Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Thy87
Plus hvis han vil til VM med Brasilien kan han ikke tillade sig at spille ringe - så kommer han ikke med. Det burde også være en motivation for ham
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Milanisti
Hvorfor skulle Coutinho gå og surmule i 12 måneder nu hvor finder sted næste sommer?

Jeg tror at alle spillere vil yde deres bedste hvorend de er i denne sæson.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan sagtens følge dine argumenter. Det er muligt, at det er min egen holdning til de her transferanmodninger, der får lov at dominere. Som sagt var jeg klar til at smide De Gea på et fly til Madrid, for jeg kan ikke holde ud af at tænke på, at der skulle rende en spiller rundt på Old Trafford i rød trøje (figurativt, jeg er med på, at han er målmand) og ikke brænde for klubben, fordi han hellere ville være i Spanien.

Han har hevet sig op, men der er trods alt også forskel på situationen. Han blev ikke nægtet et skifte den sommer og måtte heller ikke indgive en transferanmodning, så der var trods alt ikke de samme spændinger i luften, som der må formodes at være mellem Coutinho og Liverpool nu. Hvis klubben tror, at de kan lave en gentagelse af Suarez-handlen, så er det jo selvfølgelig det mest optimale, det kan jeg sagtens følge dig i.

Hvorfor skulle Coutinho gå og surmule i 12 måneder nu hvor finder sted næste sommer?

Jeg tror at alle spillere vil yde deres bedste hvorend de er i denne sæson.

Det er jo en dejlig overbevisning at have, men det er bare ikke altid det holder i virkeligheden. På den anden side af bordet går Van Dijk og træner for sig selv, fordi han ikke må skifte for Southampton. Tror du også han går og tænker, at han hellere må gøre sit bedste til træning i øjeblikket, fordi han helst skulle sørge for at være så attraktiv som mulig igen næste sommer?
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Det er jo en dejlig overbevisning at have, men det er bare ikke altid det holder i virkeligheden. På den anden side af bordet går Van Dijk og træner for sig selv, fordi han ikke må skifte for Southampton. Tror du også han går og tænker, at han hellere må gøre sit bedste til træning i øjeblikket, fordi han helst skulle sørge for at være så attraktiv som mulig igen næste sommer?"

Lad os nu se når sæsonen begynder, jeg tror han nok skal begynde at spille for dem igen. Især når ingen klubber har valgt at byde på ham, han kan jo ikke leve med ikke at spille et helt år.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har lige hørt red postcard fra Echo med bla James Pearce omkring Coutinho og de ting der er sket idag. De har meget svært ved at se, at FSG vil gå med til et salg, først og fremmest pga timingen i Coutinho´s request, var det sket i Juni og prisen ex var ca.£100-120 M ville man nok have overvejet det, da man så havde haft tid til at finde en erstatning. Derudover er de osse inde på, som vi osse har debatteret tit, at ender dette vindue med ingen Keita - VvD og et salg af Coutinho så vil FSG i den grad blevet lagt for had af LFC fan´s, dette vindue skulle jo netop vise, at vi igen var en klub der kunne tiltrække spillere "med et navn" da der igen ( forhåbentlig) er CL på programmet for LFC, men vinduet har jo været et stort rod, som i den grad har sat Liverpool fan´s tålmodighed på prøve. Derudover mener de alle, at det ender med at VvD lander i klubben, men klubben stadigvæk venter på grønt lys fra Southampton på at lægge et bud.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 6116
Det jeg mente var at man selvfølgelig kan få en høj pris for Coutinho, men at Barca ikke er klubben som gider betale høje nok priser. Istedet for at byde flere penge eller trække sig fra går man til angreb på spilleren under bordet på den ene eller den anden måde.
Jeg kan godt se at det bliver fristende for FSG at sælge Coutinho hvis Barca nu kommer med 1 mia kr eller over, selvom de har sagt han ikke er til salg. Buddet kommer nok bare aldrig fra Barca til at talen om "sælg til overpris" er relevant.
De har jo kun budt en gang for over 3 uger siden og de blev afvist øjeblikkeligt på daværende tidspunkt.
Skrevet af bendixboogie
Det her vindue er da fuldstændig bizart!

Jeg gir op...
Skrevet af Hasse1983
Hvis Barcelona virkelig vil have ham, så byder de selvfølgelig en fristende pris.
- deres små fesne bud (udelukkende vurderet pga Neymar) er røv arrogant.
Med mindre de kommer med et fornuftigt bud, så er han 100% i klubben 12 måneder endnu.
Hvis han så "strejke" kan han jo tænke på VM og se det fordufte stille og roligt.
- træk i land, giv Liverpool en god sæson og skift til Barcelona næste år.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af barcaftw
Sky Sports melder at Coutinho ikke vil spille for Liverpool igen, og at der ingen vej er tilbage.
Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
Skrevet af MadamCitrooon
Sky Sports melder at Coutinho ikke vil spille for Liverpool igen, og at der ingen vej er tilbage.


Og Pearce, Reddy og Bascombe skriver at Liverpool står fast? Så hvad er din pointe?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så ender det vel med 5 år med splinter i røven. Det er ikke kønt hvad Coutinho har gang i.
Skrevet af Paz
Jeg forudser der kommer en undskyldning. Snart.

Men det skuffer mig at han har valgt at håndtere det på den måde. Jeg troede faktisk han var en af de gode.
Skrevet af haraltidret
Det er utroligt skuffende når en spiller som Coutinho vælger at agere som han har gjort i denne sag. Men hvis det passer at han har sagt at han nægter at spille flere kampe for Liverpool, så er der jo ikke rigtig nogen vej tilbage for hverken ham selv eller klubben. Et elller andet sted kunne jeg godt tænke mig at se Liverpool straffe ham ved at sætte ham på bænken i den kommende sæson. Men det kommer der næppe noget godt ud af hverken på kort eller lang sigt. Det er en klassisk catch 22 situation Liverpool er havnet i, hvor der ikke rigtigt findes nogle gode eller tilfredsstillende løsningsmuligheder. Jeg er dog personligt helt på Liverpools side i den her sag. Det Coutinho har gjort er utilgiveligt og en hån mod klubben og dens fans. Jeg havde selvfølgelig forventet at Barcelona ville indlede en intens jagt på Coutinho efter at Neymar skiftede til PSG. Men jeg havde ikke troet at en ellers gennemsympatisk fyr som Coutinho ville håndtere sagen på denne måde.
Skrevet af Kissinger
Der er en løsning på denne situation- Suarez og 500 millioner.

Edit: Man kan lige holde ud, at stå op kl. 05., når Liverpool spiller kamp kl.13.30.

YNWA!!!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Thy87
Der er nu flere løsningsmuligheder - også uden at sælge Coutinho. Vi må se hvad der sker, jeg tror ikke han bliver solgt. Og nægter han at spille må man jo suspendere ham og give bøde. Et år på tribunen og her af misset VM taber Coutinho selv meget ved.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Hasse1983
Det ender som med Suarez.
Lidt alenetid på Melwood, undskyld, god sæson og så er salg i 2018/19 sæsonen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Smör40
Det tror jeg også lidt på, især den timing barca kommer og vil købe ham på gør at de vil nægte at sælge ham. Coutinho ska nok falde til ro hvis de holder på ham, han er jo også interresseret i at spille så jeg tror ikke han vil nægte at træne eller sparke til en bold for os, der er jo også et VM han gerne sku med til i 18.

\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af bendixboogie
Der er flere af medierne som omtaler en OFFICIEL transfer request fra Coutinho.
Men jeg kan ingen udtalelser finde fra Coutinho.

Er der noget jeg har misforstået omkring officielle transfer request? Hvordan kan den være officiel når han ikke har udtalt sig om sagen?
Skrevet af Sule12
Den behøves vel ikke diskuteres i offentligheden for at være officiel? Så længe klubben har modtaget den er den vel officiel?
Skrevet af YNWA"96"
Jeg må indrømme at efter gårsdagens begivenheder er jeg sku lidt mat i det, selvom jeg virkelig har set frem til Matchday og start på sæsonen for LFC vedkomne ....Jeg har skrevet flere gange, at jeg gerne under Coutinho at komme til Barca, han har været længe i LFC nu og har aftjent sin værnepligt helt fantastisk. Det der skuffer mig helt vildt er timingen i hans request, dagen før sæsonen starter og hans "angreb på Klopp" i e-mailen til Michael Edwards det er simpelhen totalt under lavmålet for hvad jeg synes der er acceptabel. Det er osse fuldstændig uacceptabelt af medlem/medlemmer af hans familie lækker oplysninger til ex. Sky Sport som vi så igår. Coutinho er min absolutte favorit spiller på LFC hold og man kan jo håbe som fan at han fortryder sin request, men jeg håber faktisk at klubben sælger ham, da jeg hellere vil have spillere på holdet der vil Liverpool og "dø" med trøjen på hvergang de trækker den over hoved. Det vil jo så formentlig osse betyde, at vi ender uden for top4 og det kan så osse betyde, at det igen bliver svært at få "navne" til klubben da vi så ikke skal spille CL, så uanset hvad det nu ender med at klubben beslutter med Coutinho inden den 31/08 så er det en rigtig "skidt situation" vi står inden sæsonen går igang.....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0