæt er, at han har fået en afvisning af Lukaku.


Det ville give rigtig god mening, kva deres historik (selvom begge har trukket i land i medierne). Umiddelbart virker Chelsea med deres trup og system også som et bedre match, især hvis Costa er på vej væk.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ville give rigtig god mening, kva deres historik (selvom begge har trukket i land i medierne). Umiddelbart virker Chelsea med deres trup og system også som et bedre match, især hvis Costa er på vej væk.

Helt enig. Jeg kan ikke bebrejde Lukaku noget som helst. Ét er, at Chelsea er et bedre hold end United, og at han ville passe godt ind i deres formation. Noget andet er, at jeg godt kan lide romantikken omkring gerne at ville slå igennem i sin drømmeklub. Jeg bilder mig stadig ind, at det var en faktor for, at Pogba skiftede til United i sommers, selvom onde tunger nok vil fastholde, at vi ganske enkelt bød Real og Barcelona ud af spillet.

Om deres historik har betydet noget, skal jeg ikke kunne sige. Det kan da ikke udelukkes, men Mata og Mourinho har jo i hvert fald vist, at det ikke nødvendigvis behøver betyde noget.

EDIT: Bare lige for at slå en krølle på halen, så skriver Miguel Delaney faktisk nu, at Mourinho vil have BÅDE Morata og Belotti. Det lyder lidt voldsomt, og Delaney er da heller ikke den mest troværdige journalist hvad United angår, men så har vi også fået hele dagens rygtesnak med.

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-transfer-news-shortlist-five-man-morata-belotti-fabinho-perisic-lindelof-a7782381.html
Skrevet af Brætmand
Ikke fordi jeg skal blande mig i Liverpool tråden men jeg ville bare lige kommentere på Lukaku - Chelsea indlægget fra Lynild og La Pioche.

Jeg er ikke helt enig i at han passer til Chelseas setup og stil. Conte vil gerne have at den forreste angriber presser og er bevægelig. Det er Lukaku ikke. Han er fremragende fysisk og eminent til at lave mål, men uden bold er han tæt på skandaløst. Meget godt bakket op med skysports statistikker på de 2 spillere tidligere.

http://www.skysports.com/football/news/15116/10908789/is-romelu-lukaku-ready-to-be-chelseas-main-man-if-diego-costa-leaves

Jeg ser Morata passe langt bedre til Chelsea end Lukaku. Lukaku er ingen kontraspiller. Det er både Belotti og Morata for den sags skyld. Ved mindre Conte vil spille med 2 angribere næste sæson.
Skrevet af Lynild
Jeg er ikke helt enig i at han passer til Chelseas setup og stil. Conte vil gerne have at den forreste angriber presser og er bevægelig. Det er Lukaku ikke. Han er fremragende fysisk og eminent til at lave mål, men uden bold er han tæt på skandaløst. Meget godt bakket op med skysports statistikker på de 2 spillere tidligere.


Mon ikke også at det taktiske oplæg kan spille ind? Men enig, det er et område hvor Lukaku kan forbedre sig. Jeg husker dog heller ikke Morata som pres-spiller.
Skrevet af Lynild
Altså...

Når nu hvor vi taler om angribere, hvordan er det med Chicharito? Var han ikke rygtet til sidste sommer?

Det ville ikke gøre mig noget, hvis man forsøgte at hente ham tilbage til England. Selvom han og Leverkusen ikke haft den bedste sæson, så har han jo nogle kvaliteter der ville passe godt ind og en vis erfaring.
Skrevet af YNWA95
Hvis der er nogen som ønsker at se vores nyindkøb Solanke i aktion, og muligvis Ojo og Ejaria, så spiller England U20 VM finalen idag mod Venezuela U20. Jeg har set Englands kampe i kvartfinalen og semi finalen, og det har virkelig været en fornøjelse at se ham spille, med 3 mål i de to kampe.

Den vises på Eurosport kl. 12 idag
Skrevet af Sule12
Lynild, jeg ville elske at få Chicharito til klubben. Han er hurtig og en klinisk afslutter, men ved sgu ikke om han er til salg.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes jeg kan huske at have læst, at Lyon var i forhandlinger med Leverkusen om ham. Det kan bare have været en overskrift, jeg har skimtet i forbifarten, så det kan også sagtens tænkes at være en BS-kilde. Det ville i hvert fald gøre mig trist at se en så vellidt ex-Unitedspiller i en Liverpool trøje.

Anyways, kan se I lurer lidt på Tadic fra .. surprise surprise.. Southampton! Har I ikke råd til at have scouts på andre stadions end St. Mary eller hvad sker der?
Skrevet af Lynild
LaPioche,

Det er den nemmeste form for clickbait at linke Liverpool til en Saints-spiller. Om det er sandt, skal jeg ikke kunne sige, men jeg vil mene, at der er yngre, bedre og billigere spillere at finde end lige ham. Jeg katagoriserer det som spin for at sælge historier.

Tadic var dog et emne, da han stadig var i Holland, men dengang var han vist for dyr (kostede han Saints 10-12 mill? (og for langsom mener jeg?), og man hentede i den periode spillere som Assaidi, Moses og til sidst Markovic. Tadic har selvfølgelig udviklet bedre og er en profil på sydkysten, men jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle hente lige ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
The Times i dag nævner i hvert fald forbindelsen og en frikøbsklausul på £13 mio. Personligt mener jeg, han er for svingende til en topklub, selvom han er djævlsk god, når han er bedst, så hvis Klopp tror, han kan bringe noget stabilitet ind i Tadic, synes jeg faktisk ikke engang det er noget dårligt køb. Det er efterhånden svært at købe så meget som en vandbærer for mindre end 100 mio. i 2017, så jeg synes egentlig ikke prisen er høj.

Som sagt så er det jo The Times, så clickbait ville jeg nok ikke kalde det, men det er efterhånden ved at være lidt morsomt med alle de Southampton-spillere i Liverpool.
Skrevet af YNWA"96"
Gu ved om Michael Edwards/ FSG er gået på ferie....-:) sidste pressemøde efter Boro kampen, sagde Klopp at man var godt forberedt på transfear vinduet, nu kan tingene jo gå rigtig stærkt i fodbold, så det er nok for tidligt at konkludere noget endnu, men at man ingenting har på plads endnu er godt nok tankevækkende .....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Åbner vinduet ikke først officielt den 1/7? Det er rimelig sikkert, at der har fundet snakke sted med Van Dijks og Salahs folk, måske endda Roma, så mon ikke der arbejdes?

In other news, Douglas Costa synes at være på vej ud med købet af Gnabry. Denne Costa er nærmest skræddersyet til Klopps offensive filosofi og vil kunne trække på erfaringer fra Lucas, Firmino og Coutinho ift. at skulle fra solrige Bayern til lortevejret i nordvest-England.
Skrevet af bendixboogie
@YNWA"96"

Vi har da signet Solanke.

Men du har ret, der er lidt stille ;)

Det kan være man har brugt de fleste ressourcer på VVD handlen.

I forhold til Tadic, ser jeg ham i bedste fald som en bredde spiller. Hvis vi har alle mand klar, kan jeg ikke se ham i en start 11´er. Og så tror jeg iøvrigt ikke han har de defensive værktøjer, som Klopp sætter pris på.
Skrevet af YNWA"96"
Ja vi har selvfølgelig betalt Chelsea ca.+£ 3 M i kompessition for Solanke, men "en handel" vil jeg sgu ikke kalde det...:) !!
Men sjovt at vi igen er blevet bookmakernes favorit på VvD, vi giver 7/4 og City giver 5/2, dog giver det kun 2/1 at han bliver i Southamton ...-:) er vinduet ikke åbnet ? City har da allerede offentliggjort et par handler.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af !8r3nQ3
Vinduet åbner 1/7.
Man kan godt offentliggøre handler, men de bliver først effektueret fra 1 juli
Skrevet af Slettet(100838201910)
Du kan vel handle hele året rundt, men kun registrere nye spiller i transfervinduet, så vidt jeg har forstået det. Når det så er sagt, så åbnede det for de engelske klubber i fredags.

http://www.skysports.com/football/news/12691/10862752/when-does-the-transfer-window-open
Skrevet af YNWA"96"
Ok så er der jo ingen ko på isen, Klopp´s prioteter bliver så først offentliggjort den 01/07 ..-:) lidt svært at være så optimistisk...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
YNWA,

Nu sammenligner du med City, der virker til bare at smide beløbet ift. at forhandle en fornuftigt pris. Til sammenligning har hverken Arsenal eller Spurs handlet endnu. Hvis man skal reflektere over fremgangsmåden.
annonce
0