Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Ok, ligegyldige bruger.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Opsigon
Lige så ligegyldigt som din sociale tilstedeværelse.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Aha, så det er med øje for den fremtidige rolle på førsteholdet at Mourinho har sendt Fosu-Mensah på udlån? Ligesom han gjorde hos Chelsea?

Det er da min helt klare forventning, at Fosu-Mensah skal presse sig på til start-11´eren i næste sæson såfremt hans lejeophold i Palace bliver en succes. Hvad han gjorde i Chelsea ved jeg ikke, men jeg bemærker, at der heller ikke er så frygteligt mange andre managers i Chelsea, der bruger deres store talenter fra akademiet, så måske problemet stikker dybere end Mourinho?

Matic tager spilletid i den forstand, at han vil påvirke midtbanesammensætningen. Jeg tror et af formålene er at han vil lade Pogba få en mere offensiv rolle, hvilket oplagt vil tage spilletid fra de offensive midtbanespillere man har, hvor Pereira i forvejen er nede i hierakiet.

Der er ingen tvivl om, at det er Ander Herreras plads, som Pereira skal have udkig efter. Evt. den samme position som Mata/Mkhitaryan spiller på kanten i en 4-3-3.
Det er dog Herreras plads, han har spillet oftest i pre-season. Jeg tror du har helt ret i, at Matic og Pogba bliver mere eller mindre urørlige og spiller hver gang de er fit.

Sorry to say, men du er godt gammeldags naiv, når det kommer til din tro på Mourinhos villighed til at investere spilletid i talenterne, der endnu ikke har slået igennem.

Som du selv siger - lad os nu se. Er det ikke lidt fjollet at kalde mig naiv før vi har set resultaterne? Så kunne jeg jo også kalde dig fordomsfuld, når du baserer hele din vurdering på hans historik og ikke hvad han gør i nuet.

Jeg er lidt ligeglad med fortiden, men i United ser jeg en træner, der ift. kampene arbejder med en tilgang der hedder "Hvis du er god nok, er du gammel nok", og det er også sådan, det skal være. Man skal ikke spille bare fordi man er ung - det kommer der ikke noget godt ud af. Til gengæld ser jeg en mand, der i samme grad som Van Gaal gør en hel del for at inkorporere de unge i førsteholdstruppen. Det er både ift. træningspassene på Carrington, men også i de store match day trupper, hvor de unge tit er med for at mærke hvordan optakten er til en PL-kamp. Når de unge spillere er blevet gode nok, er de allerede godt rustet mentalt og socialt. Selvom Fosu-Mensah ikke fik ret mange kampe i sidste sæson (og det skal jeg være den første til at beklage), så er jeg sikker på, at det har været en stor hjælp for ham at omgås truppen hver dag og rejse sammen med holdet.

EDIT: Kan ser der utilfredshed med emnet. Det kan jeg godt forstå, så der kommer ikke mere fra mig i denne tråd i denne omgang. Beklager!
Skrevet af Opsigon
Thank god
Skrevet af YNWA"96"
@Geddar - LaPioche
Geddar du følger Arsenal ikk ?
Må jeg spørge af ren nysgerrighed, hvor mange spillere der i de klubber i følger, der er kommet igennem nåleøjet til truppen på 25 mand til den nye sæson som har været igennem jeres Academi ?
Jeg kan på ingen måde sige at LFC har sprøjtet talenter igennem til 1.holdet siden Gerrard og Carragher, selvom det bestemt ser lysere ud nu for LFC at få nogle spillere igennem, selvom det stadigvæk er lidt for tidligt, at svare på om de spillere vi har rent faktisk osse vil slå igennem på 1.holdet, da de er meget unge stadigvæk. Mit bedste bud er at LFC vil have 4 spillere af egen avl i 25 mands truppen ( måske 5 ).
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
@ Opsigon

Apropos troll - stop dig selv. Tak.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(100659192308)
"
Det er da min helt klare forventning, at Fosu-Mensah skal presse sig på til start-11´eren i næste sæson såfremt hans lejeophold i Palace bliver en succes. Hvad han gjorde i Chelsea ved jeg ikke, men jeg bemærker, at der heller ikke er så frygteligt mange andre managers i Chelsea, der bruger deres store talenter fra akademiet, så måske problemet stikker dybere end Mourinho? "


Mener du da Mou brugte unge spillere i Real eller Inter fra deres akademi? Hans tid i Porto kan selvfølgelig fremhæves, men på det tidspunkt han var i klubben, var det næppe muligt at hente kæmpe navne dertil.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af YNWA"96"
@Opsigon
Hvis du bare vil tages en lille smule seriøs, kan du ikke prøve at skrue bare lidt ned for "dine svinerier" af andre brugere/klubber, på forhånd tak -:)!!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Bosse1983
Gibbs, Akpom, Coq, Macey, Wilshere, Bellerin i det som er bruttotruppen nu. Iwobi skal ikke registreres og det samme gælder Maitland-Niles og Nelson, hvis de holdes omkring førsteholdstruppen. Ramsey, Ox og Theo tæller teknisk set også som HG i klubben, selvom de røg direkte i førsteholdstruppen. Videre har man solgt Nyset og udlånt Martinez, som også har været på akademiet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Der kan da sagtens være plads ril en diskussion af Mourinhos brug af talenter.

Jeg tror i øvrigt, at man skal skelne mellem brug og udvikling. Det første gør alle trænere i et eller andet omfang. Det sidste er det, der adskiller dem.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Tak for svar Bosse ! Ja jeg er godt klar over at der er nogle spillere, som man kan diskutere om de er kommet gennem nåleøjet gennem ens Academi, mener jeg kan huske at ex. Oxen kom til Arsenal som 17 årig fra Southampton.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Vincent Gigante
Var Mou Man.Utd træner mens Rashford rendte rundt på U-holdet, så havde vi næppe set Rashford introduceret på førsteholdet.

Det er Van Gaal, der bidrog til Rashfords gennembrud. Mou høster bare frugten af dette arbejde nu.

Van Gaal har godt nok været imponerende dygtig til at spotte talenter på reserve- og ungdomshold og hive dem op på førsteholdet.
.
Skrevet af Lynild
IFt. snakken synes jeg, at vi stadig mangler at se Klopp få et gennembrud fra en ung spiller. Der er mange, der har fået spilletid, hvilket jo er fantastisk, men et decideret gennembrud lader vente på sig. TAA er dog tæt på og ser ud til at starte på lørdag.
Skrevet af Geddar , moderator
@LaPioche

Jeg svarer lige i United-tråden.

@YNWA

Truppen er nu ikke begrænset til 25 mand, da man godt må have U21-spillere med uden de tæller. Men ser jeg på førsteholdstruppen nu her er der nok 7-8 stykker, hvor et par stykker (Gibbs+Wilshere) måske ryger videre. Broen til førsteholdet har ikke været god de senere år, hvilket vi er en del der har været kritiske overfor. Af samme grund har man forsøgt en del forskelligt på akademi-fronten.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Paz
Fribytter,

Det giver god mening. Et vilkår som i øvrigt også må gøre sig gældende for i særdeleshed Man City, der også gerne vil presse højt, men også flere af de andre top-hold.

Jeg er enig i at Van Dijk vil være en klar opgradering, også på det specifikke parameter. Omvendt, mener jeg dog ikke at Matip og Lovren har stået så svagt i billedet, generelt set. Heller ikke i den del af spillet. Problemet med Lovren især, er at han laver lige lidt for mange børnefejl, hvor han ellers spiller stærkt resten af tiden.
Skrevet af YNWA95
Naby Keitas agent skulle, ifølge flere brugere på Liverpools forum i RAWK, være på udkig efter et hus i Warrel, og samtidig har agenten "liket" en barbershop i Liverpool.

Samtidig med det har Rangnick udtalt at Keita på ingen måde bliver solgt før næste sommer.

Jeg tror dog desværre ikke Leipzig vil give sig, men agentens handlinger er dog noget mystiske..
Skrevet af YNWA"96"
@Geddar
Tak for svar, jeg er med på at U21 spillerne ikke skal registreres, jeg var nok helt specifik nok med, at skrive hvor mange man ca. Kan regne med der får "en del" spilletid i sæsonen fra eget Academi på 1.holdet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Geddar , moderator
Bellerin, Iwobi, Coq og Theo får nok en sjat spilletid, mens Nelson, Maitland-Niles, Macey og Akpom får forsvindende lidt, hvis ikke de sendes på udlån. Gibbs bliver nok solgt, og Wilshere er jeg mere usikker omkring.

Vi har desværre ikke en helt fast mand som er fra eget akademi. Bellerin er den der kommer tættest på.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af 6116
Var Keitas agent ikke også Manes agent?
Måske det kan forklare agentens handlinger. Så er spørgsmålet nok mere "hvorfor nu?"
Skrevet af D.B.R. ©
Er der virkelig stadig ild i det bål omkring Keita.

Han kommer tidligst næste sommer, hvis overhovedet.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0