Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er flere medier end Sky Sports der har skrevet det samme, så jeg tror ikke de har hevet den ud af røven. Jeg tror dog heller ikke at Pearce m.fl. tager fejl når de siger, at Liverpool ikke har set noget til det.

Balague skriver nu, at han endnu ikke har indleveret anmodningen, men agter at gøre det. Normalt synes jeg, han er det største fjols i engelsk fodbold overhovedet, men når Jim White, Ed Aarons (Guardian) og Fernando Duarte (BBC) alle rapporterer om en transferanmodning, så er jeg tilbøjelig til at tro, at fjolset Balague har ret for én gangs skyd.
Skrevet af barcaftw
Nu skriver både Melissa, Paul Joyce og Chris Bascombe at Coutinho har bedt om at blive solgt. Er I stadig i tvivl?

Edit: nu også James Pearce
Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
Skrevet af morsor
@LaPioche

https://twitter.com/_pauljoyce

Også Paul Joyce.

Det er vist ren semantik om han rent formelt har afleveret det officielle dokument eller blot agter at gøre det.

Forstår ikke Liverpools benægtelse; de behøver jo ikke tage imod den.
-- COYB --
Skrevet af Slettet(100838201910)
Forstår ikke Liverpools benægtelse; de behøver jo ikke tage imod den.


Nej, de behøver ikke. Men hvis Barcelona er oppe og smide en milliard, så begynder argumenterne for at beholde en utilfreds spiller vel at forsvinde.

Omvendt så var Southampton jo ligeglade, så måske Liverpool også er. Hvis jeg var ejer, tror jeg bare jeg havde indkasseret på Coutinho. Ikke fordi det er bedre at stå med en milliard i hånden end en Coutinho i hopla, men de har bare også meget at miste, hvis Coutinho så spiller af røv og nøgler i de næste 12 måneder.
Skrevet af trannel
@Hasse

Uanset hvordan næste sæson forløbet så er Barca mere attraktiv end LFC. Akkurat som Barca er nu. Især de sydamerikanske spillere vil jo rigtig gerne til Real eller Barca.

At du ikke kan se fidusen for Coutinho kan kun skyldes du er LFC fan.

Jeg forstår ikke helt at fans af engelske klubber ikke snart forstår spillerne gerne vil til Real eller Barca. Det er meget naivt at tro Coutinho ikke vil til Barca hurtigst muligt. Det er bare med at cashe ind nu og få en overpris fordi Barca er desperate.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af MadamCitrooon
@trannel

Uanset hvordan næste sæson forløbet så er Barca mere attraktiv end LFC. Akkurat som Barca er nu. Især de sydamerikanske spillere vil jo rigtig gerne til Real eller Barca.

At du ikke kan se fidusen for Coutinho kan kun skyldes du er LFC fan.

Jeg forstår ikke helt at fans af engelske klubber ikke snart forstår spillerne gerne vil til Real eller Barca. Det er meget naivt at tro Coutinho ikke vil til Barca hurtigst muligt. Det er bare med at cashe ind nu og få en overpris fordi Barca er desperate.


Hvorfor skal Liverpool cashe ind? Det er jo blevet bevist flere gange i det her vindue at du kan have nok så mange penge, men at det intet betyder når ingen klubber vil sælge?

Liverpool skulle vidst allerede have afvist den transferrequest de har modtaget, via Email btw, og mon ikke Coutinho også har interesse i at spille godt, så han kan komme med til VM næste år.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jeg forstår ikke helt at fans af engelske klubber ikke snart forstår spillerne gerne vil til Real eller Barca. Det er meget naivt at tro Coutinho ikke vil til Barca hurtigst muligt. Det er bare med at cashe ind nu og få en overpris fordi Barca er desperate. "

Det er vel ikke så svært at forstå, Liverpool starter på ny sæson denne weekend. Hvis man sælger din bedste spiller er sæsonen slut, og man kan næppe finde en erstatning nu så sent.

Og Barca er ligeså desperate næste sommer, for de får ingen spillere medmindre du betaler kassen i Liverpool, Dortmund, Spurs, Juve osv.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af flotfyr_17
Uden at vide hvordan samtalerne mellem Coutinho, Klopp og FSG præcist foregik ifb. med forlængelsen i januar, så synes jeg fandeme, at det er en lousy og respektløs melding Coutinho kommer med i eftermiddag.

Jeg har bestemt ikke noget imod, at han gerne vil til Barcelona, for hvem vil ikke det? Det er en af de absolutte største klubber i verden, og noget man som professionel fodboldspiller higer efter at opnå. Men på den her måde? Én dag inden sæsonen bliver sparket igang for Liverpools vedkommende? 6 måneder efter at han forlængede sin kontakt indtil 2022, hvor han frivilligt, må man formode, ikke fik indbygget en frikøbsklausul.

Spørgsmålet er om han kan forholde sig mere professionelt til resten af hans nuværende situation. Han kan ikke forvente, at han bliver solgt 6 måneder efter en kontraktforlængelse - FSG virker kølige.
Men jeg gider sgu heller ikke, at vi har en pigesur brasilianer rendende rundt, der skaber dårlig stemning.
Lortesituation...

Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Pyha man bliver godt nok "sat på prøver" som LFC fan dette vindue.....!! Jeg havde håbet på at Coutinho selv gerne ville blive i klubben ihvertfald den nye sæson med. Timingen er for klubben helt forfærdelig dagen før 1.kamp i sæsonen og 4 dage før en helt sindsyg vigtig kamp i Hoffenheim. Det er først og fremmest ærligt for Klopp & Co. da Coutinho er klubbens absolute stjernespiller og vi er efterhånden så langt henne i vinduet, at det er næsten umuligt at få hentet en erstatning. Hvis Coutinho er "pisse hamrende" utilfreds, mener jeg at vi skal sælge ham, selvom det virkelig vil et gigantisk tilbageslag i den fremgang vi har oplevet siden Klopp er kommet til. Der er ingen grund til, efter min mening at have spillere rendende rundt der ikke giver sig 100% for klubben og trøjen, spillere kommer og går i alle klubber, vi vil osse overleve dette, som vi har gjort med de andre spillere vi har solgt til Barcelona og Real Madrid de sidste mange sæsoner. Men indrømmet den gør mere en nas den her....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Shit... havde man ikke lige set komme.
Jeg var sikker på, at der var en aftale ml FSG, Klopp og Coutinho om at han spillede hos os i år og så kunne han skifte næste sæson uden problemer.
- forstår fortsat ikke hvorfor han har travlt med at skifte, når han uden problemer ville kunne gøre det næste sæson.

Nu bliver det spændene hvad der så sker.
- giver vi efter?
- respekterer han vi siger glem det, og så leverer en fremragende sæson?

Uanset hvad bliver det ikke billigt for Barcelona, og jeg mener klart det skal være en 1. milliard handel lige på hårdt. Ikke 600 mil. og 400 mill over de næste 5 år.
Han er måske ikke 1. milliard værd, men de har pengene og vi har de ønsker aller mest, og som vi dårligt kan undvære.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Hvis han bliver solgt, så står vi med en helvedes masse penge. Men får vi dem brugt? Det tror jeg næppe.
Men hvis det sker, så SKAL vi i realiteten ud at bruge penge. Vi kommer dog til at stå i nøjagtig samme situation som Barcelona. Klubberne ved, at vi har en masse penge, som vi skal have "brændt af".

Det største problem bliver nok, at klubben ikke har en reel erstatter i kiggerten. Vi er jo åbenbart gået all-in på 3 ønskespillere - hvor vi kun har hevet én i land. Der har ikke været stærke rygter om andre spillere end VvD og Keita.

Det er en pisse irriterende situation.
Liverpool
Skrevet af trannel
@disco

Forstår fint LFC ikke vil sælge så sent i transfervinduet. Det med at forstå referer til det naive at Hasse nu er chokeret over Coutinho vil til Barca fremfor at blive i LFC. Her burde det efterhånden været gået op for de fleste at især de sydamerikanske spillere gerne vil til en af de to store i Spanien.

Man kan dog cashe ind for en overpris nu her, og kan man få mere for Coutinho end man fik for Suarez bør LFC da overveje det. Men det er da bare med at udnytte Barca så meget som muligt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af 6116
Som det første: Barcelona kommer desværre ikke med nogen respektabel bud set i lyset af transfers denne sæson, penge de har tjent på Neymar o.lign. de har sidste givet et bud for 3 uger siden som var de sølle £79 mio. det er respektløst og hvis Coutinho skal sælges, så skal de lige op over de £120 mio. God gammel Barca-stil. Jeg har mistet så meget sympati for den klub efter at have set deres måde at agere på i transfermarkedet. Dembele, Verratti, Fabregas, nu Coutinho, listen er sikkert meget længere. Så nej man kan ikke rigtig "cashe overpris ind".

For det andet: Der er "fans af engelske hold" der tror at deres hold er mere attraktiv end Barca eller Real, det man ikke forstår er >>>timining<<<. Ville han afsted denne sæson kunne han måske have gjort det tidligere.

Udover det så er Coutinho tvunget til at præstere denne sæson. Der er VM om et år og selv hvis han ikke spiller med hjertet for Liverpool, skal han gøre sit bedste for at komme med landsholdet. Man kommer ikke i Brasiliens landshold uden at have spillet i flere måneder.

Jeg forstår ikke hvorfor fans fra andre klubber lyder så dumme. Man kan være uenig, det er en ting, men det der bliver sagt er bare decideret dumt. "Liverpool er ikke god nok" No shit Sherlock, nok derfor man ikke vil sælge den vigtigste spiller. "Sælg ham til overpris" Ja, lad Barca lige byde Coutinhos værdi end at byde under så kan man måske snakke en overpris. Her snakker jeg selvfølgelig ikke om ALLE, heldigvis kan nogle tænke selv og se hvorfor man ikke vil sælge DAGEN FØR SÆSONSTART, men de fleste lyder godt nok dumme.
Man må altså gerne tænke lidt selv.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror Barcelona er ualmindeligt bange for at begynde sæsonen uden at have hentet noget ind i stedet for Neymar. HVIS Liverpool beslutter sig for at sælge, så tror jeg da man kunne få forhandlet en ganske høj pris hjem. Barcelona er uden tvivl desperate.

Selvfølgelig er det svært at se, at man kan få Coutinho erstattet tilfredsstillende og derfor er det da langt fra givet, at man sælger. Men hvis man gør, så tror jeg ikke Liverpool behøver nøjes med en "lav" pris. Barcelona skal nok hoste op.
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche
LFC økonomi er kommet på fode igen efter FSG er kommet til, som ejere. Der er skrevet mangt og meget om dem, nået kritik har absolut været på sin plads, andet har ikke. Hvis dette vindue var "gået efter planen" havde ejerne vist, at de var parat til at bruge omkring ca.£180M på Salah -Van Dijk og Keita, det er ikke pengene der er "problemet mere i LFC", Barcelona er i den grad presset efter Neymar afgangen, så LFC kan nemt få "en overpris" for Coutinho ( hvad er så det i fodboldverden idag....) det kan selvfølgelig konsoliderer klubben yderligere, men det virker til, at ejerne har indset at hvis man ikke længere vil være et sup top hold, er man nød til, at investere flere penge i spillere end hvad man hidtil har gjort og lønningerne i klubben er osse stigende, ikke at vi er på niveau med United - City og Chelsea, men man er begyndt at flytte grænsen på lønpolitikken i klubben.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
@YNWA96
Jeg ved ikke helt, hvad du svarer på. Jeg har ikke argumenteret for, at Liverpool mangler penge. 6116 skrev blot, at man ikke kunne få en høj pris for Coutinho, hvilket jeg ikke er enig i.
Skrevet af YNWA"96"
Det ved jeg faktisk heller ikke når jeg læser lidt nærmere....-:)-:)
Mit indlæg skulle have været et argument mod, at vi ikke manglede penge, men nogen gange læser man som fanden prædiker...-:)-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hænning
@ LaPioche

Men du skriver at man kan risikere at Coutinho spiller som røv og nøgler i de næste 12 måneder. Hvad er det lige der indikere at det skulle være tilfældet? Coutinho ligner for mig en spiller der får en kanon sæson, om så den bliver i Liverpool eller Barcelona.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men du skriver at man kan risikere at Coutinho spiller som røv og nøgler i de næste 12 måneder. Hvad er det lige der indikere at det skulle være tilfældet? Coutinho ligner for mig en spiller der får en kanon sæson, om så den bliver i Liverpool eller Barcelona.

Ja, hvis han er motiveret. Det er jo spørgsmålet om han er det i Liverpool nu. Som sagt kan vi jo sagtens blive enige om, at den sportslige værdi for Liverpool af en Coutinho på sit bedste overgår den milliard, man kunne få fra Barcelona. Men hvis han går og surmuler i 12 måneder (uanset hvor sandsynligt man så mener det er), så kan Liverpool jo glemme alt om at få en milliard næste år, og den sportslige værdi har været ringere.

Det er ikke fordi det nødvendigvis kommer til at ske, men det var min overvejelse omkring det.

Du skal ikke lægge så meget i det. Det er bare min egen personlige holdning til de her transfers, hvor spilleren ønsker at komme væk. Jeg havde det lidt på samme måde med De Gea. Hvis de ikke ønsker at være der, så vil jeg hellere indløse checken.
Skrevet af Hænning
Selvfølgelig, men det er bare ikke en præmis der har specielt meget hold i virkeligheden, tror jeg ikke. Basalt set tror jeg at top-spillere (som Coutinho) elsker at spille fodbold, og derfor også vil gøre sit bedste hvor end han er. Coutinho er jo ikke kun mindre interessant som spiller for Liverpool men også for den klub der skal købe ham, hvis han smider benene op i 12 måneder. Det går ud over den kontrakt Coutinho vil kunne få om 12 måneders tid, plus at han har spildt et år af hans fodboldliv.

De Gea er et godt eksempel på en spiller der spillede glimrende efter at være nægtet et skifte. Men det bedste eksempel er Suarez. Suarez var eddermame ikke tilfreds med at Liverpool var røvligeglad med den klausul der var i hans kontrakt. Men sæsonen efter spillede han en af de bedste sæsoner af en spiller i PLs historie. Det tror jeg er langt mere sandsynligt for Coutinho end at han pludselig skulle begynde at aflevere til modstanderen, fordi han ikke har fået lov til at rejse.
KROENKE RAUS!
annonce
0