Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Blev Mane ikke hentet i stedet for Götze?

No idea, men hvem er "plan B", hvis Keita glipper.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Det er et godt spørsmål, der slipper intet ud fra klubben... det positive er hvis der er hold i skriverierne, at både Keita og VvD begge vil til LFC, så er spørsmålet jo om hvor utilfredse spillerne er, med ikke at kunne skifte og her er indikationerne nok at VvD er den af de 2 der er mest utilfreds, er det holdbart at Southampton´s anfører vil videre i hans karriere, når det er ham der skal gå forrest til træning og til kamp, det kan kun tiden vise....mhs til Keita så er spørsmålet jo nok, hvis det er rigtigt at han har frikøbsklausul der træder i kraft næste sommer, om man bliver nød til at vente, med at lave handlen til næste sommer, hvis Klopp vudere, at midtbanen er stærk nok til 2 turneringer hvis man medregner Coutinho, så kan det jo godt ende ud i, at vi må vente et år med, at skrive med Keita. Så er der Oxen, den er svær at blive klog på, om han forlænger med Arsenal el om han vil videre til os, vil Arsenal så sælge til os ?, der har jo været iskold luft mellem klubberne siden Suarez sagen. Det ser svært ud i alle 3 tilfælde, så vi må have tålmodighed el kan man godt se for sig, at der kommer en kanin op ad posen, som vi så med Solanke.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af BoroDane
Nå men hvad kan ham Ojo? Det lader til at Boro er tæt på at hente ham på en lejeaftale, men jeg er i tvivl om hans reele niveau. Hvad jeg kan læse mig frem til, så var han ikke prangende da han var på leje i Wolves, og reservekampe kommer man ikke langt med. Har jeg ret i at han er venstre wing?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Lynild
BoroDane,

Han kan spille venstre, højre og centralt. Ved u20 VM her nu spillede han primært højre kant.

Hvad kan han? Teknisk stærk og hurtig er umiddelbart de to spidskompentencer jeg vil fremhæve. Det bedste eksempel er det her oplæg til Sturridge, hvor Ojo ja se linket.

https://youtu.be/_mEE6jUziiQ

Han er jo ung og har svinget meget i præstationerne, men er bestemt spændende og VM har nok givet et boost. Udlejning med spilletid i sigte er det helt rette.
Skrevet af Fribytter
Jo, ifølge Echo var Götze førsteprioriteten. Det var Dahoud også, og klubben endte med at købe Wijnaldum. Og Salah var heller ikke førstevalget i dette vindue.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Angiveligt har Keita ikke nogen frikøbs klausul som træder i kræft efter X antal år, jf. deres præsident.

Jeg har nu droppet forhåbninger om A og B og venter bare spændt på sæsonstart og hvordan truppen ser ud.
- bruger simpelthen for meget tid på at læse de samme ligegyldige historier igen og igen og igen og igen og igen...

Vi ses når der er skrevet under med en ny spiller:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af haraltidret
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/11/exclusive-liverpool-accused-falsifying-document-heart-tapped/


Så kan man måske bedre forstå at Liverpool fik alvorligt kolde fødder og gik ud og undskyldte offentligt for at have haft næsen lidt for langt fremme ifht Van Dijk. Man ville med al sandsynlighed blive ramt af et transferforbud hvis man var blevet dømt af FA endnu en gang. Iøvrigt også en sølle og pinlig adfærd af en så stor og rig klub som Liverpool overfor en 12 årig dreng og hans familie. Et par hundrede tusinde kr kr er jo ingenting for en klub som Liverpool.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, klubben er dybt dybt pinlig.

Godt sæsonen snart starter, så fokus kan rettes mod fodbolden.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Når man som Everton fan poster noget på LFC tråd, så kan man da i det mindste "forlange" at man har sat sig ind i reglerne !!
Det har du ikke ! Den her sag, er absolut ikke køn for LFC med drengen fra Stoke, LFC har fået den straf som de i den grad har fortjent ! Men den her sag drejer sig ikke om et par hundrede tusinde kr. !!!
Og mhs til "tapping up" tror du så selv på, at Everton´s sportsdirektør/ Koeman ikke snakker med agenter, hvis spillere er på kontrakt i en anden klub, for at finde ud af, om spilleren kunne være interesseret i at skifte til Everton, før Everton henvender sig til den klub, hvor spilleren har kontrakt ? Hvis du svarer nej til dette, må jeg sige at så ved du overhoved ikke ved hvordan fodboldverden fungere !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Det er da fuldstændig korrekt, at det er en klam fremgangsmåde, men PL har allerede taget stilling til påstanden om en falsk underskrift.

Men hvorfor tror du, at denne sag er grunden til, at man trak sig fra VVD? Jeg tror, klubben havde trukket sig uanset hvad.

Og så forhandles der vist om kompensation i følge artiklen. Man kan da godt have sin mistanke om, at Liverpool forsøger at slippe så billigt som muligt, men det er for tidligt at drage konklusioner.

Iøvrigt havde Liverpool ikke andet valg end at trække sig pga nye regler.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(321402220608)
TAA har på 35 min lavet flere kvalitets indlæg end Clyne har lavet i hele hans karriere.

Må han bliver 1 valg i denne sæson tak.
Skrevet af Danish Blue
Ja, ærlig talt Haraltidret, du kunne da godt have sat dig ind i reglerne først..............
Merseyside rules
Skrevet af D.B.R. ©
Men hvor vil han hen med indlægget siden han ikke vender tilbage?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
@ Danish Blue

Du kan måske forklare, hvorfor sagen med drengen er afgørende betydning for VVD-sagen? Hvad siger dommen og reglerne?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Iøvrigt en flot kasse af Grujic til 2-0.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Danish Blue
Fribytter - det var alene en lille bemærkning, da det er lidt sjovt YNWA 96 angriber en anden bruger for ikke at have sat sig ind i reglerne - altså regler som måske LFC skulle have sat sig ind i. Kun sagt med et glimt i øjet og intet andet. Beklager mit forsøg på humor ikke virker :-)
Merseyside rules
Skrevet af Fribytter
Ja ok, på den måde. Det er rigtig nok grinagtigt, at skiftet gik i vasken pga. uvidenhed om en regelændring. Jeg læste din kommentar som mest af alt rettet imod haraltidret post og ikke så meget sagen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Ryan Kent har altså noget at bygge på. Det samme med Ojo. Kunne være fornemt at se Klopp få noget ud af de potentialer.
Skrevet af bruger 153853
Greame Kelly siger at Keita er meget tæt på en done deal, mere info fredag. og samtidig skulle der være løsnet lidt op mellem saints og lfc og van dijk behøver ikke indgive transfer req, forhandlingerne skulle så småt være igang igen :)
annonce
0